Weekend med konen hvor hun skulle bestemme!!!

SPAR MANGE PENGE

Det havde været nogle trælse dage på arbejdet hele ugen, var blevet tændt på weekenden, der måtte ske noget anderledes spændende, ellers var alt lige gyldigt.

Min kone og jeg havde stadig energi og lyst til, at der måtte ske noget frækt og anderledes, og fredag havde hun samme ide vi måtte foretage os noget, som både frækt, og som kunne tænde os begge. Min fantasi rakte ikke langt lige her og nu, så det måtte blive min dejlige frække kone som måtte på arbejde her. Hun var helt med på, at hun måtte bestemme og sætte igang til lørdagen.

Hun ville lige tage til byen og købe ind, og måske også noget frækt til lørdagen, men kun måske. Hvorfor kun måske spurgte jeg, og svaret var kort, at jeg måtte acceptere, hvad hun fandt på, uanset hvad hun kom med, og hvad jeg skulle udsættes for. Jeg accepterede blint, bare der ville ske noget frækt og lækkert.

Efter syntes jeg, meget lang tid vendte hun tilbage, med flere store poser, og nogle kasser under armen, det så spændende ud, hvad havde hun fundet på til en lækker lørdag. Hun fortalte, at det var dyrt, at forberede en dejlig lørdag, en lørdag som skulle være anderledes fræk og dejlig. Helt med mig sagde jeg, men hvad har du købt, jeg var blevet nysgerrig. Men jeg måtte vente til dagen efter sagde hun strengt, og jeg måtte adlyde hvad hun havde planlagt uden at protestere, jeg accepterede igen, og blev godt liderlig.

Må jeg se hvad du har købt spurgte jeg, og det måtte jeg godt, men det kom først i brug om lørdagen, sagde hun. Men du skal først slikke min fisse, før jeg åbner for pakkerne, og hun lod nederdelen falde til gulvet, og afslørede sin trusseløse fisse, som glinsede lidt allerede. Kom og slik, sagde hun. Jeg var målløs og lidt liderlig, kravlede hen til hende og stak tungen op i hendes dejlige varme fisse. Jeg slikkede og slikkede, bed i klitten og endelig kom hun i en forrygende orgasme og sank sammen. Hun kyssede mig længe og inderligt, og hviskede ,mig i øret, at hun havde købt udstyr til en artig lille ludertøs, som skulle gør hvad der bleve sagt og opvarte hende hele lørdagen. Hun var varm i kinderne da hun fortalte om sine hensigter, og var meget spændt på min reaktion. Jeg blev lidt paf, men også liderlig ved tanken om, at skulle være underdanig, og iføre mig hendes nye indkøb. Lad mig se, sagde jeg, og hun hentede poser og kasser, åbnede det hele og lagde det på bordet i stuen, stykke for stykke, jeg blev meget liderlig.

Der lå en tynd læderpisk, et par højhælede sko, et par klemmer til brystvorterne, en gummitrusse med plads til pikken i et hylster, og en dildo til røven, samt nogle lækre nylonstrømper med søm.

Jeg var målløs, og pikken pegede lige op i luften, dette var mere end jeg havde turdet drømme om, det var helt utroligt frækt.

Er du tilfreds med indkøbet spurgte hun med et lille skævt smil, om jeg er sagde jeg, det er helt fantastisk, men hvordan fandt du ad af, at det var sådan noget jeg trængte til at opleve, spurgte jeg med let rødmen. Hun fortalte mig, at hun have lagt mærke til, at jeg kikkede langt efter piger, som var frækt klædt på, og at jeg havde tendenser til at tage mig på ballerne, når jeg blev lidt liderlig. Så nu måtte jeg, hvad jeg have sagt ja til, også prøve at være en fræk tøs, og liderlig tøs med en plug i røven.

Jeg var stadig helt i vildrede, men også stangliderlig, og ville gerne igang med det samme, men sagde hun, aftalen var fra i morgen, og sådan bliver det. Du kan sove på sofaen i nat, men rør ikke de lækre ting, jeg har købt, og godnat skat, og tak for din dejlige omgang på min fisse.

SEX I DAG?

Det blev en utrolig lang nat, kunne næsten ikke sove, men faldt i søvn til sidst. Jeg blev vækket med dejlig varm kaffe og en dejlig liderlig kone, som var oplagt til en spændende lørdag, hvor jeg skulle være en helt anden, lydig og underdanig mand i huset.

Vi røg en smøg og drak kaffe på kanten af sofaen, det var lækkert, men spændingen steg imens, og så sagde hun, at tiden var inde, fjernede kopper og askebæger. Nu skal vi igang, meddelte hun, og jeg var højspændt, hvad skulle der nu ske med mig.

Kom herover, og læg dig ind over bordet, med din tøserøv ud over kanten, det gjorde jeg i intens spænding. Så kom pisken frem, og jeg blev pisket på mine baller, så det sved, og der blev trukket røde striber hele vejen om på lårene.

