Min kones store hemmelighed kom frem

SPAR MANGE PENGE

Sidste år ved denne tid lukkede min kones arbejdsplads, og hun måtte gå den tunge gang hen i jobcentret og melde sig arbejdsløs. Heldigvis tjente jeg da nok til at vi sagtens kunne klare os alligevel, også uden at lide nævneværdige afsavn, men det var alligevel ikke sjovt at miste sit arbejde, især ikke når man godt kan lide det.

Hun søgte selvfølgelig en masse stillinger, men uden held, så hun gik hjemme og klarede husholdningen og haven. Hun lod til at have det helt fint med det, og jeg nød at komme hjem til et pænt hus og en sød kone, der ikke var træt efter en lang arbejdsdag. Det var nu ikke fordi vores sexliv ændrede sig synderligt i begyndelsen, måske var vi sammen lidt oftere i hverdagene, men ellers ikke.

Efter et par måneder, begyndte tingene at ændre sig lidt. Det kom nok lidt snigende, lidt ad gangen, men hun begyndte helt klart at opføre sig anderledes. Til at starte med var det tøjet – hun ændrede tøjstil, og begyndte i stor udstrækning at bruge smarte kjole i stedet for bukser. Jeg kommenterede det selvfølgelig, for hun så brandgodt ud i de nye kjoler hun havde købt, og jeg fortalte hende at jeg var ret vild med det. Efterhånden begyndte hun også at bruge mere makeup, og hun gik også ofte i højhælede sko, og jeg var vildt glad for det – hvem kan ikke lide at ens kone ser godt ud.

Vores sexliv ændrede sig også til det bedre, hun begyndte at lægge op til sex, og vi havde efterhånden mere end dobbelt så ofte sex. Og selve akten havde også ændret sig – hun var meget mere eksperimenterende, og tog initiativ til at prøve en masse forskelligt, både legetøj, oralsex i alle afskygninger, dobbelt penetration og masser af analsex. Vi havde efterhånden et helt fantastisk sexliv, og jeg var kisteglad – hun var en drøm af en hustru.

Jeg blev også en smule mistænksom – hvad havde gjort, at hun havde ændret sig? Jeg spekulerede på om hun havde en affære, men det kunne jeg ikke rigtig få til at passe. Hun var meget hengiven, og der har aldrig været nogen grund til ikke at stole på hende. Vi har altid været åbne over for hinanden, så hvis hun havde haft behov for en elsker, ville vi have kunnet tale om det, og jeg ville have givet hende lov til det. Men hverken PC eller telefoner viste nogen tegn på den slags – ikke at jeg spionerede, vores PC’ere var åbne uden adgangskode, og vi bruger dem begge i flæng, og hendes telefon bruger jeg også ofte, ligesom hun bruger min. Så jeg ville helt sikkert have kunne se det, hvis der havde været noget i gang. Så mistanken forsvandt ret hurtigt igen.

Men livet gik sin gang, og vores ægteskab blomstrede som aldrig før. Hun havde stadig ikke, efter 8 måneder, været til nogen jobsamtaler, men det så ikke ud til at bekymre hende, hun talte stort set aldrig om det. Til gengæld talte hun meget ofte om sex, og hun var blevet endnu mere liderlig når vi var sammen. Hun havde også, et par måneder tidligere, fået sine brystvorter piercet med et par flotte ringe, hvilket hun i øvrigt havde gjort uden at sige noget i forvejen, og om aftenen havde hun sagt, at hun havde en lille overraskelse, og vist mig dem – en fantastisk oplevelse, jeg var vild med det. Og ikke nok med det, hun ville også have 4 ringe i skamlæberne samt én i forhuden, hvilket hun havde aftalt at få det lavet ugen efter.

Jeg var så lykkelig som aldrig før – et perfekt ægteskab med en skøn sexet kone og masser af fræk sex. Det kunne simpelthen ikke blive bedre. Vi havde sex mindst hver anden dag, og hun havde efterhånden samlet sig et righoldigt lager af frækt undertøj i alle afskygninger, og hun blev mere og mere kinky. Men jeg klagede ikke, jeg elskede det, og nød det i fulde drag. Jeg tænkte, at hendes store sexlyst nok skyldtes at hun kedede sig lidt i dagligdagen – jeg havde lagt mærke til at hun somme tider kiggede på internetporno om dagen, så jeg regnede med at det måske kom af det.

Men så her for 14 dage siden, smed hun bomben. Jeg var lige kommet hjem fra arbejde, og sad ved køkkenbordet og fik en kop kaffe og læste lidt i avisen, da hun satte sig overfor mig og sagde “Der er noget vi skal snakke om”. Jeg så på hende, og sagde “OK, du lyder så alvorlig, hvad er der los?”

