Ydmygende ophold i drengefængslet

SPAR MANGE PENGE

De kvindelige fanger grinede af mig, da jeg igen helt nøgen med stålburet omkring min tissemand og kugler måtte gå forrest op til inspektørens kontor…

Oprindelig var jeg en ganske almindelig teenager dreng, som så mange andre unge festede og lavede jeg lidt ballade.

Til sidst blev det bare  lidt formeget. En aften havde jeg drukket for meget, og på gaden havde jeg mødt en yngre velklædt dame. I min brandert råbte jeg til damen, at hun havde nogle dejlige patter, og at hun sikkert også havde en dejlig fisse. Den smukke dame var dog meget hurtig til at tage sin mobiltelefon og ringe efter politiet. Dum som jeg var, stod jeg fortsat og talte sjofelt til den smukke dame. Da politiet kom blev jeg omgående anholdt. Jeg kom en tur for retten, og nu faldt hammeren. Dommeren sagde, at jeg skulle i fængsel, men pga. min unge alder, vil det blive et fængsel for teenagerdrenge.

Jeg blev straks af politiet kørt til ungdomsfængslet, hvor jeg skulle opholde mig i et år.

Ved modtagelsen var det en meget tyk og stor dame med store lår og tykke overarme som modtog mig. Jeg fik besked på at følge efter, og med den store dame forrest, og lille mig bag efter gik vi gennem et par lange gange hen til et kontor. Undervejs mødte vi et par fængselsbetjente, og til min store overraskelse var flere af dem damer og ikke mænd. 

Vi nåede frem til fængselsdirektørens kontor. Jeg fik besked på, at jeg ikke havde tilladelse til at tale med direktøren, og jeg skulle stå med samlet hæle og kun lytte og nikke ja, når der blev talt. Den store dame bankede på og lukkede døren op, og jeg blev nærmest skubbet ind på kontoret. Jeg fik noget af en overraskelse, direktøren var den unge smukke dame fra gaden som jeg havde talt sjofelt til, og hvad var selve årsagen til at jeg var havnet her. 

Det var utrolig pinligt at skulle stå i sådan en situation, at den dame som jeg havde sjoflet, nu skulle bestemme over mig i et helt år, men om lidt ville jeg erfare, at det ville blive meget mere pinligt.  

Jeg syntes at vi kender hinanden sagde fængselsdirektøren medens hun grinede hånligt. Jeg stod helt stille og anede ikke hvad jeg skulle gøre, pludselig fik jeg et ordentlig slag i nakken, det var den store dame som slog, medens hun højt råbte til mig, at jeg skulle stå stille og nikke et ja. Det gik pludselig op for mig, at jeg var meget meget lille, og jeg totalt var underlagt et par damers forgodtbefinden, og dette i et helt år. Fængselsdirektøren smilede og sagde, nå min lille ven, nu er du nok ikke så modig længere. Jeg tror at vi sender dig over i vores pigeafdeling, hvor det er de kvindelige betjente som vil passe på dig. Fængselsdirektøren fortsatte, når du kommer over til afdelingen, får du udleveret vores kvindelige fangedragt, men da du sikkert ikke kan passe noget af undertøjet, får du kun et par klipklapper og en orangefarvet kedeldragt, og ikke andet. Det hele kørete rundt i mit hoved, og pludselig slog det helt klik oppe i min hjerne da fængselsdirektøren sagde;  

TAG ALT DIT TØJ AF.

Jeg mærkede hvordan sveden pludselig sprang frem på min pande, og mine kinder blev helt røde af skam. Den store dame rømmede sig, og jeg måtte langsomt begynde at tage tøjet af. Jeg stod nu kun iført mine underbukser i håb om at der ikke skulle falde mere. Jeg mærkede nu den store dames store hænder som bagfra langsomt men sikkert tog fat i kanten på mine underbukser, og langsomt trak dem ned af benene. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre, og jeg følte mig meget flov da jeg nu stod splitter nøgen foran fængselsdirektøren, hun sad bare helt stille og betragtede min tissemand.

