Trekant med kæmpepik

SPAR MANGE PENGE

Halvvejs i trance blev jeg løftet op og vi byttede plads. Kæresten lagde sig på ryggen på sengen og Cat og min mand hjalp mig hen over ham. Nu skulle jeg åbenbart spiddes igen…

Bali here we come . . . Vi landede på destinationen og blev mødt at den kraftige varme. Min mand og jeg blev enige om at smide kufferten med det samme og gå ned til strandbaren. På vejen derned så jeg en meget muskuløs pige der tydeligvis underviste en yoga class på stranden. Det må være lykken at arbejde sådan et sted, med smuk udsigt, varmt vand og masser af sol.

Oppe i baren blev vi modtaget af en frisk, mørklødet sportstrænet fyr – tydeligvis ikke asiat – men nærmere sydamerikaner. Han bød os velkommen med et stort smil og serverede vores drinks. Han flirtede frækt med mig og blinkede til mig da jeg på engelsk svarede at varmen var da overvældende og man fik lyst til at tage tøjet af. Han foreslog et dyp i havet og pegede ned på den muskuløse pige på stranden og fortalte at det var hans kæreste og hun foruden yoga også tilbød massage for trætte rejsende med ømme rygge. Jeg takkede ja med det samme og blev skrevet ind i bogen med tid lidt senere. Min mand takkede nej indtil videre og ville hellere se byen.

Efter et godt bad blev jeg iført en let sommerkjole og gik ned til strandbaren hvor pigen stod og nød en shake. Hun præsenterede sig som Cat ( Cathrine ) og var fra Canada. Hun var imponerende senet med en stram krop og havde et frækt smil som bare var på hele tiden.

Hun bad mig følge med op backstreet hvor hun havde sit massage studio. Et meget idyllisk lille hus trukket lidt tilbage fra vejen og væk fra alt.

Hun bad mig tage kjolen af og lægge mig op på briksen mens hun fandt de lækre velduftende olier frem. Som det mest naturlige i verden, så tog jeg kjolen og mine trusser af og lagde mig godt til rette og faldt omgående dybt til ro. Cat´s stærke og ferme hænder masserede mig på ryggen, nakken og på benene. Jeg må være blevet revet godt med, for da hun hårdt masserede mine inderlår fik jeg automatisk spredt mine ben og begyndte at stønne højlydt. Det var først da hun med den ene hånd på mit bryst begyndte at klemme mig på brystvorterne og den anden blidt begyndte at massere mit skridt at jeg vågnede helt op.

Hun kiggede frækt på mig og spurgte på engelsk om jeg kunne lide behandlingen og om hun skulle fortsætte, fordi jeg var godt nok våd og min clitoris og mine skamlæber var voldsomt hævet.

Jeg var dybt forvirret og lidt usikker på hvad det skete. Jeg er bekendt med P/P men det her føltes bare så naturligt. ”Øhhh – yes please go on”, fik jeg svaret og gled tilbage på briksen med de frækkeste tanker om den nærmeste fremtid.

Cat tog sit tøj af og afslørede et imponerende sæt bryster og i hele taget en utrolig veltrænet krop. Hun var ikke bodybuilder, men var mere atletisk og meget stram. Jeg kunne helle ikke undgå at lægge mærke til hendes velvoksne clitoris der tittede frem når hun bevægede sig.

Cat begyndte med erfarne hænder at massere mine lår og nærmede sig faretruende min clit som hun med oliefedtede fingre begyndte at klemme let på samtidig med at hun med den frie hånd stak en finger op i mit drivvåde skridt. Jeg begyndte at stønne højlydt og spredte mine ben yderligere.

I de næste 15-20 min fik jeg æltet og masseret mine bryster som aldrig før. Mine brystvorter var spændte som træ og min våde fisse var efterhånden så fedtet og følsom af jeg ville give hvad som helst for at få noget stort og stift derop.