Hun fangede mit blik, og så mig dybt i øjnene og sagde “Jeg har været prostitueret i de sidste 9 måneder”. Jeg må have lignet en fisk på land, for jeg sad bare og stirrede på hende med åben mund, og kunne ikke tro mine egne ører, men fik til sidst fremstammet “Hvad er det du siger!?” Hun svarede “Jeg er luder, jeg knepper med 4-6 mænd hver eneste dag, og det har jeg gjort i 9 måneder nu”. Jeg havde fået lidt hold på mig selv, selv om hjertet bankede helt vildt i brystet, og jeg havde en klump i maven, og sagde “Jamen hvorfor gør du dog det, vi mangler da ikke penge?”. Hun svarede “Jeg gør det fordi jeg kan lide det, ikke for pengenes skyld, og det er ikke fordi jeg ikke elsker dig eller ikke kan lide at have sex med dig.”

Jeg sad tavs et stykke tid, imens jeg forsøgte at få tankerne på plads i hovedet. I al den tid, hvor jeg havde nydt at min kone var blevet mere og mere dejlig, sexet og fræk, havde hun haft sex med masser af andre mænd, og hver gang vi havde haft sex, havde der været 4-6 andre mænd oppe i hende lige inden. Puha, det var noget af en melding, men selv om jeg var forfærdet, blev jeg også seksuelt ophidset af det, og egentlig kunne jeg ikke sige at jeg havde noget imod det – vores sexliv var jo blevet helt fantastisk, ligesom vores ægteskab. Men jeg var ærlig talt vred over at hun havde skjult det for mig. Hun sad tavs overfor mig og så lidt bekymret ud, så jeg sagde lidt brysk “Fortæl mig om det – hvor gør du det henne, er det her i huset, eller hvad?”

SEX I DAG?

Hun gik hen og hentede kaffekanden, og fyldte vores kopper op. Da hun satte kanden, sagde hun “OK, jeg skal fortælle det hele fra starten”. Hun fortsatte “Det hele begyndte en måneds tid efter jeg blev fyret. Jeg løb ind i en gammel bekendt oppe på jobcentret, og vi faldt i snak. Det viste sig, at hun var begyndt som prostitueret kort tid forinden, og hun var helt vild med det. Vi tog ind på en café og sad og talte om det i et par timer, hvor hun fortalte mig om hvordan hendes hverdag var, og hun fortalte at hun lige havde meldt sig fra oppe på jobcentret. Hun var virkelig begejstret for sit nye liv. Det satte nogle tanker i gang hos mig, for jeg har i mange år fantaseret om at have sex for penge, og jeg så pludselig en mulighed for måske at slippe for jobcentret og samtidig udleve en af mine stærkeste sexfantasier. Så jeg begyndte at forberede det sådan i det små – jeg havde jo ikke truffet beslutningen for alvor endnu, faktisk var jeg dengang mest indstillet på at det blot skulle være en gang imellem, altså som hobbyluder, og kun indtil jeg fik mig et job, men sådan er det jo ikke gået. Du har formentlig lagt mærke til, at jeg på et tidspunkt begyndte at klæde mig lidt anderledes, ikke?” Hun tav, og så på mig.

Jeg svarede “Jo, det lagde jeg mærke til, og også at du begyndte at bruge mere sminke.” Hun så eftertænksom ud “Ja, det må have været på det tidspunkt jeg fik lejligheden inde i Skolegade – det er der det foregår, og du skal nok få den at se senere. Jeg havde min første kunde allerede to dage efter at lejligheden var klar, en helt almindelig fyr på 45-50 år, som ville have dansk og fransk. Det var en dejlig oplevelse, han var faktisk ikke så ringe til det, og jeg fik endda orgasme. Og så fik jeg kr. 1000 for en lille halv times arbejde. Min veninde havde formidlet kontakten, for annoncering havde jeg ikke nået at få på plads endnu – jeg har en hjemmeside, hent lige Pc’en så skal jeg vise dig den. Nå ja, jeg må hellere fortælle dig hvad jeg tilbyder inden du ser den – jeg har specialiseret mig i græsk, altså analsex, men tilbyder også alle andre former med undtagelse af hård BDSM. Og faste kunder kan få lov uden gummi. Så nu ved du hvad du kan forvente at se.”

Jeg vidste ikke rigtigt hvad jeg skulle sige, for det var meget overvældende. Min elskede kone var luder af den helt hardcore slags, og jeg havde ikke haft en anelse om det. Jeg havde i mellemtiden fået Pc’en tændt, og så på hende “Hvad er adressen?”. Hun sagde “www.analdream.dk” Jeg fik åbnet siden, og der var en masse frække billeder af hende, ganske vist anonymiseret, men jeg kunne sagtens genkende hendes flotte krop. Der var billeder af hende med pikke i alle huller samt en liste over ydelser og priser. Jeg kunne se at hun tog kr. 1700 for en halv time med græsk, og 2000 for det samme uden gummi. Det billigste var svensk, fransk og dansk, for det tog hun kr. 700 for pr. ydelse, og kr. 1000 uden gummi. Det var en særdeles flot, og meget professionel hjemmeside, så hun måtte have ofret en del penge på den. Jeg sagde “Det er en flot side, og også nogle flotte billeder”.” Tak”, sagde hun og smilede “Den var også dyr, men den har været pengene værd!”

