Med på en kikker

Måske var hun lige flyttet ind? Hun kom gående forbi vinduet igen, jeg fik lige et glimt af hendes let behårede fisse inden hun vendte den flotte røv mod mig…

Jeg sad på min altan. Det havde været en varm sommerdag og det blev også en af de her varme aftner. Den kolde øl lå godt i min hånd og jeg lod tankerne flyve, mens jeg så ud over den pulserende by. Pludselig fangede mit blik en bevægelse i lejligheden over for. Det var en kvinde der tænder lyset ved hendes sminkebord og begynder at gøre sig lækker. Der var noget ved den kvinde, hun var ikke lige min normale type, men hun var en flot kvinde. Jeg kunne kun se hendes overkrop, en BH holder et par bryster fast så de ikke var til fri skue. Det så ud til at være nogle pæne bryster, ikke kæmpe enorme og ikke gajoler, sådan en god fast håndfuld. Hendes ansigt var også smukt. Hvad var hun, måske 45-50 år gammel, selv på denne afstand kunne man se at der var lidt rynker. Håret var langt, rødt og lige nu var det samlet i en løs hestehale. Sikkert så hun kunne få lagt make-upen.

Et øjeblik følte jeg at vi havde øjenkontakt, men det var så kort at jeg var i tvivl om hun virkelig så i min retning. Hun tog sig helt sikkert ikke af at jeg sad lige overfor og gloede på hende. Hun fortsætter med at lægge make-up på. Stille og roligt, meget koncentrerede. Jeg kunne slet ikke få øjnene fra hende. Jeg tog en tår af min øl, kiggede på hendes arm der bevæger sig i rolige kontrollerede bevægelser. Tænk hvis det var for min skyld hun sad og gjorde sig lækker? Jeg grinte ved tanken, var hun 45 så var hun 10 år ældre end mig og var hun nærmere de 50 så var det endnu værre. Hun rejste sig op og står et øjeblik foran vinduet. Hun havde et rullegardin der skygger for det øverste af vinduet, så jeg kunne se fra hendes knæ og op til hendes hals. Hun var faktisk en velskabt kvinde som hun stod der i sine små hvide trusser og en BH der passer til. Maven var stram, men der var lidt misfarvninger i huden, sikkert efter et barn eller to. Men huden var solbrændt, flot gylden farve, ikke for meget og ikke for lidt. Pludselig trækkede hun den ene arm igennem BH-stroppen og så den anden, hun hev brysterne frem så de hang frit fremme, mens hun trak BH-en ned til maven og drejer den rundt. Jeg lagde ikke mærke til at hun smed den på gulvet, havde store øjne og glor på de bryster som pludselig hang 10 meter fra mit ansigt, på den anden side af vores lille vej.

Hun stod og tog lidt på sine bryster, hev i brystvorterne, mærkede på brysterne, æltede dem. Formentlig for at give mig et show, men det kunne også godt være hun ikke har set mig endnu og bare trænger til at bevæge sine bryster efter dagens indespærring. Brystvorterne blev hurtigt store og stive, jeg havde nu glemt at om min øl, glemt alt om byen, sad bare og gloede på hende. Hun vendte sig om, og med helt strakte ben, bøjede hun sig fremover og trak trusserne af i en lang blød bevægelse. Hun havde en dejlig stram røv. Der er ingen tvivl om at hun gjorde noget for at passe på sin krop, aerobic måske? Jeg tabte min øl, men tænkte ikke over det, den lå bare på altangulvet og øllet skvulpede lige så stille ud. Igen fik jeg et kort glimt af hendes ansigt da hun så på mig. Eller var det fantasi? Hun gav sig selv et slag på ballen, ælter sine baller og rystede den dejlige røv lige foran mig. Hvem der bare kunne få lov til at give den balle et slag eller to, inden pikken blev banket i bund.

