Sex med min bedste vens kæreste

Denne lille historie handler om en oplevelse jeg faktisk ikke er særlig stolt af, men alligevel husker som en af de bedste nætter i mit liv. Den handler om den nat jeg havde sex med min bedste vens kæreste.

Kent og jeg har været kammerater siden vi var børn og har altid været de bedste venner. Vi har egentlig aldrig haft den samme smag i piger, fordi Kent kan godt lide dem med lidt til gården og gaden og jeg er til veltrænede piger med stram lille røv og faste bryster. Tina og Kent havde været kærester i 4 måneder, da jeg blev præsenteret for hende, de var inviteret til en god middag med vin og det hele. Tina var en lille stram pige med ret så store bryster, et dejligt smil og nogle meget frække grønne øjne. Ret hurtigt fandt jeg ud af, at vi havde en hel del til fælles og samtalerne kom helt naturligt. Efter vi havde delt tre flasker vin gik vi over til sprutten og det var her, at Kent faldt i søvn på sofaen.

Det var som om, at jo mere fulde vi blev jo mere smed vi hæmningerne og i takt med at min promille steg, steg også min lyst til at røre ved og smage på denne smukke og enormt frække pige, der sad lige over for mig. Vi begynde at snakke om vores forskellige seksuelle oplevelser, og det tændte mig helt vildt at høre hende snakke om, hvordan hun godt kunne lide at blive tage hårdt og voldsomt. Da hun fortalte om en oplevelse med en trekant, hvor hende og en veninde havde gennem knaldet en ung fyr så han måtte kravle ud af døren den næste dag, var min pik blevet sten hård og jeg kunne kun tænke på, hvordan det mon ville føles at trænge op i hendes varme fisse.

Uden at tænke mig om kom jeg til at sige, at jeg lige der ikke kunne tænke på andet end hvordan mon hendes kusse smagte, og at jeg havde en sindssyg lyst til at mærke, hvordan den ville føles om min pik. Inden vi nåede at tænke mere over det, var vi opslugt i hede kys mens vi begærligt flåede tøjet af hinanden.

SEX I DAG?

Hun havde de mest fantastiske bryster og jeg kunne slet ikke få nok af at røre ved dem, og suttede løs på hendes stive brystvorter. Jeg havde aldrig før rørt ved nogen så store og faste bryster. Jeg lagde min stive pik mellem hendes bryster, og hun begyndte at køre dem op og ned om min pik, mens hun kiggede mig liderligt i øjnene, samtidig med at hun forsøgte at slikke mit pikhoved med sin tunge. Det tændte mig helt vildt og min lyst til at tage hende i alle huller var kun blevet større.

Hun tog ordenligt fat i min pik og begyndte nu at sutte på den, som om hun ikke kunne få nok. Hun stønnede mens hun slugte min pik helt ned i halsen, og jeg kunne virkelig mærke at hun nød smagen af min spændte pik, så jeg begyndte at mundkneppe hende til hun fik tåre i øjnene. Jeg var dog hurtig nød til at stoppe igen, for jeg ville nødig nå at komme inden jeg havde mærket hendes villige kusse. Den var allerede smask våd inden jeg begyndte at slikke hendes dejlige safter i mig, og hun måtte bide sig i læben for ikke at skrige højt, af bare nydelse.

Vi var nu begge fuldkommen fyldt op af liderlighed og jeg fik en ustyrlig lyst til, at tage hende bagfra op af køkkenbordet. Da jeg trængt ind i hende stramme våde kusse måtte jeg holde et voldsomt støn tilbage, for ikke at vække Kent som stadig lå snorkende inde i sofaen. Jeg kneppede hende det bedste jeg havde lært, mens jeg havde et fast greb om hendes fantastiske store bryster. Jeg var næsten ved at komme men lysten til at kneppe hende i røven var stor og jeg måtte holde tilbage.

Jeg trak mig ud af hendes kusse og trængte op i hendes fugtige røv. Jeg trak hendes ene ben op på bordet så jeg havde fri adgang til hende klitoris, som jeg begyndte at gnide på med en ene hånd mens den anden havde at fast greb om hendes røv. Vi var begge to ved at sprænge og den kildende fornemmelse i pikken var ikke længere til at styre, så jeg måtte komme eksplosivt oppe i røven på hende. Det var den vildeste og mest lydløse orgasme jeg nogen sinde havde fået, og tilfredsheden fyldte nu hele min krop.

Denne tilfredshed blev dog hurtigt erstattet af en dårlig samvittighed, for jeg havde jo lige knaldet min bedste vens kæreste, mens han var gået kold i min sofa. Tina og jeg var enige om at han ikke behøves at vide noget, fordi det jo bare handlede om begær og intet andet og at det ikke var noget der skulle gentage sig.

Den dag i dag er, vi stadig bedste venner og jeg har aldrig fortalt ham, om den nat med Tina. De er ikke længere sammen og Kent har nu igen fundet en ny kæreste, som heldigvis på ingen måder er noget for mig. Jeg tænker dog stadig, fra tid til anden, på den nat med Tina og bare tanken, kan få min pik op at stå.

porno med danske piger