Konens gangbang

Hvad skal du ha’? “Pik -” lød det hæst. “Højere din frække luder. Vi kan ikke høre dig” “Jeg skal ha pik,” gispede hun. Jeg greb fat om håret på hende. “Højere din sæk…

En aften hvor vi sad og lirede lidt op med læsning af lidt frække noveller her på nettet, sad vi og kommenterede hvilke der var gode og mindre gode. Hvilke historie der tændte os mest og hvad der måske kunne være fedt af afprøve.

“Du vil jo garanteret helst have noget 2 piger og en fyr”, sagde konen. “Ja måske”, svarede jeg “men jeg ville da bruge hende til at gøre noget rigtigt frækt ved dig. Men du tænker på noget andet måske ?. Du vil vel hellere have 2 fyre “, svarede jeg.
“Nej da, grinede hun og tog mig mig i skridtet. To er da ikke nok. Jeg har smugkikket på de der gangbang historier og uhhh hvor er det frækt. Du kan da også¨godt lide dem ?”
– Joh det måtte jeg indrømme. Det var sgu svært lige at se min egen kone i den rolle, men den frække kælling sad og gned min bule og kikkede på mig med store varme øjne. “Vi kan begge to lide at du kommer ud over mig eller i mit ansigt, så jeg bliver rigtig dejlig snasket til. Tænk så lige hvis der var 4-5 stykker der gjorde det ?”
Jeg kikkede på hende. “Kun 4-5 stykker ? Er du sikker på det er nok ?”
Hun tog fat i min lynlås og trak den langsomt ned. “Din frække fyr. Hvor mange tror du da jeg kan klare ?”
“Det aner jeg ikke, men Okay. Lad os gøre forsøget, hvis du er sikker på det.” svarede jeg.
Og resten af aftenen gik med både det ene og det andet hvor vi planlagde seancen.

I løbet af den næste tid lejede vi et sommerhus ikke så langt fra vort eget og fik på forskellig vis kontakt med nogle fyre. Nærmere bestemt 10 andre som jeg så mødtes med og aftalte hvad der skulle foregå. Ingen var i tvivl om hvem der bestemte og reglerne for hvordan det skulle ske. På selve dagen mødtes jeg først alene med dem i det lejede sommerhus og gennemgik dagens program, så at sige. Jeg havde arrangeret lidt drinks, bare så alle kunne blive lidt afslappede men ingen blev beruset og en stak pornofilm som kunne sætte stemning lidt i vejret på forhånd. Så drog jeg ud til vort eget sommerhus og hentede konen. Hun havde imellem tiden gjort sig klar til sin store oplevelse
Da jeg førte hende ud til bilen var hun kun iført sko og ellers intet under den lange jakke. En smal maske henover øjnene så hun ikke kunne se og så var hun som sædvanlig helt glat efter en gang Brazilian vax. Kort sagt, lige til at spise.

Vel ankommet til vores lejede lysthus og placerede hende i en stor stol midt på gulvet så alle kunne se hende. Fyrene mumlede begejstret da de så hende. “Vis og så din smukke mis, min skat”, sagde jeg og lod en finger glide op mellem hendes skamlæber. Hun var allerede dyngvåd i forventning om de kommende timer. Jeg løftede hendes ene ben ud til siden så det lå henover armlænet og blottede dermed hendes skød helt, mens jeg førte hendes ene hånd ned mellem benene på hende. Hendes anden hånd klemt om hendes ene bryst og hun begyndte at lege med sig selv. Hun havde som sagt bind for øjnene så hun kunne ikke se hvad jeg kunne se, men det var frækt at se hende sidde og lege med sig selv, mens der sad en hel række mænd med stive pikke som de sad og gned mens de ivrigt fulgte hendes bevægelser.
Jeg smed selv tøjet og stilede mig ved siden af hende og gned min pik mod hendes ansigt indtil hun åbnede munden og slugte den. Jeg behøvede ikke mange minutter før jeg var helt stiv og jeg flyttede mig ned mellem hendes ben. Jeg trak hende lidt frem i stolen så jeg kunne køre pikken op i hende. Jeg kneppede hende et par minutter mens hun stønnede og gned sin kilder. Så trak jeg mig tilbage og vinkede tavst en af fyrene frem.
Hurtigt var han henne mellem hendes ben og satte pikken mod hendes kusse. Han kikkede kort på mig og jeg nikkede hvorefter han borede den helt op i min kones kusse og begyndte at kneppe hende med lange stød.
Efter et par minutter vinkede jeg den næste frem og snart havde hun igen en fremmed pik langt oppe i sig. Jeg dirrigerede den første mand op ved siden af hendes ansigt og snart efter havde han fået proppet sin pik ind i munden på hende. Det var tydeligvis noget hun kunne lide og at tilskuere også nød det var klart. For hver eneste af fyrene havde en gevaldig stiv pik, som hun fik gavn af meget hurtigt, for i løbet af det næste kvarters tid havde samtlige 10 haft pikken i både hendes stramme kusse og fået den slikket ren igen af hendes ivrige mund. De fik alle uden undtagelse en tur i min kone.

