Husven for min gode veninde og hendes mand del.1

SPAR MANGE PENGE

Lørdag eftermiddag telefonen ringer giver du the i dag? Spurgte Mette. Selvfølgelig svarede jeg, du kommer bare. Mette er en meget gammel skole kammerat som jeg har et meget nært venskab med gennem mange år hun er en skøn kvinde, slank og køn men uden at man som det første tænker på at have sex med hende, faktisk har jeg aldrig i alle disse år haft sex med hende kysset lidt i ny og næ men intet andet. Jeg selv er er en midaldrende stor bamse far som har været skilt i nogle år og ikke lige fundet en som jeg har swinget sammen med.
Mette ankommer og jeg bliver overrasket over hendes påklædning, hun har en pæn skjorte bluse og en kort nederdel med nylon strømper det ligner hende ikke da hun normalt nærmere er en drenge pige som mest går i bukser og en eller anden tilfældig trøje på. Jeg spørger hende i sjov om hun er på vej ud at scorer en ny fyr, eller er ved udskifte Anders som er manden der hjemme. Hun griner og siger hun bestemt bliver ved Anders men nu vil hun prøve noget nyt og henviser til hendes på klædning. Jeg går ud i køkkenet og begynder at lave The og kaffe hun følger efter mig og da jeg står ved køkkenbordet og hælder vand op lægger hun armene om mig bag fra trykker sig ind til mig og kysser mig på halsen, jeg tænker hvad fanden har hun gang i men beslutter mig for at lege med. Jeg vender mig om mod hende kysser hende og lader mine hænder køre ned over hendes baller uden på tøjet, hun svarer igen med at lade sin hånd glider ned over min pik som havde fået alvorligt vokseværk. Jeg trækker op i hendes nederdel og mærker hendes dejlige baller og mærker hun har G streng på går på opdagelse og mærker en meget varm fugtig fisse, jeg mærker hun flytter hånden inden for i mine joggingbukser og lister min pik ud af underbukserne. Jeg stopper hende og spørger om hun syntes det er en god ide, hun kikker spørgende på mig og jeg siger har du overvejet hvad dette kan gøre med vores venskab hun giver min pik et ekstra klem og siger lad os nu få noget The så skal jeg nok forklare, hun slipper mig og går ind i stuen.
Da jeg kommer ind i stuen med The’n sidder hun i sofaen med bene oppe jeg spørger hende om hun er skuffet over min afvisning men hun ryster på hovedet og siger det har dumt af hende at prøve at forføre mig på denne måde i stedet for at fortælle mig direkte hvad hun ville og hun blev meget glad over at mit venskab stod højere end et evt. knald. Jeg sætter mig ved siden af hende og hun lægger bene i mit skød og begynder at forklare, hun fortæller at hendes og Anders sexliv er gået helt i stå og han er helt besat af at hun skal finde en som kan dække hendes behov de havde talt om at finde en fremmed men Mette ville være bange for at hun måske skulle blive forelsket og at det så skulle bringe alt det de havde sammen i fare, da hun trods alt stadig elsker Anders højt.
De havde så talt om at hun skulle prøve om jeg ville være husven +, da hun vidste jeg tidligere var aktiv i swinger miljøet og vidste hun ikke kunne blive flere følelser imellem hende og mig end der er i forvejen. Jeg kikker på hende og kører min hånd op af hendes ben og stopper ved kanten af nederdelen hun spreder sine ben lidt som hun signalerer kom bare nærmere, jeg flytter mig lidt så min hånd kan komme længe op af låret og kan mærke kanten af hendes strømpe. Hun løfter sit ben og begynder at gnide over min halvstive pik i bukserne jeg spørger om hun kan mærke mit svar hun smiler mens min hånd går på yderlig opdagelse under hendes nederdel og bliver noget overrasket da jeg opdager hun har taget sine trusser af da hun var alene i stuen inden jeg kom ind, jeg begynder at køre min finger rundt om hendes store skamlæber hun rykker lidt tættere på som om jeg ikke kunne nå men jeg vedbliver med den indirekte berøring af hendes fisse med strejfer revnen hvor jeg kan mærke fugten pibler frem hun rejser sig lidt for at nå min pik med det bliver en noget akavet stilling vi sidder så jeg tager fat i hende og rejser hende op, hun står nu foran mig med hendes fisse ud for mit ansigt jeg tager fat i nederdelen løfter den op og ser nu lige ind i hendes dejlige trekant.
Jeg begynder at kysse hendes fisse hvorefter min tunge går på opdagelse ned over revnen hvor jeg kan mærke den begynder at åbne sig da kører op igen trykker jeg lidt hårdere og presser min tunge længere ind i fissen, da jeg rammer hendes klit virker det som hu får et stød og giver et gisp fra sig og begynder at stønne svagt. Hun lukker sin nederdel op og lader den glide ned på gulvet, jeg rejser mig og lukker hendes skjorte op og tager hendes BH af. Hendes bryster er ikke store med vorterne stritter lystigt jeg slikker på den ene vorte og klemmer den anden og jeg mærker hendes åndedrat bliver dybere. Kom siger jeg vi går ind i soveværelset på vej der ind er hun i gang med at tage tøjet af mig og vi smider os på sengen. Hun begynder at kæle for min pik og kort efter står den fuld kampklar hun tager hovedet i munden og begynder at sutte og bruger sig tunge samtidigt efter få minutter må jeg stoppe hende, det er længe siden jeg har haft sex så jeg kan mærke at der skal holdes lav profil og det ville ikke være godt at komme allerede inden hun har fået glæde af den.
