De så de kom og de vandt!!!

SPAR MANGE PENGE

Mona tog min pik i munden og begyndte at sutte løs. nu skal jeg tage kamaraet sagde Lotte. Mona lagde sig ned og åbnede sine ben kom så med den pik din tyr…

Jeg var på ferie på samsø hvor jeg er kommet tit. sad nede på den lokale cafe i ballen og fik en øl. jeg fik øje på to modnet kvinder som sad ved nabobordet, de havde været med på færgen fra Hov sammen med mig i går. de var dejlige sommerklædte og der var ikke meget der dækkede deres former og de lugter langt væk af sex. jeg sad i mine tanker og dagdrømte lidt om at kneppe dem begge, da den ene rejste sig op og kom over til mig. undskyld unge mand er du kendt på øen, jada svarede jeg. kunne du ikke vise min veninder og mig rundt på øen. så vil vi gerne give en middag for det. det kan vi da godt finde ud af.

SEX I DAG?

Det viste sig at hun hed Mona, hun var 51 år havde et flot krop, ca 60 kg flot rødhåret pige, hendes veninder hed Lotte var 49 år, var noget større vejede vel 85 kr og var sorthåret, vi kørte rundt på øen og jeg viste dem rundt, da vi kom til ballebjerg, tog Lotte en kurv frem og et stort tæppe, kende du et sted hvor vi kan få lidt fred til lidt pølsemad og en øl. Mona tog et videokamara op af bilen. jo det kan vi nok finde sagde jeg. vi fandt et stille sted, og Lotte fandt øl og mad frem da vi havde spist sagde Mona pludslig, vi gerne spørge dig om noget. vi kunne godt tænke os at du optog os på video mens vi leger med hinanden, så vi kan sende et bånd til vores mænd, så de kan se hvad vi laver, og det vil kanon hvis du vil være nøgen mens du optager, så vi kan se når din pik vokser, og vi vil selvføgelig også have den bagefter.

jeg sagde ja og lidt efter lå disse to dejlige kvinder og slikkede hinandens fisser, Mona med den dejligste rødhåret og Lotte med en dejlig glatbarberet. det var vist ikke første gang at disse to kvinder nød hinanden, mens de lå der og lege med hinanden, begydte min pik at blive stiv, da min pik stod lige ud i luften, begyndte Mona at snakke til kamaraet. hej derhjemme som i kan har Lotte og jeg det godt. vejret er godt, øen er smuk og vi nyder hinanden, og ikke mindst har vi fundet en dejlig ung pik som om lidt skal knalde os begge 2, så kan i hygge jer. Mona tog min pik i munden og begyndte at sutte løs. nu skal jeg tage kamaraet sagde Lotte.

Mona lagde sig ned og åbnede sine ben kom så med den pik din tyr. jeg skyndte med ind med pikken og jeg kørte den ind og ud indtil Mona kom. jeg vendte mig om så jeg lå på ryggen. Mona lod sig glide ned på pikken og begyndte at ride mig. Lotte lagde kamaraet og satte på min ansigt så jeg kunne slikke hendemens veninden red. safterne flød ud af Lottes fisse, jeg kunne mærke at jeg var ved at komme, men Mona blev ved og jeg kom oppe i hende samtidigt med at hun kom.

Vi lagde os på tæppet, og damerne fortalte at deres mænd havde spøgt med at de ikke kunne få fremmede pik om de så havde 4 dage før de selv kom til øen, og det var endt med et væddemål som pigerne nu havde vundet, nej ikke helt sagde Lotte jeg skal også lige have lidt pik på filmen, de begyndte at slikke min pik igen, og da den stod op igen, tog jeg Lotte bagfra, indtil hun ville have den i røven, jeg stak den op i røven på hende og bankede løs indtil jeg kom i røven på hende.

De næste tre dage fik vi ikke set så meget til øen, men jeg fik fisse

porno med danske piger