Min første fartbøde….

SPAR MANGE PENGE

Den ældre betjent var begyndt at kigge på udvalget af dildoer og fandt da også en af de store på 23cm og med en omkreds på 5cm. Skal vi se om hun kan tage den spurgte han…

Jeg havde lige været et smut inde af byen for at handle ind til aftensmaden. Jeg var på vej hjem i bilen. Jeg var kommet ud på landevejen og lå og kørte med 110km. Jeg fik skruet op for musikken og sad i mine egne tanker og skrålede med på de numre jeg kendte.
kom til et kryds hvor jeg drejede til venstre og lidt efter til venstre igen, ind på vejen hvor vi bor. Idet jeg skal til og køre ind ivores indkørsel ser jeg en politibil i bakspejlet. Med det samme sad hjertet helt oppe i halsen på mig, var det mig de fulgte…

JA det var mig de var efter. De kørte ind bag min bil i indkørslen. Jg sad lidt og viste ikke helt om jeg skulle stå ud eller blive siddende. Det to betjente åbnede deres bildøre og kom hen til min bil. Den ene betjent åbnede døren for mig og bad mig stige ud. Han var en pæn fyr på ca 30 år.

Ved du godt hvor stærkt man må køre på landevejene spurgte han. Æh… øhh… ja 80 fik jeg fremstammet. Og hvad tror du, du kørte… har du et kørekort jeg må se sagde han.
Jeg rakte indover førersædet i bilen og rodede i min taske for at finde min pung. jeg kunne mærke at han stirrede på min røv, som jo ikke så værst ud i den stramme nederdel jeg havde på, så jeg gav mig god tid. Lidt efter rettede jeg mig op og gav ham mit kørekort. Han rakte det til hans makker som satte sig ind i bilen for at tjekke det.
Jeg kunne ikke lade være med at stirre på den unge betjent. Han havde de mest flotte og klare blågrønne øjne jeg nogensinde havde set. Han havde lagt mærke til at jeg stirrede på ham og et lille smil bredte sig langsomt hos ham. ¨

Døren til politibilen gik atter op. Du må hellere kropsvisitere hende for der er en efterlysning på hende. Dunk dunk dunk… mit hjerte galoperede afsted da jeg hørte ordet efterlysning og mine tanker for rundt i hovedet, det kan ikke passe… hvad har jeg gjort… og meget andet. Det næste jeg registrerede var den at den unge betjent havde vendt mig om mod bilen hvor jeg stod med spredte ben. Han begyndte at mærke efter om jeg havde noget på mig, og han tog sig god tid til det. Jeg følt emig lidt krænket over hans berøring men på den anden side var det også lækkert med opmærksomhed fra sådan en lækker fyr. Han fandt kun en læbepomade og en lighter i mine lommer.

Jeg kunne høre han raslede med håndjernene og han tog mine arme om på ryggen og gav mig dem på. Hvad med mine varer spurgte jeg og så på dem. Vi kan lige sætte dem på plads sagde den unge betjent. Han tog min taske og fandt mine nøgler til døren. Så tog han mig under armen og førte mig inden for. Jeg fik besked på at sætte mig i sofaen. Den anden betjent begyndte at sætte de vare i køleskabet som skulle deri, og spurgte mig så hvor han skulle gøre af resten. Jeg fortalte ham hvor de forskellige ting skulle være. Den unge betjent havde gået rundt i huset imens og nu var hanpå vej op ovenpå. Åh nej tænkte jeg. Der gik da heller ikke ret lang tid før han kom ned igen. Han gik hen til den anden betjent og de stod og hviskede lidt med hinanden. Så kom han hen til mig og sagde at jeg skulle fortælle ham hvor nøglen til rummet ovenpå var henne. Jeg fortalte ham at det var den der sad i badeværelesdøren der passede deroppe. Som jeg sad der i sofaen blev jeg mindre og mindre for hvert skridt han tog op af trappen.

Da han igen kom ned gik han hen til sin makker og de hviskede atter med hinanden. Så kom han hen og satte sig ved siden af mig i sofaen. Han lagde sin hånd på mit lår. jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre for jeg var jo godt klar over hvad han havde fundet i værelset ovenpå. Jeg var tændt,så jeg besluttede mig for ikke at gøre noget. Han begyndte stille og roligt at køre sin hånd op og ned af låret på mig og jeg kunne mærke at jeg var våd.

Den anden betjent kom nu ind i stuen. Han bad mig om at rejse mig og komme med. Han førte mig op af trappen med den unge betjent foran mig og ham selv bagved. Vi trådte ind i værelset…. det var et stort værelse som vi havde indrettet til vores sexlege. vi vr begge med på den værste og i værelset kunne man finde alle mulige remedier bl. a. en gynækologstol, diloer af forskellig art, massage briks, ting til SM og en hel del andet.

SEX I DAG?

Det var det syn der havde mødt den unge betjent. Nu stod hans kollega og måbede. Jeg sagde det jo sagde den unge betjent og kiggede på sin kollega. Jeg var flov og rød i hovedet, men også tændt ved tanken om at nu var det ikke længere kun mig og mn mands hemmeligehd, nu var der andre der kendte til den.