Så fjernede jeg bindet for hendes øjne og lod hende for første gang se hvem hun var iblandt. Hun kikkede rundt “Uhmmm, skat”, sagde hun og legede med sin mis. “Er det til mig altsammen ?” Alle fyrene stod i en kreds om hende med hver sin stive pik. 11 stive pæle pegede direkte mod hende. “Lad mig se jer gnide jeres dejlige pikke. Gnid dem store og liderlige for mig”, stønnede hun og vred sig frækt i stolen.
Alle greb fat om pikken og kørte løs på den. Men jeg fik dog igen gang i den lille karrusel og på skift kneppede de igen hendes fisse mens de øvrige stod og spillede pik til. Hver mand fik glæde af hendes varme kusse et par minutter før den næste fik plads. Den ene pik efter den anden blev dyppet grundig i hende og hun stønnede højlydt.
“Hvad nu din Kusse – Er der nok pik ?” spurgte jeg “Ooo aa jahh”, lød svaret. “Hvad skal du ha ?” “Pik -” lød det hæst. “Højere din frække luder. Vi kan ikke høre dig” “Jeg skal ha pik,” gispede hun. Jeg greb fat om håret på hende. “Højere din sæk. Lad os høre dig”. “ååhhhh jeg SKAL HA PIK !!!! KNEP MIG” råbte hun. “Glemmer du ikke noget ?, spurgte jeg. Er der ikke mere du skal have end pik” og mindede hende om hvorfor de var tilstede.

“Er det ikke nogen der vil sprøjte udover mig ?”, stønnede min kone “Jeg vil mærke noget dejlig varmt sperm mod mine bryster” Et par af fyrene greb chancen og stillede sig på hver sin side af hende. De skiftedes til at enten at proppe pikken ind i munden på hende eller til at gnide løs indtil de næsten samtidig nåede et klimaks. Mens min kone med store ivrige øjne så på, kom de begge i lange hvide sprøjt ud over hende. Den ene ramte hende på kinden med sit første sprøjt men resten havnede ud over hendes bryster. Den anden havde styr på det og han sendte 5-6 lange hvide stråler mod hendes bryster hvor de blandede sig med den første og løb ned ad hende “Uhmm dejligt, stønnede hun og kikkede ned ad sig selv. “Jeg elsker jeres sperm”. Hun stødte hofterne nedad og kikkede frækt på fyren der havde plantet sin pik i hende. “Hvad med dig ? Kunne du tænke dig at sprøjte udover min kusse ?. Jeg vil se din store pik når den sprøjter på mig”

Mens fyren mellem hendes ben huggede pikken grundigt op i hende, skiftede andre plads så der igen stod en på her sin side af hendes hoved og pegede på hende med deres stive pikke. Hun skiftedes til at gnide og sutte på dem mens hun vrikkede med hofterne og der gik ikke længe før fyren der kneppede hende stønnede højere og højere. “Giv mig det” gispede min kone, “Sprøjt på mig.” Han hev pikken ud af hende og gned den nogle få sekunder før han lagde hovedet tilbage og brummede lystent mens hans pik begyndt at sprøjte sit varme indhold ud over hendes blottede kusse. Hans sperm lagde sig udover hendes mave, hendes venusbjerg og løb ned ad hendes skamlæber.

