Kvinden i ballonkjolen del.2

SPAR MANGE PENGE

Lader pluggen hvile lidt lige midt i anus mens jeg ‘øger vibrationerne. Så trykker jeg langsomt og bestemt pluggen ind røven på dig – du giver et lille liderligt skrig…

Da vi havde ligget lidt, nydt et glas køligt hvidvin, småkælet og nusset hinanden mens vi talte om løst og fast – så begyndte der at komme lidt ‘spænding’ mellem os igen. Din hånd begyndte at koncentrere sig om min pik og mine boller. I starten nød jeg det bare passivt. Du klemte om pikken, kælede med min boller – og effekten udeblev ikke, pikken voksede støt til fuld størrelse igen under din kyndige og kærlige behandling! Vender mig om på siden, så vi ligger med front mod hinanden, griber om dine bryster, klemmer dem blidt og nulrer vorterne mellem pegefiner og langemand.

"Du er en frækkert – du vil altså have mere din liderlige tøs"
"uhmmm ja – ved jo ikke hvornår jeg får noget igen!"
Jeg trækker mig helt ind til dig og lægger dit ben ind over mit, og trækker det op mod min hofte – nu er kussen frit tilgængelig. Lader min langemand finde din kusse, og lader den trænge ind, – den køre frem og tilbage et par gange. Du svajer lidt i ryggen så jeg bedre kan komme til, mens du trykker din krop mod min. Griber om min pik og fører den mod dit fugtige gennemkneppede kussehul. Trykker pikken stille og roligt i bund, for bare at trække den ud igen. Skræver ind over dig og sætter mig op til dit hoved og fører pikken mode din mund, den er fedtet ind i vores fælles safter og jeg nyder at se dig slikke og sutte på min pik.
Efter at have nydet behandlingen lidt, dypper jeg pikken endnu engang i din dryppende kusse, og igen fører jeg den tilbage i din mund og lader dig slubre safterne i dig!
Rejser mig op og går hen til min taske, fra hvilken jeg tager to silketørklæder,da jeg kommer tilbage til sengen sætter jeg mig igen over dit bryst, tager først din højre hånd og binder den til hovedgærdet, derefter den venstre. Da begge hænder er fikseret, stikker jeg igen pikken i din mund. Nyder din tunges leg med kransen og da du hæver hovedet og laver undertryk mens du mundknepper min pik.

SEX I DAG?

Trækker pikken ud og kravler ned mellem dine ben, sænker hovedet og sætter tungespidsen til din højspændte klitoris. Et liderligt dybt suk og du presser kussen op imod mig. Jeg kan smage vores fælles safter og slikker din liderlige kusse og stikker tungen lidt ind i kussen, du krydser dine dejlige strømpeben om nakken på mig og presser mig med benene ned til kussen. Jeg slikker lidt og du stønner mere, så bider jeg dig blidt i klitoris og du slipper taget om mit hoved.
Rejser mig og går igen hen til tasken og henter to tørklæder mere. Tilbage i sengen sætter jeg mig igen mellem dine ben. Sætter fingeren på din klitoris, ganske blidt, kører den lidt rundt bare helt blidt. Du begynder at stønne og vipper lidt med underlivet – du er ved at være tændt igen!
Griber om din højre fod og binder den op til din højre hånd, bagefter binder jeg venstre fod op til venstre hånd.

Du er et lækkert syn nu, ben og arme oppe ved hovedgærdet, din dejlige fyldige baller hævet blidt fra madrassen og dine huller blottede og frit tilgængelige, man kan se hvordan kussesaften er begyndt at løbe i ballerevnen ned over dit lille spændende anus, "dejlig røv du har mon ikke den trænger til en ordentlig omgang"Jeg klasker et par gange på hver balle og den vidunderlige lyserøde farve genindfinder sig på dine dejlige fyldige baller. Klasker også et par gange på dine inderlår tæt på din sejlende kusse, du stønner højt, men siger stadig ikke ret meget – nå men det må vi jo se om vi kan lave om på!
REjser mig igen og går hen til tasken, du kan ikke rigtig se hvad jeg hennter i tasken, da arme og ben dækker for udsynet. Snart sidder jeg igen mellem dine ben, smiler til dig – så lægger jeg dine trusser hen over dine øjne og din næse, placerer omhyggeligt skridtet i trussen således at det ligger lige over din næse, det er svagt fugtigt endnu og det lugter dejligt af vild kvinde, "Hvis trussen forsvinder fra dine øjne, så får du fem på hver balde og fem på hvert inderlår – har du forstået"du nikker stille og mumler ja!

