Kone tvunget til at være utro – igen!

Utroskab der får konsekvenser.

Vi sidder på en restaurant en aften i Spanien, vi er netop færdige med en god middag, og jeg tager nogle billeder op af lommen og konfronterer dig med dem.

Det er billeder af dig og to andre mænd uden tøj på.

På det ene billede er du i færd med at sutte pik på den ene mand, mens den anden slikker din fisse.

På de andre billeder knepper de to mænd dig i forskellige stillinger, og på det sidste billede, sprøjter de begge deres sperm i fin mund og ud over dit ansigt og patter.

Billederne er fra en jubilæumsfest, du lige har været til, for gamle elever på din skole.

Du bliver varm i kinderne og får en urolig fornemmelse i kroppen, og ved godt, at det ikke nytter noget at benægte det hele.

Du siger at du er ked af det, og at du elsker mig, men at dette bare var spændende, og udviklede sig i en retning du ikke havde regnet med, på grund af en skide sjov aften, og for mange Gin Tonic.

Jeg lytter stille og roligt til dig, og siger til slut, at det er OK., og jeg er glad for at andre også syntes at du er lækker, men du kommer til at tage en eller anden form for straf, ellers vil jeg gå ud og finde en elskerinde også………….du bestemmer.!

Du tænker så det brager, og ved at du må tage en beslutning, så du siger at du helst ikke vil have at jeg er sammen med en anden kvinde, og du spørger hvad straffen er.

Jeg fortæller dig med rolig men bestemt stemme, at jeg ikke kan fortælle dig hvad straffen er, da jeg ikke har beluttet det endnu, men at jeg ikke kommer til at skade dig på nogen måde, men det er 100% mig der bestemmer, og du skal gøre hvad jeg befaler, så du må bare stole på mig.

Du siger ja tak til straffen, og er helt klar over, at du må gøre alt hvad jeg siger, og ikke kan bakke ud, for så gælder vores aftale ikke, og så må du affinde dig med, at jeg så finder en elskerinde i stedet.

Jeg siger til dig, at vi lige så godt kan få det overstået, så du vil få din straf allerede næste dag.

Næste dag tager vi en Taxa ud til en strand i nærheden, og vi går et stykke hen af stranden, og kommer til et stykke hvor der ligger en del mennesker uden tøj på, og vi går op bag ved stranden, og op over en lille klit, hvor der er en gryde, med læ. Her breder vi vores tæppe ud, og jeg beder dig om at tage alt dit tøj af, og beder dig ligge dig på ryggen.
Du får lov til at beholde dine solbriller på, så du ligesom kan gemme dig bag dem.

Jeg har taget en parasol med, som jeg sætter op, så du ligger i skygge. Det er ca. 30 grader, så du fryser ikke, tværtimod.

Jeg lægger en pude under din nakke, så du ligger godt, og beder dig om at sprede dine ben.

Du mærker den varme brise, der kærtegner dine skamlæber og brystvorter, og du bliver, mod din vilje, en smule liderlig.

Jeg beder dig nu om at lege med din fisse, og du begynder langsomt at kører en finger op og ned i din våde revne, og mod din vilje nyder du det.

Nu kommer der et ægtepar gående nede fra stranden. de har været nede og bade, og de har retning lige op mod vores gryde.

Kvinden er mulat sorthåret, med en god røv, og er på samme højde som dig. Hendes kusse er dækket af små kulsorte hår, og ser meget indbydende ud, og hun har små faste bryster og stive brystvorterne.

Manden er høj og sportstrænet, gråligt kraftigt kort hår, og har en udsædvanlig lang og tyk pik.
Deres kroppe glinser af det våde saltvand, de lige har dyppet sig i.

Da de når vores gryde, ser de at du ligger og leger med din fisse, som nu er blevet en smule våd, af dine fingers leg, men også af spændingen og det varme vejr.
Hele din krop glinser af sved og du dirrer af spænding.

SEX I DAG?

De stopper op og ser på dig.
Manden tager om sin pik, og begynder at gnide på den, så det store pik hoved kommer til syne, og kvinden kan ikke holde sine hænder fra sin egen kusse, som hun kærtegner liderligt.

Manden ser spørgende på mig, og jeg nikker til ham, hvorefter han sætter sig på knæ, og begynder at kærtegne dine bryster, og mover i dine brystvorter.

Du fjerne dine egne fingre fra din kusse, og lægger armene op bag dit hoved, og du spreder dine ben alt hvad du kan, så dine skamlæber skilles og afslører det frække både fissehul.

Manden nu fat i dine skamlæber og rykker lidt i dem og du giver et lille liderligt hvin

Hans mulat kone ligger sig mellem dine ben, og begynder at slikke din fisse, stille og roligt, mens hendes mand stadig trækker ud i dine skamlæber, så hun kan få sin lange våde tunge, langt op i din skønne kusse.

Du stønner nu højlydt, og løfter din kusse op imod hendes mund, for at få hendes tunge så langt op som muligt.

Kvinden rejser sig nu, og kravler op over dit ansigt, og sænker sin kulsorte kusse ned over din mund, og jeg beder dig om at slikke hende, godt og grundigt.

