Min kone fik gratis massage med stor overraskelse

SPAR MANGE PENGE

Min kone har altid ønsket sig masage men fordi det er så dyrt er det ikke blevet til så meget…
Vi havde tit haft det i tankerne at det kunne være frækt at hun skulle have en god massør som så forførte hende så hun fik sex samtidigt. Vi snakkede tit om det også når vi selv havde sex. Og hun blev altid så fandens liderlig hver vi snakkede om det.
Samtidig var vi endnu ikke nået så lagt i vores frigørelse at vi turde realisere det. vi havde, på det tidspunkt ikke været gift i så mange år endnu. Så hun vidste ikke om hun turde osv osv…
Pludselig en dag i en vejlednings samtale, mødte jeg en ung massør. Han søgte arbejde og ville gerne være selvstændig. Vi snakkede om priser bl.a. og på et tidspunkt tilbød han mig at jeg jo kunne prøve det gratis hvis jeg ville.. Det er nok mere min kone der gerne vil…. Svarede jeg, Og så farede der en djævel i mig. Jeg begyndte at spørge ham ud om intim massage… først sagde han at sådan noget gjorde han aldrig, det skulle man ikke for det kunne ødelægge alt ens fremtid som massør. Vi sad på mit kontor og han var sidste ”kunde” og jeg havde hentet et par øl så tonen var noget løssluppet, og han indrømmede da også nødtvunget, at han tit havde haft lyst til det. Specielt med de der modne kvinder med store bryster, som også nogen gange gik med frækt lingeri… – frækt lingeri? Jah sagde han – Strømper og hofteholder, bl.a. Min kone går altid med strømper og hofteholder. Jeg kunne se et glimt i øjnene på ham. Og lidt efter sagde han så, at jeg fandme var heldig at have sådan en kone… Vi grinede lidt af det og snakkede frækt om det og fandt ud af, at det fik vi begge ståpik af.
Så fortalte jeg ham om vores drøm, han sad helt stille og lyttede…. Og jeg smurte vel også lidt rigeligt på, men kunne ikke lade være med at fortælle at jeg godt kunne tænke mig at se hende får pik og se hende blive rigtig blive liderlig af det og hun meget gerne ville med flere – efterfølgende.
Han så ud, som om han var fadet ned fra himlen… hold da kæft i er frække sagde han.. det er sgu ok med mig… det vil jeg gerne hjælpe med, men jeg skulle jo ikke blive jaloux for han var lidt rigelig stor i udvikling dernede… nåå sagde jeg det vil nok glæde hende,, ja men det var dig jeg snakkede om sagde han.. hvor stor er du da.. ca 25 cm svarede han. Lad mig se fløj det ud af munden på mig. Han rejste sig og trak lynlåsen ned og med
besvær fik han den halet frem… Den var stiv af alt vores frække snak.. Hold da kæft den var stor, og med stolthed stod han lige foran mig med den strittende lige ud i luften.. han tog lige et par strøg på den og kikkede på mig med veltilfredshed… Jooo for helvede mand den vil jeg gerne se hende tage frem
Jeg fortalte ham, “Min kone siger ellers :at en lille kan være ligeså godt som en stor.
Ja ja svarede han: “Når, jeg får min 25 cm pik ind i hende, tror jeg nu hun vil skifte mening meget hurtigt.
Vi lavede en aftale om at jeg skulle finde en dag hvor det kunne passe at han skulle komme…
