Pigen i vaskeriet

SPAR MANGE PENGE

Sutter og slikker dig mellem benene, mens du ligger mere og mere uroligt og stønner højlydt og kræver at jeg skal voldbolle dig med min trængende, forsømte og hårde pik…

Jeg har tit set dig i ejendommens vaskeri. Du er en lækker og veldrejet, smilende pige midt i tyverne. Vi snakker godt om løst og fast, om dine kærester og studier, om mit job, politik og kultur. Vi er tilsyneladende på bølgelængde trods aldersforskellen, og jeg bemærker at du tydeligvis flirter med mig trods aldersforskellen. Jeg er halvtreds. Du kaster udfordrende med dit lange hår, trækker lidt ned i blusen og vrikker med hofterne, mens du slikker dig en del om de sensuelle læber.

En dog spørger du mig efter en længere snak, om jeg ikke har lyst til at komme med op og få en kop kaffe og se din lejlighed. Da du har serveret kaffen, kigger du lidt drillende på mig og spørger, om jeg aldrig har tænkt på, hvordan det ville være at kysse dig på munden og lege lidt med din unge krop. Selv har du tit haft lyst til at prøve at være sammen med en ældre mand, en tanke som du har leget mere og mere med, hver gang vi er stødt på hinanden i vaskekælderen.

Jeg svarer dig, at jeg synes du er meget tiltrækkende og ophidsende, mens jeg går over til dig og trækker dig ind til mig. Jeg kysser dig hårdt og krævende på munden, mens jeg holder fast i dit hår, så du ikke kan vende dig bort. Du åbner munden en smule og lader min tunge lege med din. Du knapper et par knapper op i din bluse, så jeg kan få en hånd ind til dit bryst, hvor jeg trækker en smule ned i din BH og lader mine fingre cirkle rundt om dine blotlagte vorter. Jeg trækker en smule i dem, og du stønner mere og mere ophidset i mit øre.

Jeg flytter mine hænder ned til dine trusser, som jeg trækker af dig med et snuptag, hvorefter din kusse er helt blotlagt for mig. Jeg vælter dig bagover ned i sofaen, og jeg presser blidt dine ben og lår fra hinanden, så jeg kan komme til at røre ved din søde lille kusse, der ligger åben for mig. Jeg lader to fingre cirkle nogle gange om dine skamlæber, hvorefter jeg lader fingrene glide prøvende op og ned mellem læberne tæt på din skedeåbning. Jeg slikker dig hårdt og krævende på skamlæber og mellem disse og lader tungen cirkle om din kilder, mens jeg tager fat i din lille røv og presser dig ind mod mit ansigt. Jeg sutter og slikker dig mellem benene, mens du ligger mere og mere uroligt og stønner højlydt og kræver at jeg skal voldbolle dig med min trængende, forsømte og hårde pik, indtil du ikke længere kan stå på benene.

Du har åbnet din bluse og har taget din BH af, så jeg kan komme til dine blottede bryster, som jeg krammer og slikker med mund og tunge, som jeg har flyttet fra din kusse. Jeg sutter krævende på dine erigerede brystvorter, der næsten får deres eget liv under min tunges leg.

Jeg spreder igen dine ben hårdt fra hinanden, så jeg kan få plads til at presse min krop ind mellem dine lår. Jeg presser min hårde pik mod dine hævede skamlæber og lader hovedet glide prøvende ind af din fugtige kusseåbning. Jeg lader min pik glide hårdt i bund i din grotte, mens du stønner og kræver, at jeg bliver ved indtil jeg kommer dybt inde i din kusse. Jeg lader min pik glide hurtigt ud og ind af din kusse, mens du forlanger, at jeg skal blive ved og skal bolle dig, indtil jeg ikke kan mere. Mens jeg stadig slikker dine bryster overalt, hamrer jeg min pik op i dig, igen og igen. Du stønner og skriger en smule, mens du mumlende beder og trygler om mere.

