Kvindelig udlejer: Min unge lejer betalte med sin pik!

SPAR MANGE PENGE

Mine dage der gik var lange og kedelige jeg tænkte over livet og dens veje, jeg forstod ikke hvordan nogen bare kunne være så glade og forelskede. Jeg selv var lige blevet enke forstod ikke helt hvordan jeg skulle fylde det tomrum ud som min mand havde fyldt op for mig.

Sex var bare blevet et ord det var ikke noget jeg i virkeligheden savnede, jeg følte at min verden var brast sammen og jeg ville nok aldrig føle mig glad igen, jeg ville dø ensom, med mine børn, dø i et gammelt plejehjem 20 år fra nu.
Min eneste glæde var mine to børn og fire katte de holdte mig med selskab. Det var det eneste der kunne gøre mig lykkelig men ikke sådan som da Charles havde været tilstede.

Jeg kiggede på vores lille hus det som han havde bygget, jeg tænkte på minderne om hvordan den første fødte blev født lige der på havestien fordi vi aldrig nåede ud til bilen. Hvor lykkelige vi havde været engang, men det var nu kun en minde. Jeg havde længe overvejet hvad jeg skulle gøre, om jeg skulle sætte penge i det og sætte det i stand og sælge det, det var jo blevet for stort nu hvor børnene var flyttet ud, og jeg var alene om den store have.

Men så fik min søn en genial ide, jeg kunne fremleje nogen af værelserne så ville jeg have lidt hjælp rundt i huset og stadig have selskab. Jeg satte straks en annonce i avisen;”45-årige kvinde søger lejer til værelse, der vil blive serveret hjemmelavet mad hver aften og tøjet ville blive vasket, det vil være som at komme hjem til mor igen. 2000 kroner om måneden, ring på 12356745″

Jeg ventede spændt på at folk skulle ringe ind, men der var ingen der ringede, indtil klokken 16:00 næste dag, en ung mand omkring de 24 ville godt kigge på værelset, han var lige blevet smidt ud af kæresten og stod nu uden bolig.
Jeg spurgte ham hvornår han kunne komme ind og se på den, da han sagde jeg kan komme nu.
Som et lille barn juleaften ventede jeg spændt på hvordan min udlejer så ud, ikke så lang tid efter ringede det på døren, jeg åbnede døren og blev mødt med synet af en meget ung, meget trænet mand. Han havde en stram bluse på der viste hans muskler, som var store, for første gang siden Charles døde, skete der faktisk ting og sager nede omkring de private dele.

Jeg lukkede ham ind og viste ham værelset, han stod og kiggede på mig og spurgte om jeg var datteren til damen der lejede det ud, hvorefter jeg opdagede at jeg stod og fniste som en fjollede skoletøs, nej det var nu mig der lejede det ud. Han stod og kiggede intenst på mig, jeg kunne mærke en varme der bredte sig ud igennem min krop, noget jeg havde kun oplevet den gang jeg var sammen med Charles. Vi stod lige ved siden af sengen og jeg bad til at han ville tage fat i mig og smide ned i sengen og vise mig hvad han var lavet af.

Han sagde smilende at han ville tage den. Jeg kunne ikke lade være med at tænke at det var jeg glad for. Senere efter jeg havde lært John bedre at kende opdagede jeg at han var håndværker, så i stedet for at betale 2000 kroner om måneden nøjes han med at hjælpe mig med at sætte huset lidt i stand, og kun betale halvt.

En dag hvor jeg lige havde været i bad, stod jeg og kiggede mig selv i spejlet, jeg var jo ikke helt værst jeg havde stadig former, det var dog ikke min ungpige former men man kunne se jeg var en kvinde, da John pludselig braste ind af døren, han stod og kiggede forvirret på mig, mens jeg panisk samlede håndklædet op og dækkede mig til, han stod selv halvnøgen kun dækket af sine boxershorts, jeg kunne se at han var godt tilfreds med at have set mig nøgen, pikken havde rejst sig lidt.

SEX I DAG?

Før jeg eller ham fik sagt noget tog jeg mig selv i at række hånden frem mod hans boxere, han stod bare der,lod det håndklæde han stod med i hånden falde til gulvet, jeg stilte mig helt op foran ham og kunne mærke hans ånde på mit ansigt, den var varm og velkommen. Jeg kunne mærke hvordan det boblede i mig, jeg tog chancen og lod min hånd glide hen over hans ædel del. Den rejste sig helt og han sukkede, jeg tog nu fat om den og kiggede ham i øjnene ligeså intenst som han havde gjort den første gang jeg så ham.
Jeg trak nu hans boxere helt af, og så synet af en dejlig stor lem, varmen fra dengang tog nu over, jeg ville have ham og det skulle bare være nu.

Jeg tog hans store håndværker hænder og satte dem op på mine bryster, han begyndte stille og roligt at ælte dem, han gik tættere på, jeg bakkede tilbage, han fulgte efter, jeg rammer toilettet og når lige at sætte mig ned før jeg falder.
Han stod stadig foran mig, nu med hans lem lige foran mit ansigt, den glinsede i lyset og jeg stak min tunge frem og slikket hovedet, han sukkede og han tog fat i mine skuldre og trak mig frem mod sig.

