Kæresten havde gangbang

SPAR MANGE PENGE

Nu var pikken godt inde i røven på hende, hun jamrede bare endnu mere, hun kunne ikke gøre andet end acceptere. Av det måtte gøre ondt da hun aldrig havde prøvet det før…

Her vil fortælle om en oplevelse jeg har haft denne sommer med min nye kæreste.

Efter at have været alenefar i et par år, møder jeg endelig den perfekte dejlige smukke pige som jeg simpelthen var så stolt af.

Hun er noget yngre end jeg selv og har den perfekte figur og udseendet har hun også med sig.

Når vi er ude sammen kigger drengene langt efter hende og det samme gør mine venner også.

Hun ved godt hun ser hammer godt ud og er måske også en smule snerpet, men det gør hende blot endnu mere dejlig.

Nå men vi havde i vores lille landsby den årlig fest på sportspladsen og var samlet hjemme hos os en flok venner og bekendte for at varme lidt op inden vi skulle til fest der.

SEX I DAG?

Min dejlige kæreste, lad os kalde hende Mette så igen dejlig ud og havde klædt sig i let sommertøj med min ynglings korte nederdel som lige gik til balderne. Hun så sååå fræk ud og det lyste ligefrem en stor liderlighed ud af hende.

Vennerne kom og vi fik allerede tømt de første flasker mm. Så stemning og musikken var høj og dagen var bare sådan en rigtig dansk sommer aften. Vi drog op til festen i teltet og allerede der kunne jeg se hvor omringet hun var af brunstige mænd som stod og omtalte hende med hvor smuk og hvor total lækker hun så ud. Hendes bedste veninde var også med og de to vidste udmærket godt hvor dejlige de så ud og nød blot den opmærksomhed de fik og især når de dansede rundt.

Jeg fik da også lige lov til ind i mellem at få en svingom med Mette og hvor jeg bare kunne mærke at vodkaen var gået godt ind i hjernen på hende. Hun viskede i mit øre da vi dansede at hun ville bag telte med mig og så hurtigt som muligt idet hun var total liderlig, og som hun plejede at sige “jeg vil bare lige ha dig”. Det nåede vi så desværre ikke idet tiden løb fra os.

Baren lukkede ved 2 tiden og vi tog så næsten alle som var med fra starten af hjem til os igen for at feste videre plus et par andre, som jeg blot havde hilst på før. Jeg åbnede baren derhjemme og musikken kørte igen på fulde blus og stemningen var endnu mere høj end da vi var i teltet. I haven havde jeg et lille bassin stående til mine børn og da natten var total varm hoppede et par enkelte i blaa Mettes veninde Gitte og et par drenge. Kunne godt se og fornemme at de var enormt tændte alle sammen. Gitte havde vidt tøj på og intet nedenunder så hun var total gennemsigtig når hun lå der og nød at drengene var vilde med hende. På et tidspunkt kom der et par joints på bordet og det var vildt længe siden jeg havde røget sådanne, men klart skulle vi da alle have noget af det så de kørte rundt i mellem os. Havde på et tidspunkt ikke set Mette hverken i haven på terrassen eller i stuen, og begyndte at lede efter hende. Fandt hende så i min søns værelse sammen med 2 gutter som var taget med hjem fra pladsen af. Jeg stod sådan lidt og betragtede hvad der forgik uden for døren, ingen af dem havde bemærket mig. De ledte efter et par cdér og pjattede enormt meget sammen. Mette sad på knæ og kiggede ind i reolen imens den ene fyr sad ved hendes side og holdt en hånd på hendes ene balde. Den anden sad på sengen og de to fyre havde øjn kontakt med hinanden med “kneppetegn” det kunne jeg tydeligt se. Jeg var godt stiv og skæv selv, men følte at jeg blev hurtig ædru her og fik en vild underlig fornemmelse inde i kroppen som føltes af jalousi.

En fornemmelse af at mit hjertet hamrede vildt og det har jeg aldrig følt før. Nu tænkte jeg, lad os nu se hvor langt både Mette og de drenge vil gå.

Jeg vidste at Mette ikke havde trusser på under den korte nederdel, hun ved jeg elsker tanken omkring det, så den ene fyrs hånd var næsten på det bare hud. Han fortsatte ned på hendes lår og Mette virkede upåvirket af det. Jeg kunne se at han nu strejfede hendes inderlår hvorpå hun så vendte hovedet og sagde “hallo min ven hvad har du fundet der”?, “kan du li det”? Spurgte han. “ja det føles da vildt dejligt, men tror ikke min kæreste vil synes det er én særlig god idé”. De blev så enige om at gå ned til os andre igen og rejste sig. Jeg skyndte mig ind i vores soveværelse som ligger lige overfor og gemte mig der, de bemærkede mig ikke da de gik pjattende ud. Jeg ventede lidt der et par minutter og fandt så ud af at jeg faktisk havde fået en ordentligt stå dreng i bukserne af at se på det. Tanken havde da strejfet mig før med at elske med min kæreste sammen med en ekstra mand simpelthen bare for at hun skulle nyde den følelse af begær og at jeg elskede hende.