Pludselig var hun væk, jeg kunne mærke skuffelsen løbe gennem mig og jeg rejste den væltede flaske. Jeg bemærkede straks at min pik var helt stiv og jeg fik lyst til at gå ind og tage en spiller mens jeg tænkte på min genbo. Hvorfor havde jeg ikke set hende før? Måske var hun lige flyttet ind? Hun kom gående forbi vinduet igen, jeg fik lige et glimt af hendes let behårede fisse inden hun vendte den flotte røv mod mig. Hun satte et eller andet på bordet. Hvad har hun hentet? Hun bredte et håndklæde ud på sin stol og så trak hun stolen lidt væk fra bordet, tættere på vinduet. Jeg fokuserede igen på hendes faste bryster da hun satte sig i stolen og placerede det yderste ben op i vindueskarmen. Med en skraber begyndte hun at barberer sit ben, lange rolige bevægelser hen over skinnebenet, det var som om hun kærtegner sig selv. Hun blev alt for hurtigt færdig med at barberer det lange velskabte ben, men i stedet for at gå i gang med det andet, var hun enormt grundig med at mærke efter om der skulle være et enkelt hår der var sluppet fri. Igen fik jeg et kort glimt af hendes fisse da hun skifter ben, men hun placerede sit lyserøde vandfad lige i vinduet så jeg ikke kunne se. Jeg så hun smilte og denne gang havde vi helt sikkert øjenkontakt et øjeblik. Lige længe nok til at jeg vidste at hun vidste at jeg var her, men så kort at jeg fik fornemmelsen af at det rager hende en fjer om jeg gloede på hende. Hun ville ikke bemærke mig, men det smil fortalte mig at hun elskede opmærksomheden.

SEX I DAG?

Hun fik barberede det andet ben og satte sig nu med begge ben oppe i vindueskarmen, hun spredte benene så hun kunne komme til at barberer sin fisse, men vandfadet stod stadig og ødelagde hele udsigten for mig. Hun så pludselig på mig, vi havde øjenkontakt. Hun pegede på mig og så lod hun som om hun sad og spiller pik. Ville hun have at jeg skulle komme over til hende? Jeg pegede på mig selv og så på hende, hun rystede på hoved og så væk. Ignorerede mig totalt, der var noget hun ville som jeg ikke forstod og nu straffede hun mig ved at ignorerer mig. Hun begyndte at barberer sin fisse bag det lyserøde vandfad. Jeg kunne se hendes armes bløde bevægelser, nyde synet af hendes velformet bryster, beundre hendes kønne ansigt mens hun slet ikke skænkede mig en tanke. Hun måtte være færdig med at barberer fissen, for hun gav den en lige så grundig undersøgelse som benene fik og det minede næsten mere om onani end en undersøgelse.

Hun rejste sig pludseligt op og jeg fik et glimt af den nybarberede fisse inden hun var ude af vinduet. Hun var tilbage med det samme og hun satte sig igen med begge ben oppe i vindueskarmen. Vi havde øjenkontakt, hun smilte til mig. Hun holdte en dildo op foran sit ansigt, peger på mig og lod den ene hånd glide op og ned af den kunstige pik. Ville hun se mig spille pik foran hende? Der var glasplader på min altan så hvis jeg smed tøjet og spiller pik, så vil hun kunne se det hele, men det ville enhver i resten af hendes bygning også. Jeg pegede på mig selv og lod som om jeg onanerede og så peger jeg på min egen altan. Hun nikkede og smilte stort. Lidt nervøst fik jeg smidt strømper og bukser, jeg så mig omkring inden jeg også smed bokseshortsene. Hun viste tydeligt at jeg også skulle smide skjorten så jeg var helt nøgen. Jeg lod hende få sin vilje og jeg satte mig nøgen i havestolen. Mine ben var spredt og min pik var allerede stiv, det dunkede i den. Hun smilte stort til mig og så fjernede hun det lyserøde vandfad så jeg fik frit udsyn til hendes glatbarberede fisse. Havde jeg bare smidt tøjet før, så havde jeg set hende barberer sig. Jeg begyndte at spille pik og hun sad i sit vinduet og onanerede. 

