Anmeldelse af bondage sæt – en fræk udfordring til par!

Anmeldelse af bondage sæt – en fræk udfordring til par!

SPAR MANGE PENGE

Test af bondage-sæt.

Master & Slave Bondage Spil til ParBondagesæt til dig der kan lide at binde eller blive bundet.

Vi har i dag fået fornøjelsen af at anmelde dette frække Bondage-sæt. Det var en sjov og fræk udfordring og vi har naturligvis haft det med hjemme og afprøve, for at kunne give dig den bedst mulige og mest troværdige anmeldelse. Personligt er vi begge vilde med bondage, rollespil og frække sexlege. Har du de samme lyster eller vil du bare gerne vide mere om hvordan et bondage sæt, som dette virker og fungerer, så læs med her.

Ny indenfor BDSM?

Har du ikke tidligere hørt om eller udøvet BDSM, så har du noget godt i vente. BDSM handler om at udleve nogle fantasier omkring kontrol, dominans, underkastelse og bondage. Akronymet står for:

 • Bondage: At binde eller blive bundet
 • Dominans: At dominere eller lade sig underkaste af sin partner
 • Sadisme: Handler blandt andet om at pirre sanserne og nydelsesfuld smerte
 • Masochisme: Handler om tilfredsstillelsen ved at påføre andre smerte og ydmygelse

Det kan lyde meget mere ekstremt end det nødvendigvis er. Det dejlige ved BDSM er, at du og din partner kan tage det i lige det tempo, som I har lyst til. Start gerne blidt ud med bondage og et blindfold og bevæg jer efterfølgende ud i vildere rollespil, hvor I eksperimenterer med henholdsvis sadisme og masochisme.

Dette får du med når du køber bondage sættet

Bondage sættet som vi har afprøvet indeholder hele 8 forskellige dele. Der er altså rig mulighed for både blide og vilde sexlege. Det består af:

 • Håndledsmanchetter
 • Ankelmanchetter
 • Reb
 • Blindfold
 • Halsbånd og medfølgende snor
 • Gag ball
 • Flogger pisk
 • Nipple klemmer

Det er lavet i lækre materialer som PVC, bomuld og metal. Det er holdt i sort og lilla, hvilket er både frækt og forførende. Og både farve og materiale har stor betydning for os.

Alle dele fungerer rigtig godt, de er robuste og kan tåle, at der bliver revet og flået i dem. Det er alfa omega for især de lidt mere vilde BDSM lege, hvor det kan gå vildt for sig. Ankel- og håndledsmanchetterne kan desuden bindes op, så de kan bruges på helt andre måde, hvis man har lyst til det. De har hver en kæde imellem, som kan åbnes og lukkes på forskellig vis, så du også kan binde dem helt sammen, hvis I er til mere avancerede bondage.

Alle dele kan bruges sammen, men det er også oplagt at bruge dem hver for sig. Det er ikke altid, at man er i humør til at finde alt sit grej frem, hvorfor det er smart at bruge det separat.

SEX I DAG?

Sådan bruger du det

Ser det lidt intimiderende ud, så start ud med det du kan identificere. Manchetterne fungerer præcis som håndjern, og det er et rigtig godt sted at starte, indtil du bliver mere komfortable med at bruge de andre dele. Bind din partner med manchetterne og lad blindfoldet glide ned over øjnene på ham eller hende. Og se hvordan vedkommende næste skælver af ren lyst. For når man fratages nogle sanser, som synet, så træder de andre sanser i forgrunden. Kør flogger pisken lige så stille og ned over inderlårene og maven og du kan være sikker på, at din partner bliver helt ekstatisk.

Halsbåndet ved du nok godt hvordan man rent teknisk bruger. Men i hvilke anledninger du skal bruge det, kan straks være sværere at regne ud. Men et halsbånd er oplagt at bruge, når I eksperimenterer med masochisme. Den ene af jer er hersker eller herskerinde og den anden er slaven, der er i snor. Det er frækt og pirrende at kaste sig ud i sexlege med halsbånd – så prøv det af.

Det var vi mest vilde med

Generelt var vi virkelig glade for alle 8 dele. Det er dejligt, at det indeholder så mange forskellige dele, da man virkelig får muligheden for at afprøve dem alle. Skulle man have købt dem separat, så havde man nok ikke forsøgt sig med alle dele.

Vi var mest vilde med henholdsvis gag ballen og rebet. Rebet er på hele 5 m og du kan derfor både binde enkelt legemsdele og blive bundet op til f.eks. sengegavlen. Får du først mod på de lidt mere ekstreme bondage lege, så er et reb uundværligt. Du kan binde og blive bundet på en meget mere realistisk måde, hvilket især tiltalte os.

En god gag ball er altid et rigtig godt stykke sexlegetøj. Ofte kaster man sig ikke ud i at lege med den, hvis man er ny, men her er det især en god idé at anskaffe sig et bondage sæt, hvor alle dele er med fra start. Gag ballen er lavet i et lækkert materiale, og bolden er desuden udstyret med en del huller, så man sagtens kan stønne (og trække vejret) imens man har den i. Remmen kan justeres, så den passer til de fleste. Indersiden af remmen er lavet, så det ikke føles ubehageligt at have den på.

Fordele – ulemper

Der er langt flere fordele ved at købe et bondage sæt, som dette, end der er ulemper. Men skal vi alligevel fremhæve en ulempe, så er det nok, at der ikke er et par rigtige håndjern med. Selvom der både er reb og manchetter, så går man bare aldrig galt i byen med et par håndjern. Det er naturligvis let at erhverve sig ved siden af, men nu vi skulle finde en ulempe, så var det den.

Fordelene er der derimod mange af. Når du køber et komplet sæt, så får du lov til at udforske dig selv på en helt anden måde. Havde du ikke købt et sæt, så havde du måske ikke købt f.eks. flogger pisken, fordi du troede, at den var for vild. Men nu er det blevet en del af favorit legetøjet, når den står på BDSM hjemme i dobbeltsengen.

Derudover så er der naturligvis også en økonomisk fordel. For sexlegetøj er generelt dyrt, hvis det skal være i den høje kvalitet, som dette sæt er. Køber du delene separat kan det derfor blive meget dyrere, end når du køber dem samlet.

Rianne S Kinky Me Softly SætHar du også fået lyst til at anskaffe dig dit eget Bondage sæt, så er du heldig, for lige nu kan du få det til halv pris. Til den pris er det et virkelig godt køb, som du helt sikkert vil blive glad for. Der er til mange timers sjove og frække lege, og vi var begge virkelig glade for sættet.

 

porno med danske piger