Jeg balancerede hele tiden på kanten en kæmpe orgasme og Cat vidste det tydeligvis. Hun undgik behændigt at få mig helt derud hvor jeg ikke længere kunne styre det. Cat hævede briksen og lagde mine ben op i et par bøjler så hun rigtig kunne komme til og jeg kunne slappe helt af. Hun dykkede ned mellem mine ben og skilte mine nu stærkt hævede kønslæber ad, og stak en meget lang og spids tunge ud som snoede sig frækt omkring min clit. Der gik vilde jag gennem mig og da hun begyndte at suge på mine læber og min enormt følsomme clit. Hendes tunge dansede hurtigt henover mit skridt, og når hun sugede sig fast på min clitoris var jeg næsten ved at besvime af bar lider.

Hun rejste sig op og stak behændigt og ubesværet et par fingre op i mig. Jeg var kolossalt våd og da hun med sine stærke hænder skiftevis gned og gnubbede på min clitoris, så var det slut. Jeg kom i en voldsom orgasme og jeg krampede vildt på hendes fingre der stadig var begravet i min fisse. Jeg råbte og skrev, stønnede og pustede. Aldrig havde jeg oplevet noget så vildt intenst. Min krop krampede og mens jeg kneb mig selv på brystvorterne mærkede jeg hvordan det rendte ud af mit skridt og ned over numsehullet.

Cat stod for enden af briksen og smilede bredt og frækt til mig. Hold da og hvor kunne du sprøjte sagde hun og viste mig sin hånd der var meget fedtet. Hun hentede et håndklæde og begyndte forsigtigt at tørre mit skridt og mine ben der var lige så fedtede af safter der tilsyneladende var væltet ud af mig.

Jeg lå lidt og fik samlet mig men var stadig virkelig tændt, så det var naturligt at spørge hende om jeg ikke kunne gøre noget for hende. Hun sagde at hun hellere end gerne ville have en behandling af mig, men hun havde en yogatime som hun var nødt til at tage først. Men jeg kunne kigge forbi i morgen formiddag, så kunne jeg få lov at gøre gengæld.

Dagen efter ville min mand op til skrædderen og så jeg havde formiddagen for mig selv. ”Bare du ikke keder dig”, sagde han da han gik. Jeg smilte til ham og beroligede ham og sagde at det skulle han ikke tænke på. Jeg tænkte meget på at fortælle ham om mine oplevelser med Cat, men valgte at vente for at se hans reaktion.

Et sekund efter han var ude af døren, havde jeg en let sommerkjole på og på vej ned til Cat. Hun ventede mig inde på klinikken og låste døren da jeg var kommet ind. Hun tog sin kjole af og kom helt over til mig hvor hun tog fat om nakken på mig og førte min mund ned til sine bryster. Hendes brystvorter strittede frækt og da jeg lagde mine hænder på hendes bryster og begyndte at sutte på hendes vorter lagde hun frækt hovedet bagover og begyndte at stønne dæmpet. Hun må have tænkt frække tanker inden jeg dukkede op, fordi da min hånd rørte ved hendes skridt var der meget vådt. Hun havde nogle yderst veludviklede skamlæber og en meget velvoksen klitoris der blev hård og meget stor da jeg begyndte at massere den. Jeg fortsatte med at slikke hendes brystvorter mens jeg med den ene hånd hold fat om hendes stramme baller og pressede min anden mod hendes nu meget følsomme clit. Hun begyndte at bevæge sig smidigt og meget rytmisk mod min hånd lagde nakken tilbage. Jeg fortsatte med at slikke hendes hals og hendes øreflip. Det fik hende helt ud i tovene og hun begyndte at småklynke. Jeg stak først et par fingre op i hende og forsøgte at finde hendes G-punkt. Så gik det helt galt for hende. Hun begyndte at klemme sig selv på brysterne og var meget hård ved vorterne mens hun stønnede at jeg skulle stikke flere fingre op i hende.

Jeg ville nu sørge for at hun selv fik en tur som jeg selv havde fået dagen før, så jeg lagde hende op på briksen og spredte hendes ben så hun var helt åben og klar til min tunge og mine hænder.

SEX I DAG?