Men jeg var altid kommet væk fra tanken idet jeg var bange for at hun ville have mere og så måske den ekstra ville tage hende fra mig.

Efter et par minutter gik jeg så tilbage til stuen hvor et par stykker allerede var gået hjem. Mette og de to andre drenge var der stadig og Gitte og mine venner lå stadig i bassinet udenfor og der var der vidst nok kommet skub i et eller andet idet Mette kun sad i sin top og trusser. Mette kom hen til mig og kyssede mig så sexede og det var et tydeligt tegn på at nu ville hun altså snart have pik. “Skat skal vi to ikke lige bare 10 minutter gå ned i sengen, jeg er så liderlig” sagde hun. Jeg sagde jo lad os lige vente lidt måske smutter de alle sammen om lidt. De to drenge sad i sofaen og tændte en yderligere joint og den overtog så Mette, noget hun ellers aldrig før har gjort. Vi tog alle et par kraftige drinks og et par hvæs af den Joint som i grunden smagte himmelsk og sendt os yderligere ud i en kæmpe brandert. Mette satte noget af det musik på fra min søns cd som er det rene hiphop og bestemt ikke noget for mig. Men jeg ved hun elsker det og specielt når hun har drukket flipper hun totalt ud på dansegulvet af det. Så hun stod alene på stuegulvet i sin påklædning og så hammer sexede ud. Det fik drengene i sofaen til at blive endnu mere tændt. Jeg spurgte så dem om de kunne lide hvad de så. Hvorpå ham med hånden på balderne svarede ” ja er du vild hvor er Mette bare så total lækker” “du er en meget heldig fyr at have scoret sådan en sild”.” I passer jo godt sammen idet du jo også er en flot fyr sagde han”. Jeg takkede ham og kunne kun give ham ret i at hun er super dejlig.

På et tidspunkt kunne jeg godt mærke at Jointen og alle disse våde genstande var ved at virke kraftigt så jeg var lige ved at gå ud med et lys, og det skulle i hvert fald ikke ske fordi så ville de nok tage Mette og give hende en kæmpe tur. Jeg gik så hen til hende og spurgte om vi skulle gå ned i soveværelset og have de 10 minutter sammen som hun havde spurgt ind til. “Ja skat, NU” svarede hun. Vi begge dinglede derned og jeg må tilstå at jeg nok ikke var i stand til at få den op at stå. Rigtigt nok da vi så kom derind kunne jeg bare ikke jeg var alt for fuld og skæv. Mette gav mig ellers en dejlig blowjob, noget hun er mester i og kan bare blive ved, men desværre synker hun aldrig klatten. Jeg tror jeg må være faldet hen, jeg vågnede i hvert fald pludseligt nøgen under dynen og det var totalt mørkt i rummet. Så på klokken og den vidste 4:43, jeg må sku være gået ud. Der var ro i hytten eller jeg kunne ikke høre mere musik i hvert fald. Mærkede efter om Mette lå i sengen men det gjorde hun ikke. Jeg tændte lyset men hun var væk. Fuck tænkte jeg hvor pokker er hun, og hoppede hurtigt i mine bokseshorts og listede ned af gangen til stuen. Døren stod på klem og jeg kiggede fra den mørke gang ind i den let lyste stue. Her fik jeg mig nok en af mine største chok i mit liv. Der sad Mette i sofaen næsten totalt afklædt og med en af de gutters pik i munden. Den anden fyr sad ved siden af hende og gramsede på hendes patter med den ene hånd dybt begravet i hendes fisse. Mette nød det og var totalt opslugt at fyrens enorme store pik. Nok omkring de 30cm lang og godt tyk. Jeg var lige ved at brase ind for at knalde dem et par på siderne – jeg rasede indvendigt og var så dybt såret over at hun faktisk lige i mit eget hjem imens jeg sov, var mig utro. Men min pik var ikke upåvirket igen af det syn og det tændte mig må jeg tilstå, så jeg stod der med en total blandet følelse i kroppen. Kom så i tanke om hvor Gitte og mine venner var blevet af. Bemærkede så at de sad i den anden sofa overfor og havde faktisk gang i det samme med hende. Her sad mine bedste venner og var ved at bolle Mettes veninde og samtidig se på at min kæreste fik fremmede pik. Fuck jeg var rundtosset og stadig fuld, men stod nu bare der og så videre på idet det hele jo tændte mig enormt.

Gitte bad nu om at blive kneppet, og det tog heller ikke 5 sekunder før hun havde én pik i Doggy style oppe i sig imens hun slikkede pik. Mette kiggede sløjet op hvad de lavede, jeg kunne godt se hun var “stang bacardi”. Og sagde “drenge giv mig også noget pik – min kæreste er ikke i stand til det og jeg vil fyldes ud med denne her”. Fyren med de 30 cm var ikke længe om at få hende sat ovenpå ham og Mette jamrede da hans enorme pik gled op i hendes drivvåde fisse. Denne stilling elsker hun bare, og det er altid med den hun får den ene orgasme efter den anden. Den anden fyr knappede nu sine bukser op og ud gled en lige så stor stivert som hans kammerat. Han stillede sig op i sofaen og Mette tog den omgående i munden imens hun stadig kæmpede med at få pikken i ind i fissen. Hun hylede og skreg men det blev dæmpet med pikken i munden. Nu havde de fundet et tempo og den store pik gled længere og længere op i hende hvor på hun nu selv red med til hendes store nydelse. Gitte sad stadig i Doggy style og den første orgasme var undervejs kunne man høre.

