Kom til at kneppe min svigermor!!!

SPAR MANGE PENGE

Dette er en sand historie, fra da jeg var kæreste med en dejlig pige. Vi boede et års tid hjemme hos hendes forældre i et hus. Vi kneppede stort set hver dag, og jeg tændte vildt på hendes dejlige behårede fisse og smaskelydene fra fissen, når hun fik orgasme.

Svigermor var en dejlig kvinde på 55 med alm. bryster og en flot røv. Hun solede sig tit i haven dog med trusser på desværre. En aften gik svigerfar og svigermor i seng før mig. Kæresten var gået i seng tidligere, så jeg så lige en film færdig i stuen. Da jeg var på vej op af trappen til vores værelse, var døren på klem hos dem og lyset tændt. Kunne høre svigermor stønne frækt og sige “tag det roligt” mellem stønnene.

Jeg listede hen til døren og lurede ind.. så svigerfar stå bag svigermor og kneppe hende frækt. Frækt at se dem kneppe og skyndte mig ind til kæresten. Listede trusserne af hende og vækkede hende med min tunge mellem hendes dejlige behårede skamlæber. Hun begyndte at stønne frækt, og jeg trængte dybt op i hende med min store pik.

Hun siger den er stor, da den er 20 cm og pænt tyk, så hun kan ikke altid tage mig i bund… vi kneppede hårdt og kom hurtigt og faldt i søvn.

SEX I DAG?

Næste morgen vågnede jeg tidligt og skulle tisse. Gik mod toilettet og åbnede døren. Der stod svigermor helt nøgen efter badet. Hun tog et håndklæde om sig og sagde, at jeg bare kunne tisse. Hun blev på toilettet og ordnede hår, så da jeg var færdig, tog jeg om hendes hofter og hviskede, at jeg havde hørt hende stønne i nat.
Hun sagde hun havde set jeg lurede, og det tændte hende. Jeg tog en hånd ind under håndklædet og mærkede hendes kussehår mod mine fingre. Hun stønnede let men skubbede hånden væk og sagde, at hendes datter jo kunne komme ud af værelset.

Jeg havde fridag, så da kæresten var taget afsted, var jeg alene med svigermor, så jeg tog chancen og kærtegnede hende nede i stuen. Hun spredte benene og lod mig mærke hendes modne behårede kusse. Slikkede hendes brystvorter, mens hun selv holdt dem frem mod mig og gned hendes kusse samtidig.

Vi endte oppe i deres seng, og hun blev overrasket over min store pik, som var større end svigerfars. Hun suttede pikken frækt, og jeg slikkede kussen og pirrede hendes røv med tungen, så hun kom i en våd orgasme. Spredte hendes ben helt og bukkede dem let, så hendes modne kusse stod helt åben og trængte så dybt op i hendes våde kusse.

Hun stønnede højt og ville kneppes i hårde stød. Jeg pumpede pikken hårdt op i hendes villige kusse og spermede dybt op i hende, mens hun gned kilderen og fik en fræk orgasme igen.

En fræk oplevelse at kneppe sin svigermor, men hun turde desværre kun denne ene gang, dog har vi krammet lidt frækt til en familiefest efter kæresten og jeg fik eget hus.

 

Undskyld svigerfar….
Det skulle aldrig havde været sket – men nu hvor det, er må jeg sige det ikke er en oplevelse jeg vil være foruden 😉

porno med danske piger