Er det dejligt skat?

Din vejrtrækning var tung og du stønnede da jeg satte mig ovenpå dig med bagdelen til dig. Du havde frit udsyn til min mis i de bundløse trusser. Jeg løste dit bæltespænde…

Det var sommer og vi var taget ind til et grønt område midt i byen. Om sommeren var her fuldt af liv og havde folk fri til det, så tog de gerne herind for at nyde vejret.

Klokken var ikke så mange og vi havde pakket en kurv med lidt ekstra lækkert. Du havde din søn denne uge og da jeg virkelig holdt af denne lille gut, så nød jeg at have ham med.

Vi var stort set alene i parken og havde fundet en perfekt plads mellem et par buske. Vi pakkede ud og mens din søn legede et stykke fra os lå vi og nød solen. Du i boxershorts og jeg i bikini. Vores sexliv var altid spændende og vi havde tit haft sex i det fri. Idag ville vi ikke kunne nyde hinanden på den måde, men det afholdt dig ikke fra at liste en finger ind under  kanten på mine bikini trusser og kæle for min mis. Jeg havde virkelig lyst til dig og gengældte dine kærtegn. Din dejlige pik var stor og stiv og resultatet var, at pikhovedet havde presset sig frem under elastikken på dine boxershorts. Jeg kunne se det glinse og små dråber sive ud. Mine fingerspidser løb nænsomt hen over dit hoved.

Din søn kom nu løbende og du skyndte dig at vende dig om på maven. Han var sulten og vi pakkede maden ud. "Far hvorfor har du tisset i bukserne?" spurgte din søn og du vidste ikke hvad du skulle svare. Vi kiggede bare på hinanden med et frækt glimt i øjnene og smilede til hinanden.

I et stykke tid havde du ved flere lejligheder spurgt mig, om jeg ikke kunne tænke mig at have en ekstra pige med i vores sexlege. Jeg er ikke bi og tænder ikke rigtig på tanken om pigesex, men jeg havde tænkt meget på dit ønske. Jeg vidste ikke rigtig, hvordan jeg skulle håndtere forslaget. Pigesex havde jeg ikke lyst til, men jeg ville ikke have noget imod at have en ekstra pige med, bare han og for den sags skyld hun ikke forventede, at jeg skulle tilfredsstille hende.

SEX I DAG?

Efterhånden som tiden gik begyndte tanken at tænde mig mere og mere. Jeg ville arrangere en overraskelse til ham, han aldrig ville glemme.

Jeg stod og fantaserede om, hvordan jeg ville overraske dig mens jeg gjorde aftensmaden klar. Du var på vej hjem fra job og jeg havde taget ekstra pikant næsten ingeting på. I aften skulle vi rigtig hygge os. Bordet blev dækket, sterinlysene tændt og en flaske vin blev åbnet. Nu kunne jeg høre dig i indkørslen og havde mest af alt lyst til at kaste mig over dig i det øjeblik du trådte indenfor døren, men det gjorde jeg ikke. Istedet lod jeg som om, at jeg ikke hørte dig komme ind af døren og lod dig finde mig bøjet over spisebordet i færd med at hælde vin i glassene.

Jeg kunne mærke dine øjne på mig og hørte dig smide din mappe og sko på gulvet. Du gik op bag mig og lod dine hænde glide op ad min mave og op til mine bryster mens du kyssede min hals. "Du er så lækker" hviskede du og jeg kunne mærke at du var klar til at tage mig her og nu. Jeg vendte mig om og holdt dig for munden og signalerede at du skulle tie stille. Jeg satte mig på hug og slap din skønne pik fri. Smilede til dig "Smuk" sagde jeg og tog den i munden. Jeg lod min tunge lege med dit pikhoved samtidig med at jeg omsluttede skaftet med mine læber og lavede et forsigtigt undertryk. Du stønnede og jeg var ikke i tvivl om at du nød det.
"Skat du er nødt til at vente lidt endnu", sagde jeg og rejste mig. Jeg gav ham lidt vin og serverede maden. Jeg vidste, at jeg virkelig pinte dig nu. Her sad jeg overfor dig i næsten ingenting og havde ikke afsluttet det blowjob, jeg startede. Vi snakkede lidt om løst og fast og du forsøgte virkelig at tænke på andet end synet af mig slikke dressingen af gulerødderne til maden, berøre min hals lade mine fingre løbe ned af mit bryst til mine brystvorter og videre ned til min mis. Mine trusser var bundløse og det sørgede jeg for at minde dig om ved at bede dig om at placere din fod mellem mine ben under bordet. Jeg kunne så sidde og mærke din storetå forsigtigt bevæge sig hen over min revne og klitoris.

