Min kæreste fik intim massage af en anden pige

SPAR MANGE PENGE

Jeg og min kæreste er på ferie, et sted i Caribien vi er tjekket ind på et dejligt hotel, med nogle gode faciliteter. En af disse er at de har deres egen massør tilknyttet hotellet.

Senere da vi trætte kommer hjem efter en lang travetur i den omgivende natur, og de obligatoriske forretningsgader. Bliver vi enige om at få en omgang massage. Vi får en tid og skynder os op i bad.

Oliemassage og numse-fistingDa vi en halv time senere ankommer bliver vi modtaget af, en smuk pige midt i tyverne.
Hun beder min kæreste om at klæde sig af og lægge sig op på briksen. Mens min kæreste klæder sig af bemærker jeg at pigen står og iagttager hendes krop. Jeg kan se at min kæreste også har lagt mærke til at hun bliver målt, men det må være på en dejlig måde, for jeg kan se at hun smiler lidt ved tanken.

Hun får lagt et håndklæde over lænden, så hun ikke er helt nøgen, og pigen begynder at massere hende med æltende og kærtegnende bevægelser, ned over hendes ryg, læn og ben.

Jeg sider i en stol og iagttager dette for mig dejlige sceneri, af min kæreste der bliver kærtegnet af en anden smuk kvinde. Det skal lige nævnes at hun aldrig har prøvet at væres sammen med en anden pige, men hun ved at tanken tænder mig.

SEX I DAG?

Synet ophidser mig efterhånden også så meget at der begynder at vise sig en bule i mine bukser. Min kæreste bemærker det lidt drillende, og jeg må jo bare indrømme at synet gør mig vildt liderlig. Hun siger at hvis dette her gør mig ophidset, så bare vent og se.

Hun vender sig om imod pigen og forklare hende på engelsk at hendes balle muskler er trætte, ømme og spændte efter dagens travetur. Pigen smiler og nikker nærmest lidt glad, hvorpå hun flytter håndklædet lidt op ad ryggen, så min kæreste pludselig ligger med hendes dejlige numse blottet og stritende. Jeg mærker et sug i kroppen, da pigen nu stille begynder at massere hendes lår og baller, mens min kæreste klynker lidt af ømhed.
Jeg er så liderlig at det er svært bare at sidde stille.

Min kæreste har bemærket det og kigger liderligt på den bule jeg har til hende i mine bukser. Vi har vores blik fæstnet ved hinanden i og prøver bare at trække vejret stille og roligt, for ikke at lave en scene. Så siger hun med stille og kælen stemme at jeg skal prøve at kigge ned på hendes numse. Jeg drejer hovedet, og ser at hun begynder at lave ganske små og langsomme kneppe bevægelser med underlivet, mens hun bliver masseret.

Hver gang hænderne glider op ad hendes lår mod hendes numse, hæver hun den lidt som når hun tager imod min pik mens jeg tager hende bagfra liggende på maven. Bevægelserne bliver langsomt mere udprægede og pigen begynder uvilkårligt at massere hende længere inde på lårene og dybere mellem hendes ben, situationen er tydeligvis også begyndt at ophidser hende.

Min kæreste er begyndt at vride sig af liderlighed. Pludselig går der en trækning igennem hendes krop efterfulgt af en sagligt og befriende stønnen, og jeg opdager til min fryd, at pigen har ladet et par finger glide op i min kærestes plask våde mis. Hun fingerknepper hende nu stille og roligt med den ene hånd mens hun stille massere hendes numse med den anden. Min kæreste kalder mig hen og siger med skælvende stemme, at jeg skal kysse hende, og hun giver mig et af de mest liderlige kys nogensinde, mens hun kramer min stive pik igennem mine tynde bukser, og siger at hun vil smage mig. Jeg beder hende om at være forsigtig med den, da synet af hende har gjort at min pik er spændt til bristepunktet.

Hun svare mig ikke men river i stedet mine løse bukser ned og tager den frem. Hun venter ikke et sekund, men lader straks hendes læber omslutte den, og begynder at slikke og suge så jeg ikke har en chance for at stritte imod. Hun hugger nu voldsomt med underlivet, og mens hendes orgasme for hendes krop til at sitre kommer jeg i munden på hende med en voldsomhed der overrasker mig! jeg synker sammen i stolen, smilende glad og chokeret.

Vi blev enige om at gemme min massage til dagen efter, og i stedet skynde os op og teste sengen på vores værelse.

Min kærestes sidste bemærkning om, at vi nok også var nødt til at give pigen en eller anden form for revanche dagen efter, fik straks min pik til igen at vippe lidt i mine bukser.

porno med danske piger