Forfør din kone, kæreste eller en du gerne vil score!

Forfør din kone, kæreste eller en du gerne vil score!

SPAR MANGE PENGE

Guide til hvordan du forføre din kvinde med 3 effektive tips!

Det behøver ikke koste en masse penge når du skal forføre og forkæle din partner. Har er en billige måde du kan bruge til at give en oplevelse ud over det sædvanlige til din partner og få hende i den 7 himmel.

Der skal ikke meget til for, at din kvinde vil føle sig elsket, forkælet og godt tilpas. Noget af det, som mange kvinder sætter allermest pris på er nærhed, forkælelse og intimitet. Og faktisk behøver forførelse ikke ende op med sex. Det kan lige så godt være en intim seance – gerne med sensuelle undertoner – hvor det er forkælelsen af kvinden, der er i centrum.

Det er vigtigt, at du gør det klart, både over for hende og ikke mindst over for dig selv, at hun ikke nødvendigvis skal ”give noget igen”. Hvis hun vil have sex, er det fedt. Og vil hun ikke have sex, er det lige så fedt. Så har du givet hende en fantastisk oplevelse – måske faktisk det, hun trænger allermest til – og så vil det måske blive belønnet på et senere tidspunkt.

Hvad tror du, din kvinde tænder på – Tør du se de hemmelige sexfantasier..?

Planlægning, planlægning, planlægning

Selvom de pludselig input er noget af det, som virkelig kan give et forhold gnist og gode oplevelser, så bør du, inden operation forfør din kvinde, spare lidt på impulsiviteten og i stedet fokusere på at planlægge, så det passer perfekt ind i hendes program.

SEX I DAG?

Det er vigtigt, at hun ikke føler sig stresset af praktiske gøremål som vasketøj, indkøb og børnepasning. Sørg derfor for at lave en aftale med hende om, at du har en overraskelse, få passet børnene og få gjort det ryddeligt og pænt derhjemme. Alternativt kan du også invitere hende ud af huset, på weekendophold eller bare en enkelt overnatning på hotel.

Skab de bedste rammer for, at hun kan føle sig godt tilpas. Varm rummet op (de fleste sover i et koldt soveværelse), sæt noget stille musik på og tænd gerne nogle stearinlys for at fuldende stemningen.

Forfør din kone, kæreste eller elskerinde med disse tre ting.

Der findes flere forskellige produkter, som er perfekte til forførelse af en kvinde. Det er simple produkter, som er nemme at bruge, og som du kan købe for få penge. I denne guide har vi valgt tre forfør din kvinde produkter ud: blindfold, fjer og massageolie.

Start ud med at give kvinden et blindfold på – eller lovemaske, som nogle også kalder det. Du kan give hende det på som det allerførste og så føre hende ind i rummet, eller du kan vente med at give hende det på til, når du har fortalt hende, hvad der skal foregå. Inden næste step sætter ind i forførelsen, skal hun have sit tøj af. Måske hun har det bedst med at beholde sine trusser på. Det må være op til hende.

Når du masserer hende, så prøv om du kan undgå at berøre hendes mere intime områder. Dette vil gøre oplevelsen endnu mere pirrende for hende. Husk, at det er hendes nydelse, der er i centrum, og vær forberedt på, at det ikke nødvendigvis skal ende op med sex.

Som du kan se, skal der kun få midler til at forføre din kvinde. Det behøver ikke være et kæmpe set-up. Oftest er det de små ting, der gør forskellen. Og bare det, at du viser, at du tænker på hende, kan være vigtigere end, hvordan selve seancen forløber. Så opfordringen herfra må lyde: forfør din kvinde!

Held og lykke og god fornøjelse!

porno med danske piger