Liveshow

Drømmer du om pik, spurgte jeg ophidset. -Jahhh, hviskede hun: -jeg drømmer om en rigtig stor pik, der knepper mig. Hun øgede tempoet med gummipikken og førte den ud og ind af sin fisse…

SEX I DAG?

Sonja kom ned fra første sal og stillede sig ved foden af trappen med let spredte ben. Hun sendte mig et ubestemmeligt smil og lod sin ene hånd forsvinde op under sin korte nederdel:
-Jeg har lagt mærke til, at du i lang tid har siddet og kikket op under min nederdel.
Hun trak trussekanten lidt til side og afslørede et par sorte kussehår:
-Ophidser det dig at se på mine trusser under nederdelen? Hun sænkede sin stemme til en kælen hvisken:
-Tænder det dig at tænke på, hvad jeg har herinde?
Hun lod en finger glide hen over sit underliv under trusserne:
-Jeg tør væde på, at du har fået ståpik. Hun sendte et langt blik på bulen i mine shorts: -jeg kan faktisk se, at din pik er vokset gevaldigt – har du spillet pik, mens jeg var væk?
Hun ventede på et svar, men jeg sagde ikke noget. Jeg slugte hendes dejlige krop med øjnene og forholdt mig tavs.
Da jeg ikke svarede, drog hun sin egen konklusion: -det har du altså!
Hun rystede let på hovedet og skubbede trusserne helt væk. Med to fingre skilte hun sine skamlæber og den dejlige fisse blev synlig under nederdelen.
-Ok, smilede hun med et liderligt glimt i øjnene: -her har du min fisse. Hun lod en finger cirkle om sit indbydende underliv: -Er det ikke bedre at spille pik af, når du kan se min fisse?
Min pik var ved at være for stor til at være i shortsene, så jeg fulgte hendes opfordring. Hun havde jo selv vist vejen ved at vise mig sin fisse og kæle for sit underliv.
Jeg trak shortsene til side og den halvstive pik havde plads til at vokse yderligere.
-Det var bedre, sukkede hun og satte sig på en stol med vidt spredte ben:
-Så skal du sandelig også få noget at spille pik efter, fortsatte hun hviskende og tog en gummipik frem, som hun haft skjult på ryggen.
Og jeg skal sandelig love for, at hun indfriede sit løfte!
Hun trak skjorteblusen ned, så de store runde bryster blev blottet og de stive brystvorter strittede allerede i forventningens glæde.
Blidt lod hun den vibrerende gummipik kærtegne hele sit vidt åbne underliv. Pikhovedet stimulerede hendes skamlæber og venusbjerg og med langsomme bevægelser førte hun hele gummipikken frem og tilbage over sin fisse.
Det var fantastisk ophidsende at se hende lege med sig selv på den måde, og det var hun helt klar over. Hun skævede ind i mellem over til mig og hendes liderlige smil afslørede tydeligt, at hun glædede sig over den virkning hendes leg havde på mig og navnlig på min pik. Den var stor og stiv og længtes efter hendes kusse.
Hun fortsatte med at kærtegne sit underliv og efter en tid, lod hun gummipikkens hoved glide op i fissen, hvor hun lod den sidde og vibrere et øjeblik, mens hun kikkede på, at jeg spillede pik foran hende.
-Skal jeg hjælpe dig skat, spurgte jeg ophidset.
-Nej, sagde hun bestemt: -jeg skal vise dig, at jeg selv kan kneppe min fisse!
Langsomt førte hun gummipikken helt op i fissen og ligeså langsomt trak hun den ud igen, for så at støde den hårdt op og helt i bund i den våde kusse. Hun skruede helt op for vibrationerne og lod den cirkle og vibrere helt oppe i fissen.
-Åhhh, hvor er det skønt, gispede hun med lukkede øjne og et drømmende udtryk i ansigtet.
-Drømmer du om pik, spurgte jeg endnu mere ophidset.
-Jahhh, hviskede hun: -jeg drømmer om en rigtig stor pik, der knepper mig. Hun øgede tempoet med gummipikken og førte den ud og ind af sin fisse som egentlige kneppebevægelser: -den skal rigtigt få lov at kneppe mig. Hun sukkede dybt og var helt opslugt af at kneppe sig selv: -den skal få lov til at gennemkneppe min fisse. Gummipikken fik endnu et hårdt stød op i hendes underliv: -og måske også min røv!
