Min mand udlånes til andre damer

Vi, min mand Hans og jeg Dorte, lever et platonisk ægteskab. Min mand er 58 år og jeg er 53 år. Det startede, da jeg var gravid med vores 3. barn, hvor der må være sket et eller andet med hormonerne, for jeg mistede lysten til sex. Totalt! Det er det nogle også kalder at være aseksuel. Eller nonseksuel.
Det er selvfølgelig synd for min mand, især da han ikke kunne tænke sig at være mig utro. (Det kan skyldes, at jeg en dag i frustration fortalte ham ligeud, at hvis han fik en elskerinde, så kunne han pakke og flytte omgående). Så indimellem spekulerede jeg over, hvad jeg kunne gøre for at hjælpe min mand med at få noget seksuel tilfredsstillelse, uden at det altid betød, at det var hans højre hånd, der hjalp ham.

Nu er jeg til trods for min alder, aktiv sportskvinde. Håndbold har igennem mange år været min topinteresse, selv om jeg efterhånden er blevet “Old-girl spiller”, og så virker jeg også som hjælpetræner. Jo, så løber jeg jo også en del, hvor jeg også er blandt en del ligeværdige kvinder – rent aldersmæssigt.

Jeg hørte indimellem, flere af de enlige piger og kvinder sludre stille om, hvor man fandt en mand. Ikke bare for at blive gift og få en fast partner, men simpelt hen, for at få noget sex. De færreste sportskvinder går i byen fredag og lørdag aften, for at drikke mod til sig, for derefter at gå med en eller anden hjem for at få sex. For ofte gik det ud over potensen, når spritten kom indenbords. Og så er det hele omsonst. Og hvem gider stå tidligt op lørdag og søndag, med tømmermænd, når der var hård træning eller en vigtig kamp eller et vigtigt løb.
Min hjerne begyndte at rotere. Hvordan kunne jeg få lavet en ”win-win”-situation ud af dette? Hvordan kunne jeg sikre mig, at min mand fik lidt sex (på mine præmisser) samtidig med, at veninderne fik lidt sex (også på mine præmisser)?

Så fik jeg ideen! Jeg kunne jo udlåne min mand til mine veninder. På mine præmisser, altså!

Ikke noget med at han selv skulle bestemme, hvad han faldt for – og eventuelt forelskede sig i. Han havde tit sagt, at det ikke betød så meget hvem det var han dyrkede sex med, bare de ikke var overvægtige. Jeg vidste også, at han bedst kunne lide kvinder med en B eller C skål. Gerne slanke. Og også gerne yngre. Men her sætter jeg nok en grænse. Ingen under 40 år. Ikke til at starte med, i hvert tilfælde. Men nu er der jo ingen af de kvinder jeg kendte, hverken i håndbold- eller i løbeklubben, der ligefrem var overvægtige, tværtimod, så var de alle slanke og sportstrænede. Selv de modne kvinder.

Jeg talte så med en jævnaldrene veninde, som nok er min nærmeste veninde, om min ide. Hun er en af de ikke få enlige kvinder. Hun synes det lød dødspændende – selv om jeg ikke fortalte hvem manden var – og hvordan jeg havde fået ideen med at hjælpe enlige kvinder. Jeg har ikke fortalt nogen, at jeg er aseksuel, ikke engang hende. Jeg fortalte hende bare, at jeg havde tænkt på alle de enlige kvinder der savnede sex, savnede at få en god orgasme, eller flere, uden selv at skulle frembringe den. Og at jeg også kendte nogle mænd, der gerne ville afhjælpe sextrængende kvinder.
Vi talte så om, hvordan det kunne lade sig gøre. Jeg fortalte hende, at jeg havde fået den ide, at de ikke måtte vide hvem manden var, og derfor skulle have bind for øjnene, samt hovedtelefoner på. Min veninde, Kate, sagde så: ”Så er du også nødt til at fiksere dem, sådan med håndleds- og ankelmanchetter. Og selvfølgelig forskellige bondagesnore, så du kan binde dem til sengen, for ellers tager de jo bare bindet fra øjnene og hovedtelefonerne af, og så kan de se, hvilken mand du har fundet til dem!”
”Sandt nok” sagde jeg ”men jeg har faktisk heller ikke lyst til at binde en nøgen kvinde på den måde! Ikke at det generer mig, at se en nøgen kvinde, men jeg vil føle det lidt kikset i den situation, hvor de bliver gjort klar til et erotisk eventyr!”
”Så må vi, eller du, indvie Eva i projektet,” sagde Kate så ”hun arbejder i en trikotageforretning. For der er så behov for en BH med frontlukning, og uden stropper, samt trusser med bindesnore i siden.”
Derved virkede det som om planen kunne udføres i virkeligheden. Nu skulle jeg bare høre om min mand ville være med på ideen. Og om han havde lyst til at give mine veninder den seksuelle tilfredsstillelse, som de hungrer efter. Så jeg planlagde en hyggelig lørdag aften, men god mad, og en god flaske rødvin.