Hendes fingre legede med hendes klitoris. Hun lod fingrene glide ned mellem skamlæberne og åbnede sit hul og jeg kunne se det hele. Hun tog dildoen og lod den glide igennem fissen og jeg kunne se hvordan den blev våd af hendes safter. Hun tændte for dildoen og jeg kunne se hvordan hendes mund åbnede sig og hun nev i sine brystvorter. Min hånd gik af sig selv op og ned af min stive pik. Pludselig ændrede hun vinklen på dildoen og den forsvandt i hendes fisse, det så ud som om hun stønnede højt, selv om jeg ikke kunne høre hende gennem glasset. Hun lod dildoen glide ud og ind af fissen og jeg spillede pik på mig selv. Vi havde jævnligt øjenkontakt og hun så hele tiden over mod mig. Jeg kunne mærke at min sperm var på vej og jeg holdte lidt igen, ville ikke komme og ødelægge dette magiske øjeblik. Hun sad mere uroligt nu jeg vidste hun også var tæt på at komme. Jeg mærkede igen at min sperm var på vej, denne gang lod jeg orgasmens nydelse rulle igennem min krop mens spermen væltede ud over min mave og sprøjtede helt op på min brystkasse, jeg kunne se julelys i øjnene på hende og et eller andet sagde mig at hun var en af de kvinder der elskede sperm. Hendes krop rystede og hun kom ligeledes i en orgasme. Jeg mærkede trætheden, efter et godt knald, i min krop og sad bare med min halvstive pik i hånden. Det var lidt køligt at være smurt ind i sperm.

Hun rejste sig op og forlod vinduet, hun nåede lige at sende mig et fingerkys og så var hun væk. Jeg blev siddende, så efter hende, tænkte slet ikke over hvem der kunne se mig lige nu. Jeg ville bare have et kort glimt mere af hendes frække krop. Der gik lang tid før hun igen var i vinduet. Hun havde været i bad og havde taget en rød festkjole på, stram og fræk. Hun stod i vinduet så jeg igen ikke kunne se hendes ansigt, rettede på sine bryster så jeg ikke var i tvivl om at hun ikke havde BH på. Placerede et par højhælede sko i vindueskarmen, samme røde farve som kjolen og da hun løftede benet op og tog skoen på, viste hun mig meget tydeligt at hun heller ikke havde trusser på. Hendes fingre rørte kort hendes skamlæber inden hun tog det andet ben op og fik den anden sko på. Hvem var hun? Hvad ville hun? Havde hun en mand/kæreste? Eller ringede hun på her om 5 minutter? Det så ud som om hun skulle i byen eller til fest og hun var vist stadig ude på noget frækt sådan som hun viste sig frem for mig. Hun bøjede sig frem og sendte mig endnu et fingerkys, så slukkede hun lyset i lejligheden og forsvandt.

Jeg blev siddende lidt, der skete ingen ting. Så gik jeg ind i min lejlighed og gik lidt rundt. Hun kom ikke og ringede på. Jeg gik ud i bad og vaskede mig. Den kvinde havde sat en masse tanker i gang i mit hoved. Hele aften tænkte jeg på hende og jeg kunne slet ikke få hende ud af mit hoved. Fjernsynet kunne ikke få mine tanker væk fra hende. Pludselig så jeg at der blev tændt lys i hendes lejlighed. Jeg stod straks i vinduet og så på hende. Hun så sig over skulderen. Var der andre hos hende? Så så hun på mig og gav mig meget tydeligt tegn til at smide alt mit tøj. Snart stod jeg nøgen i min stue og min pik var allerede stiv. Hun så på min pik og nikkede med et smil. Så slukkede hun en lampe der stod i hendes vindueskarm og pegede på mig, ville hun have at jeg skulle slukke alt mit lyd? Jeg slukkede en lampe og så på hende, hun nikkede og gav mig en tommel-up. Straks slukkede jeg alt lyset og stod nu nøgen, med stiv pik, i min mørke stue. Da jeg igen så mod hende, var hun ikke mere alene.

