Mørkeleg blev til sexleg

Da vi besluttede at leje sommerhus sammen med Joan og Kennie, kunne jeg ikke lade være med at tænke på, at der let kunne opstå seksuel spænding mellem os. Det har der nemlig altid været. Jeg havde dog ikke drømt om, at det skulle blive så vildt, som det faktisk blev.

Sommerhuset lå ved den jyske vestkyst. Det var et såkaldt luksussommerhus, og der var DA også alt, hvad hjertet kunne begære. Inklusive sauna, solarium og spabad. Kun den indendørs swimmingpool manglede i, at der var tale om et femstjernet hus.

Joan og Kennie havde samme drøm som Laila og mig: To uger i luksus i den vidunderlige natur. Der var masser af plads i huset, og det var også meningen, at vi i løbet af de to uger skulle have besøg af flere fælles venner. Huset var simpelthen for dyrt for ét par, så det var på alle måder en god løsning.

Det regnede de første par dage, og der skete ikke rigtig noget spændende. Det var først tredje dag, at solen brød igennem. Det var stadig for koldt til at være på stranden, men vejrudsigten lovede godt. Så vi gik ture og lå i solen på husets veranda.

Laila lå topløs, Joan var mere genert. Hun lå i en tækkelig gul bikini. Som så ofte før, når vi fire var sammen, faldt snakken hurtigt på sex. Vi startede med at snakke om sexkærester og endte med at udveksle erfaringer om det mest perverse, vi nogensinde havde lavet.

Laila fortalte åbenhjertigt om, da hun prøvede to fyre, nemlig mig og en ven, som hun heldigvis ikke nævnte ved navn. Joan og Kennie kendte ham nemlig også. Kennie fortalte, at han havde været sammen med en kvinde på 45, og jeg berettede om en pige fra Holland, som studerede i Danmark, og som jeg havde kneppet i røven på et museum.

Da det blev Joans tur, forventede jeg mig ikke noget særligt. Men det viste sig, at hun havde været i swingerklub med en tidligere kæreste, og her var hun blevet bundet fast i en gabestok, mens flere mænd trængte ind i hende forfra og bagfra. Kennie kendte godt historien i forvejen; Laila og jeg var ved at falde ned af liggestolene af overraskelse. Det lignede hende slet ikke.

– Hvad tænkte du, da du gik derfra? spurgte Laila

– At jeg måtte derhen igen! svarede Joan ærligt og med et stort smil.

Jeg tror, det var vores snak på terrassen, der bevirkede, at vi gik så vidt, som vi gjorde om aftenen. Vi havde spist og tømt et par flasker vin, og klokken var efterhånden blev tæt på 23. Pludselig tog Laila historien med gabestokken op igen.

– Jeg gad godt se dig i den gabestok, sagde hun. Har du haft Kennie med derhen?

Joan fortalte, at Kennie ikke rigtig tændte på sex med flere, sådan at forstå, at han ikke havde lyst til at se fremmede mænd bruge hende. Laila spurgte, om det også gjaldt, hvis det var nogen, han kendte godt. Som for eksempel os. Så ville det være noget helt andet, sagde han. Der blev et øjebliks forlegen pause.

– Og hvordan kommer vi så videre herfra? spurgte hun lavmælt, mens hun kiggede ingen steder hen. Det var først nu, det gik op for mig, at Laila lagde op til en firkant eller noget i den retning.

Det var Joan og Laila, der sørgede for, at vi kom videre. De sendte hinanden et indforstået blik, hvorefter Joan rejste sig og slukkede lyset i stuen. Vi sad nu i buldermørke i de to magelige sofaer i sommerhusets tv-stue.

Efter nogle sekunder begyndte vi at kunne ane konturerne. Det var en af de sommernætter, hvor det faktisk aldrig rigtig blev helt mørkt udenfor; jo mere vores øjne vænnede sig til mørket, jo mere kunne vi skimte.

Jeg så, at Joan gik hen til Laila og lænede sig ind over og – vistnok – gav hende et kys på kinden. Hendes hånd lå – tror jeg nok – på enten hendes talje eller på hendes ene bryst. Detaljerne var stadig ikke tydelige for mig i mørket.