Det blev nu lørdag aften, og vi fik spist en hyggelig middag, og fik tømt det meste af rødvinen. Vi satte os nu ind i stuen, i sofaen, hvor vi sat tæt sammen. Nu skulle jeg bare høre min mand, om han ville være min ”sextyr” i mit forehavende. Så jeg hviskede ham i øret ”Hvem af mine veninder kunne du bedst tænke dig at gøre glad med en kærlig hyggestund. Sådan kysse dem, kærtegne deres krop, nusse deres bryster. Kravle ned imellem deres ben, og slikke deres skamlæber, stikke tungen ind i deres fisse, slikke dem på klitorissen, så de får nogle at de skønne orgasmer, som du er en sand mester i at give? Ja, jeg regner med du stadig kan.”
Han kiggede på mig, med et vantro blik, og sagde ”Sig mig, hvad i hele hule helvede taler du om? Du ved sku da godt, at jeg ikke vil være dig utro!
Jeg satte ham nu ind i min plan, og han synes det lød spændende. ”Men vil du ikke være jaloux? Eller begære skilsmisse?” spurgte han.
Jeg fortalte ham som det var, at jeg var ked af, at jeg ikke havde lyst til at dyrke sex med ham. Men jeg vidste også godt, at han jo stadig havde sit behov. Store behov. Han var en fantastisk elsker. Og ikke mindst hans pik, der er 27 cm lang, og er omkring 17 – 20 cm i omkreds, den er der mange kvinder der vil nyde at prøve. Og det er jo synd, at den kun oplever hans højre hånd. Men jeg har aldrig fortalt mine veninder, at han er veludrustet.
Han kyssede mig dybt og inderligt på munden. Og så spurgte han ”Hvornår har jeg første kvinde? Jeg er klar til at være din sextyr, som du udlåner til dine hungrende veninder. Jeg elsker dig, og vil aldrig forlade dig. Du er den dejligste kvinde jeg kender.”

Den nat lå vi i ske hele natten. Jeg kunne mærke på hans stive pik, der lå op ad min ryg, at han allerede drømte om at blive udlånt. Til at bedække alle de enlige kvinder der er i byen og i omegnen. Jeg tror at han kom i flere orgasmer i løbet af natten, for min ryg var fyldt med hans dejlige sperm da jeg vågnede, og han var selv helt slimet på maven. Det fik vi os et dejligt grin over, og vi stod op og fik en dejlig morgenmad sammen. Jeg tror, at min mand bare ved tanken og drømmen om det forestående eventyr, havde fået så mange udløsninger i løbet af natten, at han for en gangs skyld ikke var liderlig fra morgenstunden. Hans morgenbad tog kun 5 minutter, imod de normale 20 minutter.

