Kontrakt med tillæg

Hver gang ville jeg få 2000 kr kontant. Jeg kunne tænke over forslaget, og hvis det var i orden, ville vi tage det derfra. Mit forhold til min mand var godt, vi havde god sex. Men ikke ret ofte…

Jer er i dag 45 år gammel,ganske almindelig af udseende, 174 cm høj, har lange gode ben, god numse og gode små bryster (siger min mand). Jeg bor i en afde største provinsbyer

Jeg har nu været gift med min mand i 21 år og er stadig meget glad for min mand.

Der er dog en lille historie han ikke kender til.

Da jeg for ca. 15 år siden lige havde født mit andet barn, havde jeg en lang orlov foran mig . Jeg var til tider træt af mit job, så jeg havde tænkt på noget andet. På min arbejdsplads talte man jo meget med kunderne, og et emne jeg havde lagt mærke til var rengøring. Det var et træls arbejde, det tog lang tid, det var svært af få ordentlige rengøringsfolk, de skiftede for meget hvis man havde et firma, etc etc.

Efter de første par månederpå barselsorlov kom ideen med rengøringssarbejde. Jeg kunne da begynde med nogle timer. Jeg satsede på ca. 4 timer om dagen (med datteren i vuggestue) og se hvordan det gik. Min løn var ikke afgørende for vores økonomi. Det gik meget fint, jeg kunne efter nogen tid droppe mit arbejde og endda deltidsansætte 2 kvinder. Efter ca. 1 år fik jeg et rent kup.

SEX I DAG?

Fast rengøring 8 timer om ugen i dagtimerne, ekstra tid 2 gange om året til hovedrengøring.

Det var et ægtepar, meget velhavende, med et kæmpehus, med pool og masser af stuer og værelser. Fruen var ca. 30 år meget smik, manden var ca 50, meget vejholdt, høj og slank og meget charmerende. De havde været gift ca. 5 år og var stadig meget forelskede. De havde ingen børn, manden havde fået en vasektomi i en ung alder, han havde bestemt at han ikke ville have børn. Fruen havde ved valget af ham fravalgt børn, men det havde hun det OK med. Alt sådanne ting blev der snakket om ved kaffen. Det var en fast tradition at når jeg havde været der sluttede det mad kaffe i køkkenet (indbefattet i arbejdstiden).. Efter ca. 1 år købte parret en ejendom i udlandet. Så nu skulle jeg passe hele huset efter nærmere specifikationer i de perioder de var i udlandet. En dag gik manden forbi hvor jeg arbejdede, og jeg synes jeg kunne se et glimt i øjnene,. Jeg så ned af mig selv, blusen klæbede til kroppen, og var blevet næsten gennemsigtig. Så jeg måtte under kaffen så ubemærket som muligt sidde og trække ud i blusen så den ikke klæbede foran.Så jeg tænkte lidt mere på påklædningen fremover.

Efter ca. 9 år med denne ordning, døde konen pludseligt, en bristet hovedpulsåre om natten. Manden var selvfølgelig knust, og efter begravelsen var overstået rejste han til ejendommen i udlandet. Jeg passede som sædvanligt huset imens. Efter 5-6uger var han tilbage. Stadig enormt flink, men havde mistet noget af glimtet i øjnene.

En måneds tid efter sagde han, han ville stille mig et forslag. Jeg kunne sige nej, og så forsatte jeg som sædvanligt. Men han havde dyrket meget sex med konen, så det savnede han. Han skulle ikke giftes igen, og nettet og barer var ikke noget for ham. Han vidste ikke så meget om mit forhold til min mand, men hvis det var O.K. ville han have sex med mig når neg var i huset og kunne tillege en time i kontrakten. Hver gang ville jeg få 2000 kr kontant. Jeg kunne tænke over forslaget, og hvis det var i orden, ville vi tage det derfra.

