Venner/kærester/søskende

SPAR MANGE PENGE

Hun kastede sig i armene på mig og sagde, at hun var gået fra Poul han har igen været mig utro og nu vil jeg ikke mere, jeg sagde kom nu indenfor…

Jeg sad en søndag eftermiddag og stenede lidt oven på en date lørdag som gik helt i kage.

Jeg er en fyr på 25 år som ser ud som folk er mest. Jeg er revisor og begyndte at tjene godt, så jeg havde lige købt en stor tre værelses lejlighed på Frederiksberg nærmest en penthouse lejlighed.

Men tilbage til historien jeg og Lene er vokset op som tvillinger vi er født med en dags forskel vore forældre bor i en andels boligforening på samme etage så det var meget naturligt, da vi blev større, at vi legede meget sammen. Vi kom i samme børnehave og da vi kom i skole sad vi altid sammen sådan gik det til vi kom i gymnasiet, da jeg var mere til matematisk og Lene til sproglig kom vi i hver sin klasse. Men vi var stadig meget sammen fordi vore forældre havde skiftet partner min mor fandt sammen med Lenes mor og omvendt alle blev boende så jeg og Lene boede i begge lejligheder som det passede os bedst.

Vi havde også de første seksuelle oplevelser, som at kysse og lidt petting, men på et tidspunkt sagde Lene stop hun ville ikke risikere at et kæresteforhold skulle koste vores venskab, hvad jeg nødtvungent måtte acceptere selvom jeg var og stadig er meget forelsket i hende.

SEX I DAG?

Jeg ved at Lene i gymnasiet havde nogle kærester og også mens hun uddannede sig til sygeplejerske. Det sidste år hun læste til sygeplejerske faldt hun pladask for en rigtig skørtejæger af en læge som var ti år ældre end hende og ikke engang en måned efter flyttede hun ind hos ham i hans hus.

Lene er den flotteste pige jeg har kendt hun har det sødeste smilende ansigt jeg har set og de pæneste rødlige hår blå øjne som krystaller og et par runde bryster på størrelse med et par stor grapefrugter en smal midje og et par gode runde baller så er hun ca. 1,60 m høj og har flotte slanke ben.

Det ringede på hoveddøren og gennem dørtelefonen kunne jeg forstå det var Lene jeg lukkede hende straks ind i opgangen.

Da hun kom op med elevatoren kunne jeg se at hun var meget ked af det. Hun havde en stor taske med sig, hun kastede sig i armene på mig og sagde, at hun var gået fra Poul han har igen været mig utro og nu vil jeg ikke mere, jeg sagde kom nu indenfor hun satte tasken i entreen og jeg hjalp hende af med jakken opsagde, at hun skulle sætte sig ind i stuen så ville jeg hente en flaske vin.

Da jeg havde hentet vinen og et par glas satte jeg mig ved siden af hende i sofaen, og begyndte at fortælle, at hun kom hjemfora arbejde et par timer tidligere end hun plejede. Døren var låst og det plejede de ikke at gøre når en af dem var hjemme, men Pouls bil holdt i indkørslen så hun var klar over at han var hjemme. Hun låste sig ind og kunne høre lyde fra soveværelset, da hun åbnede døren sad naboens datter Lise på 17 år og hoppede op og ned på Pouls store pik, hun havde åndsnærværelse nok til kun at sige i hygger jer nok bare forsæt, jeg skal bare hente noget tøj hun fandt en stor taske og pakkede det mest nødvendige, Lise var hoppet ned fra Pouls pirog gemte sin nøgne ungepige krop under en dyne. Len gik ud på badeværelset og tog hurtigt sit toilet grej og strøg ud af huset og tog sin lille bil og kørte over til mig. Hun fortalte videre, at hun viste også han flere gange havde været hende utro med Lises mor. Og på hospitalet gik der flere historier om Pouls eskapader. Hun lænede sig indtil mig og sagde hold om jeg gjorde som hun sagde så så hun op på mig omspurgte om hun ikke måtte bo hos mig til hun kunne finde et andet sted at bo for jeg vil ikke hjem til mor og far for de vil bare sige hvad sagde vi.

Jeg sagde at hun måtte bo her lige så længe hun ville gerne for mig altid. Så sagde hun hvor er jeg dum, hun så igen op på mig så begyndte hun at kysse mig mere og mere krævende og vores hænder gik på opdagelse hos hinanden, da det havde stået på et stykke tid sagde jeg til Lene skal vi ikke gå ind i soveværelset.

Vi gik tæt omklamrende ind i soveværelset og begyndte straks at klæde hinanden af, da vi stod nøgne over for hinanden pludselig lagde Lene sig på knæ først kyssede hun min glans og tog den så ind i munden samtidig med at den ene hånd gled op og ned af mit skaft samtidig med hun legede med mine nosser skiftevis blidt og hårdt. Efterhånden slugte Lene mere og mere af min pik. Da det havde stået på et stykke tid bad jeg hende om at stoppe, jeg bad hende om at lægge sig på ryggen og jeg trak hende ud til kanten af sengen og trak hendes ben op over mine skuldre så begyndte jeg at slikke hendes dejlige smukke kusse, mens mine hænder legede med hendes bryster og nev hende blidt i hendes brystvorter, som straks blev hel stive, jeg åbnede hendes kusse med min tunge, hun var allerede lidt våd, jeg strejfede let hendes klit og hun begyndte at stønne jeg tog den ene hånd ned til hendes kusse og stak et par fingre op i hende samtidig med jeg begyndte at sutte og slikke på hendes klit. Lene begyndte at sukke og stønne og sagde åh, åh, åh det er så dejligt, du må aldrig holde op åh bliv ved, bliv ved lige pludselig stivnede hendes krop og hovedet gik fra side til side samtidig med hun skreg nu kommer jeg Og skreg helt vildt sin orgasme ud i rummet.

Jeg lagde mig op til hende og vi kyssede og krammede hinanden. Da hun havde sundet sig lidt sagde hun, jeg vil ride dig først lagde hun sig ned og igen min pik ind i sin dejlige mund, da den igen var hel stiv satte hun sig langsomt nedover min pik, hun var så dejlig snæver, så jeg var lidt bange for at jeg ikke kunne holde så længes jeg sagde til hende at jeg ville tage hende i dog stile hun lagde sig på alle fire og strittede med rumpen og lagde mig bag ved og stak pikken ind i hendes skønne kusse samtidig gav jeg hende nogle dask i røven så hun blev lidt rød men hun blev meget liderlig af det og modtog mine stød med modstød jeg stak en finger op i hendes røvhul først protesterede hun lidt men efter hånden mere og mere liderlig og jeg havde efterhånden 2 fingre oppe i røven på hende den anden legede jeg med hendes klit og det varede ikke længe før hun spændte i hele kroppen og hun klemte så hårdt om min pik i sin snævre kusse at vi kom samtidig og jeg faldt ned over hende sådan lå vi længe så besluttede vi os for at gå ind i stuen og få noget at drikke .Lene havde konduite nok til at tage et håndklæde med ind i stuen som vi satte os på. Vi aftalte at vi begge ville holde fri i morgen så vi kunne hente hendes ting. Hun sagde at hun lige ville ringe til Poul og det gjorde hun, hun fortalte at vi kunne komme i morgen formiddag og at han ikke var hjemme.

porno med danske piger