Min kæreste havde hendes veninde og fyr på besøg

Jeg var en tur i byen hos nogle venner, vi hyggede os og der var en livlig snakken om hvad der rørte sig i Danmark. Da klokken var ved at være midnat måtte jeg hellere se at vende næsen hjemad. Min kæreste havde godt nok hendes veninde og fyr på besøg, så det betød ikke noget at jeg kom sent hjem, – og dog.

Som sagt var jeg på vej hjem og det var snevejr, så hastigheden var ikke det vilde, men da jeg var næsten ved huset, så jeg at der stadigvæk var gæster. Det var jeg ikke overrasket over, for det var et hold af de nære venner, og vores besøg hos hinanden kan godt trække ud. Da jeg kom op til vores dør, fandt jeg ud af at den var låst, og jeg måtte til at bakse med mine nøgler for at komme ind.

Nå men ind kom jeg da, og stod nu i vores entre´ og jeg råbte som jeg plejer, “så er jeg hjemme ” det er en vane der er kommet, efter at vi er flyttet ind i det hus vi bor i nu, det er ret stort, og har en første sal med soveværelse og to børene værelser, så det kan være svært at høre noget når man er på første sal .

Jeg fik lagt mit over tøj, og var på vej ind til stuen, hvor jeg kunne høre fjernsynet køre, tænke jeg på om vores venner ville over natte hos os. Det var et grimt vejr uden for, og de bor et pænt stykke fra os, og med det vejr ville det være dumt at køre hjem.

Jeg gik ind i stuen og der var helt mennesketomt. Der stod en del flasker på bordet, så jeg var nok klar over at de var en smule fulde, og derfor var gået til køjs. Jeg ville lige rydde lidt op inden jeg også gik i seng .

Jeg elsker at være oppe om natten og lave noget, når min kæreste sover, så det kunne ikke passe bedre at nyde stilheden mens jeg fik ryddet op. Mens jeg gik og gjorde rent, kunne jeg høre lyde fra trappen til første salen, og da jeg kommer ind i stuen igen opdagede jeg at det var min kærestes veninde Line der kom ned af trappen, kun i ført en T-shirt og små trusser.
Hun blev noget forvirret da hun så mig, og begyndte at mumle noget jeg ikke helt forstod, da jeg spurte hende om der var noget galt, kiggede hun blot på mig, og sagde nej nej, slet ikke kim, jeg er ok.

Hun forsatte ned på Wc´et. Jeg var færdig med at rydde op og ville i seng, så jeg gik op på første salen, på vej hen til soveværelset, kunne jeg høre nogle lyde som jeg ikke var klar over hvad var, før jeg kom tættere på…… men så var jeg heller ikke i tvivl om hvad det var for lyde jeg hørte.

Døren til soveværelset stod på klem, og til min store overraskelse så jeg min ven Peter og min kæreste Lene, i fuld gang med en 69´er , der stod jeg så…… fuldstændig stivnet af det jeg så, og var klar til at brase ind og stoppe det, men en følelse i min krop gjorde, at jeg lod være, jeg fandt det pirrende at se min kæreste ligge der med en pik i munden, og se hende nyde det hele i fulde drag, så jeg valgte at gå ned i stuen igen, tage en øl eller noget stærkere for lige at samle mig igen.

Da jeg sad der i stuen, og tænkte på det der skete i soveværelset, begyndte min pik at blive stiv, jeg kunne mærke at den ville ud af mine bukser, så jeg besluttede mig for at gå i bad.
Det viste sig snart at det med at komme i bad nok blev lidt svært, da Line forsat var på Wc og jeg ville heller ikke bare gå ind når hun nu var der.

Men i bad skulle jeg, så jeg bankede på døren og åbnede den på klem, og der sad Line og så op på mig. Jeg spurgte om hun var ved at være færdig, da jeg lige ville have mig et bad inden senge tid.

Hun sagde at jeg da bare kunne gå i bad, det ville ikke gøre hende noget, for hun havde da set en mandepik før, så der skulle mere til at skræmme hende. Der slog det mig, at hun nok kendte til det der forgik på første sal, og at hun sikkert selv havde deltaget i deres lille sex leg.

Så jeg tænkte ok og begyndte at smide tøjet, da jeg til sidst stod i min bokseshorts, kunne man tydeligt se at jeg havde jern på og line udbrød ” nå der er nok nogen der er ved at rejse telt ” hvorefter hun smilte til mig, jeg svarede hurtigt tilbage, at det var den krop hun havde, der gjorde at jeg havde fået en stivert på.

Det skal lige siges at Line er en køn pige på 24 år, ca. 168 cm høj, langt brunt hår og en lidt spinkel krop med et par pæne små bryster. Line rejste sig nu fra Wc?et og gik ind i stuen, og jeg fik smidt mine underbukser og kom ind under bruseren.

Da jeg stod der kom jeg til at tænke på Lines krop og hvor skønt det måtte være at kneppe hende. Tanken om at kneppe hende gjorde at jeg fik mere jern på, og begyndte at onanere, men blev afbrudt af en stemme bag mig “skal jeg ikke hjælpe dig med det der Kim” jeg for´ sammen, da jeg vender mig om, ser jeg Line stå foran mig helt nøgen og smiler til mig, hun kommer nu ind under bruseren og vores læber mødes i et varmt og hedt kys.

SEX I DAG?

Jeg mærker at hun nu har sin hånd om min pik, hvorefter jeg lader mine hænder glide ned over hendes krop, ned til de dejlige faste balder, det giver et gib i hende, da jeg tager et fast greb i dem, mens hun forsat arbejder med min pik.

Langsomt men sikkert kysser jeg hende ned over kroppen, ned til de faste bryster videre ned over maven, og ned til fissen. Da jeg når hendes fisse, lader jeg langsomt min tunge køre omkring hendes klitoris, og hendes liderlighed udebliver da heller ikke.