Du lader din tunge glide blidt hen over hendes skamlæber og klitoris, og hun smager af en blanding af kussesaft og saltvand fra havet, men efter et stykke tid, kan du kun smage den sødlige kussesaft, der render ud af hendes fisse.
Hendes mand slikker samtidigt dine skamlæber, og klitoris, og langsomt presser han sin langefinger helt i bund i dit røvhul.

Efter et stykke tid stopper han med at slikke, trækker fingeren langsomt ud af din røv, og flytter sig.
Han ligger sig nu på ryggen, med den store kæmpepik strittende lige op i vejret, og jeg giver dig besked om, at du skal ligge dig på knæ, og slikke hans pik.
Du stikker tungen ud og slikker langsomt rundt om det kæmpe pikhoved, og slikker op og ned ad pikken, og tager hans store nosser i munden, samtidig med at du gnider på pikken.

Han tager fat i dit ansigt, og fører din mund hen til pikken igen, og du åbner munden, så pikken kan komme ind.

Du har aldrig før haft så stor en pik i munden, eller noget andet sted, men du vænner dig hurtigt til den, og sutter stramt på det dunkende pikhoved.

Nu kravler du hen over manden, og sætter dig oven på ham, så hans store pik er lige ud for din kusse.

Jeg kommer over, til jer, og jeg spreder din kusse med mine fingre og hans kone, tager fat i hans pik, og fører den lidt op i din våde men stramme fisse.

Til trods for at pikken er kæmpe stor, så glider din kusse på grund af din liderlighed nemt ned over den store pik, og du begynder at ride stille og roligt op og ned på den. Du mærker hvordan den fylder dig helt ud, og du nyder både lysten og smerten fra denne skønne pik der pirrer alle nerverne i din kusse.

Nu stiller jeg mig bag dig, og skubber din overkrop ned mod hans brystkasse og i mødes i et stort og vådt liderligt tungekys.

Du ligger nu hen over ham, med din kusse begravet ned over hans stor pik, og jeg kan se dine kusse er udvidet til bristepunktet, og kussesaften vælter ud, hver gang pikken kører ind og ud.

Din frække røv stritter frækt op i vejret, og hans kone giver dig et klask i røven, og spreder dine balder, og begynder at slikke dit røvhul med sin våde tunge, og presser tungen langt op i røven på dig.

Da hun er færdig, sætter jeg mit pikhoved mod dit stramme røvhul, som villigt åbner sig for min pik, og jeg kan stille og roligt trænge helt i bund i din røv.

Vi knepper dig nu stille og roligt med lange og rolige bevægelser, og vi kan mærke, at du er ved at komme, så vi sætter farten lidt op, og du kommer nu i den vildeste orgasme, du nogen sinde har fået, og vi kan mærke hvordan din røv og kusse klemmer rytmisk om vores pikke, imens du stønner og vrider din krop i ekstase.

Da du har sundet dig lidt, beder jeg dig om at sætte dig på tæppet, ved siden af mulat pigen, og jeg går hen til hende, og presser min pik, som lige har været oppe i din røv, ind i hendes mund, og hun begynder at sutte på min pik ren for dine røv safter.

Hendes mand kommer nu over til dig, og du åbner villigt munden, og begynder at sutte på den store monsterpik, og du tager fat om hans klodser, som også er kæmpe store, og du kommer til at tænke på, om der er ekstra meget sperm i klodserne, når de er så store ?

Du ser nu over på os, og du kan se, at hans kone nu har min pik helt nede i halsen, og du kan se, og høre, at jeg nu skyder mit sperm dybt ned i hendes hals, mens hun beholder pikken helt i nede i halsen, og du når kun lige at tænke ” godt det ikke er dig, der har en pik så lang nede i halsen” og i det samme presser hendes mand pikken i bund i din hals, og sprøjter varm sperm i en uendelighed ned i dit svælg, og du sluger det hele i en mundfuld, og er total overrasket over du kunne sluge det hele, for der var rigtig meget tykt og varmt sperm.

Nu brokker konen sig over at hun endnu ikke har fået orgasme, så hun ligger sig ned på ryggen, og spreder benene, og beder dig om at slikke hende.

Du lægger dig ned på maven, mellem hendes ben, og begynder at slikke hende…..det er et liderligt syn, og både min og mandens pik, står hurtigt igen.

Manden ligger sig bag dig og presser sin store pik op i din røv.
Jeg sidder på knæ ved hans kones ansigt, og stikker min pik ind i munden på hende.

Mens du slikker hendes fisse, ligger vores pikke bare stille og roligt i hendes mund og din røv, og ganske stille, lader vi vores pis rende ind i hendes mund og op i din røv.

Du er nu klar til endnu en orgasme, og da du mærker at kvinden er ved at komme, skubber du en hånd ned til fisse og gnider din klitoris, mens du skubber røven bagud og nedover den store pik.

På samme tid skriger i to piger jeres orgasme ud, og vi to mænd sperm er med fuld kraft, jeres mund og røv fuld af varm sperm.

Herefter er vi alle tilfredstillede og udmattede, og går ned til stranden og bader nøgne, og får safterne skyllet af.

 

Forfatter: The Saint 58

porno med danske piger