Konen fandt kæmpe pikken i en kontaktannonce

SPAR MANGE PENGE

Han fortalte, at det med piger tit kunne være problematisk på grund af hans veludviklede lem. Han havde et par gange, hvor han havde været sammen med ganske unge piger, været ude for…

Min kone er 39 år, slank og rigtig nydelig, jeg selv er 42 år. Vi har to børn, og da vi ikke regnede med at skulle have flere, blev jeg for flere år siden steriliseret, og vores sexliv har fungeret fint og ukompliceret siden. Nu har vi imidlertid flere gange snakket om at få en ekstra mand med i sengen.

Jette kunne godt tænke sig at prøve at kneppe med en anden mand – gerne en med en rigtig stor pik.

– Og jeg kunne godt tænke mig at se en anden mand gennemkneppe hende!

Men – det vil selvfølgelig sige, at den eventuelle husven, vi skulle have, var nødt til at bruge kondom, alene af den grund, at han ville kunne gøre Jette gravid. Dog var vi indstillet på, at han godt måtte stikke pikken indenfor og varme hende op, uden at han behøvede at tage kondom på, men når det skulle til at være, skulle han selvfølgelig bruge det.

Vi indrykkede så en kontaktannonce, hvor vi udtrykkelig søgte efter en veludrustet mand.

Da vi mødte Steen første gang, det var en hverdags formiddag, kunne vi snart fornemme, at vi svingede sammen. Steen var ugift og uden kæreste. Han var kun 22 år, men vi blev hurtigt enige om, at alder ikke betyder så meget, når det drejer sig om sex.

Han fortalte, at det med piger tit kunne være problematisk på grund af hans veludviklede lem. Han havde et par gange, hvor han havde været sammen med ganske unge piger, været ude for, at han ikke kunne gennemføre et samleje, fordi det simpelthen gjorde for ondt på pigen.

Faktisk havde han kun én eneste gang oplevet, at der ikke havde været problemer overhovedet, og det var med en yngre kvinde, som havde fået 4 børn med kort tid mellem hver fødsel.
Jeg sad og tænkte ved mig selv, at han da ikke ligefrem behøvede at prale, men jeg skulle senere erfare, at det aldeles ikke var pral.

Jette derimod sad med store øjne og ørerne slået helt ud, da han fortalte om sine besværligheder. Jeg kender hende så godt, at jeg sagtens kunne se, at hun havde et forventningsfuld glimt i øjnene.

Jette havde taget en lille sommerkjole på, men var ellers helt nøgen indenunder.
På et tidspunkt, mens vi sad og snakkede sammen – Jette og Steen sad i en sofa – begyndte hun at nulre ham i nakken og sagde til ham, at hun godt kunne lide ham.
Hun lagde udfordrende det ene ben op over Steen’s knæ, så han ikke kunne undgå at se, at hun ingen trusser havde på.

Han begyndte at kærtegne hendes lår og hans hænder fandt snart hendes våde, varme fisse, som han begyndte at kærtegne og massere.

Jeg satte mig over i sofaen til dem, og trak kjolen af Jette, så hun sad helt nøgen mellem os.

Steen var ikke sen til at udnytte muligheden for at kærtegne Jettes krop, og på et tidspunkt lagde han sig på knæ mellem hendes ben.

Hun spredte benene vidt ud til siden og skød underlivet frem, så Steen havde den skønneste udsigt til hendes åbenstående fisse.

Han lænede han sig frem og begyndte at slikke hendes åbenstående mis.

Jette tog fat i skamlæberne, trak dem helt ud til siden, så der var fri og uhindret adgang, og da Steen stak tungen rigtig langt op i fissen, gispede hun højt.

Da han lidt efter rejste sig op, afslørede der sig en stor bule i hans bukser, og Jette begyndte forventningsfuld at hjælpe ham af tøjet.

Da han til sidst stod kun iført trusser, klæbede Jettes øjne uafbrudt til bulen, han havde i bukserne.

SEX I DAG?