Alt dit tøj låser vi inde, og det får du ikke igen før om et år. Vi skal også være sikker på, at du ikke har noget på dig,så du skal bukke dig ned befalede direktøren. da jeg stod der med numsen opad, kunne jeg høre at den store dame pakkede et par gummihandsker ud, og tog dem på, hvorefter at hun kom noget glidekrem på. Det gav et gisp i mig da jeg mærkede at hun begyndte at stikke sine fingre op i min bagdel. Hun blev ved med at arbejde oppe i mig, og efter lidt tid havde hun hele hånden langt inde i min tarm. Tag det roligt grinede inspektøren, du skal nok vende dig til det, vi har jo et helt år. Den store dame tog efter længere tid hånden ud af min spændte tarm. Rejs dig op sagde inspektøren. Den store dame gik om foran mig, og så på min tissemand som nu var blevet halvstiv. Langsomt trak hun forhuden helt tilbage og studerede mit pikhoved. Han er ren i røven og under forhuden sagde den store dame. Fint sagde inspektøren, men vi skal være sikker på at han ikke har noget oppe i urinrøret. Det gispede i mig, da jeg nu så den store dame pakke en tyk rillet stålpind ud, og efterfølgende komme glidekrem på spidsen af pinden. Den store dame tog med den ene hånd et kraftigt greb om mine to kugler. Nu er jeg sikker på at du ikke kan slippe væk sagde den store dame. Det var også helt umuligt, jeg kunne mærke hendes store stærke hånd låse sig fast omkring mine ømme kugler som nu var låst fast i et hjerngreb. Den tykke stålpind blev nu langsomt ført ind i min nu helt stive tissemand. Jeg gispede kraftigt da stålpinden blev ført helt til bunds, og min tissemand var helt udspilet. Den store dame drejede pinden rundt medens hun samtidig kørte den langsomt frem og tilbage. Jeg skar en masse grimasser og stønnede i en blanding af smerte og fryd, jeg kunne mærke rillerne i stålpinden kører rundt inde i min ømme tissemand. Jeg prøvede reflektorisk at trække mig bagud for at undgå stålpinden, men det resulterede bare i, at den store hånd omkring mine kugler strammede yderligere til, og mine kugler var nærmest ved at blive revet af. Efter 10 minutter trak hun endelig stålpinden ud af mit urinrør og samtidig slap stålgrebet endeligt  omkring mine to kugler som nu hang slapt og langt ned og gjorde utroligt ondt.

Han har heller ikke noget i urinrøret sagde den store dame.  Fint sagde inspektøren, så er han klar til at komme over på sin afdeling. Men husk unge mand, vi kan altid når som helst foretage en undersøgelse på dig om du gemmer noget. Endvidere skal du altid være helt renvasket dette gælder også pikhovedet som ikke må have nakkeost, så forhuden skal altid værre trukket tilbage. Du skal altid være barberet alle steder. Det er heller ikke tilladt at have sex eller onanere uden opsyn, og det vil blive straffet hårdt hvis vi opdager at du overtræder dette. Jeg stod helt stille og nikkede et klart og tydeligt ja.

Min forhud som var tilbagetrukket trak jeg nu automatisk frem. Det skulle jeg aldrig have gjort, den store dame tog igen i et smerteligt greb omkring mine lange ømme hængekugler, medens hun med den anden hånd trak min forhud hellt tilbage. Jeg giver dig håndjern på, så du ikke gør det igen sagde damen, og mine hænder blev låst sammen bag ryggen.

SEX I DAG?

Splitter nøgen skulle jeg nu gå foran den store dame som befalede mig at gå til højre eller venstre.

Vi kom over til kvindeafdeligen. Mange af de kvindelige fanger grinede af mig da jeg uden mulighed for at dække mig måtte gå  gennem fængslet. mit pikhoved var ildrødt, og mine kugler føltes som om de slaskede angt ned af lårene. 

Endelig nåede jeg mit værelse, og jeg fik udleveret min kedeldragt som jeg nu tog på. Det havde været den værste dag i mit liv. 

Tidlig næste morgen blev jeg vækket af den store dame. Nøgen blev jeg sendt ned i brusebad, selvfølgelig under opsyn af kvindelige fangevogtere, ikke engang her kunne jeg være allene. Da jeg ville vaske min tissemand og kugler råbte den kvindelige fangevogter omgående op. Jeg måtte under ingen omstændigheder leje med mig selv sagde hun, o ghun vaskede nu min tissemand og kugler. Da hun begyndte at vaske mit pikhoved, begyndte min tissemand at vokse. Den kvindelige fangevogter slog med hård hånd på min ømme pikhoved medens hun råbte, at det kun var direktæren og den store dame som måtte få de mandlige fangers tissemænd til at blive stive, og at jeg omgående skulle få min tissemand til at lægge sig. Det var yderst svært for mig at holde min tissemand i ro, og jeg fik utrolig mange afstraffelser fordi den heletiden begyndte at vokse. 