Jeg kører mine hænder roligt over hendes krop og siger hun skal slappe helt af og bare tage imod. Først er det brysterne som bliver kælet og jeg fortsætter ned over hendes mave uden om fissen og ned til hendes lår. Hun spreder nu benene og siger jeg vil have dig nu men jeg afviser hende og siger du er ikke klar endnu hvorefter jeg tager fat i hendes skamlæber og skiller den fra hinanden og begynder slikke hende hårdt prøver at presse tungen ind i hendes skede og derefter op på klitten som jeg slikker direkte på jeg fortsætter ned til hendes numse hul som også får en tur, hun prøver lidt at skubbe mit hoved væk men jeg holder fast jeg kan smage hendes safter over det hele flytter tilbage til hendes store klit og sætter tempoet op hun er helt væk og da jeg presser 2 fingre ind i hendes nu smask våde fisse kommer er den masse lyd på hun giver et langt hyl fra sig jeg bliver ved at slikke til hun skubber mig væk, jeg mærker mit skæg er lige så vådt som hendes fisse. Hun ligger et øjeblik og samler kræfter smiler og siger læg dig på ryggen så så jeg kan ridde dig. På vej op på mig ombestemmer hun sig og tager hun pikken i munden igen hun sutter som en engel jeg kan ikke huske jeg har været så tæt på at komme ved at blive suttet jeg må stoppe hende igen.
Hun sænker sig ned over min pik som forsvinder ind i hendes fisse i er hug hun sidder helt stille og lægger hovedet til bage og begynder ar rokke frem og tilbage med pikken helt i bund, jeg finder hendes klit med mine fingre og begynder at masserer den der går ikke langtid før at hun eksploderer hopper op og ned på pikken mens hun skriger komm komm nuu dette kan jeg ikke stå for så min sperm fylder hendes fisse mens hun stadig er i orgasmen hun bliver ved at komme men efter nogen tid falder hun sammen over mig. Vi ligger helt stille i lang tid jeg kan mærke at pikken er kravlet ud af hende og spermen løber ned over mine nosser. Hun lægger sig på siden og ser mig i øjerne og siger at dette skulle vi have gjort for mange år siden jeg måtte indrømme at jeg aldrig havde oplevet noget lignende første gang jeg var i seng med nogen vi bliver enige om det skyldes at vi kender hinanden så godt og derfor bare kan være os selv. Hun spørger forsigtigt om hvornår jeg kan få den op at stå igen jeg siger der nok går et par timer, det tror jeg ikke på men vi får se siger hun og går i bad.
Da jeg har sundet mig i 5 minutter lunter jeg ud på badeværelset til hende hun står under bruseren og da hun ser mig siger hun der er også plads til dig da jeg kommer ind under bruseren begynder hun at vaske mig det vil sige vaske min pik hun kæmper for at få den op igen efter lidt tid giver hun op jeg får vasket min over resten af kroppen og er klar til at ”pille lidt” ved Mette igen jeg går ned på knæ og begynder at slikke hende igen hun læner sig op af vægen mens vandet løber ned over hendes krop. Kort efter begynder hun at spænde og hun får en lille orgasme jeg mærker hvordan fissen begynder krampe og hun udstøder nogle dybe støn. Hun siger at nu ville hun gerne have den The som hun ikke fik tidligere og jeg går ud og koger noget vand.
Da hun kommer ud har hun taget min morgenkåbe på mens vi drikker The og kaffe siger hun at hun hellere lige må ringe til Anders så han ved det er gået godt hun går ud i køkkenet jeg sidder og kan høre det meste af samtalen hvor hun beretter om hvad som er foregået dog uden at gå i detaljer men hun fortæller ham at hun er meget glad.
Da Mette kommer ind igen spørger jeg hvad hun har tænkt sig med vores husven+ status som jeg pludselig har fået hun siger at det er ikke noget som er planlagt men Anders vil gerne prøve at være med en gang om det bliver til en trekant eller han bare vil kikke på ved hun ikke hun, spørger lidt tvivlende hvad jeg siger til dette, Jeg siger det vil være ok da jeg har prøvet sex med flere på en gang tidligere og det kan blive rigtigt godt.
Mette er nu blevet færdig med sin The hun rejser sig og lægger sig på knæ for an mig hun siger lad os se om vi ikke lige kan vække ham til en tur mere hun fisker min pik frem og den er begyndt at rører på sig og kort efter sidder den mellem hendes læber som suger samtidig med at hun roteret tungen over mit spændte pik hoved hun kikker på mig og holder øjenkontakt jeg er lige ved at komme igen og jeg siger det til hende hun slipper pikken kort og siger jeg skal komme i hendes mund hun suger nu til og jeg sender min varme sperm ind i hendes mund. Hun synker og slikker den ren og jeg må melde at jeg nu er slidt helt op hvilket hun griner af og siger at hun har fået rigeligt.
Hun tager sit tøj på dog uden sine strømper da de er helt stive af safter og sperm dem kan jeg få lov at beholde griner hun. Vi har i forvejen aftale om at vi skal spise sammen næste lørdag og Mette siger jeg nok ikke skal regne med at komme hjem så tidligt som jeg plejer når vi har spist sammen. Jeg følger hende ud til døren hvor hun giver mig et dybt kys og siger hun glæder sig til det bliver lørdag igen.
Fortsættes…

SEX I DAG?

Forfatter: Vapsen

porno med danske piger