De to betjente kiggede indforstået på hinanden. Da jeg så deres blik begyndte jeg at protestere, ordene væltede ud af munden på mig, men pludselig hev den unge fyr en knebel op af lommen og var over mig med det samme. Han måtte ha fundet den i en af skufferne. Jeg havde igen mulighed for at gøre modstand idet jeg stadig havde håndjern på. Og nu kunne jeg heller ikke sige noget mere.

Den lidt ædre betjent satte sig i en stol og kiggede på mig. Den yngre betjent med de flotte øjne begyndte at kysse mig på halsen og bed forsigtigt i min øreflip. Hvis ikke jeg var tændt i forvejen ja så blev jeg det i hvertfald. Jeg kunne mærke at mine trusser var begyndt at blive våde. Hans hænder bevægede sig ned over min krop og ned til mine bukser som han knappede op. Forsigtigt tog han hånden ned i bukserne på mig. Du kan jo li de sagde han, du er jo drivvåd. Han trak mine bukser ned og løftede mine ben et af gangen. så kyssede han mig på lårene og op til navlen. hver en fiber i min krop var spændt.

Han tog fat i mig og trak mig over mod gynækologstolen men opdagede at det gav et problem da håndjernene var i vejen. Han bad sin kollega om at hjælpe ham. Han kom over og holdt mine arme så de kunne løsne håndjernene. Han tog dem af det ene håndled og satte den anden ende fast til stolen og tog derefter sin kollegas håndjern og gjorde det samme med den anden hånd. Mine ben lagde han et efter et op i stigebøjlerne og lukkede velcrobåndene så jeg ikke kunne flytte dem. Hun ser godt nok lækker ud som hun ligger der sagde den ældre betjent. Den unge betjent begyndte roligt at røre ved mig og stak et par fingre op i min fisse og kørte dem langsomt ind og ud.

Den ældre betjent var begyndt at kigge på udvalget af dildoer og fandt da også en der faldt i hans smag. en af de store på 23cm og med en omkreds på 5cm. Skal vi se om hun kan tage den spurgte han. Ja lad os det lød svaret. han kom over med den. Han kørte den lidt op og ned i revnen så den kunne blive våd. Så begyndte han og presse den ind i hullet. Den gled stille ind først hovedet af den, så trak han den ud igen, så lidtlængere ind, sådan blev han ved indtil stille og roligt indtil den var helt i bund.
Jeg nød det fuldt udfor jeg kunne ikke meget andet. Han begyndte at gøre det hurtigere. så begyndte den unge fyr og slikke min klit imens jeg blev kneppet med dildoen. Der gik ikke lang tid før jeg kunne mærke den første orgasme rulle ind over mig.

De var ikke i tvivl om at jeg kom, det kunne de høre på min vejrtrækning. Han trak dildoen ud. Nu var det deres tur. Den ældre betjent tog bukserne af og stillede sig mellem mine ben. Jeg kunne mærke han var godt udrustet da han trængte ind i mig men ikke helt så stor som dildoen. Han kørte den ud og ind, skiftevis hurtigt og langsomt og efter lidt tid kom han oppe i mig. Så trak han sig ud og overlod pladsen til den unge betjent.

Den unge betjent havde taget bukserne af da hans kollegea fik orgasme så han var klar til og ta mig. Han fik kun hovedet ind, da allerede mærke at han var bedre udrustet end både sin kollega og dildoen. Han tog helt og roligt for han var åbenbart klar over at han var bedre udrustet end de fleste. og med forsigtighed fik han den da også listet i bund. Jeg følte at jeg var ved og sprænges. Alt kunne jeg mærke, så meget fyldte den inden i mig. det var en dejlig følelse og kollegaen stillede sig oppe ved mit hovede og begyndte at tage mig på brysterne. Alle mine sanser kørte på højtryk da jeg fik en orgasme mere. sammentrækningerne gjorde sin effekt og fik også ham til at komme. Han stønnende højlydt.

Jeg var helt færdig og lagde ikke meget mærke til at de fik taget bukserne på igen.
Den unge fyr kom op til mit hovede og viskede i mit øre. Tak for et dejligt knald, vi ses senere.

De låste hver især deres håndjern op og gik. Jeg hørte dem gå ned af trappen og så hørte jeg hoveddøren blive åbnet og kort efter lukket igen.

Tre ord kørte rundt i hovedet på mig… vi ses senere… hvad mente han med det og hvorfor havde de ikke taget mig med hvis jeg var efterlyst….

Jeg fik løsnet kneblen og satte mig op for at løsne mine ben. Jeg gik ned af trappen og ud i badeværelset, tændte for bruseren for jeg ville i bad og vaskes ren. Da jeg var færdig klædte jeg på og gik ud i køkkenet for at lave mad. Vi skulle ha gæster i aften af et par af min mands venner.

Da min mand kom hjem spurgte han om jeg havde haft en god dag og det måtte jeg jo sige ja til. Det bankede på døren og min mand gik ud og lukkede op. Jeg synes stemmerne lød bekendte og jeg fik et shok da jeg så hvem det var. Det var de to betjente som jeg havde haft “besøg” af. Som aftenen skred frem fandt jeg dog ud af at det var noget min mand havde planlagt som en overraskelse for mig. Jeg fortaltee ham også at det måtte han da gerne gøre igen en anden gang….

Og jeg slap for en fartbøde…

porno med danske piger