Jeg blev igen kaldt op på inspektørens kontor. Jeg skulle barberes. Først troede jeg at det drejede sig om skægstubbe, men det fulgte andet med. Hele blev krop med undtagelse af håret på hoved blev nøje gennemgået. Inspektøren havde sagt till mig, at jeg skulle holde min tissemand i slap tilstand, da kun hun og den store dame bestemte hvornår den måtte blive stiv. Derfor gav detogså et gys i mig da inspektøren sammen med en store dame begyndte at barbere mig omkring min tissemand og kugler. eg lå fastspøndt, og kunne intet gøre, og det var frygteligt at mærke, at inspektøren tog forsigtigt om mit følsomme pikhoved og lagde min tissemand opad min mave. Jeg havde ikke selv haft kontrol over min egen tissemand siden jeg var blevet indsat, og jeg havde ikke haft en udløsning siden. Normalt onanerede jeg en til to gange dagligt, så min tissemand var næsten ustyrlig. Langsomt men sikkert kunne jeg mærke barberskraveren som kørte rundt på mine kugler for at fjerne alt hår, og herefter omkring tissemanden for ligeledes at fjerne alt hvad der havde med hård at gøre. Hvordan ligger en teenagerdreng som ikke har haft udløsning i lang tid, splitter nøgen på en briks, medens to kvinder holder fast i det blottede pikhoved, og så ikke må få rejsning.  Jeg mærkede hvordan det dunkede i tissemanden. Du kan lige prøve på at få en stiv pik, sagde den store dame, men jeg kunnne slet ikke styre noget som helst, og det røde pikhoved strittede nu lige op i loftet.

Både inspektæren og den store dame begyndte at skælde ud, men jeg havde ingen styring på min stivetissemand. Godt sagde inspektæren, skal vi give ham en lærerstreg, ja sagde den store dame.

Jeg kunne nu mærke, at den store dame nede mellem mine ben var igang med et eller andet. Hun tog mine kugler og bandt dem stramt med en snor, således at kuglerne var bundet op som to stk tennisbolde. Hn monterede nu to ledninger som hun fastgjorde til hver kugle. Du kender den her grinede inspektøren, og viste mig en stålpind, den var tykkere en den som blev brugt første gang, og så var den forsynet med en stor kugle i den ene ende, og en ledning i den anden ende. Jeg blev virkelig forfærdet, og gispede inspektøren om at blive fri. Den store dame og inspektøren grinede bare, det skulle du have tænkt på noget før, vi havde jo sagt at du vi blive straffet når du render rundt med sådan en stiv pik. hvad skulle jeg gøre, jeg havde jo ingen kontrol over mig selv. en store dame tog fat om in stive tissemand og førte langsomt stålpinden med kuglen forrest hen til spidsen af mit pik hoved. Jeg mærkede nu hvordan hun langsomt men sikkert tvang kuglen ind i åbningen på mit urinrør, det var helt vildt, men uden nåde kom den længere og længere ind, jeg følte at min pikhoved var så udspilet, at det nærmest var ved at revne, men stålpinden med kuglen kom efter lang tid hvor jeg havde skreget om nåed helt ned i tissemanden. 

Jeg lå nu helt stille, fastspændt i hænder og fødder, mine kugler var bundet fast og nærmest køvet i to selvstændige kugler, samt at der var monteret en elektrisk ledning på hver af kuglerne. Min tissemand var stor og udspilet af den store stålpind, men det skulle blive meget værre.

Nu skal du få din udløning sagde den store dame, og med et mærkede jeg et kraftigt stræmstæd, mine kugler var hårde som sten, og min tissemand stiv som et stålrør. Mit pikhoved var ved ateksplodere. Der kom igen et stød,  og et til og et til. Sådan fortsatte det i 20 minutter indtil at jeg pludselig fik et ekstra stort kæmpetød, jeg skreg højt, og mine kugler var som stålkugler, da mit pikhoved nærmest eksploderede, jeg spræjtede ikke, da stålstangen forhindrede dette, men ingen tvivl om, at den elektriske strøm havde fået mig til at få en kæmpe udløsning.

Den aften og de næste mange dage var jeg totalt ødelagt, og min tissemand hang som et slapt reb mellem benene sammen med to lange slatne kugler. 

Sådan fortsatte mit ophold, dog var jeg mere opmærksom på hvad jeg måtte og ikke måtte, og det betød også, at enkelte straffe blev mindre. Jeg fik dog aldrig rigtig styr på mine rejsninger, og i lang tid måtte jeg gå rundt med min tissemand låst inde i et stålburd. Burdet bestod af et stålrør hvor den store dame havde puttet min tissemand ind i. Stålrøret var låst til en slags bøjle som gik bag om mine kugler, og derfor kunne jeg ikke selv afmontere låsen, og dermed havde jeg ingen mulighed for at bestemme overmin egen tissemand. 

