Her er myterne om onani – og hvad der er fup og fakta!

Her er myterne om onani – og hvad der er fup og fakta!

HER ER MYTERNE OM AT ONANERE – FUP ELLER FAKTA?!

PAS PÅ! Det er ikke småting der kan ske ved at onanere, hvis man altså skal tro på alle de myter og røverhistorier, der gennem 1000 år er opstået for at styre og skræmme folk, at få dem til at føle sig skamfulde og forkerte når de havde onaneret i det skjulte.

Onani, Onanere, Mastrubere, Spiller pik

Det er bare et lille udpluk af alle de ord der findes og beskriver det at lege med sig selv seksuelt. Der er ikke længere nogen tvivl om, at der i den moderne verden er plads til onani, det forholder sig heldigvis ikke som i gamle dage, hvor det praktisk talt var en synd at onanere. Videnskaben har gjordt de mange skræmme myter om onani til skamme, og det er derfor også blevet socialt acceptabelt at onanere i den moderne verden. Det har mange verdensdele og religioner

FOTOS AF KVINDE DER LEGER MED SIG SELVMyte: Onani er især farligt for kvinder
I 1800-tallet, mente de kloge mænd at grunden til kvinder på et tidspunkt kom i overgangsalderen, var hvis de onanerede. Så derfor indrømmede nogle sjældente at de kunne mærke overgangsalderen.

Myte: Det er utroskab at onanere
Hvis det var sandt, ville der stort set ikke eksistere et eneste kærestepar, der ikke på et eller andet tidspunkt havde været hinanden utro. Hvis du er usikker på, om din kæreste ser onani som utroskab, så tag en snak med om det, for det er det altså ikke.

Myte: Drenge onanerer mere end piger
Undersøgelser viser, at der er masser af piger, der onanerer lige så ofte, som drenge gør. Måske taler drengene bare mere om det end pigerne?

Myte: Kvinder urinerer, når de får en sprøjteorgasme
Det kommer fra samme kanal, urinrøret, men i langt de fleste tilfælde er det en helt anden væske. Man mener, at væsken stammer fra nogle små kirtler, der ligger placeret omkring urinrøret.

SEX I DAG?

Myte: Hvis du onanerer, kan du ikke nyde sex
Det er en sejlivet myte, at man ikke kan nyde sex, hvis man onanerer. Faktisk er det lige nøjagtig det modsatte, der er tilfældet! Onani kan nemlig gøre sex meget bedre. Det er lidt ligesom at øve sig i at have sex.

Myte: Mænd ejakulerer ALTID, når de får en orgasme
Sædafgang og orgasme behøver ikke altid at hænge sammen. En mand kan få sædafgang uden at have en samtidig orgasmeoplevelse og omvendt.

Myte: Du bliver blind eller døv af at onanere
Den her myte overlevede i hundredevis af år, men i dag ved vi heldigvis, at det er lodret løgn!

Myte: Du får bumser af at onanere
Nogle mener, at fordi onani frigiver en masse hormoner, så kan det give flere bumser. Heldigvis er der flere undersøgelser, der har bevist, at det ikke er rigtigt.

Myte: Hvis han onanerer ofte, bliver pikken længere
Der bliver måske hevet og strukket i hans lem, mens han er i gang, men der er altså hverken bevis på, at han får en længere eller tykkere penis.

Myte: Folk i parforhold onanerer ikke
Folk i forhold oplever ofte, at de må onanerer i det skjulte. Dels kan han/hun være bange for, at kæresten skal føle sig utilstrækkelig, og dels kan det føles skamfuldt stadig at have behov, selvom man er i et forhold. Og det er synd, for de allerfleste masturberer af andre årsager end som en substitut for sex med partneren, fordi de ikke får nok.
Onani kan for eksempel bruges som afslapning. Det er videnskabeligt bevist, at orgasme frigør hormoner i kroppen, der får dig til at slappe af. Desuden viser undersøgelser, at forhold hvor især kvinden er god til at tilfredsstille sig selv, ofte fungerer bedre seksuelt. – Gennem onani lærer vi os selv at kende og finder vores egen nydelse frem. Samtidig træner vi også vores kønsdele ved at opretholde hormonproduktionen, træne bækkenbunden og smøre vores slimhinder.

Husk at have hænderne under dynen – Det er nemlig sundt at onanere 😉

‘Derfor skal du onanere mere og holde dit onani ved lige, resten af dit liv:

Fakta om danskernes onanivaner, blandt personer med en fast partner ønsker hele 31 procent af mænd og 23 procent af kvinder ikke, at deres partner ved, at de onanerer. Ifølge undersøgelsen mener 11 procent af de adspurgte mænd, at deres orgasme er mere intens ved onani end ved samleje. Hele 36 procent af kvinderne mener, at de får en bedre orgasme ved onani end ved samleje. Se mere fra PROJEKT SEXUS

En undersøgelse foretaget af Yougov for DR3 viser følgende om danskernes selvonani.

  • – 15 procent af de adspurgte har aldrig prøvet at tilfredsstille sig selv seksuelt.
  • – Næsten en femtedel af de mænd og kvinder, der onanerer, er blevet opdaget, mens de var i gang.
  • – 21 procent har onaneret på deres arbejde, kun en femtedel af dem er kvinder.
  • – Hele 41 procent har gjort det hjemme, mens deres partner var i et andet rum.
  • – 71 procent af danskerne tror, at mænd onanerer mere end kvinder.
  • – 21 pct af de danske kvinder bruger sexlegetøj, når de onanerer, mens kun fem procent af mændene gør.
  • – 68 procent af mænd onanerer flere gange om ugen, mens kun 30 procent af kvinderne leger med sig selv flere gange ugentligt.

 

porno med danske piger