Kammeratens kone vil have en prøvetur på min store pik!

SPAR MANGE PENGE

Min gamle ven Thomas ringede til mig en regnvåd og kold lørdag formiddag. Han havde et par ting, han gerne ville tale med mig om, og derfor inviterede han på middag samme aften, hvis jeg altså kunne og havde lyst. Jeg havde ikke andre planer og takkede ja med det samme. En middag med Thomas og hans kone Ida var en hel del bedre end at sidde derhjemme. Min veninde, som jeg hyggede mig med en gang i mellem, var væk hele weekenden, så jeg havde vitterligt ingen planer. Vi var ikke kærester, men knaldede en gang i mellem, når vi havde lyst og lejlighed. Hun knaldede vist også med en anden fyr – og vist også med en veninde, og det var fint nok, for så kunne jeg med god samvittighed også slå mig løs uden problemer med samvittigheden.

Mit venskab med Thomas gik langt tilbage. Som unge knægte spillede vi fodbold sammen, og vi havde været venner lige siden. I ungdomsårene gik vi ofte i byen sammen og sov rusen ud hos hinanden. En sådan aften i byen scorede han Ida, mens jeg scorede Idas veninde. Ida var en lille spirrevip med små bryster og en lille spids røv, mens veninden havde store tunge bryster og en god bred mås, som jeg bedst kunne lide dem. Thomas og Ida blev kærester, mens veninden og jeg lod det blive ved et enkelt knald. Min pik er meget stor, og det havde veninden det ikke så godt med. Året efter blev Thomas og Ida gift. De passede nu også godt sammen.

Jeg tog pænt tøj på, nu hvor jeg sådan lovformeligt var inviteret på middag hos Thomas. Han lukkede selv døren op, da jeg ringede på og bød straks på en øl inde i deres stue. Vi sludrede om løs og fast i et kvarters tid, indtil Ida kom ind i stuen. Hun havde tydeligvis lige været i bad og lige nået at krænge en kort kjole over hovedet. På bare tær skyndte hun sig ud i køkkenet til maden og kom kort efter tilbage igen.

“Jeg skal lige have undertøj og sminke på”, sagde hun og skyndte sig ud i gangen igen. Thomas og jeg sludrede videre, indtil Ida kom ind i stuen igen. Denne gang med højhælede sko og selvsiddende strømper på. Jeg fik et knus, hvorefter hun vimsede ud i køkkenet for at lave maden færdig, mens Thomas og jeg hyggede videre.

Kort efter var maden klar, og vi gik til bords. Der stod en flaske hvidvin på bordet, men både Thomas og jeg ville hellere drikke øl, så hvidvinen måtte Ida selv klare. Det gjorde hun ganske godt. Hun fik næsten drukket hele flasken, og da hun som bekendt ikke var særlig stor, så kunne man godt mærke på hende, at hun var blevet beruset. Både Thomas og jeg fik også en del at drikke, og vi hyggede os alle tre.

Efter maden trak vi os tilbage til stuen igen. Thomas satte musik på, mens Ida hentede øl og drinks. Jeg slog mig ned i en stol, mens Ida og Thomas slog sig ned i sofaen. Vi hyggede videre og drak nogle drinks, mens Thomas og Ida blev mere og mere kærlige overfor hinanden. Jeg begyndte at overveje at tage hjem, så de kunne komme i gang, men ville lige en tur på toilettet først.

Hverken Ida eller Thomas hørte mig komme tilbage til stuen igen. Det var nok musikken og alkoholen, der overdøvede mig. De havde travlt med at kysse hinanden. Ida havde spredt benene og Thomas havde sin hånd oppe i hendes skridt. Til gengæld kærtegnede hun hans bule uden på bukserne. Jeg rømmede mig og bekendtgjorde, at jeg var på vej hjem.

“Undskyld”, sagde Thomas og smilede til mig, men han fjernede hånden fra Idas skød. “Sæt dig ned. Der var jo også det der, jeg lige ville tale med dig om.” Jeg gik hen til min stol og satte mig ned igen.

“Jeg vil sige det lige ud af posen”, begyndte Thomas og tog en tår af sin øl. “Jeg har fortalt Ida om din store pik, og hun vil gerne prøve den!” Ida spredte nu benene igen, så jeg kunne se, at hun ikke havde trusser på. Jeg kunne kigge lige op i hendes våde og glatbarberede fisse, hvor læberne var tydeligt hævede.

“Ida vidste faktisk allerede, at du har en meget stor pik. Du har jo kneppet hendes veninde, og hun har selvfølgelig sladret”, grinede Thomas.

“Hun fortalte mig, at du faktisk var for stor”, suplerede Ida. “Er det rigtigt?”

