Min vens svigerinde skulle forføres

SPAR MANGE PENGE

Kan mærke at din våde mis glæder sig. Åh – ja stønner Irene. Den har glædet sig til din dejlige pik i mange år. Hmm – tænkte jeg, så var det altså ikke kun mig…

Kunne du tænke dig at være sammen med Irene? Spørgsmålet kom fra min gode ven Henrik. Øh – Irene? Ja – Irene, du ved hende der gift med min storebror, Niels. Nåh – den Irene. Hvorfor nu det? Jeg har ærlig talt ikke brug for et forhold lige nu efter det med Leila. Det fylder stadig meget og det skal jo ikke gå ud over en anden. Desuden flytter jeg snart tilbage til Fyn. Det er ikke noget forhold, fortsætter Henrik. Bare en enkelt gang. Kom nu. Op på hesten igen, opmuntrer Henrik mig. Hvad er det for noget med Irene. Hvorfor er du så forhippet på at få hende bollet?

Det er ikke mig, svarer Henrik. Det er Niels. Han kunne godt tænke sig et mere åbent forhold. Noget swinger-agtigt. Hvorfor spørger han så ikke bare Irene? Hun er sgu ikke så sart. Det bliver hun da ikke sur over. Det er fordi, han også gerne vil opleve Irene være sammen med en anden alene. Og det skal så absolut være mig? Jamen du kender jo Irene fra skoletiden og I snakker så godt sammen. Du har jo selv set hendes små spændstige vippebryster og den glatte fisse, når vi har været ved stranden sammen. Lige noget for dig, lokker Henrik.

Hmm – Irene. 45-årig laborant. 1,72 og slank. Rigtig gode nødder. Nogle perfekte håndfulder. Elegant figur. Bagdel og lår er måske blevet lidt til den store side, men det pynter kun efter min mening. Mellemblond og glat hår som altid er sat på en lidt fiks måde. Har aldrig overvejet at lægge an på Irene og som kone til Henrik’s storebror betragter jeg Irene som forbudt område, men nu viser min pik at den tanke ikke længere er helt så fjern.

Aftalen kommer i stand. Vi er i august 1998. Jeg har besøgt Irene og Niels nogle gange ved festlige lejligheder, men de bor i København hvor mit 3 årige arbejdsbetingede ophold er ved at slutte, så man kan ikke sige at jeg har overrendt dem, efter at de flyttede til København.

Niels har inviteret mig ud til dem på en lidt blæsende dag. Sikkert noget med en computer. Irene har en hvid halvgennemsigtig skjortebluse på og en lille hvid BH. Jeg har ikke set Irene i så gennemsigtigt tøj før. En sort nederdel der går til lige over knæene og bare ben. Bliver du og spiser med. Jo tak. Allerede ved 9-tiden siger Niels at han ikke kan hænge sammen længere. Jeg har bare knoklet i dag. Går du i seng, spørger Irene forundret underforstået ”mens vi har gæster”.

Hvordan skal jeg nu forføre Irene? Jeg har altid fået at vide at jeg er god til at kysse og jeg er uddannet massør. Bliver også betraget som charmerende. Derfor er min ”teknik” at få hende til at smile eller le og så enten kysse eller røre ved hende, så hun måske tænker at et enkelt kys eller kram sker der vel ikke noget ved.

SEX I DAG?

Irene og jeg sidder og snakker. Hun i sofaen og jeg i den gode lænestol. Irene bemærker at det blæser op uden for. Ja – undskyld, men jeg bliver nødt til at tage vasketøjet ind, siger Irene tydeligt frustreret over den opståede manglende gæstfrihed. Det skal du da bare gøre. Kom – jeg hjælper dig. Nu smiler Irene til mig og vi går ud på terrassen.

Vasketøjet ligger i kurven. Jeg stiller mig tæt bagved Irene. Irene bliver stående. Aha – kys og kram på samme tid. Det plejer at virke rigtig godt. Jeg tager roligt om Irene og kysser hende blidt på halsen. Med et fast greb kører jeg mine hænder rundt på hendes krop og op over hendes bryster. Irene griber fat i mine hænder, men hun stopper mig ikke. Et par rundture mere på hendes dejlige krop. Krammer hendes bryster indtil hendes hænder krammer mine hænder. Jeg får knappet hendes skjorte op og krammer hendes bryster hårdt uden på hendes BH. Irene begynder at vride lidt i kroppen under mine kærtegn. Kører den ene hånd nedover hendes krop og presser hendes nederdel mod hendes venusbjerg og det får Irene til at gå lidt ned i knæ. Jeg presser min hårde pik mod hendes bagdel og nu lader Irene bare tingene ske.