Det var heldigvis næsten vores bryllupsdag, så jeg lavede et gavekort til hende. ”En gang helmassage hos massøren i eget hjem”, Så kunne jeg jo være hjemme hvis hun var bange for at være alene med ham…. Hun blev da glad men spurgte mig så om jeg havde haft frække tanker med i det her. Ja da svarede jeg frækt, så hun ikke vidste om jeg talte sandt eller det bare var noget fis jeg fyrede af. Jeg fortalte hende om hvordan vi havde mødtes, men alt det med sex sagde jeg ingenting om.
Så kom dagen… han skulle komme en eftermiddag. Og hun havde lige været i bad og gik der i bare morgenkåbe… hun havde kun små trusser på
Da han kom og fik vi en kop The og snakkede lidt det kommende og så stillede han sit massagebord op inde på et værelse.
Så sagde han værs god, så er jeg klar, Han havde hvidt tøj på som vi kender det på film. Min kone kikkede på mig og jeg sagde god fornøjelse… og så gik hun derind… han lukkede ikke døren…
Jeg kunne høre han bad hende lægge morgen kåben og lægge sig på maven på bordet.. det gjorde hun så, men han kunne god se at hendes bryster var så store at hun ikke ville lægge godt, så han sagde årh undskyld, nu skal jeg lige rette det og fjernede så 2 propper i bordet så hendes bryster kunne være der.. Hun sagde bagefter at det var sk**e frækt at hun skulle lægge der med brysterne hængene frit ned under bordet… og rigtig dejligt at hun for en gangs skyld kunne ligge ordentlig. Og ja, jeg så det jo selv, jeg kunne jo ikke lade være med at lurede lidt.
Han hældte lidt olie på ryggen og begyndte at fordele det på hende. Han flyttede sine stærke hænder over hendes ryg og nakke og min kone jamrede noget… “Ohhhhhhh!” Ved flere lejligheder. For pokker jeg er øm der..
Da han afsluttede ryggen og nakken flyttede hans hænder ned til hendes ben. Han arbejdede hvert ben over alt rigtig godt. Som min kone sagde, “Wow! Det føles så godt, selv om det gør pokkers ondt, når du gør det.. han grine bare og sagde jaa det skal nok blive godt igen.
Hans hænder derefter begyndte at arbejde på hendes fødder. Foden er en af de mest følsomme steder på en persons krop og min kones fødder er meget følsomme. Hun nød det selv om hun hele tiden ”gav sig”, Jeg kunne høre hende sukke som om de havde sex så godt var det… Jeg kikkede, men det var ikke sex endnu .
Massagen havde vel varet omkring 15 minutter, så nu flyttede han tilbage op til lænden. Han havde nu hendes tillid, så han begyndte at gnide op ad hendes trusse kant på ryggen. Hans hænder gik lavere og lavere, da de gled ned i hendes trusser. Han masseres langsomt og klemte hendes baller de næste par minutter.
Så han besluttede sig åbenbart til at tage det næste skridt. Som noget helt naturligt begyndte Han at trække hendes trusser ned over hendes røv. Hun lettede bare underlivet lidt så han kunne komme til. Et øjeblik efter lå min kones trusser på gulvet. Det så ud som om hun bare nød massage og lod stå til, så meget hun ikke engang forsøgte at stoppe ham. Han kørte sine hænder over ballerne og hendes lår for de næste par minutter. Et par gange, når han kørte på låret lod han sin hånd blidt græsse mod hende fisse. Det rykkede hver gang i hele kroppen, hver gang han gjorde det. Men hun sagde ikke noget kun et svag suk kom der.
Har du mod på at få på forsiden også spurgte han… århh ja tak da, sagde hun, du er fandme god til det må jeg indrømme. Han takkede..