– – – – –

Jeg gik derefter på internettet, hvor jeg på sexnetto.dk fandt lige det jeg skulle bruge. Bondagesæt, bondagereb i forskellige længder, glidecreme, massagecreme og kondomer str. XXXL. Derefter smuttede jeg til ”Skumgummilageret”, hvor jeg købte et par kiler med forskellig hældning, og de var endda med aftageligt vaskbart overtræk. Og så en ny deo, samt barbercreme til manden, så de ikke kunne genkende ham på duften.
Så ringede jeg til Eva, og satte hende ind i min plan, og spurgte hende, om hun var ”leveringsdygtig” i de BH’er og trusser, som jeg skulle bruge, sådan i de størrelser som jeg skulle forvente at bruge. Tænk, jeg havde allerede 2 ”kunder”, der ville prøve ”Projekt mand til enlige kvinder” uden at have annonceret det. Men mon ikke jeg kunne regne med ”mund til mund”, eller rettere ”mund til øre” metoden med at få spredt budskabet. Hvad skulle det koste. Det var jo ikke for at tjene penge på det, men jeg ville jo gerne have dækket omkostningerne. Og jeg havde en plan mere, som jeg ikke havde fortalt nogle af dem om endnu.

Jeg ville anskaffe 2 trådløse webkameraer, samt en stor ekstern disk til den bærbare PC. Så kunne jeg filme behandlingen fra 2 vinkler, og gemme det på den eksterne disk. Noget skulle jeg jo have tiden til at gå med, mens min mand hyggede sig med mine veninder. Jeg var jo nødt til at være i deres lejlighed inden hyggestunden, for at kunne binde og blænde veninden, så hun var klar til at få besøg af ”Mr. X”, eller skulle jeg kalde ham ”Mr. Sex”. Og efter forkælelsen, måtte jeg jo nødvendigvis få lukket manden ud af lejligheden eller huset, og binde veninden op, samt pakke diverse remedier sammen. De skulle jo gerne bruges flere gange. Mange gange måske? 

SEX I DAG?

Første ”kunde”.
Den første, der skulle være prøveklud for Hans, det var Kate. Min bedste veninde.
Jeg cyklede over til hende den efterfølgende lørdag, hvor ingen af os, havde noget i kalenderen.
Jeg havde en stor sportstaske med, for at kunne have alle mine remedier med. Hun startede med at gå i brusebad, og kom ud i den BH og de trusser som jeg havde givet hende, og uden på det, en housecoat. I mellemtiden havde jeg klargjort sengen, så jeg kunne fæstne håndleds- og ankelmanchetterne, så hun var spændt ud i et stort X. Vi grinede og pjankede som et par skolepiger, der skulle på første date. Så havde jeg sørget for et par puder og kilerne, som ”Mr. Sex” kunne lægge under enden eller hovedet, alt efter hvad han fik brug for. Da jeg havde fikseret hende forsvarligt, gav jeg hende bind for øjnene, samt hovedtelefonerne på og tændt for noget erotisk musik. Så skulle Kate bare vente på, at Mr. Sex dukkede op.
Jeg benyttede lidt af ventetiden til at stille de 2 webkameraer op, så der var en god dækning af sengen, og dens aktører.

Så gik jeg ind i stuen, og klargjorde den bærbare, efter jeg havde SMS’et til Hans om at komme.

3 minutter efter var han der – han havde ventet i bilen på p-pladsen. Han var lidt nervøs, og han spurgte ”Hvad skal du med den bærbare?”
Jeg fortalte ham, at et eller andet skulle jeg jo foretage mig, mens han hyggede sig med Kate, gå på Facebook eller tilsvarende.
”Ok,” sagde han, uden at fatte mistanke om min plan med at lave en film til Kate, som hun kunne genskabe sig sin hyggestund med senere, hvis hun på en regnvejrsaften ikke havde andet at lave. Hun ville dog ikke få den lige med det samme. Ikke før hun måske havde gættet, hvem “Mr. Sex” virkelig var. Men ellers kommer jeg jo nok til at røbe det.

Hans gik i gang ved Kate. Han smed tøjet, så han var helt nøgen. Og hans dejlige pik var allerede stiv, og klar til kamp. Han åbnede døren til soveværelset, og kiggede ind. Han stoppede op, kiggede grundigt på Kate, så vendte han hovedet over mod mig, og sendte et stort luftkys til mig. Så gik han ind, og lukkede døren.