Hans trusser kunne faktisk dårligt dække hans jern, og ivrigt trak hun hans trusser ned, og frem kom en meget, meget tyk og stor pik.

Jette udstødte et anerkendende “Wauoow”, og greb ivrigt om den med begge hænder.

Hun satte sig på hug og begyndte at sutte og slikke den.

Hendes anstrengelser bar snart frugt, for pikken blev endnu tykkere og stivere og stod nu og knejsede imponerende.

Snart var de på vej ind i soveværelset. Jeg skyndte mig at få mit tøj af, og fulgte efter dem. Inde i soveværelset fandt jeg kondomerne frem og lagde dem parat på natbordet.
Imens stod Jette og Steen tæt omslyngede og kærtegnede hinandens nøgne kroppe, mens de ivrigt kyssede hinanden.

Vi lagde os alle tre i sengen. Til at begynde med lå Jette og jeg på siden med front mod hinanden og kærtegnede hinanden, og Steen lagde sig bag Jette, helt tæt op af hende.

Jeg kunne mærke, at hun skød sit underliv længere og længere bagud mod Steen, og hun begyndte også at ligge så uroligt med underkroppen.
Jeg lod min ene hånd glide ned på hendes mave og ned til fissen, og fandt ud af, at Steen havde placeret pikhovedet lige i fisseåbningen, men den havde en lidt forkert vinkel på fissen, så den kunne ikke komme ind, så længe de lå i den stilling. For så vidt tvivlede jeg egentlig på, om den overhovedet kunne komme ind, så stor og tyk, som den var.

Nu fulgte en periode, hvor både Steen og jeg kælede og kærtegnede Jette. Vi suttede og kyssede hende de allermest intime steder.
Hun suttede til gengæld pik og nosser på os begge to, så man skulle tro, hun aldrig havde bestilt andet.

Hver gang Jette tog Steen´s pik i munden for at sutte på den, blev jeg nervøs for, at hendes kæber skulle gå af led, for hun skulle virkelig åbne munden på vid gab.

På et tidspunkt, da Jette var ved at være rigtig godt varmet op, satte hun sig overskrævs på Steen og placerede hans pik i fisseåbningen.

Jeg tog fat i Jettes skamlæber og trak dem ud til siden for at lette indføringen af hans pik i hende. Missen var sjaskdrivende våd af de fissesafter, hun producerede, men selv om fissen drev af safter, og jeg hjalp til ved at trække ud i skamlæberne, skulle Jette alligevel lirke med pikken for at få dens hoved indenfor.
Da det var sket, slap jeg skamlæberne og det så grangiveligt ud, som om de nærmest svøbte sig om pikken og omklamrede den.

For at få styret pikken i den rigtige retning, sagde jeg, at jeg lige ville hjælpe lidt til. Jeg tog derfor om pikken med den ene hånd. Jeg gjorde det måske også for at overbevise mig selv om, at den vitterlig var så tyk og stiv, som den så ud til – og det var den!!!

Jeg kunne ikke engang lukke hånden om den. Jeg vil tro, at den var 18 cm i omkreds og ca. 30 cm. lang – og så var den ekstrem stiv og hård, den var ligeså stor som min underarm.

Et kort øjeblik tvivlede jeg på, om Jette ville være i stand til at rumme sådan en kleppert i sin trods alt forholdsvis snævre fisse.

Det fik jeg imidlertid snart svar på, for nu pressede Jette sin underkrop nedad mod pikken. Jeg slap mit tag om den, og mens hun gispede og stønnede højlydt, gled hans stive jern majestætisk op i hende.

Hun havde et henført udtryk i ansigtet, og da pikken nåede helt i bund, snappede hun efter vejret, mens hun sukkede og stønnede.

Da hun havde sundet sig lidt, begyndte hun langsomt at bevæge underkroppen op og ned – vel sagtens for at overbevise sig selv om, at pikken vitterlig kunne bevæge sig ud og ind i hendes fisse – men det gik fint, så de fandt ret hurtigt en god knepperytme.
Jeg kunne se, at Jette blev ved med at producere en del fissesmørelse, for Steen´s pik var glinsende våd, så nu kørte den ud og ind som et velsmurt stempel.
Jeg lagde også mærke til, at Jettes skamlæber svulmede op på grund af den megen blod, der strømmede til.