Jeg lagde hendes ben op i bøjlerne og betragtede hendes faste muskuløse krop der vred sig under mine hænder. Jeg spredte hendes ben og kunne nu se hvor veludviklet hun var. Hun havde store brune skamlæber der endte i den største klitoris jeg nogen sinde havde set. Den var meget indbydende, så jeg var ikke sen til at suge mig fast på den og lade min tungespids danse frækt rundt på den. Den var som en stor mandel og meget nem at registrere i min mund. Hun stønnede voldsomt og strakte sig ud mod min mund og bad mig om at stikke nogle fingre op i hende. Det var meget ophidsende at mærke hendes muskuløse lår der sitrede af ophidselse og hun blev ved med at presse sin fisse ud mod mig som for at fortælle mig at jeg skulle behandle den med mine fingre.

Jeg stak forsigtigt to fingre op i hende og gnubbede opad for at finde hendes G-punkt. Hun jamrede sig og sagde at jeg skulle stikke flere fingre op. Jeg forsøgte med en mere og så en mere. Hun lå nu med 4 af mine fingre oppe i fissen og mens jeg trykkede hendes venusbjerg ned med min frie hånd så lå hun og vuggede i takt og truede med at opsluge hele min hånd der nu var så fedtet at den måske kunne være der oppe.

Jeg huskede hvad hun havde gjort ved mig dagen før og trak min hånd ud, hvorfor hun stirrede vantro på mig med åben mund og spurgte hvad jeg lavede.

Før jeg kunne svare kunne jeg se at hendes kæreste fra baren stod foran briksen og grinede frækt til mig. Han var nøgen og da han trådte frem kunne jeg se et enormt stort tykt jern stritte ud fra kroppen. ”Hold da op”, fik jeg fremstammet på engelsk. Han var virkelig imponerende at se på. Meget sportstrænet uden at det var for voldsomt,- og så det der uhyre han havde mellem benene, fik bare det hele til at virke meget overvældende. Jeg har ofte set sexfilm med min mand, og der har været nogle film hvor der optrådte nogle særdeles veludrustede fyre, men det her var real life og meget overvældende. Jeg stirrede fortryllet på den kæmpe store mørke slange han havde mellem benene og forestillede mig en masse frække ting meget hurtigt. Han kom over til mig og kyssede mig frækt på munden mens han tog min hånd og førte den hen til den der overdimensionerede mørke mørbrad han havde hængende mellem benene.

Jeg greb den og begyndte at massere den blidt. Det virkede omgående og i løbet af meget kort tid blev den uhyggeligt stor, tyk og meget stiv. Jeg kunne næsten ikke nå rundt om den med min hånd, og da jeg begyndte at nulre hans store pung begyndte han at stønne højlydt. Aldrig havde jeg følt et så stort jern, og det var tydeligt at se de store blodårer og mærke at det dunkede i den når jeg masserede den med min lille hånd. Jeg kiggede gispende ned på den og blev voldsomt draget af en lyst til at tage det store blå hoved ind i munden. Jeg gik på knæ og forsøgte forgæves at gabe over den. Det kæmpestore spændte hoved fyldte hele min mund, og selv om jeg havde begge hænder på skaftet, var der stadig meget tilbage der ragede udenfor. Hold da op en pik tænkte jeg. Der er ikke noget at sige til at Cat er så åben og med så god plads.

Han holdt mit hoved fast og tvang mig til at åbne munden endnu mere. Pikken fyldte hele min mund og jeg tænkte at mine kæber går af led hvis det fortsætter.

Jeg rejste mig op og kiggede over på Cat der lå og gned sig på fissen mens hun slugte os med øjnene. Jeg tog fat i hans pik og smurte godt med spyt på hovedet og førte ham over til Cat der lå vidåben på briksen og meget våd.

Jeg styrede ham med et fast greb om hestepikken hen til Cat og begyndte at daske til hendes nu voldsomt opsvulmede clit med uhyret. Jeg trådte om på siden af ham og holdt fast med den ene hånd om hans hofte og med den anden et fast greb om kæmpepikken og styrede den langsomt op i Cat´s drivvåde fisse.