SEX I DAG?

Jeg hamrer løs og kan mærke, at sæden snart sprøjter ud af min pik. Det rykker i den i, hver gang jeg tvinger den i bund i din våde kusse. Ud og ind glider den, mens du presser dine fødder mod mine røvballer og mod bagsiden af mine lår. Pludselig eksploderer min pik oppe i dig med kaskader af sæd, som jeg skyder helt i bund i din kusse, der tager imod alle mine safter. Samtidig stønner du højere og højere og kommer med en række hvinende lyde, mens din kusse malker de sidste hvide dråber ud af min rykkende pik.

Jeg kysser dig på munden, mens min pik tømmer sine sidste dråber oppe i dig, og jeg fortsætter med at bevæge pikken frem og tilbage i din kusse. Din orgasme ebber ud i de sidste efterdønninger, mens min sæd blandet med dine kussesafter begynder at løbe ud mellem min pik og dine hævede skamlæber. Sæden danner små strømme ned af dine lår, som du stadig klemmer fast om mine hofter.

Vi ligger stille lidt, men efter vi har fået vejret, begynder jeg forsigtigt at massere din kusse igen, indtil du sagte begynder at stønne. Jeg kan høre på dig, at du på den ene side næsten synes, det er for meget, at jeg allerede rører ved dig igen. Samtidig føler du en frydefuld og ophidsende kilden mellem benene, der forplanter sig op i dit underliv og her vækker lysten og begæret til live igen. Det surrer, murrer og kriller i din kusse og i din mave, mens jeg stadig lader hånd og fingre lege med din kusse og skedeåbning og langsomt får dig vendt om på maven, så du står på alle fire og vender din søde lille røv mod mig.

Jeg kysser dine røvballer, mens jeg fortsætter med at bearbejde din lille kusse. Jeg leger med din kilder med håndfladen og med pegefinger og langemand. Jeg lader en gang imellem et par fingre cirkle rundt om dit lille brune numsehul og lader en smule af væden fra din kusse smøre dit numsehul, så det bliver blødt og smidigt. Jeg presser forsigtigt først en så to fingre indenfor, mens du stønnende og halvhjertet protesterer mod den behandling, som dit lille numsehul udsættes for.

Min hårde pik er begyndt at rejse sig igen, og jeg presser den langsomt op i din kusse igen, og lader den glide ud og ind i et jævnt tempo, mens du stønner mere og mere ophidset og trygler mig om en ny ladning sæd i din kusse. Jeg bevæger pikken ud og ind i et stadigt hurtigere og vildere tempo, mens du hugger din bløde røv op mod mit underliv.

Med et snuptag føjer jeg pikken ud af din kusse og presser den en smule op i dit smurte røvhul. Du stønner højlydt og jamrer en smule, mens jeg presser pikken længere og længere og i dig. Jeg lader pikken glide ud og ind af dit røvhul i et stadigt stigende tempo, mens du klynker en smule og beder mig om at være forsigtig. Jeg presser pikken helt i bund i din røv, mens jeg lader to fingre lege med din våde kusse. Jeg bevæger pikken ud og ind af dig og lader hver gang pikken glide helt i bund til roden. Det rykker i mine rynkede nosser, mens jeg bliver så ophidset, at det næsten sortner for mine øjne. Det rykker i min pik og jeg sprøjter min ladning af sæd langt op i din røv, mens jeg med fingrene får dig til at komme i din anden orgasme. Du skriger og klynker og beder mig om, at fylde alle dine huller med min sæd, indtil der ikke er mere at komme efter. Min pik beholder sin størrelse oppe i dit røvhul, hvorfra der langsomt siver sæd blandet med brune safter fra dig, og jeg lader pikken glide en smule frem og tilbage oppe i dig, for at nyde den frydefulde følelse af fuld kontrol med dig og dine lyster.
Nu skulle man tro, at vi begge var for udtømte til endnu en omgang. Men jeg trækker langsomt min pik, der ikke helt har mistet sin størrelse, ud af dit røvhul. Jeg vender dig om og sutter og slikker igen din mave og dine bryster. Jeg kan mærke, at dine brystvorter langsomt bliver hårdere og hårdere under mine hårde og krævende kærtegn. Jeg presser min spændte krop ned mellem dine bløde lår, og lader pikhovedet hvile mod din voldbollede lille kusses åbning.

