Fantasien der blev virkelig

Da jeg kom hjem gik jeg på google og søgte efter homoseksuelle chat sider. Det var der jeg fandt Boyfriend.dk! Jeg oprettede en profil…

Det hele startede en lørdag eftermiddag.. Jeg havde længe leget med tanken om at være sammen med en mand. Det var her jeg tog aktion efter at have set nøgne mænd i badet i halen. Jeg blev så pirret at jeg bare måtte gøre noget. Jeg ventede til alle de andre mænd var gået og så lagde jeg mig helt nøgen på omklædningsbænken. Jeg begyndte at tænke på min fantasier med mænd og blev tændt med det samme. Min pik blev hurtig stiv og jeg legede med den. Jeg startede langsomt med rev hurtigere og hurtigere til jeg kom ud over mig selv! Jeg tog derefter et bad og vendte hovedet hjemad.

Da jeg kom hjem gik jeg på google og søgte efter homoseksuelle chat sider. Det var der jeg fandt Boyfriend. dk!

Jeg oprettede en profil med det samme og fik hurtigt en masse henvendelser. Jeg skrev i min profiltekst at jeg var ny her og ikke vidste om jeg var rigtig bøsse eller bare havde fantasien om det.. 
Men en flink mand på halvtres skrev til mig og var super flink. Jeg skrev med ham hele søndagen mens jeg var på arbejde og vi udveklede fantasier og ting om vores privat liv. Han spurgte efter min fantasi og jeg skrev følgende til ham :
– Jeg har længe fantereseret om at gøre det med en mand. Jeg forestiller mig at du invitere mig                hjem til dig. DU åbner døren og vi kigger på hinanden. Vi snakker først lidt, men så kysser du mig. Jeg kan lide det og falder på knæ for dig. Jeg hiver den store lækre pik frem, og tager den stille i munden. Du nyder det og jeg giver dig et blowjob. Du invitere mig med ind i din seng og vi kæler for hinanden. Du tager mig blidt da jeg er jomfru, men efter et stykke tid bliver du hårdere og viser mig hvad mand på mand sex i virkeligheden er.

Han spurgte så om vi ikke skulle mødes den samme dag, når jeg fik fri fra arbejde. Det sagde jeg selvfølgelig ja til, da jeg havde denne kæmpe træng til at få bekræftet om jeg var bøsse eller ej. Jeg skrev til ham et jeg havde fri klokken 21.00. Han skrev at vi skulle udveksle mobil numre og det gjorde vi så..

SEX I DAG?

Da jeg kom hjem fra arbejde tjekkede jeg min mobil. Der var en sms, og det var fra ham. Han skrev at han gerne ville mødes med mig i aften. Jeg svaredet at vi godt kunne mødes, men jeg skulle lige i bad først. Han svarede at han kunne hente mig ved min adresse. Jeg skrev til ham at jeg ikke så gerne ville have at han vidste hvor jeg boede. Det kunne han godt forstå så vi aftalte at mødes på en bro vi begge kendte og det gjorde vi så. Jeg gik hurtigt i bad og gjorde mig i stand. Jeg var virkelig nervøs, men fik rent tøj på, jakke og sko og greb mine nøgler og min mobil. Jeg smækkede hoveddøren bag mig og tænkte et kort øjeblik over hvad jeg var ved.. Men hurtigt blev den tanke overtrumphet af nygerrighed for at prøve det med en af samme køn. Jeg låste døren og gik

Jeg stod nu på broen og ventede på at blive samlet op, som en anden trækkerdreng. Jeg kunne ikke se nogle biller køre forbi og der var helt stille på vejen men pludselig kunne jeg se en bil blinke ind til siden og ind på parkerings pladsen ved broen.. Jeg rystede over det hele og åbnede døren. Jeg kiggede ind og der sad han. 
Men til min store overraskelse kendte jeg ham. Det var min skole indspektør fra min handelsskole. Vi kiggede lidt på hinanden og grinte lidt af det
Under turen snakkede vi ikke rigtigt men da vi nåede hans hus blev tavsheden brudt. Jeg sagde til ham at ingen vidste jeg var her og at jeg ikke vidste om jeg var til mænd eller ej. Han smilede og sagde at det måtte vi jo finde ud af. Og jeg skulle ikke være bange for at blive opdaget da han også gerne ville have at dette blev mellem os.

