I politiets vold

SPAR MANGE PENGE

Den anden betjent havde lukket bildøren og var kommet hen til mig, og mens kollegaens ene hånd nuslede mine trusser, tog han et fast greb i mine hænder og førte mig hen…

Det var den første lørdag i december, og jeg skulle til julefrokost med mit arbejde om aftenen. Jeg brugte dagen på at hygge og gøre mig i stand.

Først et dejlig varmt bad, hvor kroppen lige skulle ryddes for hår. Kan jo bedst lide at gå glat i byen, også selvom jeg er gift, og det ikke betyder andet end velvære. Men jeg føler mig bare mere feminin på den måde.

Derefter skulle kroppen forkæles med creme og beundring foran spejlet. Jeg havde god tid, for ungerne blev passet, og min mand kom først fra jagt med bilen, når jeg skulle køre.

Tøjet bestod i et par fine halvgennemsigtige trusser og bh i bordeaux med sorte blonder, sorte selvsiddende nylonstrømper, bordeaux lårkort kjole med vandfald foran og høje hæle. Det så da egentlig meget godt ud.

Da hår og makeup var lagt, kunne jeg se på klokken, at jeg var sent på den. Det samme var min mand. Jeg skulle gerne køre indenfor 5 minutter, så jeg begyndte at stresse lidt.

Pakkede min taske og stod klar i døren.

Min mand kom glad hjem efter 20 minutter og begyndte at berette om hans dag, mens han stolt fremviste 2 harer.

”Det er flot skat, men jeg bliver nød til at køre”, sagde jeg, tog bilnøglerne og kørte. Jeg kunne se i spejlet, at han fægtede med armene, men jeg tænkte, at han bare vinkede lidt akavet. Halvvejs opdagede jeg, at jeg havde glemt min mobil i farten, men den kunne nok godt ligge derhjemme for en aften.

Festen lige gået i gang, da jeg kom, og selvom der egentlig var serveret, syntes en af mine kolleger, at vi da lige skulle have en svingom inden. Nyder altid at danse tæt, så man kan mærke modpartens udstyr.

Dejlig aften – god mad, en enkelt øl og snaps. Søde kolleger og lidt dans til at runde aftenen af med.

Men jeg skulle jo køre hjem og være mor dagen efter, så den blev ikke meget over midnat, før jeg kørte.

Jeg var kun lige nået udenfor byen, da jeg kunne se, at politiet holdt razzia. Helt forståeligt, nu det var julefrokostsæson.

SEX I DAG?

Den første betjent kiggede ind af sideruden på de få biler, der var på vejen, og vinkede dem i forskellige retninger på en resteplads. Jeg blev vinket længst væk, hvilket var fint, for jeg havde jo ikke fået for meget, så jeg regnede med at kunne komme til at køre kort tid efter.

”Godaften”, sagde den betjent, der kom hen til min bil. ”Hej”, sagde jeg – en smule akavet. Har altid været ret lun på politiuniformer, og jeg skulle koncentrere mig for ikke at rødme.

”Har du drukket?”, ”Ja, men kun en øl og en snaps på hele aftenen”. ”Ja, den har vi hørt før, er du sød at komme ud og blæse?” ”Selvfølgelig, men må jeg tage et tæppe omkring mig”, sagde jeg, da jeg steg ud, og de kunne se at dresset ikke helt var vintervenligt. Hans makker var kommet hen i mellemtiden, og de så smilende på mig. ”Ja, selvfølgelig – det ser koldt men godt ud”. Nu kunne jeg ikke skjule min rødmen og smilede meget tøset.

Jeg åbnede bagagerummet og tog mit tæppe, men opdagede også min mands geværetui. Det gjorde politiet også. De ene trak straks hans pistol, og den anden trak mig væk og hen på politibilens køler. ”Jeg kan forklare”, fik jeg fremstammet. Min hænder blev lagt ind over køleren, mine ben spredt, og så blev jeg klappet igennem – selvom jeg ikke kunne skjule alverden i det tøj. “stå still”, blev der sagt og pludselig blev klapperiet til en fast hånd, som kørte op af mit baglår og op til min balde. Den fortsatte rundt hoften og op til mit bryst, som blev nusset blidt. Jeg kom til at stønne meget forsigtigt, og hånden blev straks flyttet fra brystet til mit underliv.

