Hvor mange har din partner knaldet med? (BodyCount)

Hvor mange har din partner knaldet med? (BodyCount)

SPAR MANGE PENGE

Gæt hvor mange sexpartner de har haft.

Tør du spørger din partner om hvor mange de har været i seng med? hvor mange vil egentlig vide det? og vidste du man kan gætte antal sexpartner, ved at se på folks højde og drøjde?

Body Count

En tommelfingerregel siger at man skal gange kvinderes antal sexpartner med 3 for at få det rigtige svar, da de altid sige mindre end de i virkligheden har haft sex med. 😈 

Bodycount hvor mange sex eventyr er for mange og hvad er for lidt? eller er det lige meget uanset antal?

Så mange er det ok at have knaldet med..!

En ny undersøgelse afslører, hvor mange sexpartnere mænd og kvinder foretrækker, at deres kæreste har haft før dem. 1000 personer har i alt svaret på undersøgelsen, og det kom frem, at mellem 8 og 12 sexpartnere var det mest populære svar. Det angav 28 procent af kvinderne og 37 procent af mændene.

Hvad man ikke ved, har man ikke ondt af!

35 procent af kvinderne, vil gerne vide, hvor mange sexpartnere deres kæreste har haft, mens det er 30 procent af mændene, der gerne vil vide det.

Video interview: Hvad er dit Bodycount

Har det nogen betydning hvor mange, man har haft sex med? Og hvorfor er antal man har haft sex med overhovedet noget, man tæller? Hør med i podcasten på DR – Sex IRL hvor de fortæller om hvor mange de har knaldet med.

SEX I DAG?

Forskere kan gætte, hvor mange du har haft sex med – ud fra din højde og drøjde.

Forskere fra Chapman University i Californien har fundet en sammenhæng mellem folks højde, drøjde og antallet af seksuelle partnere, de har haft.

I studiet blev 60.058 heteroseksuelle mænd og kvinder spurgt. Resultatet viste, at meget lave mænd og kvinder havde færre sex-partnere end dem af gennemsnitlig højde.

Især undervægtige mænd og kvinder havde haft færre folk med hjemme for at lave lagengymnastik.

I gennemsnit havde folk mellem 30 og 44 år haft otte seksualpartnere. 58 procent af mænd og 56 procent af kvinder svarede, at de havde haft fem partnere, mens 29 procent af mænd og 26 procent af kvinder havde haft mere end 14 partnere på lagenet.

Mænd af gennemsnitlig højde og dem, der var ekstremt høje, havde mellem en og tre flere seksualpartnere end deres mindre høje kønsfæller. Til gengæld ser det ud til, at der ikke er den store forskel fra de ekstremt høje mænd og mænd af gennemsnitlig højde. Det får forskerne til at undre sig.

– Forskning har gentagende gange vist, at kvinder foretrækker mænd, som er relativt højere end dem. Det er muligt, at der for de fleste kvinder er et minimumskriterium for højde, hvilket de vurdere en potentiel, mandlig sexpartner udfra, og derfor vil mænd over den højde have et lignende antal seksuelle partnere, siger professor dr. David Frederick, der mener, at højde er en relevant faktor på kødmarkedet.

Undervægtige mænd og kvinder havde færre erobringer i bagagen, mens overvægtige og almindeligtvægtige – i forhold til BMI – mænd havde haft flest.

Selvom det umiddelbart kan virke overraskende, at flere overvægtige mænd svarede, at de havde haft det højeste antal partnere, er det vigtigt at lægge mærke til, at den medicinske definition på overvægt ikke nødvendigvis passer sammen med den sociale opfattelse af overvægt, siger professoren. Kan man se på piger hvem der har haft flest sexpartner?

porno med danske piger