Så skubbede jeg ham fra hende, greb om min egen pik og stillede mig mellem hendes vidt spredte ben og kørte min pik i et enkelt stød helt i bund i hendes sæddryppede kussehul. Det smaskede og slubrede mens jeg kørte pikken hårdt ind og ud og jeg nød synet af hendes bryster der gyngede frem og tilbage under mine stød. Så trak jeg pikken ud og kravlede hen over hende og satte mig overskrævs så jeg kunne gnide pikken mod hendes våde bryster. “Klem sammen om den”, kommanderede jeg og hun klemte brysterne sammen om min jernhårde pik. Dejligt at mærke hvor vådt og glat der bliver omkring min pik, da al den sperm der var sprøjtet ud over hendes bryster bliver klemt sammen om pikken. Jeg kørte den frem og tilbage og nød at mærke hvordan både pikken og mine nosser blev fedtet endnu mere ind.
Så rettede jeg mit lidt op og kørte min pik rundt mod hendes kinder der glinsede af sperm fra en af de andre fyre. “Slik min pik”, beordrede jeg og pressede den ind i munden på hende. “Slik min pik og mine nosser rene, din liderlige so”
Min kone åbnede munden og slubrede og suttede løs mens hun klynkede af fryd. Jeg opdagede at det ikke kun var min pik der var årsagen til det, men at en af fyrene havde lagt sig mellem hendes våde lår og nu fornøjede både hende og sig selv med at slikke hendes kusse så hun vred sig som en liderlig ål. Jeg trak mig lidt tilbage og betragtede de frække syn lidt, indtil jeg igen indtog pladsen mellem hendes lår. Igen kørte jeg pikken direkte op i hendes tilsølede kusse. Hamrede den i bund mens jeg holdt om hendes lår. Det tændte mig både at se og mærke hende sølet godt og grundigt til. “Kom så i to, sagde jeg til dem der stod ved hendes ansigt. Kør pikkene rundt i ansigtet på hende. Prop en pik langt ned i halsen på hende”.
De fattede hurtigt tanken og skiftedes til at mundkneppe hende, så hun stønnede halvkvalt. Jeg stod og dirrigede dem mens jeg holdt pikken begravet i hende og opfordrede de andre der stod rundt om til at spille pik. Min kones øjne svømmede let mens hun dels betragtede pikspillerne og hun blev brugt af os tre. Min kone var nu meget tændt og da jeg lod tommelfingeren køre i små cirkler på hendes klit måtte hun give slip og kom mens hun jamrede højt af fryd mens hun huggede underlivet mod mig. Jeg slap hendes klit og kørte langsomt pikken ud og ind af hende.

Jeg kunne se at der var en af fyrene der spillede pik, som var meget tæt på at komme og jeg vinkede ham helt hen til os. “Bare giv hende ladningen”. “Jeg vil også komme ud over hendes kusse”, stønnede han og kikkede på mig
“Selfølgelig, svarede jeg og trådte lidt tilbage og til siden så kun lige spidsen af min pik rørte skamlæberne. Gnid din pik og sperm hende godt til. Bare lad det komme.” Han stillede sig så vi stod med min kones ene lår i mellem os og hendes kusse blottet for os begge. Og i næste øjeblikket kom han så i kraftige sprøjt. Mens han gned løs og stønnede vildt ramte hans første sprøjt min pik mens de efterfølgende ramt udover hendes kusse og hendes lår. Jeg borede påny pikken op i hende og rettede opmærksomheden mod de to der brugte hendes mund. “Hvad så i to, spurgte jeg. Hvor længe vil i lade damen tørste ?. Hun har jo ikke fået noget af drikke og hun bliver altid tørstig af at sutte pik” “Åhh ja, stønnede min kone. Giv mig det. Sprøjt mig i munden” “Åbn munden Skat, beordrede jeg. Åbn den så de kan fylde den helt op med dejlig frisk piksaft.”

