Min første par oplevelse

Jeg var helt oppe at køre… Han stak et par finger op i mig og jeg kunne selv høre hvor våd jeg var…. Gitte spurgte om hun måtte slikke mig og jeg nikkede…

Vi havde aftalt at mødes i hendes sommerhus og lige få en kop kaffe og snakke samme, for og se om der var kemi til mere… Jeg ankom tidligt og sad og kiggede et stykke derfra i  min bil… Så kom der en bil og pulsen steg lige med dobbelt slag…. Der kom de, de steg ud af bilen, hun en kvinde på 50 med store bryster erotisk buttet med rødblond langt hår, han en høj blond fyr med en atletisk krop på 38 år… Hun var gift og han havde været deres husven i 5 år…. Hendes mand gad ikke en ekstra kvinde i deres leg, så de to havde fået lov til at lege sammen med en anden kvinde…. Jeg sad med en varme og usikkerhed i kroppen…. Jeg havde aldrig været sammen med en kvinde og anede ikke hvordan jeg ville reagere på det…..

Nå jeg steg ud af bilen med bankede hjerte og sommerfugle i maven…grinede lidt af mig selv…tænkte at det var lidt vildt at have det sådan i en alder af 39 år….men fuck det var skønt…. Jeg lod min taske med det frække tøj ligge i bilen, så kunne jeg altid undskylde og sige jeg skulle ud efter den og så bare køre, hvis ikke jeg havde lyst til det her…..

SEX I DAG?

Med bankende hjerte og rystende hånd bankede jeg på døren og kort efter blev der kaldt kom ind… Jeg åbnede døren og trådte ind… Smilte stort til dem og sagde Hej… Hun GittE kom hen til mig og gav mig et stort knus og et kys på munden, blev lidt paf, men så kom Søren og han gav mig også et kram…. Vi satte os og snakkede lidt over en kop kaffe … Kemi var der helt sikkert og efter 20 min sagde Søren, nå skal vi så gå igang… Gitte kiggede på mig og jeg nikkede… Sagde jeg skulle ud efter min taske… Og mine ben styrrende af sig selv hen til bilen og jeg var lidt ude af det af spænding…..

Da jeg kom tilbage havde Gitte klædt om til en fantastisk flot lilla corsage med tilhørende selvsiddende…. Jeg gik ind på badeværelset og vaskede mig lidt og kunne mærke jeg var driv våd… Nå på med det røde corsage og de sorte selvsiddende… Søren ventede på mig og nikkede anderkendende til mig med et skævt smil og sagde, uhmm glæder mig til at se hvad du gemmer på….

Vi gik ovenpå og de havde redt op på gulvet… Gitte kom hen til mig og sagde jeg skulle ligge mig på maven….da jeg havde lagt mig til rette, kunne jeg mærke hendes hænder på mig og lidt efter også Søren’s… Jeg begyndte at slappe af…de vendte mig om på ryggen og Gitte kyssede mig blidt på munden og jeg kyssede igen….vi kunne høre Søren brummen lidt i baggrunden… Gitte kærtegnede mine bryster og tog det ene ud af skålen og nippede til min allerede stive brystvorte…jeg blev helt rundt på gulvet og det tændte mig helt vildt…. Søren kom hen lagde sig ned mellem mine ben og begyndte at slikke mig….åhh jeg var helt oppe og køre… Han stak et par finger op i mig og jeg kunne høre hvor våd jeg var…. Gitte spurgte om hun måtte slikke mig og jeg nikkede…. Søren og Gitte byttede plads…. Og jeg udstødte et stort suk da jeg mærkede Gitte’s tunge på min fisse legede og slikkede…. un sugede min klit ind og legede med sin tunge på den…. Hun bed mig forsigtigt rundt om på skamlæberne og vendte tilbage til min klit…. Vi byttede plads så nu var det Gitte der stod for tur… Jeg kyssede hende dybt og legede med hendes dejlige store bryster, men Søren slikkede hendes fisse… Så sagde jeg at nu ville jeg gerne slikke Gitte’s fisse… Så vi byttede plads og jeg lagde mig tilrette og lod min tunge forsigtig slikke rundt om hense meget våde fisse… Lod tungen komme ind bag revnen og slikkede opad til jeg kom til hendes klit, den var stor og hård, hun sukkede og jeg begyndte forsigtig at lave cirkelbevægelser rundt om den og skiftede ind imellem med at slikke op og ned… Stak først en finger op i hende og så to…. Åhhh Søren havde stillet sig bagved mig og trak min røv lidt op og fugtede spidsen af hans pik…. Jeg mærkede hans pik trænge ind i min våde fisse og snappede efter vejret….fuck han var stor og fyldte mig helt ud…. Han begyndte at kneppe mig mens jeg slikkede og fingerkneppede Gitte så hun lå og vred sig… kunne mærke hendes indre begyndte at stramme om mine finger… Og pludselig skreg hun og vred sig og begyndte at ryste…. Hendes vejrtrækning blev først meget anstrengt og så mere afslappende… hun havde fået den dejligste orgasme sagde hun mere henvendt til Søren end mig…og nu kunne jeg mærke jeg var ved at eksplodere i et størrer fyrværkeri…. Han satte tempoet op og stødte dybt ind i mig Gitte lagde sig ned under mig og begyndte at slikke min meget saftige fisse og jeg kunne næste ikke holde det ud og meget kort tid efter kom jeg i en saglig og meget intens orgasme så jeg rystede over det hele…. Søren blev ved med at kneppe mig og lige pludselig trak han sig ud og sprøjtede ud over min røv…. Så lå vi alle tre udmattede og  smilende… Jeg begyndte at grine og sagde, fuck det var frækt og dejligt, havde aldrig i min vildeste fantasi troet jeg skulle slikke fisse…..

Vi fik lidt at drikke og da vi havde samlet kræfter, så skulle Søren forkæles…. Jeg begyndte at røre ved hans pik og der gik ikke længe før den stod flot og rank…. Jeg suttede ham først stille og blidt, men øgede tempoet og strammede lidt mere om roden… Gitte vill ride ham og satte sig tilrette og jeg satte mig oppe over Søren’s ansigt modsat så jeg sad ansigt til ansigt med Gitte…. Hun begyndte at bevæge sig frem og tilbage og det samme gjorde jeg mens Søren’S tunge slikkede mig…. Gitte og jeg kyssede og kærtegnede hinandens bryster….. Og byttede plads og fortsatte lidt på den måde…. Så lagde jeg mig på ryggen og Gitte ovenpå i en 69 Søren stillede sig bag ved Gitte og nu var det hendes tur til at få pik…. Jeg slikkede hende og kunne samtidig nyde det syn, da Søren trængte ind i Gitte’s meget våde fisse, hendes safter løb ned af hende ned over mit ansigt, jeg slikkede som aldrig før og hun fingerkneppede mig og der gik ikke længe før vi alle sammen kom i en stor orgasme…… Jeg var helt færdig bagefter….. Vi lå og snakkede lidt, blev enig om vi skulle i bad og så ha lidt at spise….

Da jeg kørte derfra 6 timer efter jeg var mødt op, sad jeg med det største smil på læberne….. Vi havde allerede aftalt en ny dato, hvor vi skulle mødes og hold da op, hvor jeg glædede mig…. 

Dette er en IRL oplevelse og nok den frækkeste jeg har haft…..;-)

porno med danske piger