Hun begynder nu at stønne, og med et fast tag om mit hovede, presser hun det ind mod sin fisse, mens hun stønner “SLIK MIG KIM, SLIK MIG” jeg leger fortsat med hendes klitoris med tungen og stikker en finger op i hendes fisse, og begynder at finger kneppe hende, der går ikke længe, før hun skriger sin første orgasme ud i rummet, jeg kan mærke hvordan hendes krop ryster af fryd.

Da hun langsomt kommer til sig selv, siger hun “nu er det min tur til at lege” hvorefter hun knæler ned og giver min pik et par kærlige kys.
Jeg er som forstenet… jeg lukker mine øjne og nyder hendes kærlige berøringer, jeg mærker hvordan hun blidt men sikkert bearbejder min stive pik, og hvordan hun lader sine læber og tunge køre op og ned af min pik, for til sidst at tage den i munden.

Jeg mærkede at jeg var tæt på at komme nu,og ville til at trække mig ud, men med et tog Line et fast greb om mine spændte nosser, så jeg endte med at komme i en kæmpe fed orgasme, der fik det til at sortne for mine øjne men dejligt, det var det.

Da hun var færdig med at tømme min pik for sperm, rejste hun sig, og vi kyssede hinanden længe. Så tog vi et godt varmt bad sammen.

Da jeg var færdig med at tørre mig, gik jeg tilbage til stuen for at tage en kop kaffe. Der kom jeg til at tænke på hvad der var sket, og var lidt flov over det, men fortrød ikke et sekund  da jeg vidste at min kæreste Mette og min ven Peter osse lå og hyggede sig.

Der gik ikke længe før Line kom ind til mig i stuen, og vi sad og snakkede over en kop kaffe, da hun pludselig siger ved du at Peter og Mette er i gang med noget ???
“Ja det ved jeg, men ved de så at vi to har haft gang i noget”, spurgte jeg Line, hun så på mig med et glimt i øjet og sagde “ja det ved de, da jeg gik ud fra Wc´et, var jeg oppe hos dem og fortalte dem at vi to ville tage et bad sammen”.

Vi så nu begge på hinanden, jeg tog om Line og gav hende et knus som hun gengældte med et varmt kys. Jeg lod nu mine hænder glide ned over hendes bryster, til jeg stødte på hendes brystvorter, som jeg nu tog fat i og nulrede blidt imellem mine fingrer.

Jeg kunne mærke hun nød det, min pik var osse ved at komme på ret kurs igen, det var line klar over og hun gav mig beslutsomt et skub, så jeg kom ned at ligge, hvorefter hun begyndte at lege med min pik.

Der gik ikke længe før Line lå med hele min pik i munden, og suttede som aldrig før,…… det var en sand nydelse jeg aldrig skal glemme….. men nu mente jeg at det var hendes tur til at nyde det, så med et snup tag, lå hun nu i sofaen med spredte ben og nød min tunges leg på hendes klitoris.

Mens jeg forsatte min leg med hendes klitoris, lod jeg en finger glide ind i hendes fisse……. men
kun for at gøre den fugtig…… og der efter lade den glide ned til hendes lille brune hul, hvor jeg forsigtigt lod den glide ind, det var tydeligt at Line nød det, hun lå og stønnede og vred sig i sofaen af bar´ nydelse og det var tydeligt at hun var tæt på en orgasme, for med et lå hun spændt som en bue, og et sandt skrig for i gennem stuen, og ud af fissen sendte hun små fine orgasme stråler der ramte mig i hovedet og på halsen, mens jeg som en høg forsatte min bearbejdning af hendes klitoris og ringmuskel. Til sidst lå hun helt stille og udmattet af fryd…… hun sagde stille ” tak Kim det var lækkert”.

Jeg kiggede på hende og smilede, jeg sagde “jammen Line vi er da ikke helt færdige endnu, nu skal du kneppes godt og grundigt” , hun så på mig og sagde så “ok, men så skal du osse tage mig i røven søde Kim”.

Hun rejste sig og tog nu atter om min pik, og suttede løs så den blev godt stiv, hvorefter hun satte sig oven på mig og førte pikken frem til fissen, og lod den langsomt men sikkert glide op i hendes varme snævre fisse.

Da den kom helt i bund, begyndte hun langsomt at ride op og ned, og de små faste bryster hoppede af glæde og lyst.

Mens hun sad og red på min pik, lod jeg min tunge glide rundt på de faste brystvorter.

Inden længe skyllede en ny men mere rolig orgasme gennem hendes krop, og hun skreg “KNEP MIG FOR POKKER KIM!! KNEP MIG HØRE DU, KNEP SAGDE JEG”.

Jeg tog hende nu og vendte hende rundt, så hun nu lå på ryggen, og førte atter min pik op i hende.

Med nogle hårde stød gik jeg helt i bund på hende og hun kiggede mig nu dybt i øjene og sagde “KNEP MIG I RØVEN KIM KNEP MIG” jeg førte nu min pik ned til hendes lille faste røvhul, og pressede den langsomt ind, hun var meget snæver, og hun gav et lille hyl fra sig, da jeg kom ind i hende, men inden længe var jeg i fuld gang med at kneppe hende i røven, og jeg kunne mærke at jeg var tæt på en orgasme…….Line sagde “sprøjt mig fuld med din sperm kim, kom sprøjt i mig” jeg sendte nu stråler af sperm op i hende, og faldt til sidst sammen over hendes dejlige krop, vi gav hinanden et langt kys og var begge to enige om at det ikke skulle være den sidste gang vi ville nyde hinanden på denne her måde.

Forfatter: Swinger Kurt

porno med danske piger