Blindfold sexleg med parbyt (film/billeder)

Blindfold sexleg med parbyt (film/billeder)

SPAR MANGE PENGE

Kan du gætte hvem jeg er?

Et blindfold kan evt. bruger i forbindelse med en omgang sensuel massage eller til at skjule for din partner hvem der i virkligheden massere, slikker eller knepper dig, alt i mens du ligger helt uvidende og tager imod, du lytter, dufter og mærker hver berøring intenst som aldrig før.

Next step – hvis du vil tage legen en tand videre, så bind din partner til sengen, spisebordet eller over en stol, så du har fuld adgang til kroppen og din dominerende sexleg kan begynde.

Læs dine naboers, venners, kollegaers og families frække oplevelser med blindfold i disse hede fortællinger med bind for øjnene.

Fræk og farlig blindfold-leg med fremmed.

Kæreste med blindfold snydt til sex med andre mand

Racistisk kone narret til sex med mørk mand

SEX I DAG?

Blindfold sexlege til par der ønsker mere spænding i sexlivet!

Mænd fuppet til sex med fremmed kvinder!

Prøv sex med blindfold på.

Uanset om du vil bruge det alene med din partner eller til at overaske hende med en ekstra deltager.

Når du får bind for øjnene, bliver du frataget din synssans. Som bekendt gælder det, at når du ”mister” én sans, bliver de andre skærpede. Det vil altså sige, at alle dine andre sanser lige får et nøk opad, når du ikke længere kan se noget.

Har du et blindfold på under sex, vil du således endnu tydeligere mærke enhver form for berøring. Får du bind for øjnene, vil det altså føles endnu mere intenst, når din partner for eksempel kilder dig drilsk med en fjer eller ganske enkelt lader sine hænder gå på opdagelse på din krop.

Blindfold lege til din mand eller koneUd over at du mærker alting meget mere, når du har bind for øjnene, gælder det også, at der er noget frækt, farligt og spændende over at have et blindfold på. Du kan ikke se, hvad din partner foretager sig, og du kan derfor heller ikke indstille dig mentalt på noget som helst. Det vil sige, at du blot er nødt til at stole på din partner og overlade din krop i hans eller hendes hænder.

At dyrke sex med blindfold på kan derfor også godt virke en smule grænseoverskridende de første par gange. Når først du har prøvet kræfter med det og er blevet fortrolig med at undvære en af dine sanser, er vi imidlertid temmelig overbeviste om, at du vil elske det. Gå derfor blot i gang med at eksperimentere med blindfolds Køb det i dagdu skal nok blive fan.

porno med danske piger