Jeg vidste hvad han ville have så jeg åbnede munden og lod hans lem komme ind, det var som om den voksede yderligere i munden på mig, jeg begyndte grådigt at sutte og slikke på den, med nogen undtagelser hvor jeg tog den til roden som jeg sad. Han stønnede et par gange og bad mig om at gøre det igen som jeg da også gjorde for hans skyld men jeg var ved at blive hgel øm i halsen af at tage den så dybt hele tiden.

Så rejste jeg mig op, tog fat i ham og sagde; “Kom med mig min søde John, nu skal jeg vise dig hvordan det er at være sammen med en moden kvinde. “
Jeg vejledte ham ind til soveværelset, tog min yndlings silke-tørklæde frem og bandt det rundt om hovedet på ham, han sukkede dybt og spurgte mig hvad jeg havde tænkt mig?
Jeg lagde ham stille på sengen, hans pik stod stadig og lavet honnør, jeg kunne mærke at jeg var gennemblødt og lod migselv glide stille og roligt ned over hans dejlige store tykke skaft. At føle mig selv blive udvidet på den måde var fantastisk, jeg kunne mærke at jeg var tæt på at komme bare ved at mærke ham op i mig.

Jeg begyndte lige så stille at ride ham, han stønnede og ville mærke mere og lod sin hænder famle i blinde efter mine bryster, jeg stønnede og bad ham om at tage dem hårdt, han maste dem næsten mens jeg red ham, jeg kunne mærke hvordan han gled ind og ud af mig, hvordan jeg stødte ned i ham og hans pik sultent pressede sig op i mig.
Jeg trak mig af ham, og lagde mig ned ved siden af ham, jeg bad ham om at tage mig bagfra som den tæve jeg var. Usikkert stadig med bind for stillede han sig op bag mig, jeg kunne mærke hvordan hans pik ledte efter mit våde hul, han ramte ved siden af nogen gange tæt på at ramme mig i røven. Men endelig lykkedes det, hans hovede ramte og tog en titter ind før han lukkede hele pikken med ind, det lød et vådt og saftigt klask, jeg var tæt på at bryde sammen fordi det var så hårdt men det var dejligt at blive fyldt ud på den måde

Jeg bad ham om at kneppe mig, noget jeg ellers aldrig ville have sagt, men han fik det værste frem i mig; “Knep mig, knep mig som den beskidte tæve jeg er. “


Han begyndte at gøre det hårdere jeg klynkede lidt og bad ham om ikke at skåne mig, men så stoppede han og trak sig ud. Jeg stod forventligsfuld og ventede på han skulle forsætte med det gjorde han ikke. Tvært imod tog han mit tørklæde af og satte det foran mine øjne imens han tog mit lagen rev det i stykker og bandt mine arme til sengen.
Jeg følte mig sårbar men synes det var pivfrækt, han stak derefter to fingre ind i min dejlige mis og brugte mine egne safter til at blødgøre min røv, jeg blev overasket men ville have mere, han lod lige så stille sin tommelfinger glide ind i røven, det var helt fantastisk en følelse, så kom hans våde spidse tunge og legede med.

Jeg pev til ham og bad om mere, jeg kunne nu mærke han rejste sig bag mig, først lod han som om han ville lade pikken glide ind, kun forsigtigt, indtil han pludselig maste det hele ind i min røv, det eksploderet i hele min krop, det var vidunderligt, jeg kunne mærke hvordan han stille trak den ind og ud, hvordan jeg kunne det hele give efter i kroppen for en kommende orgasme. Han speedede op og tog fat i mine bryster, så stoppede han igen tog mine “håndjern” af og sagde leg for mig han trak sig ud, vendte mig om på ryggen og lod sin pik glide ind i min røv igen, jeg legede som om det galdt mit liv, da jeg kunne mærke en bølge glide henover min krop, jeg kom i en eksploderende orgasme og råbte til ham nu kunne jeg ikke holde igen, han sagde køligt kom for mig tøs, jeg kom så meget at det sprøjtede, noget jeg aldrig havde oplevet.

I min orgasme, strammede det så meget om hans pik at han kom i et brøl, sprøjtede op i min dejlige udspillet røv, han bad mig om at ligge stille mens han trak sig ud. Jeg lå som befalede, mine tanker kredsede rundt om hvor dejligt det var og hvad der nu ville ske, han rejste og gik ud på toilettet hvor det hele var startet. Kom ind igen lagde sig, ned foran mig og begyndte at slikke safterne op fra min dejlige mis. Han kiggede op på mig og spurgte om jeg havde lyst til at sutte hans pik helt ren, dette gjorde jeg.

Efter endt forstilling lå vi sammen og prøvede at komme os over redeligheden. Han sagde at det skulle vi snart gøre igen. Jeg vendte mig mod ham og sagde ja det skal vi snart gøre igen, men det er en helt anden historie 😉

 

porno med danske piger