Min kone åbnede villigt munden, gabte så højt hun kunne så jeg havde frit udsyn. Det var så frækt. Begge fyrene stod nu og spillede pikken af, lige over hendes ansigt. Og det lykkedes dem næsten at komme på samme tid. Jeg så hvordan første den ene svulmede op og sendte en stråle af hvid sperm ind i munden på hende. Den pøsede den ene stråle efter den anden ind over hendes tunge. Og i næste øjeblik fulgte den anden fyr efter og begyndte at sprøjte. Den første ladning ramte hende i panden hvor den begyndte at løbe ned over næsen mens de efterfølgende ramt lige ned i halsen på hende. De oversvømmede hendes mund og deres fælles sperma løb ud af mundvigene og sivede ned langs halsen på hende. Jeg bøjede med frem over hende og tungekyssede hende. Hun vred sig mens hun stønnede liderligt under mig. Jeg kunne mærke jeg måtte tage en pause så jeg trak mig ud af hende og stillede mig ved siden af hende.

“Nogle der har lyst til fisse ?”, spurgte jeg og grinede til de resterende 4 fyre der stod med hver sin strittende pik. De var ikke sene til at gribe chancen og i løbet af ingen tid stod der en fyr og kneppede løs. Jeg lod samtidig en finger køre heftigt rundt på hendes klit og og i løbet af et lille øjeblik kom hendes orgasme rullende. Jeg blev sgu næsten helt misundelig på fyren der stod med pikken i hende imens. Jeg gjorde tegn til ham om at sætte tempoet lidt ned, så hun kunne sunde sig lidt, men stadig blive holdt grundigt varm.
Imens hun blot lå stille og nød efterdønningerne, listede de fyre der allerede havde sprøjtet hende grundigt til, stille og roligt ud af huset. Ganske som vi havde aftalt det forinden.

Jeg lod de fire resterende fyre bytte plads så de også kunne nyde hende og da det alle var begyndt at stønne for alvor, vinkede jeg dem lidt væk.
“Op med dig, din dejlige luder, sagde jeg. Vend dig om så vi kan kneppe dig bagfra” “Uhmm ja”, stønnede hun. Jeg elsker at få den bagfra. Jeg vil have jer alle sammmen på den måde”.

SEX I DAG?

Hun lå på knæ med røven i vejret og stødte ivrig bagud mod den første fyr der nu kneppede hende bagfra. Efter et par minutter overtog den næste og hver af dem kørte på den måde pikken langt op i hende mens de holdt fast om hendes hofter. Ham der nu kneppede hende, stønnede liderligt mens hans nosser dinglede frem og tilbage og han kørte pikken frem og tilbage med hårde stød. “Bare giv hende hele ladningen” kommanderede jeg og han adlød gladeligt. Til min kones glæde stødte han et par gange hurtigt og hårdt op i hende mens hans sprøjtede sin varme sæd op i hende. Han stod lidt og vuggede frem og tilbage inden han trak sig væk, stadig med en hård pik strittende ud i luften. Hun blev liggende på knæ mens en hel del sæd langsomt løb ud af hendes i forvejen våde fisse.

Jeg lagde mig på knæ bag hende. Let og meget ubesværet kørte jeg min pik helt i bund i hendes sperm fyldte fisse. Jeg trak mig helt ud igen mens der løb en masse sæd med ud. Helt i bund igen og helt ud igen. Det var kanon frækt at se hvordan det løb ned ad hendes inderlår. Jeg kørte pikken op langs revnen i hendes baller og i næste øjeblik pressede jeg den ind i hendes røv. Min pik var smurt grundigt ind og hun var allerede så våd af al den sperm der var sprøjtet ud over hende at det ikke krævede mere smørelse. “uhnnggg…. aaavvvvhhh ….oohhhh min røv”, stønnede hun.
“Kan en af jer ikke stoppe en pik i kæften på hende imens”. Det var hurtigt klaret for i løbet af få sekunder havde en af fyrene taget et tag i hendes hår og proppet pikken i munden på hende til hendes store fornøjelse. Jeg kneppede hende lidt i røven og overvejede om jeg skulle give los, men bestemte mig for at vente lidt endnu.
“Kom her over. Knep hende i kussen” sagde jeg til den fyr der stod nærmest mens jeg trak pikken ud af hende. “Eller vil du hellere køre pikken op i hendes stramme røv ? – “Røven… lød svaret. Jeg vil elske at kneppe hendes røv.”. “Så giv hende den der, svarede jeg. Bare bor den dybt op i røven på hende. Kør den helt i bund på hende”