Gå ud på badeværelset og skyl dit røvhul med skylleapparatet, så det er helt rent og kom så og få din plug op i røven, det skal være nu. Jeg trak mig tilbage til badeværelset, og min røv varmede stadig. Jeg tog skylleapparatet frem, fyldte det, kom vaselige på, og op i røven, trykkede til, og røven blev renset, så fruen igen kunne komme en dildo op i røven på mig.

Jeg kom tilbage, og hun havde nu min gummetrusseklar, med dildoen til min rene røv, og hylster til min halvstive pik. Kom her sagde hun, og jeg adlød, tag trussen på, placer din tøsepik i hylsteret, og tag dildoen i røven. Jeg baksede det hele på plads, pikken i hylsteret, og med lidt besvær en temmelig stor dildo op i røven, men det var liderligt og dejligt.

Hun kom nu med nylonstrømper og meget højhælede sko, som hun gav mig på, men et lille satanisk smil, du ser dejlig ud skat, har sit røvhul det godt med en fremmed pik spurgte hun så. Nu kan du begynde at støvsuge gulvet, og så må du vaske køkkengulvet, men først skal du lige slikke min fisse igen, kom herover. Jeg gjorde som befalet, og slikkede hende til en forrygende orgasme, hun sank sammen på en stol. Derefter befalede hun mig at komme igang, jeg måtte ikke gå på toilet medens hun var væk, det ville hun nemlig om et øjeblik, jeg skulle blot nyde det, og føle mig som en billig stuetøs, der havde en dildo i røven. Jeg kunne jo gnide mig op af støvsugeren, eller bolle armlænet, men måtte ikke få udløsning før hun var tilbage.

Hun kørte afsted, og jeg nød i fulde drag, at være en konstant liderlig stuepige, og dildoen i røven, gjorde det endnu mere livagtigt. De højhælede sko gjorde mig virkelig liderlig, og pludselig var hun tilbage, der var gået mere end to timer. Jeg hørte hun ikke var alene, hvad var det nu for noget, jeg gemte mig bag sofaen. Der kom hun ind, med sin bedste veninde Ulla på slæb, og madvarer til frokost.
Kom blot frem, sagde min kone, Ulla er med i legen, og kom frem bag sofaen. Jeg kom frem, helt rød i hovedet og hilste på Ulla, som tog mig let på hylsteret hvori pikken var placeret, og sagde hej din liderlige tøs, jeg skal kneppe din liderlige tøserøv.

Medens jeg fortsat gjorde rent, blev der lavet frokost, og jeg måtte godt spise med, men skulle også servere maden, medens jeg serverede, tog de på mig alle steder, det var meget liderligt. Da vi havde spist, og jeg havde vasket op, og var blevet smadder tis trængende, måtte jeg sidde til bords og bede om lov til at tisse, Det kunne jeg bare gøre, sagde min kone, du har jo et hylster på pikken. Det var svært, men utroligt dejligt, blot at lade det hele fosse ud af pikken, det løb ud over alle kanter, hylster bukser strømper og sko, en ordentlig sø lå på gulvet, da jeg var færdig, keg bar flov og liderlig.

Det var jo smukt sagde Ulla, kom over til mig, stillede sig foran mig, løftede nederdelen, også hun var trusseløs, og så kom hendes tis i hovedet på mig, og hun havde meget at byde på. Jeg slugte og gurglede, og det smagte faktisk helt godt, min kone gjorde det samme ved mig, og jeg slugte og gurglede igen og igen.

Du kan gøre rent efter dig og os, og tage dit lækre dress af, og komme herind igen, det må godt gå hurtigt, og jeg klarede det hele rimeligt hurtigt, var spændt på næste oplevelse.

Ulla havde taget en dildo med rem på, og jeg måtte på knæ, så hun som lovet kunne kneppe mig i mit åbne røvhul. Min kone tog endnu engang mit hen til hendes varme fisse, og jeg nød at slikke hende endnu engang, hun kom igen i en stor orgasme, og jeg slikkede det meste af safterne i mig endnu engang. Ulla kneppede mig både blidt og hårdt, og lige før jeg kom, stoppede hun, og kom hen til min mund med dildoen, slik befalede hun, og jog dildoen langt ned i halsen på mig, jeg var ved at springes, og pikken stod lige ud i luften.

Pigerne ville nu piske min bagdel, og jeg fik så meget, at min røv var varm i mange dage efter, det var ubeskriveligt dejligt og vanvittigt liderligt.

Nu måtte jeg endelig få udløsning, og jeg skulle selv spille min pik af i en lille skål, det lykkedes at få alt spermen ned i skålen, jeg var lidt flov, men det blev værre, da de sagde jeg skulle sluge min egen sperm, ellers ville pisken komme i brug igen. Jeg valget at drikke min egen spærm, til sidste dråbe, det smagte ikke så ringe endda, og herefter slikkede pigerne mig til flere udløsninger, og de slugte også et hele.

Vi fortsatte det vilde lørdagsrit, og var dødtrætte hele søndagen, jeg nåede dog at kneppe Ulla medens min kone lavede kaffe til os, hun smilede da jeg kom i Ullas dejlige våde fisse.

porno med danske piger