Mit forhold til min mand var godt, vi havde god sex. Men ikke ret ofte, og altid det samme god og varm sex i missionærstilling. Jeg havde i årenes løb foreslået han måtte slikke mig, det syntes han ikke var lækkert, jeg ville bare gerne prøve det andet hul, det ville han ikke, jeg måtte ikke give blowjob eller lege med pikken, så det blev ved det sædvanlige. En gang sagde han, at hvis jeg ville alle de ideer måtte jeg gå andre steder hen, men han mente det nu ikke.

Jeg overvejede sagen. Næste gang sagde jeg intet, manden heller ikke, så det var helt som sædvanligt .Jeg tænkte på at det nok blev et kort samleje, og så var det ovre. Så det ville blive som med min mand, bare flere gange. Og så var der lige de ekstra kontanter. Næste gang sagde jeg til ham at det var en aftale. Han så på mig og sagde, og det er helt OK med manden? Jeg sagde at det var helt OK, han ville bare ikke vide noget.

Fint sagde han, jeg har lige en telefonsamtale jeg tager i soveværelset, så kom du bare derop når du er klar.

Da jeg kom derop, sad han op i sengen med en pude i ryggen. Det var jo første gang jeg havde set ham uden tøj, han var trods sine ca 60 år en meget velholdt mand. Han havde en pæn stor pik (lidt større end min mands, og lidt tykkere). Jeg spurgte om jeg skulle tage bad først, han lo og sagde han kunne lide duften af kvinde, så det var ikke nødvendigt hvis jeg ikke absolut ville. Han sagde, at han ikke havde nogen sæd, så hvis det var i orden ville han ikke bruge kondon (som han ikke brød sig om). Han havde ikke haft sex siden med konen Jeg var meget genert, og det var noget specielt at skulle smide tøjet foran en anden mand.

Jeg satte mig nøgen på sengen, og så væltede han mig ind i sengen og sig selv ved siden af. Jeg havde forestillet mig et hurtigt samleje, men han begyndte at kærtegne og bide lidt i brysterne, nive og bide lidt i maveskindet, med en hånd ae indersiden af låret. Jeg var overrasket, men det var dejligt hvad han gjorde. Så trak han mig hen til sengekanten, satte sig på gulvet , spredte mine ben og begyndte at slikke mig i kussen. Yderste skamlæber, de inderste ind i revnen, på klitten, helt ned i bunden. Det var fuldstændig vildt dejligt, og langt bedre end jeg nogensinde havde forestillet mig. Der gik ikke længe før jeg fik den ene orgasme efter den anden. Så stak han 2-3 fingre ind i kussen og gned dem roligt på siden, ned i bunden op på den anden side og tilbage. Det var pragtfuldt, og han blev ved længe, så begyndte han at køre op i toppen af kussen indeni, samtidig med at han kneb og slikkede min klit, jeg kom fuldstændig vildt skrigende i en orgasme, hvor væske skyllede i store mængder ud af kussen. Så borede han pikken ind i kussen, og kørte stille og roligt helt i bund og næsten ud igen. Hastigheden blev langsomt sat op, og så begyndte han at røre ved klitten. Efter en tid bedyndte jeg igen at få begyndende orgasme, og jeg kunne høre at han også stønnede højere. Og så kom vi begge i en sordentlig orgasme. Jeg havde forestillet mig at når man havde fået en vasektomi, så var der ikke så meget væske, ot også at når man blev ældre så “tørrede” man ud, men jeg skal love for at det ikke var tilfældet. Hele lagenet sejlede i safter. Det havde taget meget længere tid end jeg forventede, så jeg måtte skynde mig afsted uden kaffe og glemte endda pengene. Jeg blev nødt til at tage hjem og skifte trusser og blive vasket. Efterhånden fik jeg afprøvet alle mine ønsker, i numsen, blowjob, kysse nulre og slikke hans dejlige pik. Ja jeg havde gerne belalt for hvad jeg nu oplevede.

Det holdt i ca. 4 år, så så blev huset solgt, og manden flyttede permanent udenlands.

Jeg har efterhånden fået gejlet min mand lidt mere op, så det går langt bedre. Jeg havde det lidt dårligt med at være min mand utro, så det vil jeg ikke mere. Man kan jo sige, at jeg var luder da jeg fik penge for det. men det var i så fald en meget glad luder.

porno med danske piger