Det påvirkede den ene fyr som så sendte en stor ladning sperm ind i hendes mund som hun slugte i fulde drag imens hun kom. Mette var totalt væk – hun jamrede med pikken i hende og med den anden i munden. Nu var den første orgasme undervejs hvorpå hun slap pikken i munden og holdte så godt fast om gutten hun havde inde i sig og skreg ” ja ja ja giv mig din store pik, knep mig knep mig”. Disse frække ord brugte hun aldrig når vi dyrkede sex og det pinte mig med ved tanken om at hun virkelig syntes at det her var bedre. Jeg stod nu faktisk og onanerede med det frække syn og var totalt i vildrede og skuffet over mig selv, men alt det der lige foregik i foran mig tændte mig så enormt. Mette kom i en mega orgasme som bare blev ved i lang tid, hvorpå hun faldt totalt sammen over fyren nedenunder……Han havde ikke fået nok endnu så han red hende videre imens hun bare sad slaskende ovenpå ham. Den anden fyr var nu gået bagom hende og jeg var godt klar over hvad han ville. Han ville røvpule hende, noget vi aldrig har gjort idet Mette syntes det er ulækkert og at anus ikke er til andet end at skide som hun selv siger. Mette bemærkede ikke hvad han havde gang i hun var næste i koma. Fyren nedenunder gjorde plads, det hele virkede som om de begge havde gjort ligene før. Gutten som nu stod med én kæmpe stivert lige uden for stjernen spyttede på pikken og gned den godt ind. Fyren nedenunder spredte så balderne og så blev pikken sat på hullet. Mette vågnede med et, og sagde højt “nej det må du ikke gøre” ” nej lad være det går ondt”, men fyren kørte bare på og det holdte hende godt fast. Han kom langsomt ind og nu havde hun faktisk to pikke oppe sig på samme tid. Hun skreg som var det til én fødsel, men fyren bag ved holdte hånden for hendes mund. Gitte og de andre overfor var totalt upåvirket af det som foregik og var stadig i gang med Doggy Style. Jeg kunne se at Mette kæmpede som besat med at komme fri men kunne ikke gøre noget. Jeg var lige ved at bryde ind men tænkte blot det har du sku godt af din so.

Nu var pikken godt inde i røven på hende og hun jamrede bare endnu mere men kunne ikke gøre andet end at acceptere. Av det måtte gøre ondt også fordi hun aldrig havde prøvet det før og specielt fordi hun havde to enorme pikke oppe i sig. Nu havde de fundet et tempo og Mette begyndte at slappe af igen og overgav sig blot. Hun begyndte ligefrem at nyde det – og ham nedenunder var lige ved at komme og derfor blev pikken større som så må have påvirket fissen. Mette begyndte at stønne og råbte så “så knep mig da for fanden – nu vil jeg sku have pik” “Knep mig nu med jeres store pikke”, og med det kom de næsten alle 3 på én gang i en orgasme der nok har varet et par minutter. Jeg selv gjorde det samme og sprøjtede ud på væggen ved at se det vilde orgie de havde gang i. Jeg sundede mig lidt og røg en smøg i køkkenet og tænkte på hvad pokker jeg skulle gøre. Pludselig stod Mette i køkkenet totalt nøgen og fuldstændig i chok over at se mig. “Hej skat” sagde hun hvorpå jeg afbrød og sagde “mig skal du aldrig mere kalde skat” ” du kan godt smide dine bolle venner og mine gamle venner ud og pakke dit lort din store luder”. Hun faldt totalt sammen i gråd som de andre måtte have hørt, idet både Gitte og den ene gut kom ud i køkkenet. De kunne godt se med det hele at jeg havde opserveret dem i deres Gangbang, ingen sagde noget og gik blot ud af terrasse døren og skred. Mette græd og sagde at hun var ked af det men hun var blevet så fuld og skæv og derved havde de drenge tændt hende, men det var bare ingen undskyldning for mig. Jeg hentede hendes “ludertøj” i stuen og smed hende nøgen ud af døren og låste bag mig. Hun bankede på i timevis også selv om det var blevet lyst udenfor men jeg lagde mig bare til at sove. Dagen efter ringede hun hele dagen hun indtalte mange beskeder at hun var hos Gitte og vi burde snakke. Jeg skrev blot en besked til hende at hendes ting og møbler kunne hun hente mandag i garagen. Siden hen har hun kontaktet mig en del gang med dårlig samvittighed overfor mig samt mine børn, men jeg har lovet mig selv aldrig mere at ryge joints eller lade min kommende kæreste gå bundløs, idet det førte til utroskab idet jeg ikke var med. Måske dobbeltmoralsk – men tilliden var der ikke mere fra min side af.

porno med danske piger