Jeg havde nu siddet inde i næsten et år, og jeg manglede kun 3 uger af min tid i fængslet.

Jeg havde haft stålburet på i meget lang tid, da den store dame kom ind på mit værelse. Jeg skal se om du holder dig ren, sagde den store dame. Jeg blev undesøgtover det hele, og alt så fint ud. Vi skal også have barberet dine nosser og pik, sagde den storre dame, så vi skal til inspektøren for at tage stålburet af.

Dejligt tænkte jeg først, men pludselig komjeg i tanke om, at jeg ikke havde spulet ind igennem hullerne på buret, så nu bare at der ikke var noget snavs, for så vil der helt sikkert blive ballade. 

På vejen ud gennem kvindeafdelingen grinede de kvindelige fanger af mig, da jeg igen helt nøgen med stålburet omkring min tissemand og kugler måtte gå forrest op til inspektørens kontor.

Som altid blev jeg fastspøndt forsvarligt til briksen. Inspektæren tog nøgleni sit skrivebord  til låsen som holdt min tissemand indespæret. Nu bare at jeg ikke fik rejsning tænkte jeg, det skulle dog snart vise sig, at problemet ville blive langt større.  Langsomt men sikkert mærkede jeg hvordan mine kugler blev befriet, og efterfølgende hvordan min tissemand gled ud af stålrøret. Jeg havde nok ikke mere en lige fået afmonteret stålrøret inden tissemanden begyndte at vokse. Hvad er detdog fornoget råbte inspektøren pludselig,  din forhud er ikke trukket tilbage, hvordan kan det ske. Jeg var godt klar over, at forhuden på et eller andet tidspunkt havde reageret mærkeligt, men da min tissemand var låst inde, havde jeg ikke kunnet gøre noget ved dette. Den store dame tog fat i min tissemand som nu var blevet stor og stiv, og trak min forhud helt tilbage. NAKKEOST råbte både inspektøren og den store dame. 

Det her går ikke sagde inspektøren til mig, men hvad havde hun da tænkt sig at gøre ved det. Den store dame gik over i et skab og tog nogle ting ud. Jeg kendte snart alle instrumenterne, men dette skab havde jeg ikke set ting fra før. Medens inspektøren holdt min tissemand op i luften, begyndte den store dame at komme sprit på mit pikhoved. det sved en del, men det var dog intet imod hvad der nu skete. den store dame var igang med at skære men forhud væk. Det gjorde ondt som bare pokker, men da jeg var ekstra stramt fastspændt, var der ikke noget som helst mulighed for at bevæge sig. Langsomt men sikkert blev alt forhuden bortfjernet, og et rødt pikhoved kom ekstra tydeligt frem. Dn store dame gjorde sig ekstra umage med at skære alt overflødigt væk, således at min tissemand i fremtiden vil fremstå som en stang med en rød knop. Det gjorde vanvittigt ondt, men efter få dage var tissemanden ved at heles.

dagen før jeg skulle løslades, kom den store dame og hentede mig. Som altid måtte jeg gå nøgen og forrest. Min tissemand var helet, og pikhovedet nærmest lyste frem i et rødt lys. 

Inspektøren beordrede mig op på briksen, og jeg blev bundet fast. Nu er du snart en fri mand sagde inspektøren, men du er stadig fanget i 24 timer, og indtil da vil vi se hvad du kan præstere. En drengsom dig skal mindst aflevere  gange. Den storre dame gik straks igang. Mit pikhoved som nu var uden beskyttelse blev smurdt ind i olie, og den store dame gik igang med at massere. der gik ikke lang tid inden jeg kom med flere kæmpe sprøjt. Efter få minutter gentog denne gang inspektøren arbejdet, og igen efter forholdsvis kort tid mærkede jeg trykket stige, og umidelbart efter sprøjtede min tissemand igen.

De efterfølgende gange var mere vanskelige, og jeg var ved at blive godt øm. Efter fire gange var jeg totalt udmattet. Men ingen nåde, inspektøren og den store dame tog på skift min tissemand under behandling, og efter flere timers masseren på mit ømme pikhovedet kom ladningen endelig.

I dag er jeg så igen en fri mand, men mindet har jeg fra min tid i fængslet, og skulle jeg blive i tvivl om det hele bare var en drøm, så tager jeg et look på min tissemand og der ser jeg mit blottede pikhoved.

 

porno med danske piger