Så gik Joan hen til Kennie igen og satte sig ved siden af ham i sofaen. Men hun sad kun op i få sekunder. For nu bøjede hun sig sammen over ham, og umiddelbart efter hørte jeg den umiskendelige lyd af en lynlås, der blev trukket ned. Jeg mere fornemmede end egentlig så, at hun trak Kennies pik frem og tog den i munden.

Inden jeg var kommet mig helt over den overraskende udvikling, mærkede jeg Lailas fingre nede ved min pik. Jeg havde kun shorts på, så det var ingen sag for hende at vippe min pik op af bukserne. Og et øjeblik efter var min pik mellem hendes læber.

Laila havde et blødt fritidssæt på. Jeg stak hånden ned under elastikken og lod fingrene vandre nedad, til de fandt kløften mellem hendes balder. Da hun lå på maven, kunne jeg ikke nå om til kussen. Jeg fornemmede, at noget lignende foregik ovre i sofaen hos Kennie og Joan.

SEX I DAG?

Nu begyndte Laila selv at trække sine busker ned, hun var nøgen inde under dem. Hun hvilede hovedet på min mave uden at tage min pik ud af sin mund imens. Og hun slap den kun kortvarigt, da jeg straks efter hjalp hende af med blusen ved at trække den over hovedet på hende.

Jeg skævede over til den anden sofa. De var “foran”, forstået på den måde, at både Kennie og Joan var nøgne nu. Kennies bukser lå nede om hans fødder; resten af deres tøj lå i en rodet bunke på gulvet. Jeg løftede røven en anelse og hev shortsene ned og fik dem sparket af mig, igen uden at Lailas mund slap min pik.

Netop som jeg overvejede at vende hende rundt og kravle op bag hende og stikke pikken op i hende, spurgte Laila henvendt til Joan, om de skulle bytte. Joan tøvede ikke længe. Hun sagde blot, at det kunne de godt, og hun slap Kennies pik og rejste sig synkront med Laila.

Joan var først over min pik, men det var, fordi Laila på vejen over til Kennie tog sig tid til at tænde det enlige stearinlys, der stod på bordet mellem os. Nu kunne vi pludselig skelne enkeltheder. Et varmt skær faldt over optrinnet, og jeg konstaterede, at Kennies pik var stor og stiv. Nogenlunde samme størrelse som min.

Hvad jeg også kunne se nu var, at Joan havde store tunge bryster med enorme vorter, og at hun ikke var barberet. En frodig mørk dusk stod i skarp kontrast til hendes hvide hud.

Det var mega frækt og meget mærkeligt at opleve, hvor forskelligt to tøser kan slikke pik!

Joan lagde sig mere på siden, mens hun slikkede min pik. Det betød, at jeg faktisk kunne nå hendes fisse med den ene hånd. Da mine fingre gled ned i revnen, slog det mig, hvor våd hun var!

Hun var meget liderlig, og hun begyndte da også hurtigt at stønne og trække vejret hurtigere, da jeg legede med hendes kilder. Hun kunne tåle, at jeg gned direkte på den lige fra starten. Det kan Laila normalt ikke; hun foretrækker, at jeg cirkler lidt rundt om den først.

Hvis man havde spurgte mig på forhånd, ville jeg have gættet på, at Joan var den, der ville slå bremserne i, hvis noget sådan som det her kom på tale. Men hun overraskede mig gang på gang. Ikke mindst da hun løftede hovedet og henvendt til Kennie og Laila spurgte, om de ikke kom over til os.

De rejste sig tøvende, og jeg ved heller ikke rigtig, hvordan de skulle være der. Sofaen var kun lige stor nok til Joan og mig. Men Joan foreslog, at vi alle skulle lægge os ned på gulvet, og sådan blev det.

Hun havde uofficielt udnævnt sig selv til anføreren i vores sexlege, og det var der ingen af os andre tre, der havde nogen indvendinger imod. Joan fik Laila til at lægge sig på ryggen på det store forlorne isbjørneskind, der lå foran brændeovnen.

