Ingen påskeæg, men påskesex

Efter en del timer og en del snaps sagde hun, jeg er vild med unge fyre som dig, så kommer du ikke og knepper mig på mandag, jeg er alene hjemme og du kan bare overnatte hos mig…

SEX I DAG?

Jeg fik ingen påskeæg i år til påske, men istedet for fik jeg noget lækker sex med en sexet kvinde. skærtorsdag var jeg til påskefrokost, og kom til at sidde hos 2 dejlige kvinder som var veninder til værtinden. jeg er selv singelfyr på 33 år, men de havde begge deres fyre med, men især tanja var pågående, hun var en kvinde på 48 år og vejede ca 90 kg. i løbet af aftenen havde hun flere gange sin hånd nede i skridten på mig, for at tjekke om min pik var god sagde hun. efter en del timer og en del snaps sagde hun, jeg er vild med unge fyre som dig, så kommer du ikke og knepper mig på mandag, jeg er alene hjemme og du kan bare overnatte hos mig. ja selvføgeligt svarede jeg troede jo det var fuldesnak. hun gav mig sin adresse, og tog hjem med sin kæreste. nå men det blev søndag og jeg havde næsten glemt tanja, da jeg pludslig fik en sms af hende, husk du skal råkneppet mig med din unge pik i morgen.

Det blev mandag og jeg kørte ud til hende, ringede på døren, og hun åbnede døren og der stod hun i sort undertøj og tog imod mig med et ordentlig tungekys. kom ind og smid tøjet, jeg vil smage den pik jeg ikke fik i torsdag. jeg havde knapt smidt bukserne før hun min pik i munden, det tog ikke langt tid før min pik stod kampklar, hun gav den en ordentlig suttetur også mine kugler fik den lækkerste tur, men nu måtte jeg smage hendes fisse, så jeg lagde mig mellem hendes ben og suttede løs, nej hvor var hun våd, da jeg havde fået hende til at komme ville hun have min pik op i hende, det fik hun så.

Først på den gamle måde, men jeg ville også tage hende bagfra så jeg stillede bag hende og stak den op i hende, og bankede løs godt op i hendes fisse, til sidst satte hun sig op og red mig til jeg kom med store sprøjt oppe i hendes kusse, men hun var ikke færdig endnu, så hun sutte mig op til en gang til, og denne gang startede vi med lidt mere ridning, men hun ville have den i røven så igen stillede jeg mig op bag ved hende, men førte denne gang min pik op i røven på hende, jeg gav hende den store tur og sluttede af med at sprøjte min sæd ud over hende.

Vi tog også et morgenknald og aftalte at hun bare skulle sms næste gang hun ville have min pik.

porno med danske piger