Mød mig i fantasien

Jeg ligger mig op i sengen ved siden af dig. Du tager min pik i hånden og klemmer om den. Din lille hånd får pikken til at se større ud end den er. Du siger:”Din pik fylder mig godt ud…

Vi mødes i vore fantasier, når vore kroppe gør opmærksom på at de vil mærke vi lever. Jeg ligger nøgen på ryggen og leger med mig selv, da du træder ind i min fantasi. Du siger:”Jeg er også liderlig og leder efter en der vil dele sin fantasi med mig”. Mit blik fortæller dig, at du er mere end velkommen til at blive og pirre mig.

Du står for enden af sengen og klæder dig langsomt af mens du drejer rundt og nyder at jeg kigger på dig. Det pirrer dig at du sådan skal klæde dig af foran en mand du lige har mødt. Det er fordelen ved at dele fantasi, vi kan alt, jeg kan være hvemsomhelst, du kan opføre dig som pæn pige eller bitch, åh, dejligt.

SEX I DAG?

Min pik har rejst sig i fuld figur i takt med at du blev mere og mere nøgen. Du står nu med dine blottede bryster, din dejlige mave, dit indbydende skød, dine dejlige lår og ikke mindst din lyst, der lyser ud af dine øjne. Tanken om at vi kan gøre alt med hinanden er så skøn at jeg gyser. Jeg rejser mig op og vi omfavner hinanden. Min pik presses op ad din mave, mens vi forenes i et dybt tungekys. Du presser dit ene lår ind imellem mine, jeg tager dig fast om balderne, vore tunger udkæmper et slag uden vinder.

Jeg forlader din mund og slikker dig på halsen, ned over brystet, ned mellem brysterne, på brystvorterne. Jeg suger dem ind og masserer dem med tungen. Du har lagt dig ned på ryggen og jeg spreder dine ben, så du ligger med vidtskævende ben. “Lad mig se det hele, min tøs, du skal vise dig frem for mig, du vil jo gerne”. Du er på samme tid flov, ophidset og liderlig. Noget i dig siger at det her gør man ikke, noget andet siger jo, det er så skønt at blive ‘tvunget’ til det, at du fortsætter. Du læner dig tilbage i spændt forventning om hvad der nu skal ske.

Jeg sidder på knæ for enden af sengen med frit udsyn til din kusse. Jeg spreder forsigtigt skamlæberne og nyder synet af den lyserøde blomst. Du er våd af liderlighed. Du smager salt, da jeg langsomt fører min tunge op langs revnen. Jeg presser til med tungen og den smutter ind og rammer din klitoris. Du stønner ved den pludselige berøring. Jeg stikker forsigtigt en finger ind i dig, mens jeg suger din klitoris ind i munden. Jeg fingerknepper dig og hører at du stønner mere intenst. Jeg skifter mellem at sutte og fingerkneppe, mens jeg mærker at du bliver mere og mere våd. Jeg presser tungen ind i dit hul og lader tunge og fingre glide ind i dig samtidigt. Ind imellem stopper jeg og masserer klitoris, hvorefter jeg fortsætter tunge og finger knepperiet. Dit stønneri er taget til, og pludselig går du i bro, samtidig med at du klynker af liderlighed, da orgasmen tager fat i dig og får dig til at glemme tid og sted. Jeg lader dig få ro til at komme næsten fri af orgasmen, hvorefter jeg trækker dig hen til mig, så jeg kan presse pikken ind i dig. Du bliver overrasket over at blive fyldt ud så pludseligt, pikken går helt i bund, jeg har fat om dine hofter, så du kan ikke slippe væk. Jeg knepper dig med hårde dybe stød, der får dig til at stønne:”Åeh, knep mig, giv mig pik, åh, pik”. Du har glemt alt om at være pæn pige, lige nu er du et med dit skød, du er en stor kusse, der bare vil tage imod min pik og det der er i den. Jeg siger:”Se, hvordan pikken glider ind og ud af dig”. Du kigger ned og ser den våde pik, smaske sig vej ind i dig. Synet, lydene og tanken om at du ligger med spredte ben og nyder at blive gennemkneppet er for meget for dig. Du kaster dig tilbage i sengen, drejer hovedet fra side til side, mens du mærker endnu en orgasme vokse frem i dit skød. Samtidigt er jeg på vej, jeg når at få pikken stødt helt i bund, da min orgasme får pikken til at sende sin varme ladning dybt op i dit indre.