Så skrævede hun hen over Lailas krop med ansigtet mod hendes fødder og med fissen over Lailas hoved. Dernæst trak hun Kennie hen foran sig, så hans stive pik stod svulmende lige foran hendes mund. Og mig sendte hun ned bag sig med en håndbevægelse. Jeg lagde mig på knæ bag hende og følte igen efter, om hun var lige så våd i kussen som før.

Nu skete det nok mest uventede. For pludselig kastede Joan sig forover og begravede ansigtet mellem Lailas lår og begyndte at slikke hendes kusse. Hurtigt og grådigt. Laila gjorde ikke gengæld.

Jeg lå på knæ over hendes position mellem Joans ben og så, hvordan hendes ansigt først udtrykte overraskelse og dernæst liderlighed. På dette tidspunkt førte jeg min pik op i Joans hårrige fisse.

Joan løftede nu ansigtet fra Lailas kusse og tog i stedet Kennies pik i munden. Og sådan fortsatte det i et stykke tid, hvor hun skiftevis delte sin velsignede mund mellem Kennies pik og Lailas kusse. Jeg kneppede hende langsomt og rytmisk og slugte med øjnene alt, hvad der foregik omkring mig.

Jeg aner ikke, hvor længe vi lå sådan. Jeg ved bare, at min udløsning kom pludseligt. Egentlig ville jeg gerne have haft det hele til at vare længere, men med ét var jeg nået et punkt, hvor der ikke var nogen vej tilbage.

I sidste sekund trak jeg pikken ud af Joan og sprøjtede min sperm ud over hendes brede, kødfulde røv. Noget af spermen røg helt op på hendes ryg; det meste havnede mellem hendes balder, hvorfra det langsomt sivede nedad i revnen, ned mod kussen

Jeg rejste mig op i samme sekund, som Kennie med et brøl af liderlighed skød sin sperm ind i munden på sin kæreste. Jeg kunne ikke se det ske, men jeg kunne høre, at det var det, der skete. Og da Kennie ophidset og stakåndet hviskede: “Slug det, slug det!” var jeg selvfølgelig slet ikke i tvivl. Joan slugte det hele.

Ingen af pigerne var kommet endnu. Men Joan, der jo viste sig at være en erfaren kusseslikker, gik nu til angreb for alvor på Lailas kusse. Hun kunne nu give den fuld opmærksomhed, og det tog ikke lang tid, inden Laila var på randen af udløsningen.

Den kom, da Joan stak to fingre op i hende samtidig med at hun lod tungen spille på Lailas kilder. En langvarig orgasme resulterede i, at Laila bagefter lå med totter af isbjørneskindet i hænderne.

Men nu kom det svære og det, der fik min pik til at rejse sig på ny, selv om der kun var gået fem minutter, siden jeg havde afleveret min ladning. For Joan spurgte simpelthen Laila, om hun ikke havde lyst til at slikke hendes fisse.

– Jeg ved ikke, hvordan man gør! undslog Laila sig.

– Selvfølgelig gør du det! Du har jo selv én! svarede Joan og drejede kroppen, så hun nu sad med hovedet i samme retning som Laila og stadig skrævende hen over hende.

Så sænkede hun langsomt kroppen ned over min kærestes ansigt.

Jeg så, hvordan Laila i starten gik meget forsigtigt til værks, og enhver kunne se, at det her var noget, hun aldrig havde prøvet før. Men efterhånden blev hun mere modig, også opildnet af Joans stadig tilråb.

– Ja, ja! Dér! Sådan. Åhh, det er dejligt! stønnede hun.

Godt fem minutter efter smækkede Joan benene sammen om Lailas ansigt og gned hele fissen hen over næse, mund og kinder, mens orgasmen væltede ind over hende.

Vi tændte ikke lyset igen denne aften men blev siddende i halvmørket et stykke tid endnu, inden vi gik i seng i hver sit dobbeltværelse. Det var, hvad der skete allerede den første uge, vi var sammen i sommerhuset. Den næste uge blev heller ikke kedelig.

porno med danske piger