Jeg så alvorligt på hende og sagde “Jeg er altså ret chokeret over det her, hvorfor har du ikke fortalt mig noget. Man kan sgu da ikke bare gøre sådan noget når man er gift, og slet ikke uden at sige noget”. Hun så lidt granskende på mig og sagde så “Jeg kan godt forstå at du er vred, men du må forstå, at for det første er det ikke nemt at fortælle sin mand at man er luder, og for det andet ville jeg egentlig have holdt det helt for mig selv – du skulle slet ikke vide det. Det er en del af min fantasi, og det skulle jo bare have været en hobby, men efterhånden er det blevet mere end det, så jeg syntes at jeg var nødt til at fortælle dig om det. Jeg beklager meget, og du må meget undskylde hvis jeg har såret dig. Jeg ved at det er egoistisk, men jeg har altså svært ved at styre min sexlyst. Jeg vil dog slå én ting helt fast, og det er at jeg elsker dig, og kun dig, alle de andre er udelukkende fysisk sex. Men jeg elsker mit arbejde, det er det jeg vil, og jeg vil nødig skulle opgive det.”

Jeg tænkte mig lidt om, og sagde så “Jeg er egentlig ikke vred, jeg er nok nærmere skuffet over at du har udeladt mig. Jeg har forståelse for at det er noget du brænder for, og jeg tror ikke at jeg vil forsøge at forhindre dig i at fortsætte, men du bliver nødt til at fortælle mig noget mere – hvornår begyndte du at få flere kunder, og hvad gør du typisk sammen med dem?”

Hun hentede igen kanden og skænkede kaffe “Jamen, så skal du få resten af historien. Jeg havde kun få kunder den første tid, en eller to om dagen, og det var mest almindelig samleje eller blowjob, men jeg havde et par kunder som ville have analsex, og som du ved, er jeg helt vild med det, så jeg besluttede mig for at gøre det til min specialitet. Du har formentlig lagt mærke til at jeg blev meget mere fokuseret på sex i den periode, ikke?” Det kunne jeg jo kun bekræfte, og hun fortsatte “Jeg var simpelthen så liderlig, når jeg kom hjem efter at være blevet kneppet i røven et par gange i løbet af dagen, at det eneste jeg kunne tænke på, var at have sex med dig. Det er nemlig noget helt andet end med kunderne, med dig er det meget mere intenst, og så er der følelser med i det.”

Jeg smilede “Ja, sex med dig er meget intenst, og det er ikke blevet ringere, tværtimod!” Hun lo “Netop, det har gjort underværker. Nå, men i hvert fald fik jeg lavet min hjemmeside, og begyndte at annoncere, og så fik jeg hurtigt flere kunder, så i løbet af en måneds tid var jeg oppe på det antal jeg ville have – det har vel været lige omkring det tidspunkt hvor jeg fik ringe i brysterne. Det meste af kommunikationen går via hjemmesiden, men jeg har også en ekstra telefon, som jeg kun svarer når jeg er i ude af huset. Jeg er meget kræsen, og afviser altid kunder jeg ikke tænder på. Jeg har en aftale med et par store fyre, som bor i den bygning hvor jeg har min lejlighed, så hvis jeg kommer i vanskeligheder, kan jeg på meget kort tid få hjælp. Jeg giver dem et lille fast beløb hver måned, og afregner resten i naturalier.”

SE FILM LAVET AF BRUGERNES EGNE FRÆKKE FANTASIER

Jeg ligger typisk på 6-7 kunder om dagen, men det er sket at jeg har været oppe på 10. Langt de fleste får analsex – det er jo min specialitet, og min røv er i god træning, så den kan sagtens holde til det. Det er også sket at jeg har haft to på én gang, både i hver sit hul og samme hul. Det kan være lidt hårdt, men det er frækt, og de får lov til at betale rigeligt for det. Jeg har en del faste kunder, og når de kan fremvise en ren sygdomsattest, får de lov til at kneppe mig uden gummi. Jeg renser dog altid grundigt ud bagefter, derfor har du ikke opdaget det.”

