Min kammerats mor

SPAR MANGE PENGE

Gik om bagved og om på terrassen. Der lå hun i en lille sort g-streng. Jeg stod ved hushjørnet og kiggede på hendes numse. Jeg trak mine bukser ned og begyndte at spille pik…

Jeg havde igennem hele min barndom haft min bedste kammerat boende lige inde ved siden af mig. Jeg har tilbragt rigtig meget tid inden hos ham og sovet der. I de mindre år tænkte jeg ikke over, der tit gik rundt i morgenkåbe. Kan dog huske en gang vi var i karbad sammen med hans søster og vi alle sad på gulvet og gled hen ad det. Jeg sad op af hans søster og pik gled op af hendes numse. Tænkte ikke over det før vi lå i sengen om aftenen. Vi var vel omkring 12 år og nok der min seksuelle interesse begyndte *sf* Da min kamerats mor stadig stod solbad kun i g-streng og tit bare gik rundt i morgenkåbe. Kunne ikke lade være med at tænde på hendes dejlige bryst med de skønne vorter.

En dag hvor jeg var over hos dem, da jeg var omkring 14 lå hans mor og tog sol på ryggen. Jeg kunne ikke lade være med at kigge på hende bryster. Straks blev pik stiv. I det jeg stod der vendte hun hovedet om og kiggede på mig først i mine øjne og så ned på bulen i mine bukser. Hun smilte og tog fat om den ene vorte og nulrede den. Var helt paf og havde sådan lyst til at spille min pik. Hun vendte sig om på maven og løftede sin numse op og ned et par gange. Pludselig kom min kammerat hen og spurgte om vi ikke skulle gå ned og spille fodbold.

SEX I DAG?

De næste par timer og om aftenen kunne jeg ikke tænke på andet end hende numse og bryster. Hvordan det må føles…. Den nat drømte jeg om sex med min kammerats mor. *sxf*

Dagen efter skulle jeg være alene hjemme. Min familie var taget afsted da jeg stod op, så trak i et par short. Gik over på den anden side og bankede på. Deres bil var der ikke, men tænkte min kammerat måske var omme i haven. Jeg gik om bagved og om på terrassen. Der lå hun igen i en lille sort g-streng. Jeg stod ved hushjørnet og kiggede på hendes numse. Jeg trak mine bukser ned og begyndte at spille pik. Kom hurtigt og stønnede lidt for højt. For hun vendte sig om og kiggede. Jeg nåede lige at gemme mig. Trak bukserne op og gik stille over til hende. Sagde hej, Hun vendte sig rundt, kiggede på mig og kiggede ned på min bukser.

Hun spurgte om det var mig hun hørte før. Jeg sagde straks nej, men rødmede vist for meget, for hun smilte drilsk og sagde det kun var hende der var hjemme. De andre kom ikke før i aften. Hun spurgte om jeg ikke ville side ned. Jeg tog en stol over. Hun spurgte om jeg ikke ville smøre hendes ryg ind i solcreme. Jeg tog straks creme og lod klatter komme ud over hendes ryg og et par ned på hendes balder *sf* Lod mine hænder glide ned over ryggen og langsomt ned på hendes balder.

Hun drejede hovedet og smilede frækt, hun løftede numsen og spredte let benene. Jeg lod hånden glide under g-strengen og lod en finger glide over numsehullet og ned til hendes glatte mis. Jeg mærkede hende håndes hånd massere min pik. Hun spurgte om jeg ikke skulle smide shortsene. Straks tog jeg dem af. Hun vendte sig rundt og trak g-strengen af. Hun løftede hendes våde glatte mis op og sagde jeg skulle lade en finger lege med den….

Mere kommer senere *sf*

porno med danske piger