Hun åbnede sig langsomt og ganske forsigtigt begyndte han at arbejde sig op i hende. I lange seje tag stødte han centimeter efter centimeter op i hende. Hendes ydre skamlæber blev brutalt skubbet til side og det der store tykke jern borede sig længere og længere op i hende. Hans testikler svingede frækt neden under hestepikken, og da jeg begyndte at nulre dem igen, stønnede han voldsomt og meget højlydt. Hold da op hvor var det frækt. Han stod med åben mund og lukkede øjne og gennemkneppede sin kæreste der lå vidåben og hjælpeløs på briksen, mens han fik nulret sin pung af mig.

Hver gang han pressede sin kæmpekølle ind i Cat, så rykkede det frækt i hendes clitoris og hendes underliv syntes at opsluge pikken. Mine fingre skiftevis gned, gnubbede og klemte på hendes spændte clitoris. Det sitrede pludselig i hele hendes krop, og hendes ryg skød i en bue. Så kom hun i en kæmpeorgasme, og hun krampede voldsomt og nærmest huggede underlivet ud mod pikken der i et stykke tid havde udblokket hendes skridt. Jeg har aldrig hørt nogen udstøde sådan nogle skrig og stønnelyde. Hun gik helt i bro og faldt sammen som en klud bagefter.

Det var åbenbart mere end fyren kunne stå for. Min ene hånd krammede og masserede stadig hans pung der nu var blevet meget spændt og det rykkede nu kraftigt i hans underliv. Han stønnede og jeg kunne regne ud at han var ved at komme. Han trak sig ud og jeg malkede hans kæmpelem med min frie hånd med lange seje tag ud over Cat der havde rejst sig halvvejs op. Et par lange tykke stråler af varm sæd ramte frækt Cats bryster og hele vejen op af maven på hende. Han stønnede højlydt mens jeg forgæves forsøgte at klemme de sidste dråber ud af det store blåviolette pikhoved. Han var meget følsom nu og bønfaldt mig om at stoppe behandlingen, men for helvede hvor var det frækt at se kontrasten af min lille blege hånd, der malkede den der store mørkebrune pik, som var fuldstændig fedtet af Cats safter og hans eget sekret der dryppede frækt fra hovedet. For fanden en stor pik, tænkte jeg. Den kunne jeg godt tænke mig at prøve, selv om der skulle arbejdes noget for at få den op i mig.

Cat rejste sig op og kyssede mig lidenskabligt og sagde pænt tak for behandlingen. Vi fulgtes ad ud i bad alle tre og fik vasket safter og erotikken af. Hendes kæreste spurgte mig da vi var kommet ud, om ikke vi havde lyst til at se dem til en drink i baren senere på aftenen. Jeg takkede ja og ville lige vende det med min mand der måtte være på vej hjem.

Senere på hotellet fortalte jeg min mand om episoden med Cat og kæresten. Han blev enormt opstemt og ville have alle detaljerne med. Vi er på ingen måde jaloux og elsker hinanden, så en lille oplevelse som denne virkede bare som en ophidsende faktor. Den næste times tid elskede vi meget heftigt mens vi talte om Cat og Co og om hvad vi måske kunne finde på senere.

Om aftenen efter en dejlig middag med et par glas vin for meget mødtes vi med Cat og kæresten på en strandbar. Jeg var måske blevet lidt overmodig af vinen og de cocktails vi fik sammen, at jeg gik lige til sagen. Jeg spurgte om ikke vi skulle gå hjem sammen og hygge os lidt. Det var de med på !

Hjemme på hotellet skyndte Cat og jeg os at begynde. Vi fik tøjet af, lagde os på sengen og begyndte at kæle for hinanden – mens mændene stod og lurede på os. Jeg lagde mig villigt ned da Cat væltede mig og begyndte at klemme på mine bryster og skille mine ben ad.

Hun var straks over mig og begyndte at slikke mig med sin unaturligt lange spidse tunge. Der gik vilde jag gennem mig når hun ramte min spændte clitoris, og da hun begyndte at bearbejde min fisse med den ene hånd var jeg næsten i ekstase. Hun stak første et par fingre op i mig og begyndte langsomt at udvide mig mens hun slikkede på mine bryster og bed i mine brystvorter. Jeg blev fuldstændig vanvittig af liderlighed og bad hende om at stikke et par fingre mere op i mig. Det blev ved et stykke tid, og på et tidspunkt sagde hun stønnende, at nu var det vist ved at være plads til noget stort. Jeg løftede hovedet og kiggede over på min mand og kæresten, der begge stod og slugte os med øjnene og gned på deres pikke.

