Min svigerinde

SPAR MANGE PENGE

Hun lænede sig ind over vasken og tog fat om min pik og førte den langsomt op i hende. Hun var godt stram! Det gjorde lidt ondt på hende. Hun sagde hun aldrig var blevet kneppet…

Jeg skulle overnatte hjemme ved min kæreste. Mens vi lå og sov kunne jeg høre noget udenfor. Det var hendes storesøster der kom hjem fra byen. Jeg kom straks til at tænke på søsteren, og hvordan det måtte være at kneppe hende.

Mens jeg lå og tænkte på hende, fik jeg lyst til et glas vand. Så jeg gik nedenunder. Jeg troede at søsteren var gået i seng, men da jeg åbner døren ud til badeværelset, kan jeg se hun står i sit undertøj og er ved at gøre sig klar til at gå i seng. Jeg undskylder og skal til at lukke døren, da hun siger: “Det okay, bare kom ind”.

SEX I DAG?

Jeg går ind, og hun beder mig om at lukke døren. Jeg kan se og høre på hende at hun er halvfuld. Vi står og snakker lidt, og jeg drikker af mit glas og spørger lidt til hendes aften og sådan. Hun står stadig i sine g-streng og bh, og er åbenbart ligeglad med at jeg står der. Jeg står kun i boxershorts, og kan mærke at min pik begynder at vokse. Hun er faktisk halvfræk at se på. Hun vender sig om og kan se bulen. Hun smiler frækt og griner en lille smule. Jeg bliver en del flov, og undskylder med at det er fordi hun ser så godt ud, så jeg kan ikk gøre for det.

Hun kommer smilende hen til mig og begynder at kysse mig på halsen. Hendes kys spreder sig op af halsen, til kinden og til sidst til munden. Hun visker mig i øret at jeg IKKE må sige noget til hendes lillesøster. Jeg lover jeg ingenting siger. Derefter begynder hun at massere bulen i mine boxershorts. Det er rigtig dejligt og jeg bliver hammer liderlig af det. Jeg massere hendes klit igennem hendes trusser, mens hun står og stønner blidt. Så stikker hun sin hånd ned i boxershortsne og begynder at køre på pikken. Damn, det godt. Fedeste fantasi er gået i opfyldelse. Jeg rykker min hånd ind i hendes trusser og massere igen hendes klit. Hun er rigtig våd og stønner mere og mere.

Så sætter hun sig ned på knæ og trækker mine boxershorts ned. Jeg stiger ud af dem, så jeg står helt nøgen. Så begynder hun at sutte. Mens hun sutter massere hun mine nosser, og skiftes til at slikke på pikken og på nosserne. Det er det bedste blowjob jeg har fået i årevis! Og hun tager den helt til roden. Jeg gør tegn til at komme. Derefter sutter hun den rigtig hårdt, hurtigt og vildt. Jeg kommer i munden på hende og hun suger den til sidste dråbe.

Hun rejser sig op og vi står og kysser lidt. Halvklamt, når hun lige har slugt, men jeg var så liderlig at jeg var pisse ligeglad. Jeg tog trusserne af hende og gav hende lidt finger. Hun troede jeg ville kneppe hende nu, men jeg ville gerne give hende lidt, efter det blowjob hun gav mig. Jeg løftede hende op på bordet så hun lå på ryggen. Jeg spredte hende ben og kyssede hende fra knæet og ned af låret indtil jeg nåede fissen. Det var en fræk lille stram glatbarberet fisse hun havde. Jeg slikkede hende mens jeg lod en finger trænge op i hende engang i mellem. Hun stønnede mere og mere og blev mere og mere våd. Til sidst tog hun hårdt fat i mit hår og klemte. Jeg kunne mærke hun var på toppen af sin orgasme, så jeg slikkede alt hva jeg kunne. Hun var tæt på at skrige, men holdt det tilbage.

Hun kravlede ned fra bordet og vendte ryggen til mig. Hun lænede sig ind over vasken og tog fat om min pik og førte den langsomt op i hende. Hun var godt stram! Det gjorde lidt ondt på hende. Hun sagde hun aldrig var blevet kneppet af sådan en stor pik. Hun havde kun været sammen med 1 fyr. Efter lidt tid, gjorde det ikke ondt mere, men rigtig dejligt for os begge. Jeg tog hende i lidt forskellige stillinger og hun kom flere gange. Jeg kæmpede for at holde mig og holdt også lidt små pauser engang i mellem. Så spurgte hun mig om jeg havde prøvet analsex. Jeg svarede at jeg havde prøvet det en enkelt gang, og synes det var rimelig frækt. Hun havde aldrig prøvet det, men ville gerne.

Jeg spurgte om hun havde et kondom. Hun kiggede i sin taske og fandt et. Jeg rullede det på. Jeg kørte pikken ind i hendes våde fisse så den kunne blive godt klistret ind. Jeg brugte også lidt spyt til røvhullet. Hun havde et perfekt lille røvhul. Jeg satte den til hullet og trykkede den langsomt ind. Det tog et godt stykke tid, da det gjorde meget ondt på hende. Men til sidst lykkedes det. Hun stønnede lidt i smerte og i nydelse. Det var bare godt! Jeg sagde til hende at jeg var tæt på at komme, og hun svarede at det var hun også. Jeg holdte mig lidt, da jeg ville have hun skulle komme først. Og da hun var tæt på at komme masserede jeg hendes klit mens jeg bollede hende i røven. Hun kom i en kæmpe orgasme, hendes safter løb ud af hende kunne jeg mærke. Jeg holdte hende for munden, da hun begyndte at skrige for meget. Lidt efter trak jeg mig ud og rev kondomet af. Hun satte sig på knæ og begyndte at sutte og køre på den. Da jeg kom tog jeg fat i hendes hår og klemte. Jeg sprøjtede hende ud over hele ansigtet og lidt i hendes mund. Hun stønnede med mig og nød den varme sæd. Hun kørte på den indtil sidste dråbe. Så suttede hun mig tør, og gik hen til toilettet og tørrede spermen af. Jeg tog mine boxershorts på og vendte mig om mod hende. Vi smilede begge og var begge forpustet. Så gav vi hinanden et knus og et godnat kys.

Det var en rigtig vild oplevelse som jeg aldrig glemmer! Det skete kun den ene gang desværre, jeg havde håbet på det ville ske igen, men det var nok den bedste ide at lade være. Jeg tænker stadig på hende den dag i dag.

porno med danske piger