Bestil en morgenbollefyr til dig selv eller en god veninde

Bestil en morgenbollefyr til dig selv eller en god veninde

SPAR MANGE PENGE

Når du eller en du kender trænger til at blive forkælet

Få din egen bollefyrDisse morgenbollefyre er altid friske og har et stort service-gen!

 Udvælg en morgenbollefyr som passer til arrangementet. Han kan fx komme iført et lille læder forklæde, og ikke andet! Morgenbollefyren kan dog også slå bollerne op iført jeans, teryline bukser eller noget helt tredje, alt efter ønske.

Morgenbollefyr

Ideen bag morgenbollefyre stammer fra den gamle rejsekonge Simon Spies, som var kendt for ekstravagant og dekadent livsstil og som tilbage i 70erne introducerede de danske medier for begrebet ‘morgenbolledamer’. Et andet begreb som 70erne bød på, var begrebet ‘ligestilling mellem kønnene’. Så egentlig skulle vi allerede have haft morgenbollefyre i 70erne – lanceret sideløbende med Spies’ morgenbolledamer – men så hastigt går samfundsudviklingen ikke altid. Nu er de her imidlertid, og du behøver ikke hedde Spies for at få råd til en.

Bager med røven bar

Grundlæggende er ideen med en bollefyr, at han kommer og bager boller til fx en polterabend. Ligesom Simon Spies spilles der dog på de seksuelle undertoner, og en morgenbollefyr skal selvfølgelig ikke have ret meget tøj på.

SEX I DAG?

De morgenbollefyre vi sender ud, er typisk blot iklædt et lille læderforklæde, og ikke andet. De bager med røven bar, så at sige. Og når morgenbollefyren serverer, kan damerne i bedste Spies manér give ham et lille sexchikanerende klask bagi.

En morgenbollefyr skal være med på løjerne. Det dur ikke hvis han er fra Købehavns Universitets krænkelsesparate studentermiljø. Derfor er det også vigtigt at vælge den rigtige morgenbollefyr til selskabet. Han må ikke være bornert, han skal være med på løjerne, og så må han også godt være lækker.

De morgenbollefyre vi byder på, er alle også mandestrippere. De er således vant til løjer, og holder dagligt deres veltrænede kroppe i fysisk god form. De har smil på læben, og ved hvordan man flirter og kurtiserer. Især hvis der er en kommende brud, eller fødselar, som skal have lidt ekstra opmærksomhed.

Book morgenbollefyr

Bestil en morgenbollefyr ved at udvælge en fra kataloget herover. Klik ind på hans profil, og vælg ‘morgenbollefyr’ i hans repertoire, når du udfylder booking formularen. Skal der lidt ekstra krydderi på, kan du også vælge morgenbolle pakke med mandestrip og bodytequila.

porno med danske piger