Selfølgelig tog han chancen og begravede sig dybt oppe i hendes stramme hul. Hun stødte ivrigt imod ham med det resultat af han efter et par minutter ikke kunne holde til mere. Han stønnede og rullede med hovedet, mens han kikkede på mig “Hvor henne, spurgte han, “- hvor skal jeg komme”. “Langt oppe i hendes røv selfølgelig”, svarede jeg. “Pump hende fuld af sperm. Bare lad hende få det hele.” Det var besked nok til ham, for i næste nu brølede han op og hamrede pikken helt i bund i min kones villig røv. Pumpede løs i hende og sprøjtede hende fuld, mens hun klynkede og gav sig under ham. Så stillede jeg mig ved siden af ham der kneppede hendes mund. Jeg lagde hånden på hendes nakke og pumpede hendes hoved op og ned over hans store pik mens hun gryntede og sukkede. Ret hurtigt begyndte han dog at overdøve hende og så vidste jeg han var ved at komme. “Hvad så, din luder”, spurgte jeg. “Hvor skal du så have al hans dejlige sperm ? I halsen ? …I hovedet ? … eller ?. “Min kone slap hans pik og gispede højlydt “I røven !! . Han skal sprøjte langt oppe i min røv.”
– “Du hørte Damen” sagde jeg til ham og omgående flyttede han sig om bagved min kone. Hun tog selv fat om ballerne og trak dem fra hinanden for at give ham fri adgang til den røv, som blot få minutter før havde modtaget en tyk sprøjtende pik. Endnu en gang måtte hun modtage den liderlige hyldest fra en stor sprøjtende pik og hun modtog den med glæde.

Så trådte jeg væk og bad den sidste af fyrene lægge sig på gulvet.

“Kom så, Skat. Nu skal du have en ridetur” sagde jeg og støttede hende mens hun sænkede sin sæddryppende fisse ned over hans pik.
Langsomt roterede hun med underlivet og red ham stille og roligt. Så vendte hun sig om, så hun sad med ryggen mod ham og vendt mod os andre. Det var frækt at se den vinkel da hun lænede sig tilbage mod hans brystkasse og støttede med begge hænder i gulvet. Hans hænder fandt hurtigt hendes bryster som han masserede. De generede ham på ingen måde at de var helt våde af de ladninger hun allerede havde modtaget.
Hun løftede underlivet en smule og lod ham bestemme tempoet. Han pik var godt klisteret til med alt det sæd det var oppe i hendes fisse.
Hun kikkede mig frækt lige ind i øjnene. “Kom så” sagde hun “Jeg skal have jeg begge to”

Jeg vidste godt hvad hun mente så jeg lagde mig på knæ mellem deres ben. Med min venstre hånd skilte jeg hendes skamlæber og med højre hånd styrede jeg min stive pik mod hendes i forvejen fyldte fisse. Jeg pressede min pik ned mod pik der allerede fyldte hende og pressede på. Normalt synes jeg at hun er dejlig stram, men nu var det virkelig meget. Men støt og roligt pressede jeg mig op i hende efterhånden som hendes fisse havde givet efter og begyndte langsomt at kneppe hende. Det var meget svært, men samtidig også ophidsende at mærke min pik gnide sig op ad den anden stivert, der var begravet i hendes kusse. Hun stønnede højlydt hvilket ikke blev mindre da fyren under hende begyndte at massere og nulre hendes meget blottede klitoris. Han og jeg fandt en god rytme indtil hun begyndte at stønne meget højt og hendes muskler trak sig yderligere sammen om vores pikke. Hun klemte dem utroligt meget sammen og det var svært at bevæge sig.
Den anden fyr stønnede meget højt og jeg kunne mærke at det rykkede kraftigt i hans pik. “Kan ikke mere……jeg kommer. Jeg kommer” stønnede han og i det samme kunne jeg mærke hans pik blev tykkere og mere hård, indtil han pumpede sin sæd op i hendes fisse. Det var sgu frækt at mærke hans pik sperme ud i hendes fisse og drunke min egne pik i hans safter. Jeg var selv tæt på at komme, så jeg holdt en lille pause inden jeg fortsatte i en rolig rytme mens jeg kunne mærke at hans pik blev blødere.

