Her arbejder de mest utro kvinder (undersøgelse)

Her arbejder de mest utro kvinder (undersøgelse)

SPAR MANGE PENGE

Kvinder med disse job er mest utro

Se på jobbet er en godeDet lyder lidt som en kliché, men er du kvindelig stewardesse og ansat i luftfartsindustrien, er der langt større risiko for, at du er utro end i andre brancher. 

Om det er de frække uniformer eller de mange overnatninger langt væk hjemmefra, der gør udslaget, skal vi ikke kloge os på, men i stedet konstatere, at en utroskabsundersøgelse blandt de kvindelige brugere af Victoria Milan, giver overvægt i flyene.

Endnu værre ser det ud for de kvinder, der er ansat i finanssektoren. Hurtige penge skifter hele tiden hænder, og det samme gør åbenbart antallet af partnere uden for ægtesengen. Og dermed er kvindelge bankfolk og børsmæglere på toppen af listen over de utro kvinders erhverv.

SEX I DAG?

Herefter kom læger og sygeplejersker, der også bruger meget tid sammen på jobbet. Og hvem ved, om det igen er uniformerne, der spiller ind.

Undersøgelsen fra de 5.650 utro kvinder viste også, at 65 procent af kvinder i job, havde haft sex med en kollega, mens hele 85 procent af disse dog fortrød så meget, at de frarådede andre at gøre det samme.

Den primære årsag var for 70 procent af kvindernes vedkommende, at det kunne gå grueligt galt, hvilket ikke er optimalt, når man skal arbejde tæt sammen i måske flere år. 10 procent mente dog, at det fik dem til at performe bedre.

Læs mere om mænds og kvinderes utroskab 

Utro kvinder top 10Mest utro kvinder

  1. Finanssektoren (bankfolk, børsmæglere, analytikere) 21 %
  2. Luftfart (Stewardesser, piloter) 19 %
  3. Sundhedssektoren (læger, sygeplejersker, sundhedsassistenter) 15 %
  4. Business (Direktører, managere, sekretærer) 12 %
  5. Sport (atleter, instruktører, repræsentanter) – 11 %
  6. Kunstnere (musikere, modeller, skuespillere, fotografer 7 %
  7. Natteliv (DJ, dansere, tjenere  6 %
  8. Jurister (advokater, anklagere, dommere) 5%
  9. Kommunikation (journalister, pr-folk, kommunikatører) 4%

 

porno med danske piger