Hvem kan man give sexlegetøj til? naboer, familie, kollegaer???

Hvem kan man give sexlegetøj til? naboer, familie, kollegaer???

SPAR MANGE PENGE

Sexlegetøj til venner og bekendte.

Kan man give en pige konfirmand en dildo i konfirmationsgave og drengene en Fleshlight?

Hvem kan man tillade sig at give sexlegetøj som gave til? Sexlegetøj er noget, som man potentielt kan få rigtig meget fornøjelse af. Det er samtidig også noget, som er belagt af enormt meget tabu. Det er sjældent noget, vi snakker om – i hvert fald ikke i brede kredse.

Det kan nok lyde underligt, for piger kan holde hele dildo-fester, hvor de snakker åbent om den slags og næsten skriver en annonce på de sociale medier om, at man mødes, og der er åbent hus. Men når det kommer til ens familie, så vil langt de fleste helst ikke snakke om sex, og dette inkluderer da også sexlegetøjet, selvom det måske er givet velment.

Men hvis man nu ved, at et familiemedlem eller en ven ville blive glad for et specifikt stykke legetøj, hvad er der så i vejen for at give det som gave til en fødselsdag eller til jul? I princippet er der ikke noget i vejen for det. Men man bør passe på, at man ikke skaber en unødigt pinlig situation.

Tænk over forholdet til personen
Det første, man bør tænke over, er, om ens forhold til personen er af den type, der kan tåle, at man giver en lidt mere lummer gave. Har man for eksempel en relation, hvor man kan finde ud af at snakke om sex?

Der er også nogle forhold, hvor det seksuelle bør holdes uden for ligningen. For eksempel relationer mellem forældre og børn eller relationer, hvor der er en meget stor aldersforskel. Aldersforskellen betyder nemlig tit, at man har forskellige tilgange til alt det med sex.

SE UGENS BEDSTE TILBUD PÅ SEXLEGETØJ

SEX I DAG?

Tænk over situationen
Selvom man har fundet ud af, at man føler, at man har et stabilt nok forhold til personen til at give et stykke sexlegetøj – så er det stadig ikke sikkert, at man bør gøre det. For man skal tænke over, om man giver gaven i en kontekst, hvor det ikke bliver pinligt.

Er der tale om en fødselsdag med veninderne eller gutterne, hvor alle vil kunne grine over det? Eller er det en familiefødselsdag med børn, hvor der nok vil komme underlig stemning, når pakken åbnes? Det er vigtigt at tage de ydre omstændigheder med i overvejelserne.

Overvej typen af sexlegetøj
Når alt dette er sagt, så er det også ret relevant, hvilken type af sexlegetøj, der er tale om. Der er nemlig nogen typer af produkter, der ses som mere stuerene end andre. For eksempel er det nemmere at pakke en lille fin vibrator ud end and hive en stor dildo frem.

Det er også problematisk, hvis man giver en gave, der afslører en fetish eller en tilbøjelighed, som modtageren helst ikke ville have ud til familie og venner. Således er det en vigtig moralsk overvejelse, om typen af sexlegetøj er ok at give som gave til den pågældende person.

Giv et gavekort til noget der giver lykke igen og igen
Hvis man i løbet af denne artikel er nået frem til, at det måske ikke går at give et stykke sexlegetøj som gave, så kan man overveje en anden og lidt mere moderat teknik. Man kan for eksempel vælge at give et gavekort.

Et gavekort er langt mere diskret. Det kan pakkes ind, så ingen kan se, hvad det er. Her kan personen også selv gå ind på nettet eller ned i en butik og kigge på varerne. Så kan de få lige præcis de produkter, som de gerne vil have.

Den frække gave kan være til jul, fødselsdag, valentinsdag eller måske bare en spontan overraskelse til kæresten, manden, konen, en god ven eller veninde.

 

porno med danske piger