SEX I DAG?

Inden hun nåede at vende sig på ryggen, havde han taget sine lange bukser af, så han nu kun stod i shorts og T-shirt. Så hun kunne jo ikke undgå at se bulen i hans shorts, men hun sagde ikke noget.. og jeg stod og smugkikkede uden hun kunne se det, og jeg nikkede bare til ham… Han startede nu med hendes ansigt som fik en ordentlig tur så hun sukkede meget igen så begyndte han simpelthen på brysterne. Som han masserede både enkeltvis og samlet og man kunne høre at det ikke kun var hende, der sukkede. Han kom også til det.. han pik var mega stiv og hans shorts stod ud som et spidstelt. Han kom til at køre den lidt hen over hendes ansigt da han bøjede sig ned over hende og jeg så hvordan hun åbnede øjnene og kikkede lige på bulen. Hun lukkede dem med det samme.. og han fortsatte. Gik ned mellem hendes ben. Så slog han en knap fra på bordet så han kunne skille det lidt ved benene, Så lignede et Y. Så begyndte han med hendes mave som og han arbejdede sig videre nedefter… hendes fisse er helt glatbarberet og jeg kunne se den var meget våd sådan skinnede den… da han nærmede sig den stønnede hun, men gjorde ellers ikke modstand. Så gned han hendes klit lidt. Hun var lige ved at få udløsning kunne jeg se, hun bed sig i læberne for at holde det… han havde vippet sin store pik ud over bukserne og den strittede jo vild og eventyrligt stiv . Det var nu tid til næste skridt – samleje øjeblikket. Han tog fat i det store hoved på hans pik og begyndte at gnide det forsigtigt op imod min kones opsvulmede fisse. Hendes krop rykkede, da hun lod et forskrækket suk gå over læberne. Han var gået et stort skridt nu og var meget tæt på at lykkes i sin søgen efter at kneppe min kone.
Han stod nu mellem hendes ben som han på bordet havde spredt. Han drillede hende med hovedet af hans pik i et par minutter, og min kones krop begyndte at vride sig på bordet. Hun begyndte at stønne, og hun begyndte at skubbede hendes fisse imod hans pik. Hun var ved at miste kontrollen over sig selv. Hendes opsvulmede fisse var i almindelig fuld visning. Så spurgte han: Vil du have min PIK op i dig? Skal jeg stikke den ind i din våde fisse.. JAHHh stønnede hun bare lige så stille.. hvad sier du spurgte han.. du må fortælle mig hvad du gerne vil, så din mand kan høre det, og jeg ikke bagefter får ballade.. højt og tydelig nærmest råbte hun jeg vil famed ha den store pik op i mig, KNEPPPP mig da for helv… nærmest skreg hun..
Han skubbede hovedet af hans store pik i mellem hendes opsvulmede læber af hendes fisse. Den gled simpelthen bare helt op alle 25 cm med det samme så våd var hun. Men han nåede dårligt at få den i bund, før hun nær var faldet ned af bordet, sådan vred hun sig i orgasme.. Han holdt den der i et par minutter, da min kone stønnede højlydt. Hendes krop ville ikke holde op med at ryste, hun jamrede endnu mere, da han langsomt begyndte at skubbe PIKKEN frem og tilbage i hende og hun nærmest råbte ” SÅ KNEPPP MIG DA. JEG VIL HA DIN PIK.. Min pik var den eneste min kone havde haft i lang tid nu.. Det var en helt ny oplevelse for hende 5 – 6 hårde stød så kunne jeg se at den skulle gå på ham, og nu kørte underlivet i fulde kraft og hug meget hurtigt i hendes fisse medens han tømte sig så det løb ud af hende.. Det var en noget heftig udløsning de fik begge to nu…
Han måtte sætte sig på en taburet for lige at få pusten igen og hun lå bare på bordet på ryggen…
lidt efter, vendte Han hende og trak hendes krop ned til kanten af bordet. Nu lå hun hen over bordet med benene på gulvet. Han greb fat i begge hendes baller og skubbede hans store pik tilbage i hende.
Hun skubbede hendes røv længere op i luften, da hendes hofter begyndte at bevæge sig i takt med hans store pik. Hun råbte højt som han begyndte at kneppe hende hårdt med alle 25 cm af hans pik. Min kone følte nu, hvordan det var at blive kneppet med en stor pik og hun så ud som om de var noget der passede hende. Han kneppede hende godt og hårdt i flere minutter, da hun kom meget hårdt igen. Et par minutter senere hun skreg nuuuuu komme jeggg sgu igennnn… medens hele hendes krop sitrede vildt.