Jeg så lidt undrende på hende “Sig mig, hvordan kan du holde til så meget sex, og hvordan kan du stadig have lyst når du kommer hjem? – det er lidt utroligt” Hun faldt lidt i staver, men svarede så “Min seksualitet er gået helt amok siden jeg begyndte på det her, jeg er konstant liderlig, og selv efter at være blevet kneppet af 8 mænd i både fisse og røv, er jeg stadig liderlig når jeg kommer hjem. Jeg har snart kun sex i hovedet, så jeg er faktisk selv en smule bekymret, men som jeg sagde før, er sex med dig noget helt specielt, jeg elsker den intense følelse der opstår når vi er sammen. Faktisk har jeg en ubændig lyst til at kneppe med dig lige nu”

Jeg havde også lyst til at kneppe hende, for hele historien havde på en eller anden måde ophidset mig voldsomt, og jeg havde i de sidste 20 minutter siddet med en pik så stiv som et kosteskaft, så jeg sendte hende et frækt blik og sagde “Det er jeg helt med på, jeg har altid gerne ville kneppe en luder” og rejste mig og gik over til hende og trak min pik ud af bukserne. Hun lo, og så op på mig og sagde “Jamen det skal du da prøve, vi starter med fransk”, hvorefter hun tog min pik i munden, og begyndte at slikke, og hold da kæft en behandling den fik. Hun rejste sig og jeg trak hendes trusser ned, løftede kjolen op og begyndte at massere hendes klitoris. Hun havde fået ringe i et par måneder tidligere, så jeg gik lidt forsigtigt frem, men hun var sjaskvåd og vildt tændt. Hun vendte sig om, og lænede sig ind over bordet.” Kom så, nu skal du ha’ dansk, knep mig” sagde hun, og jeg stak pikken ind i hendes fisse og begyndte at kneppe hende hårdt. Jeg gik til den, og stødte helt i bund, og hun kom så hun rystede over hele kroppen næsten med det samme. Hun trak sig væk, men blot for at flytte pikken om til hendes røv. “Så er det græsk – jeg har ikke fået renset ud endnu, jeg har haft 5 mænd i røven i dag, de 3 var uden gummi – du bliver nummer 6 og den fjerde til at komme i min røv” sagde hun hæst. Det var voldsomt ophidsende at tænke på, så jeg stødte pikken ind, og den smuttede i bund med det samme. Hun begyndte at kneppe sig selv mere og mere voldsomt, og efter et par minutters knaldhård røvpuling, kom vi begge i en kæmpeorgasme.

Vi satte os ved bordet igen, og pustede lidt ud “Hold fast, det var dejligt” sagde hun, og det måtte jeg give hende ret i. Men da jeg blev klar i hovedet igen, så jeg på hende og sagde “Vi er nødt til at snakke lidt om fremtiden. Hvordan havde du tænkt dig at vores ægteskab skal være fremover?” Hun så eftertænksom ud, og sagde så “Jeg har egentlig tænkt mig at vi skal fortsætte som vi har gjort hidtil – jeg synes ikke at der er nogen grund til at ændre noget. Jeg er rigtig glad for mit arbejde, og jeg synes faktisk at vi har et formidabelt ægteskab, og er fuldstændig fantastisk sexliv. Ungerne er flyttet hjemmefra, så det kapitel er overstået, og så er der jo også det med lønnen. Hidtil har jeg jo skjult det for dig, men jeg tjener altså ret godt. Jeg får gennemsnitlig ca. kr. 1700 pr. kunde, nogle gange mere andre gange lidt mindre, men jeg plejer at ligge på ca. kr. 9000 om dagen, altså ca. kr. 45 000 om ugen, og udgifterne er ikke særlig store, så penge mangler jeg overhovedet ikke – faktisk har jeg en lille kvart million sparet sammen på nuværende tidspunkt. Så hvis du kan leve med at din kone er prostitueret, så synes jeg at vi skal fortsætte som hidtil.”

Jeg havde ikke rigtig nogen indvendinger – hun havde jo ret, jeg elskede hende, hun var nærmest den perfekte hustru, og når jeg nu også tændte på at hun var luder, så var det nok nærmest en win-win situation. Så jeg sagde “Ved du hvad, det synes jeg også vi skal – jeg elsker dig, og jeg kan ikke ønske mig en bedre kone. Hvis du ønsker at leve på den måde, er det OK med mig.”

Så i dag er det sådan, at nu når jeg kommer hjem fra arbejde, er min smukke kone glad og tilfreds. Hun har en hushjælp til at ordne huset, så de sure pligter har hun ikke skullet tage sig af. Hun er formentlig blevet kneppet af 6 forskellige mænd i løbet af dagen, hvoraf de 4 som oftest har kneppet hende i røven. Hun har tjent imellem kr. 8000 og 10000 på det, og hun er med sikkerhed klar til at jeg knepper hende igen i aften.

Kan man ønske sig noget bedre – jeg spørger bare…

Forfater: Jyderne

porno med danske piger