Den anden betjent havde lukket bildøren og var kommet hen til mig, og mens kollegaens ene hånd nuslede mine trusser, tog han et fast greb i mine hænder og førte mig hen til salatfadet. Der var lunt i bilen, og inden jeg så mig om, stod jeg og kyssede den ene, mens den anden havde sin ene hånd i mine trusser. Meget lækker mand i hans bedste alder. Den anden – en yngre mand – fik et kald over radioen, stønnede og forlod bilen.

Jeg kunne mærke hans stive lem op ad mine balder. Så rart og skræmmende på samme tid.

”Det er min mands jagtriffel”, fik jeg hvisket.

”Jeg er ligeglad”, sagde han.

Han lagde mig ned på en lille madras og kyssede mig meget lidenskabeligt, og jeg tog bare imod. Snart var mine trusser helt gennemblødte, at han fik dem af i et snuptag.

Han trak kroppen lidt væk fra mig og så beundrende på mig. ”Der er vist nogen, der har været ude på sjov her til aften hva’?”, sagde han smilende. ”Nej, jeg har bare været på arbejde”, fik jeg udbrudt.

”Når.. så du har barberet dig til mig, jamen det er også helt ok”, sagde han, bukkede sig ned og brugte sin tunge, som jeg aldrig har oplevet før. Han stoppede først, da jeg var ved at komme. Så lagde sig på mig og sagde: ”Så er du vist klar”.

Jeg kunne mærke hans store, stive lem blive ført ind i min fisse. Bare hans berøring gjorde, at jeg næsten kom. Men han fortsatte roligt med at presse den op i mig, og jeg blev bare mere og mere liderlig.

Efter lidt tid trak han mig op fra gulvet og ind over et bord, så min numse struttede mod ham. Kyssede min fisse og fortsatte så med at kneppe mig bagfra.

Jeg kom i en voldsom sammentrækning, da han begyndte at nusse min numse, og krampetrækningen i min skede gjorde, at han også kom.

Han lagde mig ned på madrassen og lagde sig ind til mig. Det var helt rart, selvom jeg slet ikke kendte manden. ”Ha”, sagde han: ”Der blev min kollega sgu snydt godt og grundigt.” ”Der var slet ikke noget nød opkald, jeg ville bare have dig for mig selv” Et stort smil bredte sig på hans læber. ”Jamen, du kender mig jo ikke” sagde jeg. ”Det er noget, du tror. Og det er vist ikke sidste gang, du bliver stoppet. Så husk det – næste gang du tager af sted med morgenhår og mormortrusserne”.

I det samme kom hans kollega tilbage. “I har tyvstartet. Det er vist min tur nu”, han hev mig op og kyssede mig meget lidenskabeligt. Nussede mine bryster, men han havde jo opdaget, at han var blevet snydt, så han rev mig rundt og ned på alle fire. “Jeg kan ikke lide at blive snydt”, sagde han, mens han hastigt åbnede sine bukser og hans velvoksne pik smuttede op i mig i første hug.

Åh, hvor var han skøn. Han pumpede godt til og nussede samtidig mit bagerste hul, så jeg var helt salig.

Den ældre kollega var igen blevet stiv og stillede sig foran mig, og jeg tog ham gladeligt i munden. De kom stort set samtidigt, og jeg bare nød dem. Lidt anderledes julefrokostbord end normalt:-)

Jeg faldt udmattet ned på gulvet sammen med dem begge. Efter lidt tid kyssede de mig begge og hjalp mig op, så jeg kunne få mit tøj på.

“Husk nu.. ingen gamle trusser fra nu af, vi holder øje med dig!”

Jeg smilede hele vejen hjem i bilen. Sneg mig ind i huset og lagde mig i min seng. Min mand vågnede og spurgte: ”Har du haft en dejlig aften skat?”. ”Jo tak, det har jeg”, sagde jeg og faldt glad i søvn.

porno med danske piger