Vi kom ind i hans hus og jeg blev tilbudt en øl. Jeg takkede pænt nej og han viste mig i stedet for hans sove værelse. Vi stod nu i dørkarmen og ligepludselig kunne jeg mærke hans hånd på mit skridt. Jeg blev forbavset men samtiddig havde jeg ikke ventet andet. Min pik begyndte at vokse. “du kan jo lide det” sagde han og blev ved.. Jeg stod et øjeblik og kiggede og forstod ikke hvorfor den voksede da det ikke rigtigt tændte mig i tankerne.. Jeg tog så min hånd og bevægede den ned i hans bukser. Der kunne jeg mærke hans pik. Den var også begyndt at vokse. Og den var enorm! Det største jeg nogensinde havde set. 
Vi kyssede lidt og han spurgte om vi skulle smide tøjet og gå over i sengen. Det svarede jeg ja til og vi smed tøjet og smidte os i sengen. 

Han begyndte at kæle for min pik og det føltes så godt! Jeg spurgte om jeg ikke måtte give ham et blowjob? Han kiggede bare på mig, smilede og lændte sig tilbage i sengen. Jeg tog hans store pik og første den ind i min mund. Den var så stor at selvom jeg holdte om den med en hånd og havde pikken halvejs inde i munden kunne jeg stadig ikke holde om det hele. Den var så dejlig, og jeg nydte at slikke ham og gøre ham tilfreds. Han nød det og stønnede højt. Han ville nu også gøre det samme for mig.. Jeg synes det var noget af det bedste jeg har følt. Vi lavedet en 69 og tilfredsgjorde hinanden. Det var fantastisk! Jeg var lige ved at komme og han stoppede ikke. Da jeg så kom slugte han hver en dråbe af min sæd. Jeg kunne ikke få ham til at komme da han virkelig kunne holde til meget. 

Han rev sin pik væk fra min mund og sagde at nu skulle vi få gjort noget ved min jomfruelige røv. Han sagde at han ville tage min som den lille luderdreng jeg var! 

Han smurgte mig i røven med glide cream og smurgte sin pik ind. Han havde taget gummi på og han nærmede sig nu mit hul. Jeg kunne mærke at han prøvede at komme ind. Men han var for stor, så han stak først en finger op, og derefter to fingre. Jeg kunne mærke at mit ringmuskel strammede omkring hans fingre, men han flytede dem ikke. Endnu en finger kom op og det strammede. Men jeg nød det. Han kørte hans tre fingre frem og tilbage inden i mig og hev dem efter et par minutter ud. Nu kunne jeg igen mærke han store pik ved min stjerne. Han kunne stadig ikke komme ind.. Vi kiggede så på hinanden og jeg må sige at jeg var glad for at han ikke kunne komme op i mig.. Jeg var nemlig overhovedet ikke tændt af det og satte mig op på sengekanten. Jeg kiggede lidt på ham og sagde så at det var godt, men det var ikke lige noget for mig. Jeg var der klarover inde i mig selv at jeg var hundrede procent ærlig. Jeg var ikke bøsse. Ja det var rart men det vil jeg heller gøre med en pige. Jeg begyndte at tage mit tøj på. Jeg vendte mig og sagde til ham at han kunne være helt rolig, da jeg ikke troede at nogen af os ville have at nogen skulle vide det der var sket. 

Jeg gik ud af døren og så mig ikke tilbage. Jeg kom i skole igen mandag og har ikke set ham. Jeg håber ikke det sker at jeg komme til at se ham. Jeg kan efter denne oplevelse sige hundrede procent ærligt at jeg ikke er bøsse, og er glad for denne hændelse så jeg kunne få styr på min seksualitet!

Jeg fandt et par dage efter en sød pige i byen som jeg holder meget at og er glad jeg har mødt 😀  

Tak fordi du har taget dig tid til at læse min historie :-*

porno med danske piger