En mand stod og holdte om hende, jeg var ikke i tvivl om at de kyssede, selv om jeg jo ikke kunne se deres ansigter. Hans hænder holdte om hende og hans fingre forsøgte at komme ind under kjolens kant. Hun stoppede ham ikke så jeg kunne snart se hendes flotte nøgne baller. Jeg mærkede jalousien skylle gennem mig, det burde være mig der stod der og tog på hende, kyssede hende, men synet gik samtidig i min pik. Hun havde bedt mig om at slukke lyset, så manden måtte ikke vide at jeg stod og så på. Hun satte sig på knæ foran manden og pakkede hans pik ud, den var allerede stiv. Hendes læber lukkede sig erfarent om hans pikhoved og der var ingen tvivl om at hun nød at have hans store stive pik i munden. Hans hænder holdte på hendes hoved mens hun lod pikken glide helt ind i sin mund, helt til roden. Så tog hun den ud og lod tungen glide hen over pikhoved. Hun fik ham drejet rundt så han stod med siden til vinduet og jeg kunne se alt hvad de lavede, en gang i mellem sendte hun et kort blik i min retning. Hun tilbad og elskede hans pik og jeg kunne kun stå i vinduet og følge med, pludselig væltede spermen ud af min pik, ud over vinduet og vindueskarmen. Jeg slap ikke min pik, stod bare og nød showet.

Hun rejste sig op og han tog kjolen af hende, helt nøgen stod hun i vinduet. Han suttede på hendes brystvorter, kyssede hende, undersøgte hendes fisse med hånden og gramsede på hendes baller. Hun satte sig op i vindueskarmen, med spredte ben og pressede hans hoved ned til sin fisse. Det var meget tydeligt at han ikke gjorde modstand. Hun holdte hans hoved fast og hendes øjne så direkte på mig, hun sendte kys mod mig og hendes øjne fortalte mig at jeg var lige så meget med i legen som hvis jeg havde siddet der mellem hendes spredte ben. Min pik var igen stiv og jeg tog en spiller mere. Han rejser sig op og løfter hende op, placerer hende med front mod vinduet så jeg havde frit udsyn til hendes dejlige patter og glatbarberet fisse, han satte sig bag hende og hendes ansigt viser at hun nød hans fingre og tunge i sin fisse. Han rejste sig op og jeg kunne se på hende at han førte pikken ind i hendes hungrende fisse. Hun satte hænderne mod ruden og han tog fat om hendes hofter og kneppede hende voldsomt, jeg kunne ikke høre hendes skrig, men jeg var ikke i tvivl om at hun var en skriger. Hendes arme gav efter og ham pressede hende tætter og tætter på vinduet, til sidst var hendes bryster mast ud til to store runde bolde og hendes kind var ligeledes pressede mod ruden. Endnu en gang væltede min sperm ud over vinduet og vindueskarmen og i det samme stoppede han også og fyldte hendes fisse med sperm.

Længe stod de og kyssede og så tog han sit tøj på og forlod lejligheden. Hun gik nøgen rundt og fik lidt styr på sine ting, jeg stod i mørket og kunne ikke få øjnene væk fra hende. Pludselig stod hun ved vinduet og holdte et stykke papir mod vinduet. Der stod ”5” på skiltet, så holdte hun et andet stykke op og der stod ”3”. Hurtigt fandt jeg min telefon frem og snart havde jeg fået hele hendes telefonnummer. Jeg ringede straks til hende. ”Hej smukke” sagde hun i røret og inden jeg fik sagt et ord, fortsatte hun ”Lige nu ligger jeg nøgen i min seng og drømmer om at der er en rigtig mand her. Min kæreste skulle tidligt på arbejde i morgen så hvad siger du til at overtage hans plads i nat?”…

porno med danske piger