Mødes på baren lige overfor hotellet

SPAR MANGE PENGE

Kysser og kæler for dine nosser med mine ene hånd. Imens slikker du min dejlige våde fisse, til jeg tror jeg skal dø. Jeg sluger din pik og du knepper mig i munden, da jeg mærker…

Fra første gang jeg så dig, vidste jeg, at jeg MÅTTE have dig. Nu var der bare det problem at chancen aldrig bød sig, og at vi ikke var gode nok til at få handlet på de signaler der var der.
5 år skulle der gå før jeg fik opfyldt mine lyster og fantasier. At du kun er min til låns ved jeg godt og jeg må nyde de stunder vi har sammen.
Hver eneste fiber i min krop hungrer efter dig.
Du er for tiden “single by choise” og jeg tror på dig. Du kunne til en hver tid få de kvinder du vil have. Du er høj, mørk, kultiveret og intelligent, og et ord jeg syntes beskriver dig bedst er MAND.
Derfor føler jeg mig beæret over at jeg for tiden er dit valg.
Vores første møde var over nettet, på en tid hvor nettet var forbeholdt nørderne, eller det troede jeg ihvertfald. Siden var det blevet til mange sætninger i privaten, flere fester hvor det kun var blevet til hede blikke, og til sidst blev det til emails med beskrivelser af vores lyster og og frække nøgenbilleder. Vores første møde var en befrielse, vi fik endelig taget hul på bylden, men denne historie handler om vores andet møde.

Vi havde aftalt at mødes på baren lige overfor hotellet. Baren bar præg af at være et stamværtshus, og jeg trådte ind at døren, faktisk rystende nervøs. Vores samtaler og mail, havde opbygget visse forventninger og jeg blev pludselig nervøs for om jeg kunne leve op til det.
Da jeg trådte ind af døren, iført de bundløse strømpebukser, som jeg vidste tændte dig, og en nederdel der trods alt lige dækkede så kun du vidste hvad jeg havde på, standsede snakken blandt de få stamgæster der var, De skulle vel sagtens lige se hende blondinen an. På deres anerkende blikke var jeg klar over at jeg stadig havde det, og kunne følge deres blikke imens jeg fik bestilt og sat mig ned.
Havde kun sat i ganske få minutter da jeg gennem vinduet så dig komme gående over gaden. Så var du kommet! Mit hjerte hamrede afsted i takt med mit underliv.

SEX I DAG?

Jeg bliver stadig chokeret over din skønhed hver gang jeg ser dig, og denne gang var slet ingen undtagelse, men du har derimod en facade på der gør at det ikke er nemt at se hvad der foregår inde bag de smukke mørke øjne. Jeg derimod er ret sikker på at der står skrevet over hele ansigtet på mig, at jeg er solgt.
Det bliver til 2 øl imens vi taler om alt andet end det vi lige er kommet for, men det letter stemningen, eller så hjælper de 2 julebryg , vi er ihvertfald enige om at efter 2 gentande er vi klar til gå på hotellet.
Jeg har den største lyst til at røre dig, holde din hånd over gaden, men ved jeg må vente til vi er ovre hvor ingen kan se os.
Du beder om nøglen til værelset og endelig, endelig står vi elevatoren sammen.
Nu kan jeg til gengæld se glæden i dit ansigte. Du står lænet op af den bagerste væg, og jeg tager mine arme omkring dig og det bliver til et par forsigtige kys, men turen op er heller ikke lang.
Det ærgrer mig selvfølgeligt lidt da jeg havde håbet på du fik tid til at opdage mine bundløse strømpebukser, men håbede så på du huskede at jeg havde fortalt dig om dem i en besked på nettet.
Du fortalte mig senere af du huskede det, og havde været tændt som bare fanden ved tanken om min påklædning, da du gættede dig til at det måtte jeg ha iført mig denne aften.

Da vi kommer ind på værelset, har de 2 genstande desværre haft deres indvirken på min selvskabsblære, og jeg må hurtigt på toilet, ikke just den måde jeg havde fantaseret vores aften skulle starte på.!
Da jeg kommer ud igen ligger du allerede på sengen med TVet tændt. Jeg stopper op 2 sek og nyder dette syn. Dig på sengen, og så venter du kun på mig!