Han startede at tage hendes ansigt i hænderne, hvorefter han stille og roligt kørte en finger hen over læber og næse på Kate, derefter fugtede hun læberne med tungen, og Hans gav hende først et almindeligt kys. Så et par stykker til. Så ét til, denne gang uden at trække hovedet væk. Jeg kunne se, at han legede med hendes tunge. Kate var vist allerede godt varm, og parat til at få en tiltrængt orgasme. En orgasme, som hun ikke selv havde frembragt. Han kyssede videre over hele hendes ansigt, og han begyndte at kysse ned over halsen. Videre ud over begge skuldre, som han kærtegnede både med kys og med hænder. Han begyndte at kysse sig vej ned til hendes bryster, og mens han åbnede BH’en, fik hun et hurtigt kys. Han kuplede begge hænder om hendes bryster, og kyssede og slikkede på vorterne skiftevis. Vorterne, der før var små og flade, voksede til fuld størrelse, og strittede som var de betalt for det. Jeg blev helt misundelig ved det syn. Men Kate sukkede af liderlighed, hver gang han nappede eller småbed i de skønne vorter. Det var skønt at se ham kramme og ælte hendes bryster. Det var lige før, jeg fik lyst til at deltage. Men også kun lige før. Jeg mærkede efter, om min egen skede reagerede. Der skete intet. Helt tør.

Nu stod Kates maveskin og navle for tur til at blive forkælet og kærtegnet. Hans havde faktisk vendt sig lidt, så Kate kunne røre han pik med den ene hånd. Men hun kunne ikke gøre andet end at holde om den. Der var ikke levnet mulighed for Kate til at bevæge hånden. Men jeg kunne se, at Hans havde flyttet sig således, at Kate kunne have glans i hånden. Hvis jeg kender ham godt nok, så havde han kommet lidt olie eller glidecreme på glans, så han kunne få fuld nydelse af hendes berøring.
Nu åbnede han sløjferne i hendes trusser, og trak dem ligeså forsigtigt af hende. Og jeg kunne se, at synet af hendes glatbarbere skamlæber tændte ham yderligere. Hun kunne sandelig glædet sig til at mærke hans pik oppe i sin fisse. Selv om de nok skulle være lidt varsomme, for den kommer ikke ind i et hug. Han kyssede sig vej over hendes maveskin, og nærmede sig venusbjerget. Men i stedet for at fortsætte ned til hendes skamlæber, begyndte han at kysse hendes ben, oven på låret hele vejen til knæet, hvorefter han kyssede sig vej ad inderlåret hele vejen til mellemkødet, der blev gryndigt slikket, inden det andet ben fik samme tur. Da han var ved mellemkødet, slikkede han lige ned til hendes stjerne, og hun gav et gevaldigt suk da han ramte. Hun havde ellers sagt, at hun ikke brød sig om at blive rørt i det bageste hul. Men hendes reaktion viste noget andet. Han kyssede nu hendes skamlæber på ydersiden, skiftevis den ene og den anden læbe. Lige til han kom op til klitorissen, som han nu sugede ind i munden. Jeg kunne fornemme at hendes glædesskrig, at han brugte sin tunge til at lege med klitten, samtidig med han sugede klitten ind og ud af munden. Det lød, som om hun var ved at få sin første orgasme. Han slikkede lidt mere, og så kom hun med et skrig, og hun kunne ikke holde underkroppen i ro. Orgasmen rullede ind over hende. Men som han plejede, så fortsatte han, men stille og roligt, med at lege med klitten, så hendes orgasme blev ved og ved. Den varede nok i 5 minutter. Utroligt, en kvinde han aldrig har været sammen med før. Det er en af hans ”kendemærker”. Jeg mindes pludselig vores eget første sextur. Der mestrede han det samme. Og de orgasmer jeg havde fået indtil da, var nogle små nogle af slagsen i forhold. Det må man sige om Hans. Han kan give en kvinde, hvad hun behøver. Uden at tænke på sig selv.
Han flyttede sig nu, så han lå i forlængelse af Kate, med hovedet i hendes skridt, og den ene hånd oppe og lege med hendes ene bryst, nippede i brystvorterne, nulrede dem. De stive strittende brystvorter. Og den anden hånd var placeret foran hendes fisse. Han legede nu med de indre skamlæber, mens han fortsatte med at køre tungen rundt om klitten. Kate lå og smårystede, som om hun hele tiden var på nippet til at få en ny orgasme. Hans finger gled nu ind i fissen, og han holdt håndfladen opad. Jeg vidste, at han snart ville bruge 2 fingre, lege med hendes skedevægge, inden han bøjer fingrene lidt, og finder hendes G-punkt. Uanset hvad videnskaben siger, så kan Hans finde det på enhver kvinde. Jeg ved det fra den første periode vi kom sammen. Vi havde et åbent forhold, hvor vi jævnligt havde gruppesex, sådan 6-8 stykker. Og alle de piger han var sammen med, havde et G-punkt, når Hans legede med dem. Hun skreg nu en ny orgasme ud i rummet, og hendes skamlæber vibrerede, samtidig med at hun vred underkroppen, så meget som hun kunne for fikseringen. Og denne orgasme var endnu kraftigere end den første hun havde fået. Men den varede ikke mere end de 5 minutter, som den første havde gjort. Hans lod nu Kate komme lidt til sig selv, inden han gik videre i programmet.

