En aften i drømmeland

Mærker hen over den store bule i hans bukser og knapper dem hurtigt op. Jeg tager pikken ud af bukserne og den er lige præcis som jeg forventer. Dejlig tyk og indbydende. Lader tungen slikke…

Det er ved at være juletid og der er så småt begyndt at komme nisser og gran i butikkerne. Min veninde og jeg går mod havnen hvor vi skal høre lidt god musik . Vi går forbi flere forretninger der allerede har julelys i vinduerne og stemningen er hyggelig. Vi sludre om løst og fast og snart står vi foran caféen. Vi går ind og finder vores bord og bestiller et par kolde drink.

Jeg kan mærke spændingen stige. Nu varer det ikke så længe inden jeg skal se ham igen. Mit blik søger rundt i lokalet og der står han og snakker med et par fyre hende ved senen. Mine hænder ryster svagt og jeg kan mærke et sug i maven.
Han står med ryggen til mig, men jeg genkender ham med det samme. Hans velformede skuldre og den frække numse er ikke til at tage fejl af. Han vender sig om og ser direkte i den retning hvor vi sidder, men han ser mig ikke. Jeg sidder bare helt stille og betragter de skønne mærke øjne som jeg kun har set en gang før.

Der er varmt i lokalet og stemningen er go. De fleste er færdige med deres julemiddag og venter på at bandet skal gøre deres entre. Ind kommer de og stemningen bliver løftet et par grader i vejret. Musikken brager ud af højtalerne og folk jubler. Der er straks fyldt på dansegulvet og det er svært at se det hele, men mellem de dansende kan jeg lige skimte ham et kort øjeblik af gangen. Han er trommeslager i bandet og jeg nyder at se ham spille.

Der er en kort pause i musikken og vores øjne fanger hinanden i et kort øjeblik og han smiler varmt til mig. Han har genkendt mig. Jeg bliver lidt genert og kigger ned, og da jeg ser op grine han til mig og smiler smørret.

SEX I DAG?

Det er en skøn aften og min veninde og jeg hygger os rigtigt. Vi danser og snakker og der ryger hurtigt et par drink ned. Jeg har smug kiggede på ham hele aften, er efterhånden ved at være godt tændt, men så er festen slut. Bandet takker af og folk begynder at forlade caféen. Vi drikker vores sidste drik. Jeg kan ikke se ham nogen steder og er lidt skuffet da vi tager vores jakker på og går ud i natten. Vi går hen af de mørke gader da en bil kører op på siden af os og døren bliver åbnet. Jeg kigger ind i bilen og kan mærke lysten vælde frem igen. Kommer du med siger han og jeg nikker. Siger hurtigt farvel til min veninde og sætter mig ind i bilen. Vi kører et stykke tid i tavshed. Selvom vi har skrevet meget sammen er vi vist begge lidt nervøse.

Jeg lader hånden hvile på hans lår og han lægger sin hånd over min og gir den et lille klem. Vi kører fra hovedvejen og ind på en lille grusvej. Han slukker motoren og vender sig om mod mig. Vi kysser længe og hans skønne læber bevæger sig ned af min hals. Vi lægger sæderne ned og jeg skubber ham tilbage. Mærker hen over den store bule i hans bukser og knapper dem hurtigt op. Jeg tager pikken ud af bukserne og den er lige præcis som jeg forventer. Dejlig tyk og indbydende. Lader tungen slikke hen over det spændte hoved og jeg kan høre hans åndedræt blive kraftigere og hurtigere. Jeg lader mine læber glide ud over det spændte hoved og min mund bliver fyldt helt ud af den tykke pik mellem mine våde læber. Jeg sutter og slikker mens min hånd glider op og ned og jeg kan mærke jeg bliver mere og mere våd.

Jeg lægger mig tilbage i sædet og hiver mine bukser og støvler af.. Jeg vil mærke ham oppe i mig og jeg kravler hen over ham. Han trækker mig længere op og hiver mine bryster ud af bhén. Han slikker og napper i min stive vorter og jeg vrider mig af fryd. Med et tager han hårdt fat om mine hofter og skubber mig bagud. Kan mærke hans pik mod min klit inden han skubber mig helt ned og trænger dybt ind i mig. Jeg ryster af liderlighed og begynder at ride han i lange seje bevægelser og det varer ikke længe inden orgasmen skyller ind over mig og hans greb bliver hårdere mens han skubber mig frem og tilbage. Mine ben ryster og jeg kan ikke holde mig selv oppe længer.
Jeg synker ned over ham og kysser hans frække mund.

Jeg ruller over på det andet sæde igen og han rejser sig og kommer over til mig. Jeg vender mig om på maven og skubber numsen op i mod ham. Kan mærke hans tykke pik gnide mod mit snævre numsehul og ned i min våde fisse. Han trænger ind i mig og boller mig længe og hårdt. Hans hånd griber fat i mit hår og trækker mit hoved tilbage. Lige da jeg er ved at komme igen trækker han sig ud og leger drillende med min klit. Hans varme pikhoved presser sig roligt mod min numse. Han presser sig længer og længer ind til hans tykke pik er helt i bund. Han står stille et øjeblik. Jeg kan mærke mine safter løbe ned over mine glatte skamlæber Han bevæger sig stille frem og tilbage. Jeg kan høre ham stønne af liderlighed. Vi bevæger os sammen og inden længe kommer vi i en kæmpe orgasme og jeg kan mærke hans spændte nosser der trækker sig sammen mod mine skamlæber. Han synker tungt ned over mig og jeg kan mærke hvordan hans pik bliver slap inden i mig. Jeg drejer mig forsigtigt og kysser ham.

.

Vi får hurtigt tøjet på igen. Der er efterhånden blevet koldt i bilen. Da den er fri for duk triller vi ud på vejen igen.
Da jeg stiger ud af bilen kan jeg hører hundene gø. Jeg vågner brat op i min seng. Jeg kan hører mine hunde gø for at komme ud. Åh nej. Det hele havde bare været en fantastisk drøm, jeg kan mærke at jeg er våd og varm mellem benene og meget liderlig. Jeg ligger helt stille og prøver at genkalde mig hans vidunderlige krop for mig.

Men drømme kan jo blive til virkelighed en dag.

Kys fra de brune øjne

porno med danske piger