Jeg kravler som en kat på alle fire over til dig og ligger mig i dine arme. Du kysser mig, din tunge leger ganske forsigtigt og i starten meget ømt med min. Din hånd vandre op at mit lår og finder frem til min fisse. Kan mærke på dine kys at du er ophidset over hvad du finder, en dejlig våd glatbaret fisse, der i flere uger har ventet på din berøring. Du spreder mine skamlæber og en finger finder ind i min varme hule, imens du stadig kysser mig, stadig mere og mere lidenskabeligt, og jeg kan høre på dit åndedræt at du absolut er ved at være tændt.
Jeg kæler for dig på maven og lader mine hænder glide op ad dine lår. Du stopper op og spørger om jeg skal se på det fine resultat.
Jeg ved jo at du, dybt inspireret af billeder og historier, har ladet dig glatbarbere, og dermed har opfyldt endnu et af mine hedeste ønsker, nemlig en glatbaberet pik. Du giver mig ret i at være glatbarberet giver en ubeskrivelig følelse, og at det er frækt at gå rundt sådant.
Du får lynhurtig krænget bukserne af og der er den så, en dejligt stor glatbaret pik, kun til mig!
Selvom jeg har set den på billederne, så er synet aligevel overvældende. Fuck hvor er den flot!
I mit hoved findes der intet pænere end en stor flot glabaret pik, og jeg elsker at slikke pik! Jeg gør det ikke kun fordi jeg ved det tænder, men fordi det i samme grad tænder mig.
Jeg MÅ bare slikke den her og nu.
Ligger mig godt til rette og kysser dig på maven, og arbejder mig længre og længre ned imens tungespidsen leger henover dit maveskin, kredser rundt om din pik uden at ramme den. Jeg kysser dig på pikskaftet, og begynder langsomt at slikke hele pikskaftet.
Speakeren i TVet nævner Manch. United, ligesom du stønner aller højest, og jeg stopper op og spørger spøgefuldt om det er mig, eller Manch. United du stønner over.
Du får fremstønnet et ”sluk for pokker!” Og jeg slukker for Tvet. Som om du var bange for jeg ville stoppe, med at slikke pikken ligesom det var blevet så godt.
Jeg bøjer mig ned og starter forfra, bevæger mig ganske langsomt op til dit pikhoved, og ned igen til dine nosser.
Dit åndedræt og din stønnen siger mig at jeg er på rette vej, og jeg tager hele pikken i munden. Jeg leger med tungespidsen hen over dit pikhoved imens jeg med den ene hånd kæler for dine nosser, og sætter tempoet højere og højere op i takt med din stønnen.Jeg strammer mine læber og laver et lille undertryk i min mund ved at suge indad. Jeg stopper først da de første dråber sæd pibler frem, og jeg ved jeg skal stoppe nu.
Så er det vist blevet min tur og du får mig langt ned, ligger dig til rette mellem mine ben. Jeg tager selv min nederdel og bluse af, og ligger nu iført BH og min strømpebukser. Strømpebukserne får et par ord med på vejen, du er tydeligt tændt af dem, og fissen der venter på at du går igang.
Dine hænder kærtegner mine lår, og tungen følger efter, ganske langsom kysser du dig vej til mit indre. Syntes du er en evighed om at finde frem til min revne, men det tænder mig endnu mere, selvom jeg inde i mit hoved skriger ” så slik mig dog!”
Endelig finder din legesyge, bløde, varme tunge frem til min fisse, og det er bedre end jeg husker det.
Du slikker min fisse imens du fingerknepper mig. Lige som jeg tror at jeg skal dø af lyst sætter du dig op, og din pik er nu lige uden for min våde revne. Min fisse er våd og klar som aldrig før.
Din pik hamre op i mig, og dine glatbaret nosser banker så dejligt imod min stjerne. Du holder fast i mine ben ved knæerne og pludselig skifter du stilling, og rammer et godt punkt i mig. Fuck det er godt! Siger til dig at det ikke var fair gjort da jeg kommer nu! Jeg kæmper en kamp for ikke at komme, at holde den tilbage, men du knepper mig nådeløst, og med ukendt styrke videre, og jeg overgiver mig, orgasmen ruller ind over mig.Kan mærke at min fisse trækker sig sammen og hvordan safterne skyller ned over din stadig stive pik.
Jeg sunder mig lidt og siger at nu blev jeg jo plaskvåd forneden. Du syntes absolut ikke det gør noget, at det kun er dejligt.Kan se på dit smil at du er ganske godt tilfreds med dig selv..og mig.
Vi sunder os lidt, vi ligger side om side i sengen og du ligger og leger med din stive pik, og finder mit ene bryst frem og nulderer mit brystvorte stiv.Jeg får hurtigt smidt min BH og jeg ligger mig igen til rette og slikker løs , indtil du stopper mig, siger om det ikke er på tide jeg ridder dig.