Hans begyndte nu at løsne krogene ved ankelmanchetterne, hvorefter han løftede benene op, så anklerne kom tæt på håndleddene, og blev fæstnet på ny. Og derefter lagde han en skumgummikile ind under enden på hende, så han havde fuld adgang til hendes elskovsgrotte. Jeg kunne se på den bærbare, hvordan safterne løb ud af hende, ned over stjernen, og videre ned af revnen mellem ballerne. Han begyndte på ny at slikke og kærtegne hendes opsvulmede skamlæber, samtidig med at han igen kælede og kærtegnede hendes bryster, og legede med hendes brystvorter. Hun fik allerede nu hendes 3dje orgasme, kraftigere end de tidligere, men for en gangs skyld kortvarig, kun ca. 3 minutter, med sitrende skamlæber og et mellemgulv i bevægelse.

Hans lagde sig nu på knæ bag ved Kate. Jeg kunne se, at han nu kom et kondom på sin dejlige store pik. Og mindes vores ungdom, hvor han ikke kunne få kondomer der var store nok. Når han indimellem ville prøve at bruge et kondom, så skete der enten det, at det sprang inden han fik mere end glans ind i det. Eller hvis han endelig fik det på med en del mas, så klemte det så meget på pikken, at blodet blev presset ud, og han sad med en slap pik. Det var i gummiets tid, inden latexkondomerne kom frem – og i forskellige størrelser. Den gang havde vi ikke Aids og HIV. Og seksuelle overførte sygdomme var ikke så udbredt i vores ”hygge gruppe”. Og alle pigerne brugte af nemheds skyld P-piller, så alle drengene kunne bolle alle pigerne. Men de store kondomer jeg havde fundet frem til, kunne passe Hans. Jeg så, at han placerede pikken, så glans var ved Kates skamlæber, idet han lagde sig ind over hende, med hænderne på hendes bryster, og han gav hende nogle dybe tungekys på munden, som hun omgående besvarede. Og hans hænder krammede og kærtegnede hendes bryster. Jeg fornemmede, hvordan hun nød det, og via webkameraet mikrofon, kunne jeg høre hvordan hun nød det. Og det var egentligt utroligt, at Hans havde haft en kraftig rejsning i over 1 time nu. Han var virkelig tændt kunne jeg se. Men det var også længe siden, han sidst forkælede en nøgen kvindekrop.