Jeg nikkede og fortalte dem, at det ikke altid er lykken at have en stor pik.

“Må jeg se den?”, spurgte Ida, mens hendes fingre fandt ned til hendes fisse.

Jeg rejste mig og trak bukserne ned, så Ida kunne få pikken i øjesyn. Den var allerede halvstiv.

“Hold da kæft”, sagde hun så og rejste sig fra sofaen og kom over til mig. Hun satte sig ned på knæ foran mig og tog fat i min pik med begge hænder. Pikken voksede betragteligt i takt med, at hun gned på den. Kort efter stod den i sin fulde længde.

“Den er større end min underarm”, sagde hun. “Og pikhovedet er på størrelse med min hånd”. Hun gned videre på den i nogle minutter, indtil hun rejste sig.

SEX I DAG?

“Tag tøjet af”, sagde hun, mens hun selv krænge sin kjole over hovedet, så hun nu kun havde de selvsiddende strømper på. Da jeg selv kort efter havde smidt tøjet, trak hun mig i pikken ud på stuegulvet.

“Læg dig ned på ryggen”, sagde hun så og trak mig ned. Selv satte hun sig ovenpå mig, så jeg kunne slikke hendes fisse, mens hun med hænder og mund kunne bearbejde min pik. Thomas sad tavst ovre i sofaen. Han havde også smidt tøjet og sad og gned på sin egen pik.

Idas mund kunne slet ikke gabe over mit pikhoved, men hendes tunge og hænder arbejdede lystig. Selv gik jeg direkte på klitten og slikkede løs, mens jeg holdt om hendes lille spidse røv. Idas begyndte at stønne og sad mere og mere uroligt på mit ansigt. Så kom Thomas over og stillede sig bag Ida. Han havde en stor tube glide creme i hænderne, og havde allerede klemt en stor klat ud i sine hænder. Han løftede nu Ida op på knæ, så jeg ikke længere kunne slikke hende. Med klatten i hånden fik han så i gang med at smøre Idas fisse ind i glide creme. Han gik grundigt på værks og havde snart fire fingre oppe i hende. Med den anden hånd gned han hendes klit. Fingrene i fissen arbejdede løs på hendes g-punkt, så Ida stønnede lystigt, mens hun slikkede min store pik, så godt hun kunne. Da hun næsten var ved at komme, trak han fingrene lidt ud og klemte så hele hånden op i fissen på hende. Samtidig slap han taget på hendes klit. Hun skulle ikke komme endnu.

Ida stønnede voldsomt, mens hun vænnede sig til at have hele hånden oppe i fissen. I første omgang holdt han hånden stille, men efter lidt tid begyndte han langsomt at trække hånden ud igen, men denne gang gjorde han hånden lidt tykkere. I begyndelsen fulgte Ida med, når han trak hånden tilbage. Så skubbe han hendes frem igen, og på den måde kneppe han hende langsomt med hele sin hånd oppe i hendes fisse. Hver gang han forsøgte at trække sig ud, kom hånden mere og mere til syne. Jeg havde et fantastisk udsyn og havde knap lagt mærke til, at Ida helt var holdt op med at slikke og gnide på min pik. Hun var helt optaget af hånden i fissen, der meget snart ville være helt ude af hende. Da hånden nåede det tykkeste sted stoppe Thomas sine bevægelser og lod Ida vænne sig til tykkelsen. Hun var dog ikke helt så tålmodig, så hun rejste sig kort efter og greb fat i tuben med glidecreme og begyndte at smøre min pik ind fra rod til spids. Så satte hun sig på hug, tog fat i pikken og styrede den hen til sin fisse. Hun så helt vild ud i øjnene, mens hun forsøgte at få pikken op i sin fisse.

“Jeg klemmer for meget sammen”, stønnede hun og forsøgte igen. Min pik var godt stiv, men hun kunne alligevel ikke få den op i sig.

“Giv mig lige nogle fingre i røven, så jeg bedre kan slappe af”, sagde hun til Thomas, der straks efter satte sig på knæ bag hende og førte nogle fingre op bag i hende. Det hjalp. Med et svup gled pikhovedet indenfor, mens Ida udstødte et dybt suk.

“Mine ben ryster allerede”, stønnede Ida, mens hun forsøgte ikke at bevæge sig for meget. Thomas kravle nu tættere på hende og lagde armen rundt om hende lige under brysterne, så han bedre kunne støtte hende og holde hende oppe. Det hjalp, så Ida nu bedre kunne slappe af i benene og i fissen. Langsomt sænkede hun sig ned over min pik, mens hun stønnede og udstødte dybe suk.

