Sara del.1

SPAR MANGE PENGE

Pigerne tog et billede af fru Jørgensen mens hun lå der midt inde i busken, og flåede så trøjen af hinde og tog yderlige et billede af hinde, nu kun i BH og nederdel

SEX I DAG?

Indledning:
De var 5 tøser, Michelle, Natasia, Maria, Stine og Sara.
De hang altid ud sammen lige så snart de havde fri fra skole eller de pjækkede for at tage ud og shoppe.

Lærerinden:
Pigerne gik ned til parken.
De vidste at fru Jørgensen ville komme forbi ved 21 tiden, det gjorte hun altid.
Der var et sted hvor de kunne gemme sig og der var ikke nogle mennesker i nærheden, de stod på lur og da hun gik forbi sprang Michelle frem og trak en stofpose ned over hoved på hinde og samtidigt holdt hinde for munden, de andre piger hjalp med at hive hinde ind i busken, der var en åben plet der inde hvor fru Jørgensen godt kunne ligge og pigerne samtidig kunne stå ved siden af hinde.
De havde taget maskerade masker på.
Michelle sagde til fru Jørgensen at hvis hun opførte sig ordenlig og gjorte som de bad hinde om, så ville de skåne hinde.
Michelle løftede forsigtig hånden fra hindes mund men i det samme begyndte hun at skrige, Michelle hev posen af hinde trykkede hånden ned over munden igen og bad Stine om at flå fru Jørgensens trusser af og stikke dem i munden på kællingen så de slap for det hyleri.
Stine stak sin hånd op under fru Jørgensens nederdel og trak trusserne af, fru Jørgensen prøvede at klemme benene sammen for at forhindre at trusserne kom af, men det hjalp ikke noget.
Hun fik hurtigt trusserne i munden og nu kunne hun ikke sige noget.
Michelle sagde til fru Jørgensen at nu skulle hun opføre sig ordenligt ellers ville det bare gå mere ud over hinde. “Tag din trøje af og vis os dine bryster”, fru Jørgensen rystede på hoved, “Godt” sagde Michelle, “så må vi jo flå den af også, men så har du jo bare ikke noget at gå hjem i”.
Pigerne tog et billede af fru Jørgensen mens hun lå der midt inde i busken, og flåede så trøjen af hinde og tog yderlige et billede af hinde, nu kun i BH og nederdel.
Michelle sagde til fru Jørgensen at hun bare gjorte det være for sig selv!
“Tag din BH af”, Kommanderede Michelle, fru Jørgensen tøvede lidt og men så mærkede hun et smæld over hindes bryster, det var Sara der havde fundet en tynd gren hun brugte som pisk, det gav et sæt i fru Jørgensen og hun prøvede at skrige men det nyttede ikke noget på grund af trusserne.
Hun skyndte sig nu at tage Bh’en af og pigerne tog billeder af det imens.
Sara sagde at nu ville hun se fru Jørgensens fisse, og igen rystede fru Jørgensen på hoved, “fint” sagde Sara og svingede grenen med et piske smæld ned over de bare bryster så det gav et kraftigt rødt mærke, fru Jørgensen skreg så højt hun kunne for trusserne, så trak hun sin nederdel ned og blottede fissen.
Den var pænere end nogen af tøserne havde regnet med! En pæn lille stribe hår, tydeligt ny barberet, “nåå” sagde Michelle, “hvad er den af, barbere du fissen”, og tog så nogle billeder af den.
“Spred benene så vi kan se dig rigtig”, men igen rystede fru Jørgensen på hoved, “fint hvis du ikke kan finde ud af at gøre hvad vi beder dig om, må du jo bare lære det på den håre måde, kom her med barbergradet”, fru Jørgensen tænkte ved sig selv at det da ikke ville være slemt hvis de bare barbere hindes mis helt, det gjorte hun jo også selv en gang imellem, men der tog hun fejl, hurtigt tog Sara fat i fru Jørgensens hoved og så begyndte de at barbere fru Jørgensen fine lange hår af, stykke for stykke til hun til sidst var helt kron raget.
Fru Jørgensen lå nu og grad, “Ja jeg sagde jo at du skulle gøre som vi sagde”, sagde Michelle.
De tog hele tiden billeder af det.
Natasia havde en gang fundet en lille kage form som havde form som en playboy kanin, i en spøg og skæmt butik, den stod hun nu og holdte med en tang og varmede den op med en lighter, “hold hinde fast” sagde Natasia, fru Jørgensen kikkede forskrækket på det glødede stykke metal, den nærmede sig nærmere og nærmere hindes mis, og så kom smerten, hun spændes i kroppen men tøserne holde godt fast i hinde, Natasia fjernede formen og der var kommet et fint brandmærke af en kanin ved siden af hindes streg af hår.
“Det klæder dig” grinede Natasia, men fru Jørgensen grinede bestemt ikke, “nu kan du måske lære at gøre som vi beder dig om”. Pigerne grinede og tog nogle flere billeder, de fortalte at fru Jørgensen at nu havde hun deres mærke og tilhørte dem, og at hun skulle stå til deres rådighed frem over, gjorte hun som de sagde ville hun måske nyde det i stede for og så ville billederne heller ikke blive delt ud.
Pigerne løb der efter og efterlod fru Jørgensen i nøgen busken.

porno med danske piger