Jeg rejse mig mens jeg betragede synet under mig. Der lå min kone på ryggen ovenpå en fyr hvis pik var gledet ud af hende. Sperm og kussesafter løb ud af hendes skød og overalt på hendes krop og i ansigtet var der glinsende spor af safter fra de mange pikke der havde brugt hende til både deres og vores fornøjelse. Jeg rakte hånden ned og gned på hendes klit. Det gav et helt spjæt i hende af liderlighed.

“ÅÅH jaaah gør noget ved mig – lige meget hvad!” gispede hun. “Knep mig… slå mig i fissen”..Hun var helt oppe på mærkerne og dødhamrende liderlig.
Jeg så mig om i stuen – Sofaen… “Godt sted” tænkte jeg. Jeg hev hende op, førte hende hen til sofaen, mens jeg diskret vinkede farvel til den sidste af fyrene som listede ud af stuen. Jeg kunne se han gerne vil være blevet, men det var imod vor aftale. Nu ville vi være os selv.

Jeg lagde hende på ryggen på sofaen så røven lå henover armlænet. Jeg bøjede mig ned og slikkede hendes dejlige våde fisse. Hun spredte sine ben helt ud til siderne og holdt fast i kanten.
Hendes klitoris var benhård og strittede lige midt i herligheden som jeg suttede og slubrede i mens hun kastede sit hoved fra side til side.

Hun stønnede højt og hendes bryster pumpede op og ned. Hendes kusse udvidede og trak sig sammen hele tiden og hendes røv som vi så ivrigt havde kneppet, nærmest åbnede og lukkede sig mens resterne af vores sperm sivede ud af det.

Jeg slikkede hårdere og hårdere mens jeg kørte et par fingre langt op i hende inden jeg stoppede med at slikke og i stedet for brugte min hånd til at give fissen et par dask… “ja bliv ved” stønnede hun.. “ÅÅÅH… ja for helvede, BLIV VED” skreg hun… og jeg kan se at hun skiftevis åbnede og kneb fissen sammen hver gang mine fingre gled hen over hendes åbne kusse. Der var ingen grund til at smøre creme på, for hun var allerede drivvåd af al den sperm, der var blev afleveret både udenpå og inde i hendes kusse. Langsomt begyndte jeg at smøre omkring hullet og på hendes kilder. At hun nød det, viste hendes små roterende bevægelser af underlivet. Så pressede jeg en finger ind i skeden, hvor jeg roterede den rundt indeni hende. “Stik et par fingre mere op,” opfordrede hun lidt efter. Jeg stak to fingre mere op, og hun lukkede øjnene og stønnede svagt. Jeg kørte dem godt rundt for at udvide kussen. Imens fugtede jeg en finger på den anden hånd i munden og masserede kilderen. Fingrene i den varme grotte skiftevis spredte og samlede jeg.

Jeg pressede lidt mere på, drejede hånden rundt og skruede derved de sidste to fingre et stykke med op. Det var som om kussen gav lidt efter. Hun begyndte selv at rotere endnu mere med underlivet. Jeg holdt hånden stille og mærkede, hvordan hun pressede på for at få hånden til at glide længere ind.
“Uhmm ja. Kom. Jeg vil have hele din hånd op i mig.”

Langsomt men sikkert pressede jeg yderligere på, og mens jeg drejede hånden fra side til side gled mine knoer ind mellem skamlæberne.