Maden var spist og vinen drukket. Nu kunne ingen af os vente mere. Jeg bad dig om at ligge dig på sengen og beholde tøjet på. I køkkenet hentede jeg en saks og fandt dig afventende på sengen. Din vejrtrækning var tung og du stønnede da jeg satte mig ovenpå dig med bagdelen til dig. Du havde frit udsyn til min mis i de bundløse trusser. Jeg løste dit bæltespænde åbnede dine jeans og kravlende på alle 4 trak jeg dem langsomt af dig. Du lå nu kun i t-shirt og boxershorts. Langsomt tog jeg dit bælte ud af bukserne og viklede det om dine håndled. Jeg sørgede for, at du ikke kunne komme fri og tog nu saksen frem. Siddende ovenpå din mave så du kunne mærke min mis begyndte jeg langsomt at klippe din t-shirt af stykke for stykke og tilbage af den var bare strimler af stof. Jeg kunne se, dit hjerte slå og høre vejrtrækningen blive højere. Du stønnede og jeg kunne se, at du næsten ikke kunne holde ventetiden ud mere, men jeg var ikke færdig. Jeg manglede dine boxershorts. Det gibbede i dig, da du mærkede saksen klippe dine boxershorts, men du var artig og sagde ingenting. Du bare kiggede på mig og jeg vidste, at du nød hver en bevægelse.

Du var nu helt nøgen og sårbar som du lå der bundet. Jeg smilede og gav dig et langt vådt kys. " Nu skal du bare nyde det frække", hviskede jeg til ham og tog strimlerne der for lidt siden var en t-shirt. Langsomt viklede jeg en strimmel om hovedet på ham og dækkede hans øjne, så han intet kunne se. Jeg kyssede ham igen og førte hans pikhoved til indgangen af min mis, men jeg lod dig kun lige mærke og rejste mig derpå.

Safterne løb ud af dig nu og du gav næsten et lille skrig fra dig, da du endelig kunne mærke din pik i munden. Langsomt blev der slikket, suttet og gnedet. Du stønnede og din krop blev mere og mere spændt. Jeg kunne se, at du var tæt på at komme. Så er det nu, tænkte jeg og mens du mærkede en tunge lege med din pik, hviskede jeg i dit øre " Er det dejligt skat?" Et sekund var det som om tide stod stille og så skreg du din orgasme ud. Hele din krop rystede og jeg smilede frækt.

Mens du lå og kom til dig selv gik min veninde og jeg ud i gangen. Jeg takkede hende for hjælpen og vi havde allerede aftalt at skulle ses en af dagene til en kop kaffe.

Tilbage i soveværelset hos dig. Du ligger nu helt stille og jeg går hen til dig og spørger igen om det var dejligt. Du nikker og spørger "Eh hvad skete der lige der?"

"Ja du har jo flere gange spurgt, om vi ikke skulle have en ekstra pige med. Du ved, at jeg ikke helt tænder på tanken om pigesex, men ikke har noget imod at eksperimentere"

"Hvem var hun?" spurgte han "Tja det forbliver en hemmelighed", sagde jeg mens jeg løsnede dine hænder og tog bindet fra dine øjne. Du satte dig op og smilede mens du kastede mig om på ryggen. Det gibbede i mig, da jeg mærkede saksen klippe det sparsomme stof på kroppen af mig. Du kyssede mine bryster og bevægede dig ned mellem mine ben, hvor jeg kunne mærke din tunge lege med min klitoris. Et par af dine fingre fandt mit g-punkt og jeg kunne mærke pulsen og den søde prikkende fornemmelse i hele min krop. Hele min krop rystede og jeg sprøjtede min orgasme ud over dig. Nu mærkede jeg dig fylde mig ud med din fantastiske kampklare pik. Vi kom igen begge to og det var første gang for dig, hvor du næsten besvimede pga en orgasme.

Han fandt aldrig ud af, hvem den mystiske kvinde var og min veninde havde en fantastisk hemmelighed der.

porno med danske piger