Kvinden fra Venus

Hun kom fra Venus, sagde hun. Jeg troede naturligvis ikke på hende. Hun lignede jo bare en almindelig menneskekvinde fra vores planet. Der var intet alien-agtig over hende…

Hun kom fra Venus, sagde hun. Jeg troede naturligvis ikke på hende. Hun lignede jo bare en almindelig menneskekvinde fra vores planet. Der var intet alien-agtig over hende. Hun havde dog en spændende accent. Det lød fransk, men jeg var ikke sikker.

SEX I DAG?

Hendes navn var Viola og hendes hår var lilla – min yndlingsfarve. Vi havde mødt hinanden over nettet. Jeg faldt for hendes profilbillede. Hun var smuk, men på en utraditionel måde. Det var første gang at jeg var ude på en fræk date med en kvinde – for jeg havde aldrig troet at jeg skulle blive træt af mænd og deres dejlige pikke. Men pludselig var der en dag, hvor jeg bare fik lyst til at slikke noget fisse…

Viola og mig blev enige om at mødes på café. Vi fik begge to varm chokolade og snakkede om alt – indenfor sex selvfølelig! Hun fortalte om sin races evige hang til sex og deres forsøg på at have sex med forskellige arter i universet. Igen troede jeg ikke på hende, men ikke desto mindre var det underholdende at høre hende snakke om det.

Vi smuttede fra cafeen bagefter, for at komme hurtigt hjem til min lejlighed. Jeg var så tændt på hende og jeg fornemmede også et stærk sex-kemi mellem os. Lige da vi kom ind i lejligheden, smækkede jeg døren og gav Viola en ordentlig tungeslasker!

Vi lå nøgne på min store seng. Jeg fik en dejlig omgang oralsex af hende. Hendes tunge følte bizart nok som en pik, da den var i mig. Hun blev ved og ved og jeg stønnede højt uden at tænke på min sure nabo ovenpå. Jeg nåede at give hende noget oralsex også, før hun måtte forlade mig. Hun sagde at hendes folk havde brug for hende nu.

Hun forsvandt for øjnene af mig på samme måde, som man så det i Star Trek. Jeg troede ikke mine egne øjne. Måske var hun alligevel fra Venus, når det kom til stykket.

porno med danske piger