Drejer Irene rundt og i en samlet bevægelse glider vi ind til et kys. Det bliver til et langt og inderligt kys. Det ene kys tager det andet. Intensiteten stiger. Et heftigt tungekys inden vi går ind i stuen.

Vi står for enden af spisebordet. Med kys og kram får jeg taget hendes skjorte og BH af. Kysser og nulrer hendes spændstige bryster mens jeg får hendes nederdel af. Tæt omslynget står vi og kysser heftigt. Min hånd finder vej ned i hendes små frække G-strengs trusser. Mmmmmhhh stønner Irene i et kys. Hendes fisse var stadig glat og efter få kærtegn bliver den også ganske våd. Mmmm – En våd og glat mis. Den spiser jeg i een mundfuld.

Trækker hendes trusser ned og placerer Irene på spisebordet for at give hende en grundig slikketur. Irene flytter lynhurtigt en vase midt på bordet. Irene spreder villigt sine lår og læner sig lidt tilbage og jeg begraver min tunge i hendes fisse og lidt efter kommer der nogle lave uuuuhhhh, uuuuhhhh støn fra Irene, Presser min tunge op mod hendes klit og masserer den. ÅÅÅÅRRHHHHH. Løfter op i hendes ben. Det får Irene til at lægge sig helt ned på spisebordet og hun ligger nu på ryggen med lårene helt ud til siden og holder fast i siden af spisebordet. Perfekt bollehøjde og bollestilling.

Knapper mine jeans op og lader dem falde til gulvet. Hiver mine boksershorts af, så jeg nu kun har en T-shirt og sokker på. Griber fat om hendes lår og trækker Irene ud til kanten. Min godt hårde pik kører frem og tilbage henover hendes våde fisse. Jeg kan mærke at din våde mis glæder sig. Åh – ja stønner Irene. Den har glædet sig til din dejlige pik i mange år. Hmm – tænkte jeg. Det var altså ikke kun mig der havde set på hendes nøgne krop, når vi var ved vandet. Din frække tøs, siger jeg.

En fast og våd fisse tager nu villigt imod min pik. Åh ja, åh ja. Aarrhh. Min pik glider langsomt op i hende. Støder op i hendes fisse med langsomme og dybe stød. aaarrrrhh, aaarrrrhh, aaarrrrhh stønner Irene. Irene knuger sine hænder omkring kanten af spisebordet. Min pik er ved at være godt smurt ind og jeg knepper Irene i en rytme med 3 korte og et dybt stød. Efter få minutter stønner Irene aarrrrhh, aarrrrhh, haaarrhhh, haaarrhhh og kommer i en kraftig orgasme da jeg støder dybt AAAAARRRRHHHHHHHHHHH.

Næsten inden orgasmen har sluppet sit tag i hende, trækker jeg hende op i armene og ned af spisebordet. Vender Irene rundt og ind over spisebordet. Presser min pik hårdt op i hende og der kommer et klagestøn fra Irene.

Knepper Irene bagfra i mit favorittempo og med dybe stød. Jeg vidste ikke du var så fræk, Irene. åårrhhh, åårrhhh, åårrhhh. Irene begynder at støde igen. Du er skøn at bolle med. Jeg har ikke bollet i 3 måneder så jeg har rigtig meget til dig. Det gør Irene bundliderlig og 10 sekunder senere kommer Irene i et ååååååårrrrhhhhhhh og jeg kommer i hende mens jeg fortsat pumper løs.

Næste i det samme kommer Niels ind af døren til gangen, som har stået på klem. Irene rejser sig lynhurtigt op og drejer rundt. Min pik ryger ud af hende med en svuppelyd og min sæd begynder at dryppe ud af hendes fisse. Min pik er smurt ind i hendes safter og min egen sæd.

Synes du hun er egnet, spørger Niels med største selvfølgelighed. Absolut svarer jeg. Hende kan du godt være bekendt at have med i byen. Min sødeste skat. Jeg har længe haft lyst til at dele dig med andre og selv blive delt. Irene stiller sig med hænderne i siden og stadig min sæd løbende ud af sin fisse. Det kunne du godt tænke dig siger Irene muggent. Jeg aner lige tvivlen i hans blik. Irene lyser op i et smil. Lad os prøve det, skat. Med hensyn til dig, så kan du selv få lov til at tørre op efter os siger Irene strengt til mig. Det gjorde jeg gerne.

Irene og Niels har siden fundet ud af at de mest er til trekantsex med en ekstra mand eller kvinde. Der har altid været et eller andet ustyrligt temperament over Irene, så det kommer egentlig slet ikke bag på mig at hun gerne vil. Jeg havde bare slet ikke forestillet mig at Niels var sådan. Niels er mere den rolige og beherskede der kan li’ at have styr på sine ting.

porno med danske piger