Jeg presser igen min pik op i dig under dine svage protester og halve forsøg på at skubbe mig væk fra dig. Jeg har dog godt fat i dig og presser mig helt i bund i dig trods protesterne og begynder i et stadigt stigende tempo at føre min pik ud og ind af dig, mens jeg presser min krop hårdt ind mod dit underliv. Du tvinges langsomt til at give efter og acceptere min hårde voldtægt at din kusse. Du bliver langsomt mere og mere varm og ophidset, mens min pik hamrer i bund i din snurrende og murrende kusse, der bliver vådere og vådere hver gang jeg glider op i dig med stadig større kraft.

Dine negle laver spor ned ad min blottede ryg, mens jeg i et hæsblæsende tempo voldtager din lille, blottede og gennembankede kusse. Det rykker igen i mine nosser, mens du klynkende overgiver dig til din tredje orgasme. Jeg sprøjter i lange tunge stråler helt oppe i dig, mens jeg igen og igen presser mit underliv hårdt mod dig og min pik i bund i din kusse, der malker min pik tom. Jeg glider ud og ind af dig, mens de sidste stråler skyder op i dig, og jeg synker rystende sammen med pikken oppe i din kusse. Denne gang mister pikken langsomt størrelsen, mens den glider ud af dig sammen med den strøm af sæd, der løber ned ad dine smukke, hvide lår og ned på sofaens polster.

Efter en tid glider jeg ned af dig, og du lader dine fingre lege med min pik og slikker herefter sæden af fingrene, som du fører ud og ind af din lille mund.

Du glider langsomt ned ad mit bryst, mens du lader din våde tunge trække et legende spor ned over dette og ned over min mave. Dine læber åbner sig om mit pikhoved og lader dette glide en smule ind i din mund. Her lader du din tunge glide legende rundt om hovedet i cirklende bevægelser, og du begynder i en efterligning af din kusses sugende samlejebevægelser at lade min pik glide ud og ind af din mund. Pikken bevæger sig længere og længere ind i din mund, mens du sutter lystigt på den. Jeg begynder at stønne og presser dit hoved hårdere og hårdere ind mod mig, så min pik kommer længere og længere ind i din mund. Du tager efterhånden pikken ind i hele dens længde, og det begynder at rykke en smule i nosser og pik, mens sæden presser på for at komme ud. Til sidst eksploderer jeg i din mund, og du synker det meste af sæden og lader resten sprøjte ud over dine bryster, som jeg smører godt og grundigt ind i mine safter.

Til sidst vælter du mig om på ryggen skræver ind over mig med front mod mig og med et ben på hver side af mine hofter. Du fører med et snuptag min pik op i din kusse og rider mig i et vildt ridt, indtil min pik langsomt bliver stiv igen og det begynder at rykke i mine mørbankede nosser. Du placerer mine hænder på dine bryster, som jeg masserer og klemmer, mens du glider op og ned over min pik i rasende fart. Du stønner og jamrer og kommer for femte gang, mens det rykker kraftigt i dine kussevægge, der klemmer om min pik, der for sidste gang spytter en ladning op i din ventende lille luderkusse.

Du rider mig indtil ingen af os er i stand til at bevæge os længere, og vi glider langsomt over i en døs indfiltrede i hinanden og med pik og kusse, der hænger sammen, mens vi glider ind i en døs.

Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg går i vaskekælderen.

porno med danske piger