“Det gør ondt, men det er også helt vildt dejligt”, stønnede hun, da hun var omkring halvvejs. Jeg kunne mærke Thomas fingre i hendes røv. De måtte være presset ret langt op i hende, for jeg kunne tydeligt mærke dem.

Da Ida efterhånden havde vænnet sig så meget til tykkelsen af min pik, begyndte hun langsomt af bevæge sig op og ned ad den. I begyndelsen gik det meget langsomt og Thomas måtte støtte hende, men efterhånden slappede hun mere af og bestemte nu selv farten. Snart fjernede Thomas armen rundt om hende, så det nu kun var hans fingre i røven, der stabiliserede hende.

Mens Ida red min pik, forsøgte hun at få den længere op i fissen, men det gik ikke så godt. Det var tydeligt, at det gjorde ondt på hende, når hun forsøgte at presse pikken længere op, og hun affandt sig efterhånden med, at hun ikke kunne tage hele pikken. Hendes ridt gjorde efterhånden også sin virkning på mig. Som de fleste andre kvinder, der prøvede min pik for første gang, så var hun temmelig stram, og hun klemte godt, mens hun red mig. Thomas fingre i røven hjalp heller ikke ligefrem, da hans fingre killede mig de helt rigtige steder. Heldigvis begyndte Thomas snart at kneppe hendes røv med sine fingre, så min pik ikke længere blev stimuleret helt så meget. Samtidig havde hans anden hånd vist i længere tid været i gang på hendes klit, for kort efter begyndte hun at gispe og stønne samtidig med, at hun begyndte at ride mig mere voldsomt.

“Jeg kommer oppe i dig, hvis du bliver ved sådan”, sagde jeg kort efter.

“Åh, ja”, stønnede hun, mens hun fortsatte sit ridt. Kort efter måtte jeg overgive mig, og knap havde det første sprøjt forladt pikken før Ida også kom i en voldsom orgasme, der fejede benene væk under hende, så hun med sin fulde vægt faldt ned over min pik. Pikken borede sig helt op i hendes livmoder, hvor jeg afleverede resten af min sæd, mens Ida stønnede og prustede i en blanding af nydelse og smerte.

“Træk mig op. Træk mig op”, stønnede hun, da orgasmen efterhånden fortog sig og gav hende talens kraft tilbage. Thomas skyndte sig hen op begyndte at trække hende langsomt op.

“Av, av, av”, stønnede Ida.

“Hurtigt op”, sagde hun så. Thomas tog nu ordentligt fat og trak hende op, så pikken faldt ud af hende. Han hjalp hende over i sofaen og satte hende med røven helt ude på kanten. Med en hurtigt bevægelse styrede han sin egen pik op i hendes åbne og udblokkede fisse. Ida sagde ikke noget. Hun lå bare med søvnige øjne og kom sig.

“Du er jo fuldstændigt gennemkneppet”, sagde Thomas så.

“Jeg kan knap nok mærke dig, skat”, svarede Ida døsigt, mens Thomas trak sig ud og trak hendes ben op, så han kunne få adgang til hendes bagerste hul. Kort efter kneppede han hende hårdt i røven til han sprøjtede uden hun sagde det mindste til det. Hun var helt færdig. Så bar han hende op i seng, mens hans sæd dryppede ud af røven på hende.

5 minutter senere kom han ned til mig igen.

“Hun sover”, sagde han og hentede to øl i køleskabet. Jeg havde efterhånden fået alt mit tøj på og gjort klar til at gå hjem.

“Det var fandeme vildt”, sagde Thomas så. Jeg nikkede bare lidt beklemt, mens jeg tog en stor slurk af øllen.

“Vi har længe drømt om din store pik, men jeg havde sgu ikke forestillet mig, at det ville live så vildt. Vi glemte helt kondomerne”, sagde han så og blinkede til mig. Vi sagde ikke så meget mere, mens vi drak vores øl. Han fik en farvelkrammer, og så traskede jeg ud i natten.

Der gik nok en uges tid, inden jeg talte med Thomas igen. Ida havde været meget øm i fissen i nogle dage derefter, men hun havde også været meget liderlig og havde givet ham blowjobs og adgang til røven, når han ville have det. Så både Ida og Thomas var fuldt ud tilfreds med det hele.

Selv fik jeg lov til at kneppe Ida igen et par gange, men der gik næsten to år inden da. Ida var selvfølgelig blevet gravid den aften, og hun var ikke helt tryg ved min store pik af hensyn til barnet, så jeg måtte pænt vente. Det viste sig, at graviditeten var planlagt fra starten. Thomas havde dårlig sædkvalitet, og så havde de slået to fluer med et smæk.

 

Forfatter: Store Alexander

porno med danske piger