De flyttede derefter fra bordet og over på sofaen som stod ved vægen . Han sad på sofaen og min kone klatrede op på hans store pik. Den gled bare lige i bund og hun skubbede hendes store bryster lige ind hans ansigt. Han sugede og slikkede hendes hårde brystvorter, medens han kørte sin store pik op i hende. Han kneppede hende i godt fem minutter på denne måde, da hun igen skreg en ny orgasme ud…
Hun rullede nu ned fra ham og satte sig i sofaen.. Han var ikke gået endnu denne gang så han vendte sig mod hende og igen kørte han sin pik op i hende…og kneppede hende hårdt igen. Hun råbte et par sekunder senere ind i et andet magtfuldt orgasme da han gav hende alle cm af hans pik. Han begyndte selv at stønne. Han trak sin store pik ud af hendes våde fisse, rejste sig og stod nu foran hende. Han nåede ikke at få den i munden på hende da den gik i lange kraftfulde sprøjt så han på en ½ meters afstand næsten sprøjtemalede hende og samtidig med at hun igen fik orgasme… han faldt ned ved siden af hende og der sad de så lidt hun var simpelthen dækket af hans sperm nu…
Jeg foreslog dem en afvaskning og min kone gik i soveværelset og tog bad der og ham viste jeg ud i vores gæstebadeværelse… Han kom først tilbage i sit arbejdstøj og lidt mat i knæene. Jeg havde laver et par sandwicher til at styrke sig på og en kande kaffe og the. Så der sad vi så og nød det lidt. Så kom hun ind fra soveværelset. Hun havde taget en dejlig flot kjole på, sorte nylonstrømper og højhælet sko på… Tak for massage sagde hun og kyssede ham på munden og mig fordi jeg havde givet hende sådan en gave.. så satte hun sig ned ved siden af ham og fik også lidt at styrke sig på.. så snakkede vi om oplevelsen og hun spurgte forsigtig om det her var noget vi havde aftalt… næ hvorfor tror du det spurgte jeg. Hun fortalte at hun fik mistanke om det da han strøg sin pik hen over ansigtet på hende og hun havde set at han havde taget arbejdsbukserne af, men da var det for sent der kunne hun ikke stoppe mere, så skønt var det… vi grinede noget løssluppet og lavede sjov. Det var dejligt og jeg måtte jo være klar over at hun nu skulle have massage hver uge osv. pludselig sagde hun gud og kikkede på hans bukser, fik du ikke nok… ohh sagde han -jeg kan ikke gøre for det: men når jeg opdager en kvinde går med rigtige strømper så rejser den sig med det samme.. han sad der med en mega bule i bukserne… årh søde Det kan vi da ikke have vel sagde hun til mig. Så gled hun ligeså stille ned på knæ fiskede med stort besvær pikken frem og tog den i munden.. årh sagde hun og kikkede på mig som sad lige overfor, er den ikke stor og flot???
Og suttede hun den. Han sad bagoverlænet og nød det bare. Så jeg kunne ikke lade være med at sige at hun skulle lade ham se hvad hun havde på når han nu så godt kunne li det… hun sprang op og flåede kjolen af og nu stod hun der i sorte strømper med søm på og en bred sort hofteholder en 1/4 skåls bh. Så de strittede ud, så ned at sutte igen 2- 3 -4 sut oh han sagde jeg kan ikke holde mig og nu fik hun hele ladningen i munden uden at spilde en dråbe tog hun hele ladningen….. årh det så fræk ud.
Et par minutter senere hans pik var ekstremt hårdt igen. Han tog min kone igen, da han havde hende ned på ryggen på sofaen. Hendes overkrop lå oven på sofaen, og igen Stark han sin store pik op i hende igen.
Han kneppede hende hårdt bagfra i en god tyve minutter, både i fissen og i røven og min kone råbte med mindst to gange store orgasmer ud. Han trak derefter hans pik ud af hende og havde igen skudt adskillige hårde strømme af varm sperm op i hende.
Min kone var nu så udmattet hans, sperm dryppede ned fra hendes røv. Og Han sagde til hende: “mener du stadig at store pikke er ikke bedre end normale ?”

“Jeg tog fejl! Større er bedre! ” sagde Min kone til ham.

I flere år fik min kone regelmæssig massage og da behøvede han ikke så meget massage først. Hun gav sig villig til ham. Han er og Vi også flyttet en del, men af og til mødes vi da stadig…

Forfatter: Jyderne

porno med danske piger