I hårde stød fortsatte hun med at kneppe sin fisse med gummipikken og jeg måtte holde lidt igen. Min pik var ved at eksplodere!
Langsomt trak hun den glinsende dildo ud af sin sjaskvåde fisse, for så at lade det stadig vibrerende pikhoved stimulere sit røvhul. Den snurrede ved røven et øjeblik, så lod hun hovedet glide langsomt op i det stramme hul, mens hun med to fingre kærtegnede sin kusse.
Det var simpelt hen vildt ophidsende og fantastisk at se hende kneppe sig selv på den måde. Selv om jeg var holdt op med at spille pik, var den ved at gå, alene ved synet af hendes liderlige leg.
-Vil du kneppes i både fissen og røven, gispede jeg hæst.
Hun lod gummipikken glide lidt længere op i røven og prøvende førte hun en finger helt op i fissen, inden hun svarede med en hæs dirrende stemme: -jahhh, jeg vil há masser af pik. Jeg vil gennemkneppes i hele mit underliv.
Min pik var ved at sprænges, da hun førte endnu en finger op i fissen og ganske langsomt begyndte at kneppe sit villige hul med de to fingre. Med den anden hånd skubbede hun forsigtigt gummipikken længere op i røven og lod den sidde og vibrere langt oppe i det stramme hul, mens hun kneppede sin fisse med fingrene.
Hun stønnede og gispede højt i sin grænseløse liderlighed:
-Åhhh, jeg vil há pik, mere pik.
Jeg gik hen til hende for at jage min sprængfyldte pik op i hendes fisse.
-Nejjj, gispede hun: -knep mig i røven.
Hurtigt trak hun gummipikken ud og viste, at jeg skulle ligge mig på gulvet. Det behøvede hun ikke gentage og snart lå jeg på ryggen med den stive pik klar til at modtage hende.
Allerede inden jeg var lagt helt ned, skrævede hun ind over mig og lod sit våde underliv glide ned over mig. Hun manøvrerede sit røvhul ind over min pik og lod sig ganske langsomt synke ned over den. Pikken gled helt ubesværet op i hende.
-Knep mig, gispede hun højt og lod min pik trænge helt op i sig: -knep min røv!
Hun vred sit underliv frem og tilbage over pikken og højt stønnende spredte hun sine ben endnu mere.
-Min fisse vil også há pik! gispede hun og lænede sig bagover: -knep min fisse med gummipikken.
Jeg fandt gummipikken og forsigtigt pressede jeg den op i hendes snævre kusse.
-Jahhh, hvinede hun: -knep mig!
Hendes underliv vred sig vildt over de to hårde pikke. Jeg kunne dårligt bevæge mig, men Sonja kneppede og red på min pik, så det var heller ikke nødvendigt. Til gengæld brugte jeg gummipikken til at kneppe hendes liderlige fisse i lange seje stød.
Det var simpelthen for meget for min pik at opleve hende sådan og at mærke den vibrerende gummipik i fissen ved siden af. Pikken gik og hele ladningen af varm sperm skød op i hendes stramme røv, mens gummipikken fortsatte med at kneppe hendes fisse på livet løs. Min pik var stadig lidt stiv, så jeg fortsatte også med at kneppe hendes røv.
-Åhhh jahhhh, skreg hun og faldt helt ned over mig, mens hendes underliv gennemrystedes af en gigantisk orgasme.
En voldsom sitren gik igennem hendes udkneppede krop og hendes stønnen blev til et langtrukkent hvin, mens hun sank helt sammen over mig: -stop,stop – min røv kan ikke mere, gispede hun højt.
Jeg stoppede med at kneppe hende i røven, men lod pikken blive i hende. Gummipikken faldt ud af hendes fisse, da jeg med et fast tag om hendes store bryster vendte os om på siden, så jeg lå bag hende. Pikken mistede langsomt sin styrke i takt med, at de sidste orgasmekramper ebbede ud af Sonjas gennemkneppede underliv.
-Åhhh, hvor var det skønt, hviskede hun udmattet og vrikkede med røven mod min pik, som ganske langsomt gled ud af hende i en strøm af sperm.

Vi lå længe tæt sammen og blundede oven på den fantastiske elskov. Sonja vågnede først og vrikkede igen sin røv ind mod min pik: -knep mig igen skat!

porno med danske piger