Min mand var meget ophidset over at se mig ligge der på sengen og blive behandlet af Cat. Han opfordrede kæresten til at hjælpe Cat lidt med behandlingen af den frække tøs der lå der og var meget klar og meget liderlig.

Kæresten kom over til mig, skubbede mig ned og ligge på ryggen, mens han satte sig overskrævs på mit bryst. Han greb mig om nakken og tvang mit hoved hen til det enormt store blå pikhoved der stod stift og truende ud for mit ansigt. Jeg åbnede munden og forsøgte igen at rumme kæmpen. Han smagte dejligt og jeg kunne fornemme nogle små dråber af noget salt fra hans pikhoved. Han er voldsomt klar og meget tæt på tænkte jeg. Og mens jeg næsten fik gabt kæberne af led over kæmpepikken, så fik jeg simpelthen den største gang slik af Cat der bearbejdede min dampende fisse med både tunge og hænder. Det var den vildeste oplevelse og i noget nær besvimelse fik jeg stønnet at min mand, som jeg næsten havde glemt, skulle komme op til mig så jeg skiftevis kunne sutte både ham og kæresten samtidig, mens Cat bearbejdede min fisse.

Der lå jeg så med to stive jern i mine hænder og suttede, slikkede og masserede deres spændte punge mens de klemte på mine brystvorter. Jeg rystede af liderlighed og forsøgte at abstrahere fra Cat der nu havde stukket næsten hele hånden op i mig. Aldrig havde jeg været så liderlig og hele min krop skreg på noget pik – nu !

Cat trak i kæresten der nu steg af og stillede sig ned mellem mine ben og tog sigte med kæmpejernet. Cat blev dernede og spredte mine voldsomt hævede skamlæber så han kunne komme til. Det drev af saft fra mig og fissen dampede og dirrede af spænding.

Langsomt men sikkert begyndte han at arbejde sig op i mig. Mine skamlæber blev brutalt skubbet til side og min clitoris skød lyn da han gradvist forsøgte at bevæge uhyret op i mit drivvåde skridt. Min mand havde sat sig bagved mig og derved rejst mig halvvejs op så jeg kunne se det hele ske. Jeg kunne mærke hans stive jern på min ryg, og da han klemte hårdt i mine brystvorter samtidig, stønnede vi begge højlydt ved synet som han også nød.

Det var vildt !! Cat havde taget fat bagfra om kærestens store pung og med tommelfingeren tydeligvis meget tæt på eller oppe i hans numsehul. Han stønnede som en tyr og satte tempoet op. Min stakkels fisse blev totalt udblokket og mit underliv ommøbleret af hestepikken der strakte mit skind ud til det yderste. Da Cat bøjede sig ned og stak sin slangetunge ud og lod den danse henover min højspændte clit – så var det sket. Jeg kom i en giga-orgasme og min stakkels fisse krampede voldsomt omkring pikken der var begravet i mig. Min ryg skød en bue og min mand havde næsten svært ved at holde mig nede. Det var simpelthen så vildt. Mine safter drev ud af mig og Cat der stadig havde sin tunge på min clit blev helt fedtet ind i ansigtet.

Halvvejs i trance blev jeg løftet op og vi byttede plads. Kæresten lagde sig på ryggen på sengen og Cat og min mand hjalp mig hen over ham. Nu skulle jeg åbenbart spiddes igen, så Cat klemte hårdt omkring kæmpepikken, rejste den op mens min mand holdt mig og sigtede min fisse ned over den. Det gik lettede end før at få placeret det enorme skaft op i mig. Jeg måtte synke et par gange og vrikke lidt med underlivet før den var på plads. Igen var jeg fuldstændigt fyldt ud og begyndte stille og roligt at rokke frem og tilbage mens min vildt følsomme clitoris gnubbede mod hans hårde mavemuskler. Ud over at være unaturligt veludrustet, så havde han også en virkelig flot tonet og muskuløs krop. Hans store hænder greb mine bryster og klemte dem med stor kraft så vorterne blev meget følsomme. Han styrede mine bryster hen til sin mund og sugede sig fast på dem mens hans tunge dansede hurtigt hen over vorterne.