Jeg kigger op og smiler frækt. Jeg kravler op til dig og sætter mig ovenpå dig imens du sidder halvvejs op i sengen. Jeg lader dit pikhovede strejfe min våde revne, frem og tilbage inden jeg ganske langsomt glider ned over din stive pik, jeg ridder dig ganske langsomt, sidder helt oprejst og du har udsyn til mine bryster, som gynger i takt. Jeg sætter farten op, og skyder ryggen og min røv tilbage så din pik kan mærkes helt tilbage i min røv. Jeg kan tydeligt mærke og høre på dig at det tænder dig og jeg ridder dig hurtigere og hurtigere.Ridder dig så længe og med sådant en kraft, at vi til sidst må stoppe, vi er jo ikke helt unge mere. Jeg glider af dig og vi skifter nu om til en dejlig 69’er hvor jeg ligger nederst og du er øverst. Jeg har nu udsyn, og fri adgang med min tunge, til din stive pik. Jeg kysser og kæler for dine nosser med mine ene hånd. Imens slikker du min dejlige våde fisse, til jeg tror jeg skal dø. Jeg sluger din pik og du knepper mig i munden, da jeg mærker endnu en orgasme rulle ind over mig. Vi stopper og og jeg finder min dildo frem fra tasken. Mr Pink. Jeg lder min tunge slikke Mr.Pink og du siger at ham vil du sørme gerne lege med, kneppe mig med dildoen imens du slikker min fisse. Jeg har ingen indvendinger! Jeg ligger på ryggen imens du ganske langsom fører dildoen op i min fisse, Du knepper mig med dildoen imens din tunge leger med. Du fører dildoen helt ind og ud igen, og jeg er ret sikker på du har prøvet det før. Jeg beslutter mig for at være med i legen og jeg giver dig en hjælpende hånd og spreder mine skæmlæber så du rigtige kan komme til. Med dildoen oppe i min fisse og med hjælp fra din tunge ruller en skede orgasme hen over mig.Muskerlene strækker sig sammen og dildoen og min fisse bliver endnu mere våd, af orgasmen og af din tunge. Nu er det vist blevet din tur og jeg sætter mig på knæ så du har frit udsyn til mig bagfra. Du sætter dig bagved mig og lader din pik glide op og ned af min revne, og så hamrer du din pik og i mit indre. Du knepper mig med sådant en kraft at dine nosser hamre op imod min klit, og alene lyden tænder mig enormt. Og ligesom jeg tror at nu kommer du, stopper du.
Du smider en pude på gulvet, sætter dig på knæ og hiver så let som ingenting mig ud til senge kanten så du har frit udsyn til herlighederne. Så knepper du mig imens du holder fast i mine ben og min underliv er ude over sengekanten. Jeg glider længre og længre ud over kanten, og derved kommer du dybere og dybere op i mig. Du stopper først da jeg er ved at falde helt ud over kanten. Jeg ligger mig i sengen igen, og nusser kælent mine bryster imens du står uden for sengen og kigger på. Der falder en bemærkning fra din side om jeg dog ikke snart har fået nok? Jeg smiler til dig…og du ved, ligesom jeg ,at min lyst ikke er sådant at slukke. Jeg ligger mig på maven, og du roder rundt inde i skabet. Vi havde talt om at vi skulle lave vores egne billeder sammen, og du finder nu dit kamera frem.Jeg ligger og stritter godt med røven og du tager billeder. Der er nu noget ophidsende ved at ligge sådant imens du fotograferer. Du retter lidt på modelen og finger knepper mig med den ene hånd imens den anden knipser.
Synet at den våde villige fisse, overmander dig og du lader kamera være kamera, og sætter dig til rette bagved mig. Du sætter dig så du låser mine ben,og jeg ligger nu helt på maven og du trænger ind i mig bagfra. Jeg er låst helt fast og kan ikke gøre meget andet end nyde det. Nu skal der virkelig pules igennem. Der går ikke mange minutter før jeg hører dig sige at du kommer, og med voldsom kraft kan jeg mærke at du sprøjter din sæd op i mig. Velfortjent. Du synker ned over mig og kan se på dit smil at du er yderst tilfreds.

Resten af aften stod på hygge, vi fik læst i tidernes kvinder, vi tog ud at spise, selvom faren for at blive set var stor, derefter stod den på morsom film i Tvet. Kunne mærke du nød det, og du blev ved med at snakke for at holde dig vågen, da du vidste jeg skulle gå når først du sov.
Jeg nussede dit hår indtil du faldt i søvn i mine arme.
Jeg listede ud i den kolde nat……hjem.

Mandag aften var der mail med billederne. Og en invitiation til at lave flere!

porno med danske piger