De blev mere og mere opslugt af hinanden og sansede næsten ikke, at jeg også var i lokalet.
De kyssede lidenskabeligt og kærtegnede hinanden, mens Steen’s pik i et konstant tempo fortsatte med at køre ud og ind, og Jettes bryster gyngede lystigt frem og tilbage. Jeg syntes, det så helt utrolig dejligt ud, så jeg fandt fotoapparatet frem og tog et billede af dem.

Lige da jeg havde knipset billedet, øgede de tempoet og intensiteten i kneppebevægelserne.
Steen udstødte et brøl, og mens hans pik pumpede af sted langt oppe i Jettes fisse, sprøjtede han sin sperm op i hende.

I næste øjeblik begyndte Jette at sitre, hun udstødte et lille skrig, og mens hun højlydt gispede og stønnede, jamrede og jublede gennemrystedes hendes krop af en meget. meget kraftig og langvarig orgasme.

De var særdeles højrøstede, og jeg var faktisk nervøs for, om naboen skulle have hørt noget, for vinduet i vores soveværelse stod åbent.
Efterhånden ebbede Jettes orgasme ud, men hendes krop sitrede endnu svagt, da hun totalt udmattet sank sammen ovenpå Steen.
Sådan lå de lidt og nød det, mens Steen stadig havde sin pik langt oppe i Jette.

Den var stadig stor og tyk, men havde mistet noget af sin stivhed og efter et stykke tid lod hun sig glide ned ved siden af Steen, og lå nu på ryggen med lukkede øjne, let spredte ben og blussende røde kinder, – og om munden havde hun et saligt smil.
Jeg begyndte at kærtegne hende, men hun var så totalt udmattet og slatten, at hun knap gad bevæge en finger.

Steen rejste sig og gik ud på badeværelset for at vaske sig. Jeg kørte et par fingre ned over Jettes fisse, hvor spermen langsomt var begyndt at sive ud fra.

Hendes skamlæber var meget opsvulmede og kilderen stod stor og strittende og var endnu så følsom, at hun spjættede lidt, da jeg rørte ved den. Da jeg stak et par fingre op i hendes fisse, fornemmede jeg, at der for nylig måtte have været noget meget, meget stort derinde, for den var helt udspilet og sjaskdrivende våd af sperm.
Hun lukkede langsomt øjnene op og kiggede på mig, stadig med et saligt smil om munden.

“Hva´ så, var det godt?”, spurgte jeg hende. Hun kiggede på mig, lagde så ansigtet i nogle tilsyneladende alvorlige folder og sagde: “Du skal ikke være nervøs, for jeg er stadig din, og det vil jeg blive ved med, men…” og nu bredte der sig igen et stort, saligt smil på hendes ansigt: “Du må altså ikke blive fornærmet eller stødt, men jeg har faktisk lige haft den største, tykkeste og stiveste pik, jeg nogensinde har prøvet, oppe i min fisse – og det var simpelthen vidunderlig.

Den virkede næsten som en stang dynamit – og da jeg fik orgasme, sortnede det helt for øjnene af mig, så jeg troede, jeg skulle besvime. Jeg har godt nok aldrig prøvet at få sådan en orgasme før.”

Jeg blev ved med at køre fingrene rundt i hendes sjaskdrivende våde, tilsølede fisse. Kun langsomt fik hendes skamlæber og kilderen mere almindelig størrelse, men fissen var stadig fyldt godt op med sperm. Det var meget pirrende for mig at tænke på, at jeg havde overværet, hvordan en anden mand havde gennemkneppet min kone, og fyldt hendes fisse helt op med klistrende våd sperm.

Jeg bliver utrolig liderlig ved tanken om at skulle se Jette kneppe med Steen, og se hans store, tykke, stive pik forsvinde op i hende og til sidst høre og se dem få en forrygende orgasme sammen.

Forfatter: John

porno med danske piger