Kom i røven på min kammerats mor!

Det hele startede for ca. 1 år siden da jeg var 16 år. Kort om mig, er i dag 17 år, boede dengang hjemme hos mine forældre.

En lørdag eftermiddag, jeg var lige kommet hjem fra arbejde. Fik jeg en besked fra min kammerat (Jesper). Der stod meget simpelt om jeg var klar på noget i aften. jeg tænkte straks druk, og svarede hurtigt tilbage, at jeg var klar på at blive stiv. Jeg fik en besked tilbage med teksten 19:30 ved ham.

Ved 19 tiden var jeg klar til at tage af sted. Da jeg ankom var det hans mor (lækker milf på 43) der åbnede. Det undrede mig lidt da han jo havde antydet fest. Men hun sagde da velkommen og lukkede mig ind. Hun sagde at jeg bare kunne smutte ind på hans værelse. Da jeg kom derind var der ingen, og ingen antydning af fest overhovedet.

SEX I DAG?

Nu bankede det på døren til værelset jeg rejste mig og åbnede, og der stod hans lækre mor i g-streng og flødeskum. jeg var fuldstændigt væk. Blev på et sekund møghamrende liderlig men mindst ligeså nervøs. Hun brød stilheden ved at sige at hun havde lånt Jespers tlf. tidligere samme dag. Jeg stod måbende og prøvede at få nogen ord ud, uden held. Hun tog min hånd og trak mig ind i hendes soveværelse. Jeg blev smidt ned på sengen, og så begyndte hun at tage tøjet af mig. Hun tog min pik i hånden og begyndte at gnide den, samtidig kravlede hun op og vi begyndte et vildt liderligt kys. jeg fik lidt mere mod til mig, så jeg skubbede hende længere op af mig så jeg kunne få slikket det flødeskum af hendes brystvorter.

Hun begyndte stille og stønne, så jeg vendte hende om og kravlede ind mellem hendes ben, og efter et par minutters tungemassage kom hun. Men hun var klar til flere orgasmer, så vi byttede plads så hun kunne ride mig. Da hun igen var kommet, skiftede vi stilling, så jeg nu høvlede den imellem patterne på hende. Jeg kom i 4 fede stråler i munden af hende.

Efter vi havde slappet af i en times tid, spurgte hun om jeg havde lyst til at bolle hende i røven. Om jeg havde! hun gik for at finde noget creme, hun kom tilbage med en lille hvid tube, og bad mig om at massere det ind i hendes røvhul. Hun lagde sig på ryggen med benene spredt. Med lidt creme gled mine to fingre let op. Jeg bad hende vende sig om så jeg kunne tage hende bagfra. jeg satte pikken for røvhullet og prikkede den stille ind. Hun stønnede allerede. det tog lidt tid og få den helt i bund, Men for satan det føltes godt, kunne ikke tænke på andet end at hun er næsten 30 ældre end mig. jeg har aldrig før følt noget så godt, som da jeg kom i røven af min kammerats mor!

Hun tog røven på mig først ved at skrive som om det var hendes dreng, men til sidst tog jeg røven på hende, og det var ikke sidst gang vi mødtes til sex.

porno med danske piger