Cat havde stillet sig op foran mig med spredte ben, og med et fast tag om nakke og i mit hår, stak hun sin drivvåde fisse hen til mit ansigt og tvang mig til at slikke hende mens kæresten vendte op og ned på mit underliv med sin kæmpekølle.

Pludselig kunne jeg mærke min mand der havde stillet sig bagved mig og begyndte at arbejde mit jern op i mit numsehul. ”Åh gud ”tænkte jeg, der er sgu da ikke plads til dem begge to i lille mig. En ting er kæmpepikken i min fisse, men min mands lange pik i mit numsehul er da helt udelukket, tænkte jeg. Men jeg var så optændt af liderlighed at jeg ikke længere sansede det.

Jeg har aldrig, aldrig været så tændt og liderlig før. Det var den vildeste oplevelse at udblokket af et kæmpejern,- men kombineret med at min elskede kneppede mig langsomt i numsen samtidig, mens en fræk tøs tvang mig til at slikke hende samtidig var bare for overvældende. Min mand holdt godt fast omkring mine hofter og krammede mig hårdt bagfra. Han hjalp også Cat med at holde mit hoved fast så hun kunne få slikket fissen. Mine brystvorter blev suttet hårdt mens mine patter blev æltet og masseret. Der var hænder og tunger alle steder. Vildt !!!!

Jeg kunne mærke min mands pik rykke frækt inden han skød sin ladning af oppe i min røv. Han stønnede højt og jeg kunne mærke at der blev meget varmt hele vejen op i mig. Han trak sig ud og med det samme kunne jeg mærke at hans sæd begyndte at løbe fra mit numsehul og derfor ned af nosserne på kæresten der lå nedenunder. Det lettede trykket på min arme fisse, og kæresten gav mig et ridt jeg aldrig havde prøvet før. Hans hårde krop vrikkede og vred sig under mig mens hans underliv igen og igen styrede hans kæmpesnabel ind og ud af min gennemkneppede fisse. Jeg var fuldstændig blokket ud og fyldt til bristepunktet.

Kæresten nærmest væltede mig af og hvis ikke Cat og min mand havde grebet mig var jeg væltet ned af sengen. Kæresten beordrede Cat og min mand til at holde mig fast. Min mand holdt mit hoved og forsøgte at åbne min mund. Kæresten stod lige ud for mit ansigt med sin dryppende våde kæmpepik og beordrede Cat til at stikke en finger op i numsen på ham og holde fast om hans nosser. Denne gang kunne jeg se det hele meget tæt på. Hun stak den ene hånds pegefinger op i hans anus mens hun klemte hårdt i hans spændte nosser. Med den anden klemte hun voldsomt i mine brystvorter. Følelsen var overvældende og ualmindelig liderlig. Kæresten stod og spillede sin store brune pik lige ud for mit ansigt og stønnede pludselig højlydt. Og så kom det . . . . Pikken nærmest brækkede sig og nogle lange, varme tykke stråler af sæd væltede ud i ansigtet på mig. Og da jeg var spændt fast fik jeg hele ladningen til sidste dråbe. Sæden ramte mig lige i ansigtet og løb ned over min mund og ned over hagen. Han tvang min mund åben og stak det store dunkende pikhoved så lang ind i min mund som muligt, stadig med Cats faste greb om hans nosser og fingeren i hans numsehul. Jeg syntes bare at det blev ved med at sprøjte fra pikken, og da det til sidst kun var dryp og gylp fra den, så slap de mit hoved og mine bryster og jeg faldt sammen på sengen – fuldstændig udbollet og gennemkneppet. Aldrig har jeg fået sådan en omgang før.

Det blev nogle heftige 15 dage på Bali efter dette. Og bestemt ikke sidste gang vi besøger stedet.

porno med danske piger