Konen skulle ha’

Stripperen var i forvejen blevet orienteret om at han skulle kneppe min kone efter et strip-show. Betalingen var ordnet med 2.000 kr som jeg havde sendt til ham…

Vi er et par hvor manden er 50 år og konen er 43 år. Hun er en dejlig fræk pige, slank, enorm fræk røv og dejlige C-skåls bryster. Vi har været gift i 16 år og har et dejligt sexliv. Heidi kan godt lidt at blive taget hårdt, men stadig ikke noget med slag, smerter etc. Kun at hun mærke at det ikke er hende der bestemmer. Ligeledes er hun glad for pik i alle sine huller og hun kan blive utroligt liderlig.

Vi havde været til en fødselsdagsfest og skulle overnatte på hotel. Jeg syntes at Heidi trængte til en overraskelse, og havde allieret mig med en mandlig stripper der skulle komme til hotellet når jeg sendte ham en SMS. Han havde værelsesnummeret i forvejen.

SEX I DAG?

Til fødselsdagen havde Heidi taget et par stramme cowboybukser, en tætsiddende top og et par højhælede sko. Hun var MEGET indbydende og jeg havde meget frække tanker hele aftenen om hende. Men jeg vidste jo hvad der skulle ske senere på natten, så jeg undlod at bede hende om at gå med ud på et toilet og kneppe hende der, hvilket jeg normalt ville havde gjort når hun nu var klædt så frækt. I løbet af aftenen fik jeg en SMS fra stripperen som spurgte om han måtte tage en ven med. Det syntes jeg var en god ide, og sådan blev det. Stripperen var i forvejen blevet orienteret om at han skulle kneppe min kone efter et strip-show. Betalingen var ordnet med 2.000 kr som jeg havde sendt til ham.

Da klokken var ca 02:30 kørte vi hjem fra festen i en taxi. Hjem til hotellet. Heidi vidste ikke noget og viskede til mig i taxien om ikke jeg ville kneppe hende hårdt når vi kom til hotellet. Jeg svarede jo – og at hun nok skulle få hvad hun fortjente.

Vi kom til hotellet, og gik op på værelset. Da Heidi havde børstet tænder , og skulle til at at tage tøjet af, bankede det på døren. Heidi kikkede på mig og jeg spurgte hvem det var. En stemme svarede roomservice, og Heidi smilte da hun troede jeg havde bestilt lidt Champagne eller lignende. Hun åbnede og udenfor stod to mand klædt i smoking og med en flaske champagne. Heidi tog imod og spurgte hvor hun skulle skrive under. Istedet tog den ene mand fat i heidi’s hånd, førte hende ind på værelset og satte hende på sengen. Den anden mand skubbede mig stille ned i en stol og hurtigt var der sat dæmpen musik på fra en i-phone af den første mand. De dansede stille foram hende og begyndte at strippe. Heidi kikkede på mig, og da hun så mit smil, var hun klar over at jeg kendte til dette. De to mænd var gode, de smed langsomt tøjet indtil underbukserne. De havde meget flotte og muskuløse kroppe og der var et par store buler i deres underbukser. De stillede sig foram Heidi og trak med et snuptag underbukserne af. Ud sprang to store stive pikke som pegede lige imod Heidi’s ansigt. De tog fat i Heidi’s hoved og satte hendes mund ind til den ene pik. Manden stak pikken ind i hendes mund og kneppede den hårdt og i lange stød. Heidi slikkede det bedste hun kunne og mændene skiftede plads. Den ene mand kunne ikke holde sig og sprøjtede Heidi’s mund fuld. Hun elsker sperm og drak det med stor lyst.

Nu trak de Heidi op at stå, vendte hende om, bukkede hende forover og trak hendes stramme bukser ned. Hendes små trusser afslørede en stor våd plet og at hun var meget liderlig. Manden der endnu ikke var kommet, trak hendes trusser til side, og stak sin stive store pik ind i hendes våde fisse. Han kneppede hende i hårde dybe støb og jeg kunne se hun nød det. At se Heidi stå der med sine frække røv og blive kenppet hårdt af en fremmed mand var lækkert. Manden der var kommet, stak sin slappe pik in i munden på Heidi og hun slikkede den stiv igen. Heidi stønnede at de skulle kneppe hende hårdt, og ham som var i hendes fisse trak pikken ud og stødt den direkte op i hendes bagerste hul. Det ved jeg n´hun syntes er frækt og der gik ikke mange sekunder før end hun kom i en str orgasme. Mændene blev ved med at kneppe hende, og jeg så lystigt på.

PÅ et tidspunkt beder Heidi om at få os alle tre på en gang. Jeg løfter hende op og sætter hende ned over den største pik. Hun ridder ham mens hendes bryster hænger over hans hoved. Den anden stripper stikker han pik op i Heidis bagerste hul og nu bliver hun kneppet af de to fremmede strippere. Jeg stiller mig op foran hendes ansigt og stikke min stive pik ind i hendes mund. Hvor er det frækt at se sin kone blive kneppet på den måde og tilfredsstille 3 mænd på en gang. Jeg kan ikke holde mig og kommer i munden på hende. Samtidig begynder den første med pikken i hendes fisse at skrige at han kommer og lidt efter er det ham med pikken langt oppe i hendes stramme hul der kommer. Sammen med Ham kommer Heidi igen. Vi falder sammen på sengen og Heidi smiler over hele hovedet. Efter at vi har ligget og sundet os lidt spørger de to strippere om de må låne badeværelset. De går der ud og vi kan høre at de skiftes til at gå i bad. Da de er færdige kalder de på mig. De spørger om ikke min kone lige kan slikke deres pikke til udløsning en ekstra gang. Selvfølgelig kan Heidi det, og jeg beder hende gå ud og sætte sig på hug foran dem. Heidi slikker og sutter og det ender med at de sprøjter ud over hendes ansigt. Efter denne sidste seance tager de to stripper afsted med en stort smil, og Heidi ligger sig i sengen og siger tak for pik.

Senere har vi brugt de to strippere flere gange, og senest har de boet to dage hos Heidi mens jeg var på forretningsrejse. De elsker at give Heidi pik, og hun nyder at have to store stive pikke en gang imellem. Jeg er bare glad for at hun bliver tilfredsstillet og at min kone er så pikglad.

porno med danske piger