Jeg ligger længe hen over dig, mens vi begge kommer til os selv. Jeg ligger mig op i sengen ved siden af dig. Du tager min pik i hånden og klemmer om den. Din lille hånd får pikken til at se større ud end den er. Du siger:”Din pik fylder mig godt ud”. Jeg siger:”Det er fordi du er så dejlig stram”. “Må jeg lege med den?” spørger du uden at afvente svar. Du har klemt den halvstor og da du tager den i munden vokser den til fuld størrelse. Jeg nyder at se dig med pikken i munden. Du nyder at jeg betragter dig. Vi kigger hinanden i øjnene mens du sutter og suger. Jeg holder om dit hovede og nyder den dejlige behandling. Jeg stønner:”Åh, du er en dejlig suttetøs, kan du godt lide sådan en moden pik, åh ja, nu kommer, åh, du jeg sprøjter snart, åh, tøs, sut mig, sprøjtemund” Jeg holder dit hovede fast, mens jeg sprøjter ind i munden på dig. Mens de sidste trækninger fra orgasmen endnu sitrer i mig tager jeg fat om dig og tungekysser dig dybt. Det ophidser os begge at smage spermen. Det er noget slemt, forbudt og meget frækt vi gør. Du har suttet min pik til orgasme, jeg er kommet i din søde pigemund, sammen smager og sluger vi min saft, åh hvor liderligt, vores søde hemmelighed.

Vi ligger længe og holder om hinanden, mens vi lader vore tunger lege i vore munde. Tungelegen gør os begge liderlige igen. Jeg siger til dig:”Læg dig på alle fire”. Du nyder, at jeg lyder bestemt. Du ligger med bagdelen lige i vejret og føler dig rigtig fræk. Jeg siger:”Skræv mere med benene”. Du adlyder og jeg slikker dig derefter på balderne. Jeg bevæger mig langsomt ind imod revnen mellem balderne. Du gyser og stønner af liderlighed. “Åh, hvad er det dog du gør, det er så skønt”. Jeg fører en hånd ind imellem dine lår og masserer din fisse. Min tunge er nu meget tæt på dit røvhul. Jeg lader tungen cirkle omking hullet og du stønner højlydt. Jeg puster varm ånde på dit hul og så……. lader jeg min tunge røre dit hul. Jeg holder en pause og du er lidt i tvivl om hvad der skete. Nu tager jeg fat om dine balder og slikker dig godt og grundigt omkring hullet. Så lade jeg tungen kører hen over hullet, samtidigt med at jeg siger du skal gnide dig i fissen. Der er ikke noget du hellere vil, da alt der kan frembringe en orgasme nu er velkomment. Jeg slikker dit hul, mens jeg lytter til hvor du er i forløbet, da jeg kan høre du snart får orgasme, spiller jeg pik, så den er stiv. Stiv og parat til at blive presset ind i dig. Jeg sætter mig op bag dig og presser pikken i dig. Jeg når at føre den frem og tilbage et par gange, da jeg mærker at din krop gennemrystes af en kraftig orgasme. Jeg tager fat om dine hofter og knepper nu blot for at sprøjte op i dig. Jeg knepper dig hurtigt og pludselig mærker jeg at din kusse klemmer min pik i samme sekund som jeg er helt i bund på dig og sprøjter min sidste ladning sperm ind i dig.

Jeg bliver inde i dig indtil min pik glider ud af sig selv. Min pik er drivvåd, det samme er dit skød og dine lår. Vi forenes i et favntag og falder varme og tilfredse i søvn.

porno med danske piger