Jeg samler nu den buttplug op som jeg hentede, tænder den svagt og begynder at køre den forsigtigt rundt på dine skamlæber. Du kan ikke se hvad det er, men bare fornemme den svage summen rundt på dine skamlæber, ned omkring kussen, ned og rundt om anus, lader den stå lidt lige midt i anus, kører så videre op til klitoris, det gentager sig nogle gange, så kører den op at maveskindet til dine nipler, der snart rejser sig strittende. Griber den anden hånd om dit ene bryst og klemmer blidt om brystet mens jeg med fingrene nulrer din t – først blidt men siden lidt hårdere og altimens pluggen cirkler på det andet bryst. Klemmer lidt hårdere om vorten og løfter ved at trække i vorten dit bryst op og ryster det lidt. Du stønner nu højlydt!
Lader pluggen fortsætte op til dine læber, nu kan du mærke hvad det er og du lader tungen slikke på den vibrerende spids. Så fører jeg pluggen samme vej tilbage, ned over brysterne med de spændte nipler, ned til din kusse som nu rigtig safter. Kører den rundt og lidt ind – ned og fugte anus, tilbage og rundt og lidt ind i kussen, ned med safterne til anus. Lader pluggen hvile lidt lige midt i anus mens jeg ‘øger vibrationerne. Så trykker jeg langsomt og bestemt pluggen ind røven på dig – du giver et lille liderligt skrig, eller  måske var det et støn!

Så tager jeg dildo som ligger ved siden af mig. Tænder for den. Du kan høre den snurrer, men du kan stadig ikke se hvad det er!
Din kusse står nu helt åben og du er så drivvåd så der nærmest er en lille sø af safter  i din kusse, munden med de dejlige røde lipgloss læber er halvt åben, du trækker vejret dybt og sukker og stønner – buttpluggen snurrer lystigt i din lækre røv. Jeg sætter dildoen lige midt i din sjask våde kusse – presser den ikke ind, lader den bare stå midt i kussen mens den snurrer for halv kraft.
Du begynder at ligge lidt uroligt, du har glemt vores aftale fra før for du ligger og ruller med hovedet fra side til side, og trussen er ved at glide ned til den ene side! Endlig bryder du tavsheden, "kom nu knep mig, knep mig som en lille liderlig tøs! – bar knep mig!
Så klasker jeg først den ene balle så den anden – fem på hver. der kommer et lille støn, et åh eller et iih hvergang hånden lander på ballen mens de langsomt bliver lidt mere røde. så holder jeg en lille pause, mens jeg nyder synet af de lækre røde baller din dampende kusse og nyder den lystigt snurrende buttplug i dit anus. kan mærke på min pik at den snart trænger til at blive ‘behandlet’ den står stor stiv og meget klar lige ud for din dejlige kusse!

"Nå – men regningen er vel ikke helt betalt endnu"- Dine baller stod nu dejligt røde, jeg lod hånden glide blidt ned over den nu meget følsomme hud, du stønnede som belønning for den lille berøring, "kom nu knep min liderlige kusse – den vil ha’ din pik, knep den"
Jeg trak langsomt dine strømper lidt op ad låret, så faldt det første klask på inderlåret, et lille liderligt hyl fra din mund og så højlydte støn og åååhhh, for de næste ni klask. Så lagde jeg trussen tilbage over dine øjne og næse. Atter greb jeg dildoen og placerede den lige i kussen, skruede den op og lod den køre lidt rundt, så op og rundt om klitoris, og rundt og rundt, – du stønnede nu kraftigt, "kom nu knep mig, jeg vil ha din store pik!"
"hvad skal jeg kneppe?"
Der var lige stilhed lidt, "du skal kneppe min lille tøsekusse"
Jeg greb om buttpluggen der stadig snurrede lystigt, trak den langsomt ind og ud, "hvad skal jeg kneppe"
Igen tøvede du lidt mens du stønnede og småvred dig i din bundne tilstand, "Så knep da min røv", jeg smilede og gned lidt på min dunkende pik.
"hvad skal jeg kneppe"
"knep min lille tøserøv"
"ja jeg skal kneppe din lille tøserøv!"
Jeg rejste mig på knæ og så trykkede jeg langsom pikken i bund i din drivvåde liderlige kusse, kørte et par gange frem og tilbage for at få lidt smørelse, trak mig ud under dine vilde protester, "knep mig færdig – du må ikke stoppe nu – knep mig med din dejlige pik"
Jeg fjernede buttpluggen, satte pikken til din dejlige røv, trykkede hovedet indenfor, ventede to sekunder, trykkede mig så helt i bund mens du hvinede, hylede og stønnede. Dels over pikken som var noget større end puggen, dels over mine lår som nu gned sig over dine følsomme baller og inderlår, da pikken var helt begravet i din frække røv, greb jeg dildoen, skruede den op på fuld styrke og trykkede den langsomt ind i din kusse. Så begyndte jeg at kneppe din røv med lange dybe stød, det var skønt at mærke den snurrende dildo lige på den anden side og jeg nærmede mig hurtigt klimaks, det samme gjorde du og sammen fik vi udløsning. Du hvinede, hulkede og stønnede mens du vred dig i dine bånd, trussen var for længst faldet af dit ansigt igen, jeg brølede mens jeg tømte mig langt oppe i din røv. Da jeg faldt sammen over dig, rakte jeg op og løsnede tørklæderne, så du kunne få ben og arme fri. Du omfavnede mig og krydsede benene om min lænd for at holde mig inde i dig lidt endnu. Jeg lå bare helt stille og nød vores kropskontakt, mens jeg stønnede og pustede. Sikken en skøn Quinde!

porno med danske piger