Min bedste jomfru til dato del.1

Jeg har til dato 10 mødomme på samvittigheden, men at tage Lines mødom var en specielt lækker oplevelse, sammenlignet med de 9 andre.

Jeg mødte Line første gang på et diskotek en lørdag aften. Et par gym-venner og jeg frekventerede på dette tidspunkt ofte på Diskotek IN. Det var ikke tilfældigt at vi var på Inn hver weekend. Et ordsprog lyder: “Lige børn leger bedst”, og mine gym-venner havde samme passion som jeg. Jo yngre, des bedre var parolen.

Efter en del øl, dansen og tilfældigt snak med forskellige piger, stillede jeg mig op til en klynge andre dansehungrende unge mennesker på diskoteket subwoofer. Baserytmerne til Bailando gennemrystede vores svedige kroppe. På et tidspunkt blev jeg skubbet i ryggen og faldt derved forover. I ren panik greb jeg fat i en pigearm, som hev mig tilbage på sub’en igen. “Der blev du nok reddet af den gode fe”, lød det fra min redningskvinde. “Ja det tror jeg på”, svarede jeg og fortsatte: “Kommer du med op til bare og får en lille en. Jeg giver hvis du lægger ud”.

Nu var det sådan at der var fri bar på Inn, så pigebarnet forstod godt ironien og fulgte smågrinende med. “Nå min gode fe. Jeg hedder Kasper og du”. “Mit navn er Line”, svarede hun og kiggede mig lige ind i øjnene. I baren var der ingen diskorøg samt en bedre belysning, så her var jeg bedre i stand til at se min gode fe. Hold da kæft, tænkte jeg, hun er ikke en dag over 16. Cool. Efter en 5 minutters venten, fik jeg afgivet min bestilling og straks efter, stod der to kolde fadøl på baren foran os. “Skål for en fortsat hyggelig aften”, sagde jeg høfligt og vi klingede glassene sammen.

“Dansetid”, sagde Line efter en kort pause. Vi drak ud og gik ned mod
det fyldte dansegulv igen.

Drömhus larmede ud af højttalerne og vi hoppede rundt i menneskemængden igen. På et tidspunkt var jeg placeret bag Line. Mine arme tog hende om livet og vi rullede med underkroppen. Min pik blev hurtigt stiv af nærkontakten med Lines baller. Der var ingen tvivl om at Line var tændt på at der skulle ske noget mere, for hun stødte rytmisk bagdel mod mit erigerede lem og førte mine hænder lidt opad.

SEX I DAG?

“Pyha, der er sku’ varmt herinde”, prustede hun da musikken skiftede, “lad os gå ud og få noget frisk luft”, fortsatte hun. Hånd i hånd gik vi mod udgangen og endte ude på gaden, hvor vi satte os ned på et trappetrin; jeg bagerst og Line mellem mine ben. Jeg begyndte at give hendes skuldre massage og hun lænede sit hoved bagud for at slappe af. Så er det nu eller aldrig, tænkte jeg og kyssede hende forsigtigt på kinden. Line drejede hovedet og vi mødtes i et langt vådt kys. Efter et lille stykke tid, begyndte jeg at berøre hende små bryster og hun lod sin hånd glide bagud, for til sidst at nå min allerede stive pik. Jeg førte diskret min hånd ned i hendes bukser og ville røre ved hendes køn. “Nej, ikke her”, sagde Line stille og førte min hånd opad.

“Hmm, skal vi ikke tage hjem til mig”, spurgte jeg forsigtigt og Line tøvede lidt. “Jooooh, det kan vi da godt, men så skal jeg lige sige farvel til min veninde først”, svarede Line hviskende, dog med lidt usikkerhed i stemmen. Vi forlod trappetrinet og kæmpede os ind på IN igen.

10 minutter senere sad vi i en taxi med kurs mod min ungdomslejlighed. Turen varede omkring 15 minutter og under turen snakkede vi lidt om vind og vejr.

Da vi var inde i lejligheden, begyndte vi at kysse igen. “Er du tørstig”, spurgte jeg. “Ja, har du ikke noget cola eller juice. Jeg er træt af at drikke øl og vin”, svarede Line. Jeg gik ud i køleskabet efter noget cola og smurte samtidig et par krydderboller. “Lækkert, jeger også sulten”, udbrød Line, da jeg atter kom tilbage i stuen. Line havde i mellemtiden sat noget roligt musik på og vi satte os ned i sofaen og gumlede løs og skyllede vores ganer med kold cola.

“Eeeh, hvor gammel er du Line”, spurgte jeg med rolig og varm stemmeførelse. “Jeg er lige fyldt 15 år for omkring 2 timer siden”, svarede Line mens hun så på sit ur. “Min bedste veninde og jeg går tit sammen i byen. Vi er de bedste veninder og hun blev 15 år i går. Det skulle jo fejres”, svarede Line forsigtigt. Jeg rejste mig og gik ind i soveværelset for at hente en lille improvisationsgave. Jeg fandt en lille tøjhund, jeg havde skudt ned på Bakken, for nogle måneder siden. “Tillykke med fødselsdagen, prinsesse”, svarede jeg og kastede hunden hen til Line.

“Tak”, sagde Line smilende og rejste sig op for at gå hen imod mig. Vi kyssede og krammede hinanden i et stykke tid.

“Du, Kasper”, spurgte Line hviskende og fortsatte: “Jeg er stadigvæk jomfru, men jeg ville have at det er dig, som er den første”. “Der er ikke noget jeg hellere ville”, svarede jeg roligt tilbage og fortsatte: “jeg lover dig, at jeg nok skal være forsigtig og du skal sige til, hvis du fortryder, er det OK?”. “Ja”, svarede Line og begyndte at hive min skjorte af mig.

 

Fortsættes….

porno med danske piger