Hans prøvede forsigtigt at presse pikken ind i hendes fisse. Og jeg fik ret. Han kunne ikke bare få den ind i et hug. Han førte den ene hånd ned til hendes klit, som han begyndte at nusse og kæle med. Det gav omgående virkning på Kates fisse, der virkelig blev mere våd og glinsende. Og Hans kunne lidt efter lidt få pikken længere op i hende. Han var nu snart halvt inde i hende, hvilket var ca. ¹⁄₃ af pikkens længde. Og han kan aldrig mødes skamben mod skamben. Men han var altid forsigtig med ikke at presse så hårdt, at skedebunden blev presset op i bughulen. Det gør faktisk temmelig ondt, kan jeg stadig huske fra dengang. Han trækker sig lidt ud, og skubber ind igen. For hver gang, kommer han længere ind. Jeg kan høre på Kate, at hun aldrig har prøvet at få så stor og tyk pik op i sig. Og hans indtrængen trykkede åbenbart på de rigtige steder i hendes skede, for hun var igen ved at få en orgasme. Det var nok hjulpet af hans leg med hendes klit og brystvorte. Det er godt nok mange år siden, at jeg har siddet og set pornofilm, som man jo må kalde de skærmbilleder, som webkameraerne viste på min bærbare. Og så ovenikøbet med 2 aktører, som jeg kender så godt. Min bedste veninde – og min elskede mand igennem 27 år – tænk, at det er 31 år siden at vi mødtes. Og det endda uden på nogen måde at blive erotisk ophidset. Jeg kunne ligeså godt have set en håndboldkamp, selv om den ville ophidse mig mere!

Hans var efterhånden kommet så langt op i hende, som han kunne, hans pik var nu ca. ²⁄₃ inde i hendes fisse. Glans havde nået livmoderhalsens indgang, og stødte imod skede bunden. Og han begyndte nu at trække sig næsten helt ud, og pressede sig ind igen. I en rolig rytme. Og jeg kunne høre på dem begge, at de kunne lide det. De var efterhånden ved begge 2 at være tæt på en orgasme. Nu var jeg spændt på, om Hans’ pik stadig var som ”i gamle dage”, så den forblev rejst efter hans udløsning. Og så kom de begge i en kæmpe orgasme. Kate skreg nu sin liderlighed ud i rummet, og Hans foretog et par dybe stød helt ind i hendes fisse. Så lå de stille nogle minutter, hvorefter Hans hurtigt skiftede sit kondom, og igen lod sin stive pik køre roligt ind og ud af hendes fisse.

Det varede ikke længe før Kate igen begyndte at bevæge sig mod endnu en orgasme. Hans kørte pikken i et stigende tempo i Kates fisse, og hun lå mere og mere uroligt. Og pludselig skreg hun igen, endnu en orgasme havet ramt hende. Hun kunne næsten ikke få vejret, og Hans trak sig ud af hende. Han tog kondomet af, og tog et par stykker papir fra den køkkenrulle, som jeg havde husket at lægge på sengen, sammen med de øvrige hjælpemidler. Han tørrede pikken ren for sin sperm, og gned lidt glidecreme på glans. Gud ved, hvad han nu ville?

Han kravlede op i hovedgærdet af sengen, og lagde sig på knæ, med ansigtet vendt mod Kates krop. Knæene lå lige under hendes arme, og så støttede han på tæerne over armene, således at han ikke maste hendes arme. Så sænkede han glans ned mod Kates mund, der straks åbnede sig, og hun sugede begærligt pikhovedet indenfor, hvorefter hun begyndte at sutte. Hans lagde sig således, at han igen kunne slikke Kates skamlæber og klit. Utrolig appetit den mand har på kvindekød.

Hans slikkede og suttede så det var en lyst, og snart kom Kate i en ny orgasme, samtidig med at Hans kom i hendes mund. De lå begge 2 og skulle have pusten igen, hvorefter Hans rejste sig, gav Kate et gevaldigt kys på munden.

– – – –

Da jeg så, at han var på vej ud, efter at have lagt et håndklæde over Kate, skyndte jeg mig at skifte skærmbilledet på den bærbare. Hans kom ud til mig, tog sit tøj på, og kørte hjem.
Så gik jeg ind til Kate, fjernede først hurtigt de 2 webkameraer, og lagde dem i lommen. Så løsnede jeg hende, pakkede alle mine ting sammen, og fik det hele pakket i sportstasken.
Kate kom ud til mig lidt efter i sin housecoat, og spurgte om vi skulle tage en kop kaffe inden jeg kørte hjem. Mens vi drak kaffen, fortalte hun hvilken nydelse det var, at hun havde haft. Og hun var glad for, at jeg havde kontakt med nogle unge og virile mænd. Hun bad mig hilse “Mr. Sextyr”, og sige tak for en uforglemmelig oplevelse.

Forfatter: Hustruen

porno med danske piger