Jeg vidste jo at hun også kan lide at blive brugt i sit bageste hul, så jeg lod min anden pegefinger glide ind i hendes røv. Hun gav et lille hvin, da hun mærkede fingeren glide forbi hendes ringmuskel. Den var jo allerede godt blødgjort så fingeren fortsatte nemt op i hendes tarm, og jeg kunne mærke den gennem den tynde væg mellem de to kanaler.

Jeg knyttede hånden for at udvide kussen og hendes stønnen tog voldsomt til i styrke.

“Åh ja. Blok min kusse helt ud. Stik hele armen op i den.”

Hendes kusse udvidede sig lidt mere, samtidig med at safterne løb ud af den. Jeg pressede på – og så pludselig smuttede hele min hånd indenfor i det dejligt varme hul. Og nu gik det lettere. Mens hun småklynkede, pressede jeg på, indtil hele håndleddet var oppe i hende. Det var så frækt at se hendes skamlæber ligge foldet rundt om min underarm. Selvom der var meget trangt deroppe, kunne jeg knytte min hånd i rytmiske bevægelser. Det var kanonfrækt at se hvordan hendes mave bulnede lidt op og ned i takt med at jeg bevægede hånden og det gjorde hende helt vild. Hun skiftevis stønnede og hulkede, mens hendes underliv pulserede om mit håndled.

Den anden hånds pegefinger supplerende jeg med en mere, så jeg stak endnu en finger op i røven på hende og kneppede hende med de to fingre.
“NNNggg uuhnggg iiihhhh jahhhhh…..” Hun åbnede munden på vid gab og rallede, øjnene rullede i hovedet på hende – hendes kusse trak sig sammen om min hånd. Hun begyndte at ryste over hele kroppen – og så udstødte hun flere høje skrig, mens hun vred sig så meget, som hænderne tillod.
Forsigtigt trak jeg hånden ud og betragtede det smukke syn af hendes sperm-tilsølede kusse der stod på vid gab, for så at erstatte fingrene i hendes røv med min pik. I et langt stød hamrede jeg min store mega liderlige pik op i røven på hende mens jeg holdt godt fast om hendes hofter.
Med voldsomme stød røvpulede jeg hende mens hun skreg og jamrede “AArrhhh nej STOP….. ÅÅh JAAA …..KNEP MIG ….AVVVhhh Ihhhhh JAHHHH”.

Efter få minutter magtede jeg ikke at holde mig tilbage længere. Min pik næsten smertede, så stiv var den og mens jeg næsten brølede om kap med hende sprøjtede jeg mine safter op i hendes godt brugte hul. Pumpede og pumpede mens jeg pressede mig så langt op i hende som overhovedet muligt, indtil jeg sank sammen over hende. Jeg lod pikken blive inde i hende mens vi stille kom til os selv igen.
Hun fangede mit blik og hun sendte mig et kæmpesmil og et kys. Taknemmeligheden lyste ud af hendes øjne. “Åh Gud hvor var det skønt”, sagde hun og kærtegnede min kind. “Jeg troede aldrig det ville være så frækt. Eller så godt. Jeg er kommet fire gange”. “Hvad så ?, spurgte jeg, Skal du så have 20 stykker en anden gang ?” “Uhh, svarede hun, Det tror jeg ikke min røv kunne holde til.
Men skal jeg fortælle dig noget .?….. På et tidspunkt fik jeg faktisk lyst til at se dig blev gennembollet af dem alle sammen. Så vi kunne da dele dem.?”

Jeg svarede hende ikke men tænkte jo mit. Hun kikkede rundt i stuen. “Har vi noget jeg kan blive tørret med ? – “Hvorfor. ?, spurgte jeg, Det skal du ikke. Jeg kan godt li’ at se dig sådan.” Hun vrikkede frækt med røven og spurgte med et frækt smil “Kan du li’ at se din luder være dækket af piksaft ? Har du mere af din dejlige sperm til mig”. Og da der var gået et kvarters tid beviste jeg det ved at give hende endnu en ladning ud over hendes smilende ansigt.

porno med danske piger